Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Όσον αφορά την αναγγελία πρόσληψης, ο εργοδότης μου μου έδωσε σφραγισμένο "ακριβές αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου", το οποίο σύμφωνα με τη νομική μας υπηρεσία θεωρείται έγκυρο.

Το ρωτησα σημερα τηλεφωνικα στο εεταα και μου ειπαν οτι τους κανει η απλη φωτοτυπια της αναγγελιας προσληψης.

Ολο αποριες μου δημιουργουνται! Μαζι με την αιτηση και τα δικαιολογητικα, πρεπει να στειλουμε και το εντυπο της ενστασης κενο? Καπου μου φαινεται το πηρε το ματι μου και δεν θυμαμαι τι εκανα περσυ, χαζη ερωτηση το ξερω!

Macorina παρε τηλεφωνο και ρωτησε το γιατι εισαι ιδιαιτερη περιπτωση. Για την ηλικια του παιδιου, αν δεν κανω λαθος στα ετη γραφεις 2 και στους μηνες 10, την ακριβη ηλικια του παιδιου δηλαδη σε ετη και μηνες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ρωτησα σημερα τηλεφωνικα στο εεταα και μου ειπαν οτι τους κανει η απλη φωτοτυπια της αναγγελιας προσληψης.

Ολο αποριες μου δημιουργουνται! Μαζι με την αιτηση και τα δικαιολογητικα, πρεπει να στειλουμε και το εντυπο της ενστασης κενο? Καπου μου φαινεται το πηρε το ματι μου και δεν θυμαμαι τι εκανα περσυ, χαζη ερωτηση το ξερω!

Macorina παρε τηλεφωνο και ρωτησε το γιατι εισαι ιδιαιτερη περιπτωση. Για την ηλικια του παιδιου, αν δεν κανω λαθος στα ετη γραφεις 2 και στους μηνες 10, την ακριβη ηλικια του παιδιου δηλαδη σε ετη και μηνες.

Παίρνω τηλέφωνο και μιλάει από το πρωι... :-(

Φυσικά και δε χρειάζεται η ένσταση να σταλεί μαζί με την αίτηση!

Το έντυπο αυτό θα χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση που όταν βγουν οι προσωρινοί πίνακες ωφελούμενων γυναικών δεν είμαστε μέσα σε αυτούς ενώ έχουμε τα απαιτούμενα. Τότε συμπληρώνεται και αποστέλλεται (νομίζω με fax ή email).

Macorina να προσκομίσεις τα δικαιολογητικά σου ως μισθωτή. Τους αρκεί η βασική σου ενασχόληση. Δεν πρόκειται να πάρεις επιπλέον μόρια έτσι κι αλλιώς οπότε μη το μπλέκεις το πράγμα.

Για την ηλικία του παιδιού, είναι σαφές. 2 ετών και 10 μηνών θα γράψεις.

Αν διαβάσετε την αίτηση θα δείτε πως και πάνω στην αίτηση ακόμα, αναγράφονται διευκρινήσεις.

Όσες τα έχετε έτοιμα τα δικαιολογητικά, κάντε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα για την αποστολή τους μη τυχόν βγει τίποτα διορθωτικό. Υπενθυμίζω πως θα θεωρηθεί έγκυρη η 1η χρονολογικά απεσταλμένη αίτηση (στην περίπτωση που στείλετε και 2η φορά τον φάκελό σας)

YqE6p2.png

IqItp3.png

Macorina να προσκομίσεις τα δικαιολογητικά σου ως μισθωτή. Τους αρκεί η βασική σου ενασχόληση. Δεν πρόκειται να πάρεις επιπλέον μόρια έτσι κι αλλιώς οπότε μη το μπλέκεις το πράγμα.

Για την ηλικία του παιδιού, είναι σαφές. 2 ετών και 10 μηνών θα γράψεις.

Αν διαβάσετε την αίτηση θα δείτε πως και πάνω στην αίτηση ακόμα, αναγράφονται διευκρινήσεις.

Όσες τα έχετε έτοιμα τα δικαιολογητικά, κάντε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα για την αποστολή τους μη τυχόν βγει τίποτα διορθωτικό. Υπενθυμίζω πως θα θεωρηθεί έγκυρη η 1η χρονολογικά απεσταλμένη αίτηση (στην περίπτωση που στείλετε και 2η φορά τον φάκελό σας)

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ

κι εγώ έτσι έλεγα να κάνω

Ακόμα μιλάνε όλα τα τηλέφωνά τους... το πολύ πολύ να με κόψουν στα δικαιολογητικά... τι να πώ...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Συγνώμη κορίτσια, που γράφει ότι η αίτηση θέλει επικύρωση-γνήσιο υπογραφής? Πέρισυ δεν ήθελε κάτι τέτοιο, ούτε και φέτος είδα να το γράφει κάπου! Μπορείτε να με διαφωτήσετε?

Απ' όσο είδα γράφει τα παρακάτω:

στ) Η «Αίτηση Συμμετοχής - Δήλωση» επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης, συμπληρώνεται σε πρωτότυπο

και υπογράφεται στην θέση «Η ΑΙΤΟΥΣΑ» και θα συνοδεύεται από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

συμμετοχής, όπως εξειδικεύονται στην παράγραφο 2.4 της παρούσας.

ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ.

Δε γράφει κάπου για σφραγίδα και γνήσιο υπογραφής...

Πιστεύω ότι δε χρειάζεται γνήσιο υπογραφής καθώς η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης (όπως είναι αυτή του Ν.1599) . Εγώ έτσι θα τη στείλω πάντως. Απλώς υπογεγραμμένη. Και ο Θεός βοηθός...

Μόλις μίλησα με ΕΕΤΑΑ. Δε χρειάζεται γνήσιο υπογραφής η αίτηση. Μου είπε η υπάλληλος ότι αν θέλουμε μπορούμε να βεβαιώσουμε το γνήσιο της υπογραφής αλλά ΔΕΝ χρειάζεται και δεν είναι υποχρεωτικό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...