Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου φαίνονται απίστευτα όλα αυτά που διαβάζω. :shock: Στο τέλος θα λέω και δόξα τω Θεώ που δεν με πήρανε με το ΕΣΠΑ αλλά ξέρω εξ αρχής τι μου ζητάνε και γιατί. Γιατί δεν είναι τόσο τα λεφτά το ζήτημα, όπως το βλέπω εγώ, αλλά η κοροϊδία. Έξτρα δραστηριότητες και κολοκύθια τούμπανα. Πετάμε ένα "θεατρική αγωγή" και "μουσική προπαιδεία", που ακούγονται ωραία και χορταστικά, για να ρίχνουμε στάχτη στα μάτια και να τσεπώνουμε λεφτά για το ΤΙΠΟΤΑ. Ειδικά με αυτά που έγραψε η goody, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Άκου δε θα παίρνει μέρος το παιδί στις γιορτές! Παιδαγωγοί σου λεει ο άλλος! :evil::evil::evil:

Δεν ξέρω κορίτσια, αλλά εγώ πιθανότατα θα πήγαινα για καταγγελία αυτοπροσώπως στην ΕΕΤΑΑ. Είναι εντελώς απαράδεκτα πράγματα αυτά. Πόση αχρειότητα χωράει επιτέλους σε αυτόν τον χώρο;

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Εμεις πηγαμε κ μας ειπε πως φετος το εεταα τους επιτρεπει καποια μαθηματα που φερνει εξωτερικους δασκαλους να τα χρεωνουν κ μας ειπε πως ειναι προαιρετικα κ πως μπορουμε να διαλεξουμε κ ενα αν θελουμε,δλδ οχι η ολα η τιποτα...

Κ ειπαμε πως θα το σκεφτουμε,κ ρωτησαμε γιατι περισι ηταν δωρεαν κ ειπε πως αλλα εγραφε η προσκληση...

Κ δεν ξερω κοριτσια....

Δεν μου παει η καρδια να τσακωθω γιατι φοβαμαι για το μικρο μου!

Είναι ντροπή τα όσα διαβάζω... Χαίρομαι 1ον που μετακόμισα εγκαίρως στην επαρχία και 2ον που έχω γνωρίσει κατά συντριπτική πλειοψηφία ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι αρπαχτικά... Ειδικά στο θέμα "παιδικός σταθμός"...

Καλά ξεμπερδέματα σας εύχομαι...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Έχεις δίκιο, ravT. Κι εγώ επαρχία είμαι, έχω φίλες καλές και κουμπάρα που στέλνουν χρόνια τα παιδιά παιδικό με το ΕΣΠΑ και ποτέ δεν άκουσα τέτοια καραγκιοζιλίκια. Μόνο το λεωφορείο πλήρωνε έξτρα η κουμπάρα μου κι αυτό το είχε δηλώσει από την αρχή ο σταθμός στην πρόσκληση.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

φτου φτου φτου !!! μια χαρά είμαστε εμεις !!! Απόλυτα λογικές απαιτήσεις και πέρυσι και φέτος!!!

Τι ειναι αυτα βρε κοριτσια, μου πεφτουν τα μαλλιά και οχι μόνο λογο εποχής.

Πλάκα κάνετε έτσι :roll::roll::roll:!!!!

Δηλαδή αυτοι που πηγαίνουν χωρις εσπα ποσα πληρώνουν? Φτανουμε στο σημείο να βγαίνει πιο φθηνά χωρίς εσπα!!!

Πάντως παρατήρησα φέτος τουλάχιστον στην περιοχή μου πως εγινε μεγάλη στροφή προς τους δημοτικούς σταθμους.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

την ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα η εεταα σχετικά με τις παρεχομενες υπηρεσίες των παιδικών σταθμών την είδατε?

http://www.dikaiologitika.gr/2013091016354/paideia/eetaa-poies-uphresies-parexontai-apo-tous-paidikous-stathmous/menu-id-232.html

την ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα η εεταα σχετικά με τις παρεχομενες υπηρεσίες των παιδικών σταθμών την είδατε?

http://www.dikaiologitika.gr/2013091016354/paideia/eetaa-poies-uphresies-parexontai-apo-tous-paidikous-stathmous/menu-id-232.html

το ειδα!

Εμας δυστυχως βαζει μια ωρα την ημερα μεσα στις προαιρετικες δραστηριοτητες κ τις χεωνει 90ευρω / μηνα:shock:

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω ,οσοι μπηκατε μεσω εσπα και κανετε χρηση του σχολικου λεωφορειου ,τι ωραρια σας εχουν πει ,γιατι μου ειπαν οτι το παιδι θα το παιρνουν στις 9.30 που σημαινει θα φτανει εκει κοντα στις 10,και θα το επιστρεφουν 13.40 που σημαινει οτι θα φευγει στις 13.00 ,μα καλα πληρωνει το κρατος 2800 για να το απασχολουν 3 ωρες μεσα στις οποιες ειναι και το μεσημεριανο φαγητο???τι γινεται?γνωριζει κανεις κατι παρομοιο?

Προφανώς έτσι τους βολεύουν τα δρομολόγια. Να τους πεις κι εσύ πως το σχολικό το πληρώνεις γιατί το χρειάζεσαι τις ώρες που το χρειάζεσαι και όχι όποτε βολεύονται εκείνοι...

YqE6p2.png

IqItp3.png

• 1 month later...

Καλησπέρα...Να ρωτήσω κάτι τις μητέρες που μπήκαν με την χρηματοδότηση του ιδρύματος "Σ. Νιάρχος"? Τον μήνα Σεπτέμβριο πρέπει να τον πληρώσουμε? Ο δημοτικός παιδικός μας τα ζητάει τα χρήματα.

• 4 months later...

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Τον Μάϊο θα γεννήσω το τρίτο μου παιδάκι, και θα πάρω το εξάμηνο του ΟΑΕΔ. Θα μπορώ να κάνω χαρτιά μέσω έσπα γι' αυτό το μωράκι? Τον Σεπτέμβριο θα είναι 4 μηνών. Μήπως επειδή θα πάρω το εξάμηνο δεν μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...