Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

stethi, για ξαναρώτα την, τι εννοεί με το "εκπαιδευτικό κομμάτι"; Και πες της πως οι δομές που συμμετέχουν στο ΕΣΠΑ απαγορεύεται κατηγορηματικά να ζητούν χρήματα για κάτι πλέον της σίτισης και της μετακίνησης κι αυτά μόνο το είχαν δηλώσει εξ αρχής στην ΕΕΤΑΑ! Με το δίκιο σου θύμωσες!

Χάρηκα πολύ που πήραν κι άλλα παιδάκια, πάντως. Στο νομό μου μπήκαν και παιδιά με 20+ μόρια. Εγώ είχα τα υπερδιπλάσια, αλλά οι συγκεκριμένοι σταθμοί δε με βόλευαν.

τι κριμα που δεν περασε το παιδακι σου!!

το ξερω πως απογορευεται αλλα θελει να περασει καποια μαθηματα οπως μουσικη,θεατρικο παιχνιδι, εικαστικα κ τα αγγλικα σαν προαιρετικα κ να τα χρεωνει,ενω περισι δεν το εκανε,τα ειχε μεσα στο ΕΣΠΑ.

εχει η προσκληση μια παραγραφο που λεει πως το κολυμπι κ καποια αλλα χρεωνονται κ απλα αυτη παει να το περασει ετσι,ειναι 2 ωρες την ημερα,ΑΛΛΑ

βεβαια δεν εχουμε ενναλακτικη,το παιδι αν δεν μπει σε αυτα τα μαθηματα απ ο,τι καταλαβαινω θα καθεται σε μια γωνια κ θα περιμενει....?

εγω νομιζα πως αυτο ισχυε για τις εξωσχολικες δραστηριοτητες.:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ξερω πως απογορευεται αλλα θελει να περασει καποια μαθηματα οπως μουσικη,θεατρικο παιχνιδι, εικαστικα κ τα αγγλικα σαν προαιρετικα κ να τα χρεωνει,ενω περισι δεν το εκανε,τα ειχε μεσα στο ΕΣΠΑ.

εχει η προσκληση μια παραγραφο που λεει πως το κολυμπι κ καποια αλλα χρεωνονται κ απλα αυτη παει να το περασει ετσι,ειναι 2 ωρες την ημερα,ΑΛΛΑ

βεβαια δεν εχουμε ενναλακτικη,το παιδι αν δεν μπει σε αυτα τα μαθηματα απ ο,τι καταλαβαινω θα καθεται σε μια γωνια κ θα περιμενει....?

Είδε μάλλον ότι πέρισυ δεν της έφτασαν τα λεφτά , και σου λέει φέτος ας βγάλουμε κανένα φράγκο . Αν της πείς ότι δεν σε ενδιαφέρουν αυτά να τα κάνει το παιδί , τι θα σου πεί ; Δεν νομίζω πάντως ότι θα είσαι η μόνη που θα αρνηθεί . Θα μαζευτούν πολλά παιδάκια που δεν θα θέλουν να κάνουν μουσική :) . Ρώτα και κανένα άλλο γονιό , την ώρα που θα πας το παιδί το πρωί ή το μεσημέρι που θα πας να το πάρεις .

Γιατί αν μαζευτούν πολλά παιδάκια , το δικό σου δεν θα κάθετε μόνο του , σίγουρα . Χώρια που μπορεί η ιδιοκτήτρια αν δει ότι κανένας δεν πληρώνει , να σταματήσει να ζητάει κιόλας ;)

Είδε μάλλον ότι πέρισυ δεν της έφτασαν τα λεφτά , και σου λέει φέτος ας βγάλουμε κανένα φράγκο . Αν της πείς ότι δεν σε ενδιαφέρουν αυτά να τα κάνει το παιδί , τι θα σου πεί ; Δεν νομίζω πάντως ότι θα είσαι η μόνη που θα αρνηθεί . Θα μαζευτούν πολλά παιδάκια που δεν θα θέλουν να κάνουν μουσική :) . Ρώτα και κανένα άλλο γονιό , την ώρα που θα πας το παιδί το πρωί ή το μεσημέρι που θα πας να το πάρεις .

Γιατί αν μαζευτούν πολλά παιδάκια , το δικό σου δεν θα κάθετε μόνο του , σίγουρα . Χώρια που μπορεί η ιδιοκτήτρια αν δει ότι κανένας δεν πληρώνει , να σταματήσει να ζητάει κιόλας ;)

το θεμα ειναι πως πηρε 14 παιδακια με ΕΣΠΑ κ εχει αλλα 2 χωρις ΕΣΠΑ κ δεν ξερω αν ολοι οι γονεις με ΕΣΠΑ πουν οχι σε αυτο το επιπλεον χιλιαρικο ευρω το χρονο,εγω παντως δεν εχω να το δωσω!

Σιγουρα δεν βγαινει η κοπελα αλλα κανονικα εμεις με ΕΣΠΑ δεν δικαιουμαστε δωρεαν την εκπαιδευση?????

Κορίτσια επείγον, σήμερα μου είπε μια μαμά ότι οι γονείς που περάσαμε με ΕΣΠΑ σε ιδιωτικούς σταθμούς θα χρειαστεί να πληρώσουμε....εξτρά χρήματα....κοντά στα 100 ευρώ, όταν την ρώτησα που το άκουσε αυτό μου ισχυρίστηκε ότι της το είπε ένας παιδικός. Ισχύει κάτι τέτοιο, ξέρω ότι οι εξτρά δραστηριότητες, σχολικό και εκδρομές όπως και στολές κλπ είναι εκτός....αλλά φέτος τελικά είναι μέσα και το πρόγευμα και το μεσημεριανό οπότε δεν χρειάζεται να καταβάλουμε κάτι.

Αγγλικά; :shock: Συγγνώμη, πόσων χρόνων είναι τα παιδιά και την έπιασε ο καημός να τους μάθει αγγλικά; Ας τους μάθει ελληνικά πρώτα...εδώ ο γιος μου που θα πάει δευτέρα κι έκανε αγγλικά πέρυσι στο σχολείο, ήταν για να γελάς. Μια φωτοτυπία με ζώα που τα βάφανε και μαθαίνανε πώς προφέρεται το ζώο (dog, cat, cow κλπ). Αυτό είναι το επίπεδο των αγγλικών της Α δημοτικού. Χρειάζεται δλδ προετοιμασία από 3 χρόνια πριν; Ή έστω ότι θέλουν να τους τα μάθουν, θέλει καθηγήτρια αγγλικών γι' αυτό το πράγμα;

Πάμε και στα άλλα τώρα...μουσική όταν λένε, εννοούνε μουσικοκινητική, όπου βάζουν ένα CD και τους κάνουν μια ιστορία, πχ ξεκινάμε μια εξερεύνηση, εδώ είναι γρήγορος ο ρυθμός, περνάμε τρέχοντας το ποταμάκι, εδώ είναι αργός, κρυβόμαστε στη σπηλιά κλπ. Μη φανταστείς δλδ ότι φέρνουν δάσκαλο να τους διδάξει βιολί. :P

Θεατρικό παιχνίδι: σκετσάκια του τύπου έλα Μαιρούλα και θα σου πω στο αυτί να κάνεις κάτι. Το παιδί κάνει την κίνηση (πχ ότι μαγειρεύει) και τα υπόλοιπα προσπαθούν να το μαντέψουν.

Εικαστικά=ζωγραφική, χαρτοκοπτική, κατασκευές κλπ.

Κι ερωτώ: όλα αυτά, ούτως ή άλλως δεν εντάσσονται μέσα στο πρόγραμμα ενός σταθμού, στα πλαίσια της δημιουργικής απασχόλησης; Πώς αλλιώς έχουν σκοπό να τα απασχολήσουν δλδ, με επίβλεψη την ώρα που βλέπουν τηλεόραση ή παίζουν στις κούνιες; Όλα αυτά που ανέφερα, τα διδάσκονται οι νηπιαγωγοί στη σχολή τους - το ξέρω από πρώτο χέρι λόγω μιας κουμπάρας μου που είναι τώρα στο δεύτερο έτος. Οπότε μη σας παραμυθιάζουν, ότι χρειάζονται ειδικοί δάσκαλοι γι' αυτές τις δραστηριότητες και οι νηπιαγωγοί μπορούν μόνο να κάνουν φύλαξη. Μην τρελαθούμε και τελείως δλδ!

Άντε, το κολύμπι τους το χαρίζω. :mrgreen:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Αγγλικά; :shock: Συγγνώμη, πόσων χρόνων είναι τα παιδιά και την έπιασε ο καημός να τους μάθει αγγλικά; Ας τους μάθει ελληνικά πρώτα...εδώ ο γιος μου που θα πάει δευτέρα κι έκανε αγγλικά πέρυσι στο σχολείο, ήταν για να γελάς. Μια φωτοτυπία με ζώα που τα βάφανε και μαθαίνανε πώς προφέρεται το ζώο (dog, cat, cow κλπ). Αυτό είναι το επίπεδο των αγγλικών της Α δημοτικού. Χρειάζεται δλδ προετοιμασία από 3 χρόνια πριν; Ή έστω ότι θέλουν να τους τα μάθουν, θέλει καθηγήτρια αγγλικών γι' αυτό το πράγμα;

Πάμε και στα άλλα τώρα...μουσική όταν λένε, εννοούνε μουσικοκινητική, όπου βάζουν ένα CD και τους κάνουν μια ιστορία, πχ ξεκινάμε μια εξερεύνηση, εδώ είναι γρήγορος ο ρυθμός, περνάμε τρέχοντας το ποταμάκι, εδώ είναι αργός, κρυβόμαστε στη σπηλιά κλπ. Μη φανταστείς δλδ ότι φέρνουν δάσκαλο να τους διδάξει βιολί. :P

Θεατρικό παιχνίδι: σκετσάκια του τύπου έλα Μαιρούλα και θα σου πω στο αυτί να κάνεις κάτι. Το παιδί κάνει την κίνηση (πχ ότι μαγειρεύει) και τα υπόλοιπα προσπαθούν να το μαντέψουν.

Εικαστικά=ζωγραφική, χαρτοκοπτική, κατασκευές κλπ.

Κι ερωτώ: όλα αυτά, ούτως ή άλλως δεν εντάσσονται μέσα στο πρόγραμμα ενός σταθμού, στα πλαίσια της δημιουργικής απασχόλησης; Πώς αλλιώς έχουν σκοπό να τα απασχολήσουν δλδ, με επίβλεψη την ώρα που βλέπουν τηλεόραση ή παίζουν στις κούνιες; Όλα αυτά που ανέφερα, τα διδάσκονται οι νηπιαγωγοί στη σχολή τους - το ξέρω από πρώτο χέρι λόγω μιας κουμπάρας μου που είναι τώρα στο δεύτερο έτος. Οπότε μη σας παραμυθιάζουν, ότι χρειάζονται ειδικοί δάσκαλοι γι' αυτές τις δραστηριότητες και οι νηπιαγωγοί μπορούν μόνο να κάνουν φύλαξη. Μην τρελαθούμε και τελείως δλδ!

Άντε, το κολύμπι τους το χαρίζω. :mrgreen:

συμφωνω απολυτα,δικιο εχεις σε ολα,ειδικα που περισι δεν ειχαν πει τιποτα για εξτρα λεφτα!

θα προσπαθησω να το αρνηθω,ελπιζω μονο να μην ειμαι η μονη...κ μειναι ο μικρος να ειναι ο μονος που δεν τα κανει.

Mε πήραν το Σάββατο από το παιδικό που περάσαμε και πηγαίνουμε ήδη 2 χρόνια-φέτος θα πάμε προνήπιο-και μου είπαν πως θα περάσουν Δευτέρα (χθες) με το σχολικό να την πάρουν. Οπότε ξεκινήσαμε! Εντολή τοποθέτησης κλπ δεν έχω υπογράψει ακόμη. Από χρήματα νομίζω πως θα είναι μόνο το σχολικό 500ευρώ, μου επιβεβαίωσαν ότι η σίτιση είναι μέσα φέτος.

zMS8p3.png

Φέτος γίνεται μπάχαλο με τις "εξτρα δραστηριότητες" , ο Θεός και η ψυχή τους για το τι βαφτίζει ο κάθε σταθμός "εξτρα". Στο δικό μας σταθμό ζήτησαν 100? το μήνα για τις "εξτρα" ,όπως αγγλικά , κεραμική και γυμναστική τα οποία έκαναν τα παιδιά και πέρυσι που επίσης μπήκαμε μέσω ΕΣΠΑ , και δεν ζητούσαν πέρυσι λεφτά!!!

Γονείς μην δίνετε ποσά που δεν δικαιούνται να ζητήσουν (πέραν του σχολικού εννοώ), μην υποκύπτετε και διαπραγματευτείτε τα δικαιώματα σας.

Όταν σας ξεφουρνίσουν κάτι για εξτρά δραστηριότητες , μην απαντήσετε αμέσως , επικαλεστείτε ότι θέλετε να τσεκάρετε αν η απαίτηση εξτρα διδάκτρων συμφωνεί με τους όρους της πρόσκλησης...

Φέτος γίνεται μπάχαλο με τις "εξτρα δραστηριότητες" , ο Θεός και η ψυχή τους για το τι βαφτίζει ο κάθε σταθμός "εξτρα". Στο δικό μας σταθμό ζήτησαν 100? το μήνα για τις "εξτρα" ,όπως αγγλικά , κεραμική και γυμναστική τα οποία έκαναν τα παιδιά και πέρυσι που επίσης μπήκαμε μέσω ΕΣΠΑ , και δεν ζητούσαν πέρυσι λεφτά!!!

Γονείς μην δίνετε ποσά που δεν δικαιούνται να ζητήσουν (πέραν του σχολικού εννοώ), μην υποκύπτετε και διαπραγματευτείτε τα δικαιώματα σας.

Όταν σας ξεφουρνίσουν κάτι για εξτρά δραστηριότητες , μην απαντήσετε αμέσως , επικαλεστείτε ότι θέλετε να τσεκάρετε αν η απαίτηση εξτρα διδάκτρων συμφωνεί με τους όρους της πρόσκλησης...

δικιο εχεις εγω αυτο της ειπα, αλλα μου ειπε

πως η προσκληση λεει φυλαξη + σιτιση!

κ ετσι βρισκει παραθυρακι για να χρεωσει

εξτρα λεφτα για αγγλικα κ αλλα!γιατι θεωρει

πως τα 254?/μηνα ειναι μονο η φυλαξη

ενω περισι σεπαιδια χωρις ΕΣΠΑ ηταν 250?/ μηνα

ολα τα μαθηματ χωρις φαι βεβαια μεχρι τις 13:30.

κ βεβαια τα παιδια με εσπα ηταν ολα δωρεαν κ μεχρι τις

17:00

Δεν ξερω ποιος εχει δικιο...

κ πως θα το βρουμε

Α. Βρεφικοί - Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί:

Α1.1 Βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών: 2.800 ? χωρίς σίτιση και 3.500 ? με σίτιση

Α1.2. Βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών: 2.800 ? χωρίς σίτιση και 3.500 ? με σίτιση

Α1.3. Βρέφη από 18 μηνών έως 2,5 ετών: 2.800 ? χωρίς σίτιση και 3.500 ? με σίτιση

Α2. Προ-νήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση: 2.100? χωρίς

σίτιση και 2.800 ? με σίτιση

Στα ανωτέρω ετήσια ανώτατα όρια δαπάνης σε Ευρώ (?) περιλαμβάνονται και οι δαπάνες για γραφική ύλη αξίας 100?.

Οι Φορείς / Δομές που θα δηλώσουν ότι δεν παρέχουν υπηρεσίες σίτισης δεν δικαιούνται να προβούν στην είσπραξη οποιουδήποτε ποσού αναφορικά με τις σχετικές αυτές υπηρεσίες.

Δεν περιλαμβάνονται στα ανωτέρω μετακίνηση και λοιπές παρεχόμενες υπηρεσίες και κατά συνέπεια θα

βαρύνουν τις ωφελούμενες μητέρες εφόσον επιθυμούν την παροχή αυτών των υπηρεσιών.

Ο Ανάδοχος δεν δύναται να προβεί σε είσπραξη άλλης μορφής διδάκτρων ή οποιουδήποτε αντιτίμου

από τις ωφελούμενες (όπως για παράδειγμα κόστος εγγραφής) ή δαπάνες διοργάνωσης εκδηλώσεων

στο πλαίσιο των θρησκευτικών εορτών ή εθνικών επετείων.

Οι τυχόν άλλες ειδικές υπηρεσίες (π.χ. κολύμπι, επισκέψεις σε μουσεία, παρακολούθηση θεατρικών ή

άλλων παραστάσεων, εκδηλώσεων και άλλα) που παρέχονται από τις δομές και είναι προαιρετικές,

εφόσον τις επιλέξουν οι ωφελούμενες θα επιβαρύνουν οικονομικά τις ίδιες.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ? ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ? ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ?

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Α. Βρεφικοί - Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί:

Α1.1 Βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών: 2.800 ? χωρίς σίτιση και 3.500 ? με σίτιση

Α1.2. Βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών: 2.800 ? χωρίς σίτιση και 3.500 ? με σίτιση

Α1.3. Βρέφη από 18 μηνών έως 2,5 ετών: 2.800 ? χωρίς σίτιση και 3.500 ? με σίτιση

Α2. Προ-νήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση: 2.100? χωρίς

σίτιση και 2.800 ? με σίτιση

Στα ανωτέρω ετήσια ανώτατα όρια δαπάνης σε Ευρώ (?) περιλαμβάνονται και οι δαπάνες για γραφική

ύλη αξίας 100?.

Οι Φορείς / Δομές που θα δηλώσουν ότι δεν παρέχουν υπηρεσίες σίτισης δεν δικαιούνται να προβούν στην

είσπραξη οποιουδήποτε ποσού αναφορικά με τις σχετικές αυτές υπηρεσίες.

Δεν περιλαμβάνονται στα ανωτέρω μετακίνηση και λοιπές παρεχόμενες υπηρεσίες και κατά συνέπεια θα

βαρύνουν τις ωφελούμενες μητέρες εφόσον επιθυμούν την παροχή αυτών των υπηρεσιών.

Ο Ανάδοχος δεν δύναται να προβεί σε είσπραξη άλλης μορφής διδάκτρων ή οποιουδήποτε αντιτίμου

από τις ωφελούμενες (όπως για παράδειγμα κόστος εγγραφής) ή δαπάνες διοργάνωσης εκδηλώσεων

στο πλαίσιο των θρησκευτικών εορτών ή εθνικών επετείων.

Οι τυχόν άλλες ειδικές υπηρεσίες (π.χ. κολύμπι, επισκέψεις σε μουσεία, παρακολούθηση θεατρικών ή

άλλων παραστάσεων, εκδηλώσεων και άλλα) που παρέχονται από τις δομές και είναι προαιρετικές,

εφόσον τις επιλέξουν οι ωφελούμενες θα επιβαρύνουν οικονομικά τις ίδιες.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ? ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ? ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ?

η καθε δομη ψαχνει τα παραθυρακια για να χρεωσει!

Εμας ας πουμε εκει που λεει " εκδηλωσεων κ αλλα"

στο αλλα βαζει τα αγγλικα θεατρικο παιχνιδι κ μουσικη

κ λεει 100?/μηνα!

Αλλος κατι αλλο θα βρει...

Απαραδεκτο το βρισκω!

μηπως να πουμε στο εεταα να πει ΑΚΡΙΒΩΣ

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ

100 E TO MHNA? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ? ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ.

ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ,ΔΕΧΤΗΚΑ. ΑΛΛΑ 100 Ε ΤΟ ΜΗΝΑ ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ?

pm4hp3.pngVPk9p3.png

100 E TO MHNA? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ? ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ.

ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ,ΔΕΧΤΗΚΑ. ΑΛΛΑ 100 Ε ΤΟ ΜΗΝΑ ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ?

οχι καλε γιατι της ειπα αρα θελετε αλλα 1100/χρονο

εκτος απο τα 2800 του εσπα κ ειπε ναι!

Πω πωωω μου ανέβηκε η πίεση τώρα! Κάνε μου μια χάρη βρε stethi, παρτην και ρώτα την ΓΙΑΤΙ χρειάζονται εξτρα χρήματα για αυτές τις δραστηριότητες; Θα πληρώνουν εξωτερικούς δασκάλους να έρχονται να τα διδάξουν; Πού ακριβώς θα δαπανηθούν αυτά τα χρήματα;

Και πες μου λίγο και την ηλικία του παιδιού, αν θέλεις...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Συγνώμη είσαι μόνο εσύ με ΕΣΠΑ στο σταθμό αυτό, γιατί δεν βάζεις να δεις ποιες μανούλες άλλες είναι εκεί με ΕΣΠΑ, σε αυτές τι έχει πει;;; μήπως απλά βλέπει ποια μαμά θα πέσει πρώτη για να ακολουθήσουν και οι άλλες;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...