Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Ποίος ξέρει να βοηθήσει.

Έκανα ένσταση, επειδή μου μετρήσαν ταμείο ανεργιάς κωδ. 661 και 662, που κανονικά με τις διευκρινήσεις δεν έπρεπε. Μετρούσαν μόνο οι κωδ. 432 431 659 660, Από ότι φαίνεται δε μου δέχτηκαν την ένσταση. Με τα μόρια που έχω κανοικά μπαίνω. Τώρα τι κάνω; ¨εχω ελπίδες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κορίτσια μπήκαν και οι δυο μου κορούλες στον ίδιο σταθμό, στην 1η μας επιλογή!!!!:)

Ευχαριστώ όσες βοήθησαν με τις απορίες μου και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

θα γινει και αλλο καλεσμα αν προσεξα καλα μετα τις τοποθετησεις αυτες και την οριστικοποιηση των πορων για το προγραμμα..ελπιζουμε και για τοτε.

αυτό το διάβασες κάπου..; υπάρχει κάποιο link;

Διαφημίσεις

Επιτελους!!!!!!

Περασαμα εκει που ειμασταν κ περυσι...ολα καλα!!!!

Mamid ευχαριστω για το λινκ γιατι ολο το βραδυ θα περιμενα να ανοιξει!!!

Ο γιος μου :20/03/2008 H κορη μου:19/12/2009

Μωρακι μου σε περιμενουμε...25/09/2012

Εμείς με 43,28 είμαστε έξω...η τελευταία στο νομό μπήκε με 46,11.

Συγχαρητήρια στις ωφελούμενες!

Όντως η σελίδα της εεταα δεν ανοίγει...πάω στοίχημα πως βρίζει πολύς κόσμος εκεί έξω!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

να ρωτησω κατι γιατι θα τρελαθω!!

ο σταθμος μου εχει αλλες 9 θεσεις κενες ( αττικη)

κ εγω ειμαι επιλαχουσα!

τι σημαινει αυτο;;;

δεν περναω;;

γιατι;;

Και ο δικος μας σταθμος εχει πολλες κενες θεσεις νομιζω οτι μπηκε κοφτης σε σχεση με τα μορια. Αν παρουν και αλλες θεσεις αργοτερα αφου εισαι επιλαχουσα αναλογα με το ποσες θεσεις θα παρουν εχεις πιθανοτητες να μπεις.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Διαφημίσεις

Πάλι ο κακός χαμός φέτος... ΠΑΛΙ δεν υπάρχουν τα χρήματα να καλυφθούν οι θέσεις που προκηρύχθηκαν! Και στον δικό μου Νομό/Δήμο υπάρχουν σταθμοί με πολλές θέσεις ακάλυπτες και εξίσου πολλές επιλαχούσες. Μια από αυτές κι εγώ.

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημέρα.Πρώτη φορα που καναμε φέτος τα χαρτιά μας,ειμαστε επιλαχούσες ομως στην τρίτη μου επιλογή καλύφθηκαν μόνο 17 θέσεις και μενουν κενές 68!Δεν μπορώ να το καταλάβω...στα μόρια εχω ελάχιστη διαφορά απο την τελευταία που μπήκε.Εχω ελπίδες να μας ειδοποιήσουν καποια στιγμή?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Eιναι δυνατόν;;;;;;Τα 'ιδια κ στην θεσσαλονικη!

Από τις 36 θέσεις του σταθμού 30471, πήραν μόνο 6 άτομα!!!

Αλήθεια περισυ , ειχε γίνει το ίδιο;;;

έτσι έγινε σε μένα πέρυσι στην αθήνα, ο σταθμός έδινε 36θέσεις, και ενω φαινομενικα με βαση τα μόρια μου ήμουν μέσα, τελικά πήρανε μόνο 1παιδάκια:rolleyes:, όταν ομως δόθηκαν οι έξτρα πόροι και βγήκαν συμπληρωματικοί πίνακες, δόξα το Θεό μας πήρανε, μην απελπίζεστε, αν είστε στις επιλαχούσες, υπάρχει ελπίδα να βγουν συμπληρωματικοί πίνακες.

Βέβαια πέρυσι με τους συμπληρωματικούς πίνακες, έγινε και αυτο που ειχε συζητηθεί πολύ, δηλαδη ζητούσαν έξτρα χρήματα από τους σταθμους......εμάς μας είχαν ζητήσει 70ευρώ επιπλεον για το κάθε παιδάκι, σε αλλες περιπτωσεις που ειχα μάθει είχαν ζητήσει 50.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...