Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Τον Μάϊο θα γεννήσω το τρίτο μου παιδάκι, και θα πάρω το εξάμηνο του ΟΑΕΔ. Θα μπορώ να κάνω χαρτιά μέσω έσπα γι' αυτό το μωράκι? Τον Σεπτέμβριο θα είναι 4 μηνών. Μήπως επειδή θα πάρω το εξάμηνο δεν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση?

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Από όσο γνωρίζω θα πρέπει στις 30/09 να είναι το μωράκι 8μηνών άρα λογικά δεν θα μπορείς να κάνεις αίτηση....αλλά περίμενε να βγει η νέα προκύρηξη μήπως και αλλάξει κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις!;)

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ ευχαριστώ πολύ που απάντησες. Είχα την εντύπωση πως είναι από δύο μηνών και πάνω. Απλώς αναρωτιέμαι αν έκανα αίτηση και μας πέρνανε, θα μπορούσα να πάρω το εξάμηνο του ΟΑΕΔ ή επειδή θα πηγαίνει το μωρό στον βρεφονηπιακό δεν το δικαιούμαι και πρέπει να γυρίσω στην δουλειά?

Σ ευχαριστώ πολύ που απάντησες. Είχα την εντύπωση πως είναι από δύο μηνών και πάνω. Απλώς αναρωτιέμαι αν έκανα αίτηση και μας πέρνανε, θα μπορούσα να πάρω το εξάμηνο του ΟΑΕΔ ή επειδή θα πηγαίνει το μωρό στον βρεφονηπιακό δεν το δικαιούμαι και πρέπει να γυρίσω στην δουλειά?

Συγνώμη που μπαίνω έτσι σφήνα αλλά αφού θα πάρεις το εξάμηνο ποιος ο λόγος να στείλεις το μωρό παιδικό; Το εξάμηνο το παίρνεις για να είσαι με το παιδί..

Ο δικός μου θα γίνει τον Σεπτέμβρη 18 μηνών. Από μια έρευνα που έκανα πάντως στους Δημόσιους βρεφονηπιακούς (και όχι παιδικούς) σταθμούς τα παίρνουν από 6 μηνών και πάνω και στους ιδιωτικούς εξαρτάται από την άδεια που έχει ο κάθε ένας..

L2qIp2.png

Το εξάμηνο όμως τελειώνει τον Φεβρουάριο και θα πρέπει να γυρίσω στην δουλειά. Γι αυτό ρωτάω. Γιαγιάδες δεν υπάρχουν και αν δεν δουλέψω θα έχουμε πρόβλημα επιβίωσης. Σε ένα μήνα σταματάω και πρέπει να ενημερωσω στην δουλειά μου αν θα κάνω χρήση του εξαμηνου. Καμιά κοπέλα που να ξέρει σίγουρα;

Το εξάμηνο όμως τελειώνει τον Φεβρουάριο και θα πρέπει να γυρίσω στην δουλειά. Γι αυτό ρωτάω. Γιαγιάδες δεν υπάρχουν και αν δεν δουλέψω θα έχουμε πρόβλημα επιβίωσης. Σε ένα μήνα σταματάω και πρέπει να ενημερωσω στην δουλειά μου αν θα κάνω χρήση του εξαμηνου. Καμιά κοπέλα που να ξέρει σίγουρα;

Δυστυχώς δεν μπορείς διότι για να καταθέσεις τα χαρτιά για οποιοδήποτε παιδί πρέπει μαζί να καταθέσεις ληξιαρχική πράξη γέννησης και αντίγραφο των εμβολίων του παιδιού.. Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ξεκινάνε τον Ιούνιο και έχουν διάρκεια μόλις μια βδομάδα.. Λογικά θα στην απορρίψουν την αίτηση.. Έχεις την εναλλακτική να πάρεις όλο το μειωμένο μαζεμένο (περίπου 3.5 μήνες) και μετά το εξάμηνο.. για σκέψου και αυτή την πιθανότητα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν μπορείς διότι για να καταθέσεις τα χαρτιά για οποιοδήποτε παιδί πρέπει μαζί να καταθέσεις ληξιαρχική πράξη γέννησης και αντίγραφο των εμβολίων του παιδιού.. Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ξεκινάνε τον Ιούνιο και έχουν διάρκεια μόλις μια βδομάδα.. Λογικά θα στην απορρίψουν την αίτηση.. Έχεις την εναλλακτική να πάρεις όλο το μειωμένο μαζεμένο (περίπου 3.5 μήνες) και μετά το εξάμηνο.. για σκέψου και αυτή την πιθανότητα..

Επισης ζηταει βεβαιωση εργοδοτη για να φαινεται οτι δουλευεις ή καρτα ανεργειας αν εισαι ανεργη.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Ο μικρος μου πηγαίνεις με το ΕΣΠΑ στον παιδικο και είχα κάνει την αίτηση τέλος Ιουλίου. Βιβλιάριο δεν κατέθεσα δεν ήταν στα δικαιολογητικά. Μόνο ληξιαρχική πράξη γέννησης. Μειωμενο δεν παίζει να παρΩ μαζεμένο σε καμία περίπτωση. Το έχω ξαναδεί το επεισόδιο.

ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΛΟΧΕΙΑΣ πρέπει να υποβάλλουν τη σχετική βεβαίωση από τον αρμόδιο ασφαλιστικό τους φορέα εκτός από τη βεβαίωση του εργοδότη που να δηλώνει τη συνέχιση της εργασίας τους και το είδος της απασχόλησής τους • ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ (ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ) μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μόνο αν προσκομίσουν εκτός από τη Βεβαίωση του εργοδότη που να προκύπτει η συνέχιση της εργασίας τους ΚΑΙ τη σχετική βεβαίωση του ΟΑΕΔ που αναφέρει το χρονικό διάστημα της άδειας

www.dikaiologitika.gr

Βασιλική έχεις δίκιο.. Το βιβλιάριο το ζητούν οι παιδικοί σταθμοί του Δημοσίου.. Για το ΕΣΠΑ οι αιτήσεις γίνονται από τέλος Ιουλίου μέχρι αρχές Αυγούστου (τουλάχιστον αυτό ίσχυε για πέρισυ)

Πάντως πρέπει να διαλέξεις σταθμό που να δέχεται τόσο μικρό βρεφάκι αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα το πάρουν.. Ας γεννηθεί με το καλό και εύχομαι ότι είναι καλύτερο για το ίδιο

L2qIp2.png

Κορίτσια καλημέρα!

Μπορεί κάποια να μου δώσει λίγες πληροφορίες για την επιδότηση του ΕΣΠΑ;

Σκέφτομαι να στείλω τα διδυμάκια μου από Σεπτέμβρη σε βρεφονηπιακό σταθμό. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας, οπότε δεν είμαι γραμμένη στον ΟΑΕΔ και δεν δικαιούμαι να γραφτώ -αν αυτό έχει κάποια σχέση.

Πότε βγαίνει η προκήρυξη; Ιούλιο απ΄ότι κατάλαβα καλά;

Τα δίδυμα έχουν κάποια προτεραιότητα;

Επίσης τον Σεπτέμβρη θα είναι 14 μηνών, σκέφτομαι ότι ίσως είναι πολύ μικρά ακόμη, αν τα στείλω μετά τα Χριστούγεννα θα λειτουργήσει η επιδότηση για μόνο μισή χρονιά;

Διαφημίσεις

l

Κορίτσια καλημέρα!

Μπορεί κάποια να μου δώσει λίγες πληροφορίες για την επιδότηση του ΕΣΠΑ;

Σκέφτομαι να στείλω τα διδυμάκια μου από Σεπτέμβρη σε βρεφονηπιακό σταθμό. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας, οπότε δεν είμαι γραμμένη στον ΟΑΕΔ και δεν δικαιούμαι να γραφτώ -αν αυτό έχει κάποια σχέση.

Πότε βγαίνει η προκήρυξη; Ιούλιο απ΄ότι κατάλαβα καλά;

Τα δίδυμα έχουν κάποια προτεραιότητα;

Επίσης τον Σεπτέμβρη θα είναι 14 μηνών, σκέφτομαι ότι ίσως είναι πολύ μικρά ακόμη, αν τα στείλω μετά τα Χριστούγεννα θα λειτουργήσει η επιδότηση για μόνο μισή χρονιά;

http://www.eetaa.gr/index.htm

Μπορείς εδώ να δεις. Παρακολουθείς τις ανακοινώσεις για το πότε θα βγει το πρόγραμμα, νομίζω ιούνιο ήταν όταν έκανα τα χαρτιά. Δεν παίζει ρόλο που έχεις δίδυμα (εκτός εάν έχεις και άλλα τέκνα και είσαι πολύτεκνη, ή πχ. μονογονέας ή κάποια άλλη ειδική κατηγορία). Στο πρόγραμμα δεν συμμετέχουν μόνο άνεργες αλλά και εργαζόμενες, νομίζω και αυτοαπασχολούμενες όχι όμως δημόσιοι υπαλληλοι. Το εάν θα περάσεις ή όχι είναι καθαρά θέμα μορίων και σημαντικό ρόλο παίζει το ειδόσημα σου, όσο πιο χαμηλό τόσο καλύτερα!! επίσης παίζει ρόλο να συμπληρώσεις όλα τα χαρτιά σωστά, το παραμικρό λάθος και είσαι εκτός προγράμματος. Την πρώτη και δεύτερη χρονιά τα κατέθεσα, την τρίτη χρονιά τα έστειλα ταχυδρομικώς. Πέρασα και τις τρεις φορές γιατί όντως πληρώσα τα κριτήρια, άρα είναι όντως αξιοκρατικά. (την μια μόνο φορά μου είπαν ότι κάποιο χαρτί δεν ήταν σωστό, ότι και καλά δεν είχε εκδοθεί εντός 6μήνου από την προκήρυξη αλλά επειδή δεν το έλεγαν πουθενά, δέχθηκαν την ένσταση μου). Πολύ καλό διάβασμα στο τι χαρτιά σου ζητάνε και επειδή είναι κάπως να είναι όλα πρόσφατα.

ακούσατε μήπως κάτι για επιδότηση ιδιωτικών σχολείων (υποχρεωτική εκπαίδευση) μέσω ΕΣΠΑ?

για υποχρεωτική εκπαίδευση;;; δεν νομίζω μου φαίνεται απίθανο!! εάν μάθεις κάτι πες μας, γιατί το νηπιαγωγείο είναι πλεόν υποχρεωτική εκπαίδευση και δυστυχώς πολλά δημόσια σχολεία δεν έχουν τις προδιαγραφές για τόσο μικρές ηλικίες... και ναι το εννοώ, εμάς το νηπιαγωγείο που είναι να πάμε είναι μέσα σε ένα δημοτικό, χωρίς τουαλέτες για νήπια και κουζίνα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...