Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Νομιζω πως οποια εχει πανω απο 28,7 μορια κ δεν

εχει μπει καπου ειναι γιατι καλυθφηκαν ολες οι θεσεις

που δηλωσε απο αλλες μανουλες στους σταθμους

που θελει , με περισσοτερα μορια!

οχι;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορει καποια να κανει τωρα ενσταση να γινει δεκτη και να αλλαξουν οι οριστικοι πινακες? Με πηρε τωρα μια μαμα απο τον σταθμο που εχω ηδη μπει (παμε απο περυσι στον ιδιο σταθμο)και μου ειπε οτι δεν εδωσε το σωστο εκκαθαριστικο και οτι θα παει αυριο να καταθεσει το σωστο και οτι της ειπαν οτι μπορει να κανει ενσταση(?) Οι θεσεις του σταθμου μας στην κατηγορια που θελει εχουν καλυφθει. Υπαρχει περιπτωση να κανουν δεκτη την ενσταση και αν εχει περισοτερα μορια απο καποια που εχει μπει να βγαλουν εκεινη και να μπει στην θεση της? Τοτε τι νοημα εχουν οι οριστικοι πινακες αν μπορουν να αλλαξουν?

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Μπορει καποια να κανει τωρα ενσταση να γινει δεκτη και να αλλαξουν οι οριστικοι πινακες? Με πηρε τωρα μια μαμα απο τον σταθμο που εχω ηδη μπει (παμε απο περυσι στον ιδιο σταθμο)και μου ειπε οτι δεν εδωσε το σωστο εκκαθαριστικο και οτι θα παει αυριο να καταθεσει το σωστο και οτι της ειπαν οτι μπορει να κανει ενσταση(?) Οι θεσεις του σταθμου μας στην κατηγορια που θελει εχουν καλυφθει. Υπαρχει περιπτωση να κανουν δεκτη την ενσταση και αν εχει περισοτερα μορια απο καποια που εχει μπει να βγαλουν εκεινη και να μπει στην θεση της? Τοτε τι νοημα εχουν οι οριστικοι πινακες αν μπορουν να αλλαξουν?

λογικα δεν μπορεί, αφού η περίοδος ενστάσεων περασε.

Νομιζω πως οποια εχει πανω απο 28,7 μορια κ δεν

εχει μπει καπου ειναι γιατι καλυθφηκαν ολες οι θεσεις

που δηλωσε απο αλλες μανουλες στους σταθμους

που θελει , με περισσοτερα μορια!

οχι;;

Είναι ακριβώς όπως τα γράφεις. Στις μικρές κατηγορίες πχ Α1.1 μπορεί να έχει μείνει έξω μαμά με 70 μόρια, γιατί είναι λίγες οι θέσεις και καλύπτονται όλες. Η μαμά με τα 70 μόρια και 4 επιλογές να δήλωσε αν έχουν γεμίσει δεν θα μπει (εκτός αν δημιουργήσουν νέες θέσεις).

VGI Οι ενστάσεις έχουν τελειώσει . Ενημέρωσε μας σε παρακαλώ για την εξέλιξη της πορείας της μαμάς στον παιδικό σας , αν όντως της αλλάξουν το εκκαθαριστικό ΤΩΡΑ , διαβάλλεται ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

Είναι ακριβώς όπως τα γράφεις. Στις μικρές κατηγορίες πχ Α1.1 μπορεί να έχει μείνει έξω μαμά με 70 μόρια, γιατί είναι λίγες οι θέσεις και καλύπτονται όλες. Η μαμά με τα 70 μόρια και 4 επιλογές να δήλωσε αν έχουν γεμίσει δεν θα μπει (εκτός αν δημιουργήσουν νέες θέσεις).

VGI Οι ενστάσεις έχουν τελειώσει . Ενημέρωσε μας σε παρακαλώ για την εξέλιξη της πορείας της μαμάς στον παιδικό σας , αν όντως της αλλάξουν το εκκαθαριστικό ΤΩΡΑ , διαβάλλεται ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

Δεν το πιστευω οτι θα κατααφερει κατι τουλαχιστον για το σταθμο μας. Απλα σκεφτομουν μηπως τις προτεινουν αν υπαρχει καποια θεση κενη σε αλλο σταθμο! Αμα μαθω θα σας πω!

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Διαφημίσεις

Μπορουν δηλαδη να βαλουν κ νεες θεσεις?

Εμεις ειμαστε Α2 στην Αττικη με 27,2 μορια κ ο σταθμος που δηλωσα εχει 9 αδειες θεσεις.κ υπαρχει μονο μια αλλη μανουλα με 28,30 μορια νομιζω που τον θελει κ αυτη.(πριν απο εμας)

τι πιθανοτητες εχω να μπω?

Μπορουν δηλαδη να βαλουν κ νεες θεσεις?

Εμεις ειμαστε Α2 στην Αττικη με 27,2 μορια κ ο σταθμος που δηλωσα εχει 9 αδειες θεσεις.κ υπαρχει μονο μια αλλη μανουλα με 28,30 μορια νομιζω που τον θελει κ αυτη.(πριν απο εμας)

τι πιθανοτητες εχω να μπω?

Νεες θεσεις σε σταθμους που εχουν καλυφθει δεν νομιζω να βαλουν απο την στιγμη που ιδιες οι δομες εχουν δηλωσει τις συγκεκριμενες θεσεις δεν μπορουν αυθαιρετα να αυξησουν τις θεσεις. Οι επιλαχουσες αναλογα με τα μορια τους θα παρουν τις θεσεις που εχουν μεινει κενες.

Stethi αν εισαι 2η επιλαχουσα οπως λες και υπαρχουν 9 κενες θεσεις λογικα θα μπεις. Μπορει να εχεις 27,20 μορια αλλα αν δεν υπαρχουν αλλες μαμαδες που να εχουν επιλεξει το συγκεκριμενο σταθμο με περισοτερα μορια απο σενα τοτε θα μπεις εσυ.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Νεες θεσεις σε σταθμους που εχουν καλυφθει δεν νομιζω να βαλουν απο την στιγμη που ιδιες οι δομες εχουν δηλωσει τις συγκεκριμενες θεσεις δεν μπορουν αυθαιρετα να αυξησουν τις θεσεις. Οι επιλαχουσες αναλογα με τα μορια τους θα παρουν τις θεσεις που εχουν μεινει κενες.

Stethi αν εισαι 2η επιλαχουσα οπως λες και υπαρχουν 9 κενες θεσεις λογικα θα μπεις. Μπορει να εχεις 27,20 μορια αλλα αν δεν υπαρχουν αλλες μαμαδες που να εχουν επιλεξει το συγκεκριμενο σταθμο με περισοτερα μορια απο σενα τοτε θα μπεις εσυ.

Λες ε?

Εκτος αν εχουν αλλο συστημα κ δεν κοιτουν τους σταθμους αλλα τους δημους κ

παιρνουν συγκεκριμενο νουμερο απο καθε δημο.:confused:

Λες ε?

Εκτος αν εχουν αλλο συστημα κ δεν κοιτουν τους σταθμους αλλα τους δημους κ

παιρνουν συγκεκριμενο νουμερο απο καθε δημο.:confused:

Λογικα κοιτουν ποσες θεσεις καλυπτουν συμφωνα με την χρηματοδοτηση που εχουν για την καθε περιφεριεα.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Διαφημίσεις

Αν και οι 4 δομές που έχουν συμπληρώσει κάποιοι γονείς , έχουν καλύψει τις θέσεις για τα παιδιά που δέχονται , τότε δεν πρόκειται να δεχτούν άλλα παιδάκια .

Αν όμως δεν έχουν καλυφθεί , τότε ακόμα και με 10 πχ μόρια , κάποιο παιδάκι που ήταν στα επιλαχόντα , μπορεί να περάσει .

Να μοιραστώ και μια εμπειρία από την όλη φάση με την ΕΕΤΑΑ και στο ΕΣΠΑ , μπας και ευθυμήσουμε λίγο ;

Χρόνος : προηγούμενη εβδομάδα .

Τόπος : τοπικό βιβλιοπωλείο .

Λόγος : Περιμένω να στείλω με φαξ , την ένσταση στην ΕΕΤΑΑ για το χαρτί που δεν δέχτηκαν .

Εκείνη την ώρα φτάνει μια γυναίκα , με ένα σωρό χαρτιά στα χέρια , και ζητάει αν μπορούν να τα σκανάρουν για να τα στείλει με e-mail . Όπως τα αφήνει στον πάγκο , πέφτει το μάτι μου πάνω τους , και βλέπω το σήμα της ΕΕΤΑΑ σε ένα χαρτί .

Εγώ : Και εσέις ένσταση θέλετε να στείλετε ;

Αυτή : Ναι . Είμαστε από Αθήνα , έχουμε έρθει για διακοπές , και είδαμε τα αποτέλεσματα ότι δεν μας έχουν δεχτεί τα χαρτιά . Αλλά τα χαρτιά τα είχα αφήσει Αθήνα , οπότε μίλησα με την μάνα μου , πήγε από το σπίτι μου , πήρε τα χαρτιά , και μας τα έστειλε με κουριερ , για να προλάβουμε να κάνουμε την ένσταση !!!

Εγώ : Και για πιο λόγο δεν σας έκαναν δεκτή την αίτηση ;

Αυτή : Επειδή έκανα λάθος , και στον φάκελο που έστειλα την πρώτη φορά , έβαλα μόνο τον χαρτί που λέει το ποιές Δομές επιλέγεις . Δεν ήξερα ότι έπρεπε να στείλεις και τα υπόλοιπα χαρτιά που έιχαν βγάλει στο ίντερνετ !!!!!!! ΝΤΟΙΓΚ !!!!!!

Αυτό ήταν , έμεινα κάγκελο μετά από αυτό ......... :)

Αν και οι 4 δομές που έχουν συμπληρώσει κάποιοι γονείς , έχουν καλύψει τις θέσεις για τα παιδιά που δέχονται , τότε δεν πρόκειται να δεχτούν άλλα παιδάκια .

Αν όμως δεν έχουν καλυφθεί , τότε ακόμα και με 10 πχ μόρια , κάποιο παιδάκι που ήταν στα επιλαχόντα , μπορεί να περάσει .

Εμας εχει 9 θεσεις κενες κ 2 επιλαχουσες,μια κοπελα με 28 μορια κ κατι κ εμενα με 27,20....

Δεν ξερω γιατι τελικα λενε πως δεν θα μπουν ολα τα παιδακια...

Να μοιραστώ και μια εμπειρία από την όλη φάση με την ΕΕΤΑΑ και στο ΕΣΠΑ , μπας και ευθυμήσουμε λίγο ;

Χρόνος : προηγούμενη εβδομάδα .

Τόπος : τοπικό βιβλιοπωλείο .

Λόγος : Περιμένω να στείλω με φαξ , την ένσταση στην ΕΕΤΑΑ για το χαρτί που δεν δέχτηκαν .

Εκείνη την ώρα φτάνει μια γυναίκα , με ένα σωρό χαρτιά στα χέρια , και ζητάει αν μπορούν να τα σκανάρουν για να τα στείλει με e-mail . Όπως τα αφήνει στον πάγκο , πέφτει το μάτι μου πάνω τους , και βλέπω το σήμα της ΕΕΤΑΑ σε ένα χαρτί .

Εγώ : Και εσέις ένσταση θέλετε να στείλετε ;

Αυτή : Ναι . Είμαστε από Αθήνα , έχουμε έρθει για διακοπές , και είδαμε τα αποτέλεσματα ότι δεν μας έχουν δεχτεί τα χαρτιά . Αλλά τα χαρτιά τα είχα αφήσει Αθήνα , οπότε μίλησα με την μάνα μου , πήγε από το σπίτι μου , πήρε τα χαρτιά , και μας τα έστειλε με κουριερ , για να προλάβουμε να κάνουμε την ένσταση !!!

Εγώ : Και για πιο λόγο δεν σας έκαναν δεκτή την αίτηση ;

Αυτή : Επειδή έκανα λάθος , και στον φάκελο που έστειλα την πρώτη φορά , έβαλα μόνο τον χαρτί που λέει το ποιές Δομές επιλέγεις . Δεν ήξερα ότι έπρεπε να στείλεις και τα υπόλοιπα χαρτιά που έιχαν βγάλει στο ίντερνετ !!!!!!! ΝΤΟΙΓΚ !!!!!!

Αυτό ήταν , έμεινα κάγκελο μετά από αυτό ......... :)

χαχα!!τελειο!!:D

Εμας εχει 9 θεσεις κενες κ 2 επιλαχουσες,μια κοπελα με 28 μορια κ κατι κ εμενα με 27,20....

Δεν ξερω γιατι τελικα λενε πως δεν θα μπουν ολα τα παιδακια...

Ένα θέμα επίσης είναι , το ποιές περιφέρειες θα απορροφήσουν αυτά τα έξτρα χρήματα . Γιατί αν πχ μπούν όλα τα παιδάκια από την Αττική και όλα τα παιδάκια από την Θεσσαλονίκη , και οι υπόλοιποι μέινουν στην απέξω , έιναι ένα θέμα .....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...