Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έπειτα από τα χτεσινά αποτελέσματα , μπήκαμε και εμείς στην πρώτη μας επιλογή που είχαμε κάνει , σε δημοτικό παιδικό σταθμό . :)

Βλέποντας πάντως τα χτεσινά αποτέλεσματα στο νομό Ηρακλείου .

Το τελευταίο παιδάκι που μπήκε στον νομό ήταν με σχεδόν 10 μόρια .

Αντίθετα παιδάκια με πάνω από 60 μόρια δεν κατάφεραν να μπούν και είναι στα επιλαχόντα , γιατί η μητέρες τους πήγαν και δήλωσαν μόνο τους πιο δημοφιλείς σταθμούς ...........

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια! Εμείς δυστυχώς δεν μπήκαμε για μόλις μια θέση... Βέβαια εγώ εις γνώση μου δήλωσα μόνο έναν σταθμό για συγκεκριμένους λόγους επομένως δεν μπορώ να παραπονιέμαι. Χάρηκα που είδα πως δόθηκαν παντού επιπλέον θέσεις χωρίς διακρίσεις. Πράγματι, και στον δικό μου (πολύ μεγάλο Δήμο) έμειναν εκτός περίπου 190 παιδιά, έναντι 1510 που τοποθετούνται. Και όπως λέει ο Λευτέρης, με μια γρήγορη ματιά τα παιδάκια που έμειναν εκτός είναι κατά πλειοψηφία στις κατηγορίες πριν την Α2 και οι μητέρες δήλωσαν ότι πιο δημοφιλές υπάρχει. Τέλος, επειδή και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Απ τα 190 παιδιά επιλαχόντες του Δήμου μου, η συντριπτική πλειοψηφία αφορούσε ΚΔΑΠ, πράγμα που σημαίνει πως τα περισσότερα παιδάκια μπήκαν στους παιδικούς σταθμούς!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Στον νομό Ηρακλείου , από τις 4100 περίπου προσφερόμενες θέσεις , βλέπω ότι καλύφθηκαν σχεδόν 3700 .

Και οι παραπάνω θέσεις που δεν καλύφθηκαν , έχουν να κάνουν με τις επιλογές που έκαναν οι γονείς για τις Δομές . Πλακώθηκαν πολλοί και έβαλαν τις δημοφιλέστερες Δομές , και έμειναν δυστηχώς εκτός .

Αλλά και οι λίγες θέσεις που δόθηκαν στις κατηγορίες Α1.1 Α1.2 και Α1.3 .

Kαλημερα,

ξερεις κανεις τωρα πως γινονται οι εγγραφες?

πρεπει να παω στο σταθμο μας κ εκει γινονται ολα η στο εεταα?

η περιμενουμε κατι να μας πουν?

κατι λεει στο εεταα για κωδικο με email εγω δεν ελεβα κανενα email.

Eλαβε κανενα σας?

Διαφημίσεις

Ποιον κωδικό βρε παιδιά; Οι εντολές τοποθέτησης αφορούν τις δομές, δηλαδή τους παιδικούς σταθμούς. Όχι τις μητέρες. Οι μητέρες που είναι στις οφελούμενες, επικοινωνήστε άμεσα με τον παιδικό που θα πάει το παιδί σας και θα σας πουν πότε να πάτε από εκεί να υπογράψετε την εντολή τοποθέτησης και πότε θα ξεκινήσει το παιδί σας. Τίποτε άλλο δεν έχετε να κάνετε.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ναι βρε κορίτσια ο κωδικός δεν αφορά εμάς αλλά τους παιδικούς.

Εμάς μας είπαν ότι ξεκινάμε κανονικά την Δευτέρα και θα μας δώσουν τα χαρτιά από τον σταθμό να τα υπογράψουμε!

Άντε και καλή σχολική χρονιά να έχουμε!:)

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Διαφημίσεις

ΖΗΤΑΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΕΡΑΚΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Καλησπέρα, μας εγκρίθηκε η αίτηση μέσω ΕΣΠΑ αλλά από λάθος έχουν πάρει τον μικρό μας στον παιδικό σταθμό του ΓΕΡΑΚΑ που βρίσκετε στην οδό Κλειτάρχου και είναι πολύ μακριά απ' το σπίτι μας. Είναι το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ο καινούργιος παιδικός ενώ εμείς θέλαμε στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α στον παλιό που είναι στην Κοιμήσεως Θεοτόκου κοντά στη Λ. Μαραθώνος. Δυστηχώς δεν υπάρχει αυτοκίνητο για να πηγαίνει το παιδί εκεί οπότε αν δεν γίνει ανταλλαγή δεν θα πάει παιδικό φέτος.

Μας είπαν κι απ' τους 2 σταθμούς πως αν βρούμε κάποιον για ανταλλαγή, γίνετε.

Αν κάποιος γονιός έχει παρόμοιο πρόβλημα και θέλει να ανταλλάξουμε θέση ας μου στείλει ένα μήνυμα εδώ.

Καλησπερα κοριτσια,

θα ηθελα τη γνωμη σας σε κατι,πηγα σημερα στο σταθμο που περασαμε με ΕΣΠΑ για να γραφτουμε,κ αφου υπογραψα μου ειπε η ιδιοκτητρια πως τα 2800ευρω που δινει το ΕΣΠΑ ειναι για φυλαξη κ φαγητο κ πως για το εκπαιδευτικο κομματι θελει περιπου 90-100 Ευρω το μηνα.:confused::confused::confused:

Δεν ξερω αλλα εγω θυμωσα πολυ γιατι ξερω οτι περισι ειχε ολα αυτα(εκπαιδευση κ φαι) 300 ευρω/μηνα για τις μανουλες χωρις ΕΣΠΑ κ αυτες μς ΕΣΠΑ μια στιγμη πληρωναν μονο το φαι κ οχι την εκπαιδευση.

τι λετε εχει δικαιωμα φετος να παιρνει 2800 /χρονο ευρω απο ΕΣΠΑ συν 1000ΕΥΡΩ /ΧΡΟΝΟαπο εμας ????

stethi, για ξαναρώτα την, τι εννοεί με το "εκπαιδευτικό κομμάτι"; Και πες της πως οι δομές που συμμετέχουν στο ΕΣΠΑ απαγορεύεται κατηγορηματικά να ζητούν χρήματα για κάτι πλέον της σίτισης και της μετακίνησης κι αυτά μόνο το είχαν δηλώσει εξ αρχής στην ΕΕΤΑΑ! Με το δίκιο σου θύμωσες!

Χάρηκα πολύ που πήραν κι άλλα παιδάκια, πάντως. Στο νομό μου μπήκαν και παιδιά με 20+ μόρια. Εγώ είχα τα υπερδιπλάσια, αλλά οι συγκεκριμένοι σταθμοί δε με βόλευαν.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...