Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλησπέρα

κι εγώ αναπληρώτρια μέσω ΕΣΠΑ που δεν πιάνω δουλειά σε στάνταρ ημερομηνίες. π.χ. πέρυσι ξεκίνησα να δουλεύω τέλη Νοέμβρη, πρόπερσι τέλη Οκτώβρη κτλ.

Το διάστημα που δε δουλεύω παίρνω επίδομα ανεργίας. Για την ΕΕΤΑΑ μάζεψα ΄τα χαρτιά της άνεργης καθώς έκανα αίτηση για τα ταμείο ανεργίας και περιμένω την εγκριτική απόφαση. καλά έκανα ή πρέπει να κάνω τα χαρτιά μου ως εργαζόμενη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρουλίτα δεν ξέρω αν εμπίπτεις στο ίδιο καθεστώς, ελπίζω κάποια απ τις μαμάδες εκπαιδευτικούς να διαβάσουν και να σας ενημερώσουν. Σίγουρα έχει συζητηθεί στις προηγούμενες σελίδες (για τις προηγούμενες χρονιές)

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ntemi εσύ εισαι εκπαιδευτικός και θα κάνεις τα χαρτιά σου ως εργαζόμενη. Είσαι συγκεκριμένη εξαίρεση και θα σου πουν σίγουρα άλλες μαμάδες που έχουν κάνει τα χαρτιά τους τα προηγούμενα χρόνια. Ως εκ τούτου, δεν ασχολείσαι με τα δικαιολογητικά των ανέργων.

συμφωνώ αλλά εγώ που να βρω βεβαίωση εργοδότη;αφού η σύμβασή μου έληξε!μήπως εννοείς αυτό που γινόταν μέχρι πέρυσι δλδ η μέτρηση των ενσήμων;γιατί φέτος αυτό δε γίνεται!

EvgLp2.png

Κορίτσια βγήκαν οι προσωρινοί κατάλογοι των επιλέξιμων δομών και σ'αυτές δεν είναι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί. Υπάρχει περίπτωση να μην επιλεγούν;

πώς δεν είναι καλέ;αφού κι εγώ σε κρατικό θα τη γράψω και είδα πως είναι όλοι μέσα!για κοίτα λίγο καλύτερα!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

άλλο πάλι!λέει έκδοση κάρτας ανεργίας με ημερομηνία πριν την έκδοση της πρόσκλησης!εγώ έβγαλα κάρτα 2/7 και η πρόσκληση βγήκε την ίδια μέρα!τί γίνεται;:confused:

EvgLp2.png

Ε μα γι αυτό σου λεω πως εμπίπτετε σε ειδική κατηγορία και κακώς έπειτα από τόσα χρόνια δεν διευκρινίζονται αυτά στην πρόσκληση. Αν και κάπου πήρε το ιντερνετιακό αυτί μου πως φέτος θα θεωρηθείτε άνεργες, πράγμα που αν ισχύσει είναι σκανδαλώδες καθώς όλες σας εργάζεστε κατά τη σχολική περίοδο.

Δεν κάνετε ένα τηλέφωνο στην ΕΕΤΑΑ να δείτε τι ισχύει;

Macorina φυσικά υπάρχουν οι δημοτικοί μέσα. Προφανώς στην πόλη σου δεν θέλησαν να συμμετέχουν.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ε μα γι αυτό σου λεω πως εμπίπτετε σε ειδική κατηγορία και κακώς έπειτα από τόσα χρόνια δεν διευκρινίζονται αυτά στην πρόσκληση. Αν και κάπου πήρε το ιντερνετιακό αυτί μου πως φέτος θα θεωρηθείτε άνεργες, πράγμα που αν ισχύσει είναι σκανδαλώδες καθώς όλες σας εργάζεστε κατά τη σχολική περίοδο.

Macorina φυσικά υπάρχουν οι δημοτικοί μέσα. Προφανώς στην πόλη σου δεν θέλησαν να συμμετέχουν.

θεωρούμαστε άνεργες!δε ξέρω μόνο κατά πόσο θέλω βεβαίωση από τον οαεδ!

EvgLp2.png

Κορίτσια αν βάλω μόνο έναν παιδικό σταθμό, νομίζετε ότι περιορίζω τις πιθανότητες να με πάρουν ή θα αναγκαστούν να με βάλουν εκεί που θέλω;

αντιγονη, ειναι σαν το μηχανογραφικο που κάναμε στο σχολειο.

αρα αν δηλώσεις μονο 1 σταθμο απλά και ΜΟΝΟ περιοριζεις τις πιθανότητες να σε πάρουν.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεις με αυτόν τον τρόπο να τους αναγκάσεις να σε βάλουν εκει που θες

Διαφημίσεις

ntemiiii κάνε ένα τηλέφωνο στην ΕΕΤΑΑ τώρα που είναι νωρίς και ελπίζω πως θα σου δώσουν απάντηση. Η δικιά σας ιστορία είναι μπερδεμένη. 1ον έχεις κάρτα απ την ημερομηνία έκδοσης της πρόσκλησης. 2ον δεν έχεις περάσει εξατομικευμένη γιατί δεν σου χρειάζεται (Jesus, η σύμβασή σου είναι τέτοια που σε τοποθετεί στην ανεργία συγκεκριμένους μήνες κάθε χρόνο...) και 3ον δεν έχεις λάβει επίδομα ΠΡΙΝ την έκδοση της πρόσκλησης.

Κομμάτια απ την προκήρυξη:

γ) να είναι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης

προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. ή

δ) να είναι άνεργες και να λαμβάνουν ή να έχουν λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.

οποιαδήποτε χρονική περίοδο κατά τους τελευταίους 24 μήνες προ της δημοσίευσης της παρούσας

Πρόσκλησης.

[...]

2.4.3 Δικαιολογητικά Ανεργίας

 Εάν η ενδιαφερόμενη είναι άνεργη, απαιτούνται:

 αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ, που να έχει όμως εκδοθεί πριν την ημερομηνία

δημοσίευσης της παρούσας, και

 αντίγραφο Βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ.

 Εάν η ενδιαφερόμενη λαμβάνει ή έχει λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ κατά

τους τελευταίους 24 μήνες (δηλαδή από 3/7/2012 έως σήμερα) και παραμένει άνεργη, απαιτείται

αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης επιδότησης του Ο.Α.Ε.Δ. και δελτίο ανεργίας σε ισχύ.

Μες το μπέρδεμα. Γι αυτό σου λέω, πάρε ένα τηλέφωνο σήμερα στα κεντρικά να ρωτήσεις τι στα κομμάτια θέλουν και τι όχι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

πώς δεν είναι καλέ;αφού κι εγώ σε κρατικό θα τη γράψω και είδα πως είναι όλοι μέσα!για κοίτα λίγο καλύτερα!

Στο Δήμο Αγίας Παρασκευής οι δημοτικοί σταθμοί είναι στους προσωρινά μη επιλέξιμους. Θα μπώ να δώ μήπως το άλλαξαν.

Έχουν κάνει αίτηση, και είναι στους προσωρινούς πίνακες μη επιλέξιμων δομών και σήμερα.

Προφανώς δεν διαθέτουν τις προδιαγραφές της ΕΕΤΑΑ όπως αυτές αναφέρονται στην προκήρυξη. Κάνε υπομονή μέχρι το βράδυ που θα ανακοινωθούν οι οριστικές δομές. Μπορεί να κατέθεσαν ένσταση και να δικαιώθηκαν.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...