Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλημερες αγωνιστικες σε ολους!!!

αιντε αντιστροφη μετρηση!!!!!!!!!!

Καλημερούδια!!!!

Άντε να δούμε ,ξενύχτι σήμερα!!!

Λέτε να μας κάνουν καμιά έκπληξη και να τα βγάλουν νωρίς??? :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα αποτελέσματα βασικά έχουν βγει απλά δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα....η κουμπάρα μου ξέρει ήδη ότι τα παιδιά της μπήκαν στον σταθμό που ήταν κ πέρυσι(την πήραν τώρα το πρωί κ της το είπαν)...αν τα βγαλουν πάλι αργά το βραδυ τα αποτελεσματα θα ναι πολύ βλάκες!:mad::x:x:x:x:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τα αποτελέσματα βασικά έχουν βγει απλά δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα....η κουμπάρα μου ξέρει ήδη ότι τα παιδιά της μπήκαν στον σταθμό που ήταν κ πέρυσι(την πήραν τώρα το πρωί κ της το είπαν)...αν τα βγαλουν πάλι αργά το βραδυ τα αποτελεσματα θα ναι πολύ βλάκες!:mad::x:x:x:x:tongue::tongue::tongue:

τυχερη η κουμπαρα

καθε χρονο αργα το βραδυ βγαίνουν

μας εχουν κανη βαμπιρ....

καλημερα. η αληθεια ειναι πως εχω περασει τοσα αυτη τη βδομαδα που η διαισθηση μου δεν ειναι καλη.

Να σας πω και κατι? στεναχωρηθηκα που δε θα παμε παλι στον ιδιο σταθμο ετσι οπως δειχνουν ολα...ειχα συνηθισει ως κι εγω το να τη πηγαινω το πρωι, τις δασκαλες, ολα!! φανταστειτε τωρα το παιδι. νομιζω ομως πως αυτη θα το ξεπερασει πιο ευκολα!!!

Διαφημίσεις

εγω παντως περιμενω με μεγαλη λαχταρα την αλλαγη!

πρωτες διαφορες

σημερα παρτε τα στις 12,30 και ...αταιστα!

εχουμε να κανουμε απολυμανση!

μια ωρα μετα δε γινεται ε? θα πεσει ο κοκος τους!

1-2/9 ΟΧΙ θα ειναι κλειστα και θα καθαριζουν!

πιο πριν δε μπορουν φυσικα, να χαλασουν τις μερουλες τους?

καλημερα. η αληθεια ειναι πως εχω περασει τοσα αυτη τη βδομαδα που η διαισθηση μου δεν ειναι καλη.

Να σας πω και κατι? στεναχωρηθηκα που δε θα παμε παλι στον ιδιο σταθμο ετσι οπως δειχνουν ολα...ειχα συνηθισει ως κι εγω το να τη πηγαινω το πρωι, τις δασκαλες, ολα!! φανταστειτε τωρα το παιδι. νομιζω ομως πως αυτη θα το ξεπερασει πιο ευκολα!!!

λογικο ειναι θα του λείψουν.... αρχισε να της λες οτι μεγάλωσε και θα παει σε πιο μεγαλο σκολειό, που ειναι πιο όμορφο ...με πολλα παιχνίδια.... πολλα πολλα τραγουδάκια και χορο :)))) :tongue:

πρωτα απο ολα εχω λιγα μορια. 40,13

Μετα, η 1η μου επιλογη εχει τουλαχιστον 90 με περισσοτερα μορια απο μενα, παιρνει 70 παιδια.

η 2η επιλογη μετρησα 100 (και σα πρωτη και σα 2η) και παιρνει 55

η 3η παιρνει 50 και ολοι ολοι που εχουν κανει αιτηση ειναι 66 αλλα πολλοι τον εχουν ενα κ μοναδικο σταθμο.

(οποτε δεν υπαρχει πως θα βολευτουν σε αλλες επιλογες). κ τελικα βρηκα κ 3 επιλαχουσες με λαθος εκκαθαριστικο.

Εδω ειναι ο μονος που ελπιζω σε ενα θαυμα, μιας κ ειμαστε πραγματικα στο οριο, και ειναι και δημοσιος.

η 4η παιρνει μεν πολλα γυρω στα 50 αλλα επειδη ειναι 4η δε τη μετρησα ειναι δημοφιλης δημοσιος και αποκλειεται να μπω εκει.

τελοσπαντων οσο το ξανασκεφτομαι δεν ειναι η τυχερη μου χρονια οποτε δε θα εκπλαγω και πολυ!!!!

για την μικρη μου κορη βεβαια δεν υπαρχει καμια ελπιδα απο την αρχη.

(και σιγα μη μου τις παρουν και στους δημοσιους που χω κανει αιτηση εκει θεωρουμαστε υψηλομισθοι...ε αφου δουλευουμε 2 ατομα ποιος θα κρατησει τα παιδια!?)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...