Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

λιγο μια βοηθεια... εψαξα ποσες κοπελες εβαλαν σε ολο το νομο την πρωτη μου επιλογη ( εχω λιγα μορια βλεπετε, οποτε ειμαι προετοιμασμενη για αποτυχια) οποια ψαχνει για τα ελαφακια Δ.Θερμης στο Ρύσιο. Το εχουν δηλωσει σε ολο το νομο 68 μανουλες σαν πρωτη επιλογη και 217 μανουλες δευτεροτριτοτεταρτη θεση. Ο παιδικος δεχεται 180 παιδακια. Εγω προσωπικα περναω 6 απο την πρωτη κατηγορια(που το εχουν πρωτη επιλογη) και 20 απο τη δευτερη.Αλλες μετρανε την πρωτια, εγω απο το τελος!!!Τι να κανω?:(Εχω καμια ελπιδα ρε κοριτσια?Βλεπω να υποχρεωνομαι στην πεθερα μου να τσονταρει να παει η μεγαλη παιδικο και εγω σπιτι με το βρεφος....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια χρειάζομαι την βοήθεια από μια έμπειρη μαμά!

έχω 81.11 μόρια , έχω δηλώσει στην κατηγορία 1.2 , Α επιλογή βρεφική Φωλία (θα πάρει 35 παιδιά) & Β επιλογή Παιδική μελωδία (θα πάρει 3παιδιά). Παρόλο που ήθελα πάρα πολύ να πάει ο μικρός παιδική μελωδία την δήλωσα Β' γιατί θεώρησα ότι δεν θα μπεί αλλά τελικά βλέπω από τους υπάρχοντες πίνακες ότι μπεί αν την είχα δήλώσει Α επιλογή να πήγαινε. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω ένσταση και να ζητήσω αντιστροφή στις επιλογές δομών.Απλά μετά σκέφτομαι εάν το δεχθούν μήπως είναι επίφοβο , γιατί σίγουρα κάποια μάνα θα προστεθεί από τη λίστα με ελλιπή φάκελο.Εχει κάμια σας πρόταση τί να κάνω.

Κάτι τελευταίο τα μόρια προηγούνται από την επιλογή?δηλαδή ποία θα επιλεγεί η μαμά με τα πολλά μόρια και β επιλογή σταθμού ή εκείνη με τα λιγότερα μόρια και α επιλογή σταθμού?ευχαριστώ πολύ

κορίτσια χρειάζομαι την βοήθεια από μια έμπειρη μαμά!

έχω 81.11 μόρια , έχω δηλώσει στην κατηγορία 1.2 , Α επιλογή βρεφική Φωλία (θα πάρει 35 παιδιά) & Β επιλογή Παιδική μελωδία (θα πάρει 3παιδιά). Παρόλο που ήθελα πάρα πολύ να πάει ο μικρός παιδική μελωδία την δήλωσα Β' γιατί θεώρησα ότι δεν θα μπεί αλλά τελικά βλέπω από τους υπάρχοντες πίνακες ότι μπεί αν την είχα δήλώσει Α επιλογή να πήγαινε. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω ένσταση και να ζητήσω αντιστροφή στις επιλογές δομών.Απλά μετά σκέφτομαι εάν το δεχθούν μήπως είναι επίφοβο , γιατί σίγουρα κάποια μάνα θα προστεθεί από τη λίστα με ελλιπή φάκελο.Εχει κάμια σας πρόταση τί να κάνω.

Κάτι τελευταίο τα μόρια προηγούνται από την επιλογή?δηλαδή ποία θα επιλεγεί η μαμά με τα πολλά μόρια και β επιλογή σταθμού ή εκείνη με τα λιγότερα μόρια και α επιλογή σταθμού?ευχαριστώ πολύ

δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή στις δομές αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή στις δομές αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Αυτό το ξέρω κι εγώ σίγουρα, όπως και το ότι τη θέση την παίρνει η μαμά με τα περισσότερα μόρια, άσχετα αν το έχει δηλώσει β' επιλογή.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...