Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

χαχα!!τελειο!!:D

Και η πλάκα είναι ότι ήταν και σίγουρη ότι θα μπεί , ότι είχε αρκετά μόρια . Πως τα είχε βέβαια , δεν κατάλαβα , αλλά δεν ρώτησα κιόλας .

Αλλά έτσι όπως το έκοψα , το πιο πιθανόν να τα είχε υπολογίσει λάθος , ή να νόμιζε ότι με 10 μόρια περνάς σε όποιον παιδικό θέλεις .

Κάπου εκεί σταμάτησα την κουβέντα , γιατί δεν ήθελα να της χαλάσω το όνειρο , και αποφάσισα να φύγω .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πέρυσι πάλι δεν επαρκούσαν τα χρήματα για τις προσφερόμενες θέσεις. Έτσι, αποφάσισαν να πληρώνουν τη σίτιση οι γονείς ώστε να μπορέσουν να μπουν περισσότερα παιδιά. Έλα όμως που στην πόλη μου δεν δόθηκαν επιπλέον θέσεις! Δηλαδή εμ πληρώσαμε εμ η πόλη δεν κέρδισε τίποτα. Αν αυτό συμβεί και φέτος, και τα κονδύλια τα επιπλέον δοθούν σε Αττική/Θεσσαλονίκη, ε αυτό είναι σκανδαλώδες.

Σχετικά με τις επιλαχούσες τώρα, αν και τα είπαν παραπάνω, ΑΝ τις δώσουν αυτές τις 9 θέσεις και ΑΝ μόνες επιλαχούσες είστε εσείς οι δυο, μπαίνεις. Δεν ξέρω όμως αν έχεις τσεκάρει σωστά. Γιατί μπορεί να υπάρχουν πχ άλλες 10 μαμάδες με μόρια 70,00-30,00 που δεν μπήκαν σε καμία άλλη επιλογή τους και έχουν πχ 4η τον σταθμό που θες. Σε αυτή την περίπτωση θα μπουν αυτές και όχι εσείς οι δυο που υπολογίζεις. Σου εύχομαι να σου πάρουν το παιδάκι σου

Λευτέρη, άσε πουλάκι μου, κάθε χρόνο τα ίδια... Μια γειτόνισσα μου λέει χθες "εγώ δεν διέκοψα την ανεργία μου γιατί νόμιζα πως οσο πιο πολύ καιρό είσαι άνεργη, τόσο πιο πιθανό είναι να πάρουν το παιδί στον παιδικό". Τέλος πάντων, θυμώνω που δεν κάθονται να ενημερωθούν για το καλό ΤΟΥΣ!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Πέρυσι πάλι δεν επαρκούσαν τα χρήματα για τις προσφερόμενες θέσεις. Έτσι, αποφάσισαν να πληρώνουν τη σίτιση οι γονείς ώστε να μπορέσουν να μπουν περισσότερα παιδιά. Έλα όμως που στην πόλη μου δεν δόθηκαν επιπλέον θέσεις! Δηλαδή εμ πληρώσαμε εμ η πόλη δεν κέρδισε τίποτα. Αν αυτό συμβεί και φέτος, και τα κονδύλια τα επιπλέον δοθούν σε Αττική/Θεσσαλονίκη, ε αυτό είναι σκανδαλώδες.

Σχετικά με τις επιλαχούσες τώρα, αν και τα είπαν παραπάνω, ΑΝ τις δώσουν αυτές τις 9 θέσεις και ΑΝ μόνες επιλαχούσες είστε εσείς οι δυο, μπαίνεις. Δεν ξέρω όμως αν έχεις τσεκάρει σωστά. Γιατί μπορεί να υπάρχουν πχ άλλες 10 μαμάδες με μόρια 70,00-30,00 που δεν μπήκαν σε καμία άλλη επιλογή τους και έχουν πχ 4η τον σταθμό που θες. Σε αυτή την περίπτωση θα μπουν αυτές και όχι εσείς οι δυο που υπολογίζεις. Σου εύχομαι να σου πάρουν το παιδάκι σου

Λευτέρη, άσε πουλάκι μου, κάθε χρόνο τα ίδια... Μια γειτόνισσα μου λέει χθες "εγώ δεν διέκοψα την ανεργία μου γιατί νόμιζα πως οσο πιο πολύ καιρό είσαι άνεργη, τόσο πιο πιθανό είναι να πάρουν το παιδί στον παιδικό". Τέλος πάντων, θυμώνω που δεν κάθονται να ενημερωθούν για το καλό ΤΟΥΣ!

Στο Ηράκλειο πάντως πέρισυ , στον ιδιωτικό παιδικό που είχαμε περάσει μέσω ΕΣΠΑ , πληρώναμε κάθε μήνα 35? . Φέτος τι θα γίνει , δεν ξέρω .

Όσο για την γειτόνισσα , και την κάθε γειτόνισσα , το ότι δεν ενημερώνεται σωστά ( και δεν ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σωστά , δεν κάνει κακό μόνο στον δικό της εαυτό , αλλά πρωτίστως στο παιδί της . Αυτό δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι γονείς , και για αυτό βγαίνουν και παραπονιούνται - κλαίγονται - χτυπιούνται , σε όλο το ιντερνετ αυτές τις ημέρες . Αντί να παραδεχτούν ότι δεν έκατσαν να διαβάσουν ούτε μια φορά την πρόσκληση , αλλά περίμεναν από άλλους να τους πάρουν από το χεράκι και να τους συμπληρώσουν μια απλή αιτήση .

Τι να πεις ..............

Kαι γιατι αυτες με 70-30 μορια να μην εχουν μπε ηδη στην τεταρτη επιλογη τους αν ο σταθμος μου εχε 9 θεσεις κενες????

δεν ξερω παραξενο φαινεται οχι??

Kαι γιατι αυτες με 70-30 μορια να μην εχουν μπε ηδη στην τεταρτη επιλογη τους αν ο σταθμος μου εχε 9 θεσεις κενες????

δεν ξερω παραξενο φαινεται οχι??

Πρέπει να δείς από όλες τις επιλαχούσες , ποιές έχουν δηλώσει τον δικό σου σταθμό (άσχετα από την θέση που τον έχουν βάλει ) και έχουν παραπάνω μόρια από εσένα .

Αν από όλες όλες τις επιλαχούσες , μόνο εσύ έχεις αυτό τον σταθμο δηλωμένο , ΑΝ ο σταθμός πάρει παιδάκια για να καλύψει τις κενές του θέσεις τότε θα είσαι μέσα .

Διαφημίσεις

Πρέπει να δείς από όλες τις επιλαχούσες , ποιές έχουν δηλώσει τον δικό σου σταθμό (άσχετα από την θέση που τον έχουν βάλει ) και έχουν παραπάνω μόρια από εσένα .

Αν από όλες όλες τις επιλαχούσες , μόνο εσύ έχεις αυτό τον σταθμο δηλωμένο , ΑΝ ο σταθμός πάρει παιδάκια για να καλύψει τις κενές του θέσεις τότε θα είσαι μέσα .

Νομιζω πως αυτο εχω κανει σωστα κ ετσι ειμαι!Νομιζω.

Τωρα γιατι λες ΑΝ παρει παιδακια ο σταθμος?μπορουν καποιοι σταθμοι στην αττικη αν δωσουν λεφτα για αττικη να μην παρουν κι ας εχουν αδειες θεσεις??

Θελω να πω ειναι θεμα δημου?μπορουν να αποκλεισουν καποιους σταθμους?

Απλώς μπορεί με τον ίδιο τρόπο που έμειναν κενές θέσεις σε παιδικούς πριν , να μείνουν και τώρα . Δηλαδή τα χρήματα να τελειώσουν , χωρίς ΟΛΟΙ οι παιδικοί να καλύψουν τις προσφερόμενες θέσεις τους . Ποτέ δεν ξέρεις .....

Αν θυμάμαι καλά , πέρισυ , τα λεφτά που είχε δώσει το ίδρυμα Νιάρχου , είχαν πάει ΜΟΝΟ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς , για να καλύψουν τις δικές τους θέσεις , και όχι στους ιδιωτικούς . Φέτος δεν γνωρίζω πως ακριβώς θα γίνει . Το βράδυ μάλλον θα ξέρουμε .... :)

Απλώς μπορεί με τον ίδιο τρόπο που έμειναν κενές θέσεις σε παιδικούς πριν , να μείνουν και τώρα . Δηλαδή τα χρήματα να τελειώσουν , χωρίς ΟΛΟΙ οι παιδικοί να καλύψουν τις προσφερόμενες θέσεις τους . Ποτέ δεν ξέρεις .....

Αν θυμάμαι καλά , πέρισυ , τα λεφτά που είχε δώσει το ίδρυμα Νιάρχου , είχαν πάει ΜΟΝΟ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς , για να καλύψουν τις δικές τους θέσεις , και όχι στους ιδιωτικούς . Φέτος δεν γνωρίζω πως ακριβώς θα γίνει . Το βράδυ μάλλον θα ξέρουμε .... :)

Καταλαβα :(

Μη ψάχνεις να βρεις λογική. Με τον ίδιο τρόπο που πχ απ τις 30 προσφερόμενες θέσεις στον ένα σταθμό, καλύφθηκαν οι 19 και σε άλλο απ τις 150 καλύφθηκαν οι 148, θα αποφασιστεί πόσες θέσεις από ποιους σταθμούς θα καλυφθούν. Εγώ πάντως αν ήμουν ιδιοκτήτης σταθμού, προσέφερα 20 θέσεις και μου κάλυπταν 9 ενώ έχω ζήτηση πλέον της προσφοράς μου, θα το έψαχνα.

Stethi δεν έχεις καταλάβει μάλλον ότι οι κενές θέσεις έμειναν κενές λόγω έλλειψης χρημάτων και όχι λόγω έλλειψης ζήτησης. Άρα το παράδειγμα που σου ανέφερα, μπορεί άνετα να ισχύει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μη ψάχνεις να βρεις λογική. Με τον ίδιο τρόπο που πχ απ τις 30 προσφερόμενες θέσεις στον ένα σταθμό, καλύφθηκαν οι 19 και σε άλλο απ τις 150 καλύφθηκαν οι 148, θα αποφασιστεί πόσες θέσεις από ποιους σταθμούς θα καλυφθούν. Εγώ πάντως αν ήμουν ιδιοκτήτης σταθμού, προσέφερα 20 θέσεις και μου κάλυπταν 9 ενώ έχω ζήτηση πλέον της προσφοράς μου, θα το έψαχνα.

Stethi δεν έχεις καταλάβει μάλλον ότι οι κενές θέσεις έμειναν κενές λόγω έλλειψης χρημάτων και όχι λόγω έλλειψης ζήτησης. Άρα το παράδειγμα που σου ανέφερα, μπορεί άνετα να ισχύει.

Το εχω καταλαβει μια χαρα,αλλα πιστευεις δηλαδη πως μια μαμα με 70 μορια δεν περασε σε καμια επιλογη της ενω σε καποια απο τις 4 υπηρχε θεση,κ περασε μια αλλη μαμα με 29 μορια στον ιδιο νομο?

Αν ναι τοτε δεν κοιταζουν τους στςθμους καθολου παρα μονο τους δημους ισως,( η κατι αλλο παιζει)κ αν ειναι ετσι , οντως εχεις δικιο κ παω πασο!

τι να πω!αδικο το βρισκω!

Διαφημίσεις

Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά μπορεί να συμβεί. Έτσι λειτουργεί η κατάσταση. Αν εγώ έχω 19 μόρια και δηλώσω παιδικό σε ένα χωριό που δίνει 30 θέσεις και δεν έχει ζήτηση μπορώ ανετότατα να μπω ενώ μια μαμά με 40 μόρια μπορεί να δηλώσει σταθμούς με μεγάλη ζήτηση και να μη μπει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά μπορεί να συμβεί. Έτσι λειτουργεί η κατάσταση. Αν εγώ έχω 19 μόρια και δηλώσω παιδικό σε ένα χωριό που δίνει 30 θέσεις και δεν έχει ζήτηση μπορώ ανετότατα να μπω ενώ μια μαμά με 40 μόρια μπορεί να δηλώσει σταθμούς με μεγάλη ζήτηση και να μη μπει.

Συμφωνω σε αυτο που λες αλλα εγω κοιταω τα μορια αποκλειστικα για αττικη!

Εκει το ψαχνω,δεν λεω πως καπου αλλου σε αλλο νομο δεν μπορει να μπει μαμα με πολλα μορια...

βασικα νομιζω πως το ιδιο λεμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...