Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Γεια σε ολες! Επαναφερω το θεμα του εσπα γιατι περσυ καηκα στο χυλο και φετος δεν θελω να την πατησω παλι! Σε αυτον που περασα περσυ εκανα καταγγελια τελικα αλλα περα απο ενα τηλεφωνημα δεν του εκαναν τιποτα αλλο απο οτι εμαθα.... μεγαλη απογοητευση! Ετσι φετος θελω να το ψαξω απο νωρις, να δω τους σταθμους και να ξερω τι με περιμενει!

Ενδιαφερομαι για σταθμους σε γαλατσι,κυψελη,ψυχικο. Επειδη φετος ο μικρος μου θα παει προνηπιο θελω εναν σταθμο δοκιμασμενο! Σας παρακαλω οποια εμεινε ευχαριστημενη φετος και εχει να μου προτεινει σταθμο απο αυτες τις περιοχες που συμμετεχει στο εσπα θα με βοηθησει πολυ!!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

το διαβασα αλλα δεν καταλαβα αν τελικα θα θελουν την φορολογικη δηλωση που κανουμε φετος η την περσινη.απαραδεκτο κ το γεγονος οτι θα μαθουμε 2 μερες πριν αρχισουν οι παιδικοι αν μπηκαμε στο προγραμμα.

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

Μπορείς να περιμένεις την επίσημη προκήρυξη για να ενημερωθείς αναλυτικά. Αυτό το άρθρο δεν αποτελεί επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ. Επίσης οι εγγραφές για τους παιδικούς έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείς να κάνεις κι εκεί, επομένως θα έχεις κάνει ότι μπορείς για να πάει το παιδί σου παιδικό είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλο. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα με την ημερομηνία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων... (Που ούτε αυτό είναι επίσημη ενημέρωση)

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Όντως ο μαθηματικός τύπος βγάζει αρνητικό, αλλά βρε κορίτσια όποια μανούλα δεν έχει κάρτα ανεργίας σε ισχύ πριν την ημερομηνία της προκήρυξης αλλά και όποια "έπιασε" δουλειά τώρα ή πριν λίγο καιρό και δεν έχει ένσημα τους προηγούμενους 5 μήνες συνεχόμενα δεν μπορεί να κάνει αίτηση; Θα απορριφθεί με τη μία;

Είναι δυνατόν; Τι είναι αυτό πάλι; Η αξιοκρατία σκίζει ............

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Πολυ στεναχωρηθηκα λογω της μειωσης του εισοδηματος δεν μπορουμε να κανουμε αιτηση λες και ειμαστε πλουσιοι! Τα εξοδα μας ειναι τοσα πολλα που θα δυσκολευτουμε να πληρωνουμε το παιδικο του σταθμου και δεν θελω να αλλαξω σταθμο παμε χρονια εκει ,ειχα παει εκει την μεγαλη μου κορη και τους εχω εμπιστοσυνη. Ξερω οτι υπαρχουν και ανθρωποι που ειναι χειροτερα απο εμας αλλα πολυ στεναχωρηθηκα

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...