Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι ,οταν λεμε αντιγραφο καρτα ανεργιας τι εννοουμε;Μιλαμε για φωτοτυπια της καρτας επικυρωμενη;Εγω πηρα μια βεβαιωση απο οαεδ οτι παραμενω ανεργη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θυμάμαι να χω δει σε αποτελέσματα παλαιότερων ετών "Τάδε αβάπτιστο" επομένως μπορείς να το γράψεις έτσι. Απ τη στιγμή που το παιδί περάσει σε κάποιον παιδικό, στα έγγραφά του θα φαίνεται ότι είναι αβάπτιστο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Να ρωτησω κατι ,οταν λεμε αντιγραφο καρτα ανεργιας τι εννοουμε;Μιλαμε για φωτοτυπια της καρτας επικυρωμενη;Εγω πηρα μια βεβαιωση απο οαεδ οτι παραμενω ανεργη.

Αναφέρεται ΚΑΘΑΡΑ πως θέλουν αντίγραφο κάρτας ανεργίας σε ισχύ και όλα τα έγγραφα τα θέλουν επικυρωμένα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπερα σας ! μια ερωτηση εαν γνωριζει καμια μαμα.. εμεις που ειμαστε γεννημενη 31.01.2014 σε ποια κατηγορια θεσης δομης παμε ? Α1.1 2 μηνων εως 2.5 η Α1.2 8 μηνων εως 2.5 ?? ευχαριστωωωωωωω

Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο !!!

Καλησπερα σας ! μια ερωτηση εαν γνωριζει καμια μαμα.. εμεις που ειμαστε γεννημενη 31.01.2014 σε ποια κατηγορια θεσης δομης παμε ? Α1.1 2 μηνων εως 2.5 η Α1.2 8 μηνων εως 2.5 ?? ευχαριστωωωωωωω
ποσο θα ειναι το παιδι το σεπτεμβριο βαζεις.οποτε εισαι κ στις 2 κατηγοριες.

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, θα ήθελα την βοήθεια σας, μιας και πρώτη φορά κάνω αίτηση μέσω εσπα.

Την ηλικία που θα ειναι τον Σεπτεβριο σε τι μορφή την γράφουμε π.χ 40 μηνών ή 3 έτη και 4 μήνες?

Επικύρωνουμε την φωτοτυπία της ταυτότητας και την δήλωση που εχει η αίτηση μόνο? γιατι το εκκαθαριστικό εφόσον εκτυπωνεται απο το taxis θεωρείται πρωτότυπο, καθώς και η βεβαίωση εργοδότη εχει την σφραγίδα του άρα και αυτή πρωτότυπη, επίσης την αναγγελία πρόσληψης την εχω σε φωτοτυπία θελει και αυτή επικύρωση?

Επίσης απο την πείρα σας, τις δομές τις επιλέγουμε με σειρά προτεραιότητας με τις περισσότερες διαθέσιμες θέσεις ή αυτες που θελουμε και ας παίρνουν και λίγα παιδια?

Συγνώμη για τις αρκετές ερωτήσεις, ευχαριστω εκ τον προτέρων!

nJ2dp3.png

Εκτυπωσα την αίτηση και διαπίστωσα οτι στο όνομα του ενός παιδιού δεν ξέρω τι να συμπληρώσω!;;ειναι αβαπτιστο,το έχουμε αποφασίσει το όνομα,αλλα ειναι σωστό να αναγράφεται;στο Α21 που ειχα κανει το συμπλήρωσα το όνομα και το πήρε το σύστημα!Αλλιως τι συμπληρώνω,το κλασσικό θηλυ;

Edit:στο πιστοποίητικο οικογένειακης κατάστασης στο όνομα του παιδιού αναγράφεται 'Ακο(τι σημαίνει άραγε;)

Επισης μια άλλη χαζή ερώτηση.η υπεύθυνη δήλωση οτι συνεχίζουμε το επάγγελμα και οι επικυρωσεις των αντιγράφων πρεπει να ειναι σε ημερομηνία απο αυριο 25/7 και μετα που ξεκινούν οι αιτήσεις η'θα μπορούσαν να είχαν επικυρωθεί και νωρίτερα;

Ακο σημαινει ανευ κυριου ονοματος, στην αιτηση θα βαλεις αβαπτιστο ή αρρεν. Οι επικυρωσεις πρεπει να ειναι εντος τριμηνου, απο 1η Απριλιου,το λεει στην προκηρυξη, εκτος απο τη βεβαιωση εργοδοτη που την θελουν με ημερομηνια μεταγενεστερη της προκηρυξης.

Καλημέρα κορίτσια' date=' θα ήθελα την βοήθεια σας, μιας και πρώτη φορά κάνω αίτηση μέσω εσπα.

Την ηλικία που θα ειναι τον Σεπτεβριο σε τι μορφή την γράφουμε π.χ 40 μηνών ή 3 έτη και 4 μήνες?

Επικύρωνουμε την φωτοτυπία της ταυτότητας και την δήλωση που εχει η αίτηση μόνο? γιατι το εκκαθαριστικό εφόσον εκτυπωνεται απο το taxis θεωρείται πρωτότυπο, καθώς και η βεβαίωση εργοδότη εχει την σφραγίδα του άρα και αυτή πρωτότυπη, επίσης την αναγγελία πρόσληψης την εχω σε φωτοτυπία θελει και αυτή επικύρωση?

Επίσης απο την πείρα σας, τις δομές τις επιλέγουμε με σειρά προτεραιότητας με τις περισσότερες διαθέσιμες θέσεις ή αυτες που θελουμε και ας παίρνουν και λίγα παιδια?

Συγνώμη για τις αρκετές ερωτήσεις, ευχαριστω εκ τον προτέρων![/quote']

Για την ηλικια στο εχει και η αιτηση σε ετη και μηνες. Για τις δομες κατα τη γνωμη μου βαλε τα με τη σειρα που τους προτιμας και οπου μπεις!

Να ρωτησω κι εγω, δεν ξερω αν εχει αναφερθει ηδη, στα επιδοματα που εξαιρουνται φορου δεν αναφερει το επιδομα παιδιου (α21) , μονο τριτεκνων και οαεδ, αρα δεν το βαζουμε σωστα?

Διαφημίσεις

η αναγγελια προσληψης θα εχει υπογραφη και σφραγιδα του εργοδοτη, κοριτσια προσεξτε μην την πατησετε οπως παραλιγο εγω....ο λογιστης μου τυπωσε απο το ταχις το εκκαθαριστικο χωρις ομως να γραφει επανω δεξια (ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΟ), και ειναι ακυρο, ευτυχως απο το πολυ διαβασμα στο fb εμαθα οτι πρεπει να το αναγραφει για να ειναι εγκυρο,ετσι θα μου τυπωσει αλλο....

Βρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί:

κατ'αρχήν είμαι μισθωτή με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στο ΙΚΑ.

Παράλληλα έχω κάνει έναρξη επιτηδεύματος ως τραγουδίστρια με απαλλαγή από τον ΟΑΕΕ λόγω πλήρους ασφάλισης στο ΙΚΑ. Θα πρέπει εκτός από τα χαρτιά ως μισθωτή να καταθέσω και τα χαρτιά που αφορούν σε αυτοαπασχολούμενη εκτός πρωτογενούς τομέα;

Επίσης αυτό με την ηλικία:

Το Σεπ θα είναι 34 μηνών γράφω 2,5 στα έτη και 34 στους μήνες ή 2 στα έτη και 10 στους μήνες;

Και επίσης, αν πρέπει να καταθέσω και την έναρξη επιτηδεύματος αυτό το χαρτί δεν θυμάμαι αν το έχω πρωτότυπο ή αν το έχει κρατήσει η εφορία, οπότε το αντίγραφο θέλει επικύρωση από την εφορία;

η αναγγελια προσληψης θα εχει υπογραφη και σφραγιδα του εργοδοτη, κοριτσια προσεξτε μην την πατησετε οπως παραλιγο εγω....ο λογιστης μου τυπωσε απο το ταχις το εκκαθαριστικο χωρις ομως να γραφει επανω δεξια (ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΟ), και ειναι ακυρο, ευτυχως απο το πολυ διαβασμα στο fb εμαθα οτι πρεπει να το αναγραφει για να ειναι εγκυρο,ετσι θα μου τυπωσει αλλο....

Όσον αφορά την αναγγελία πρόσληψης, ο εργοδότης μου μου έδωσε σφραγισμένο "ακριβές αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου", το οποίο σύμφωνα με τη νομική μας υπηρεσία θεωρείται έγκυρο.

Έστειλα και μειλ στο eetaa για σίγουρα,αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση προς το παρόν.

Στο fb υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ομάδα, στην οποία έχει ανοίξει σχετική συζήτηση?

δεν καταλαβαινεις τι γινεται....απο την πιο κουλη ερωτηση μεχρι την πιο σοβαρη....ναι υπαρχει σελιδα....ΕΕΤΑΑ Ομαδικη επιστολη διαμαρτηριας..αν μπεις και διαβασεις ισως βρεις και την απαντηση σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...