Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Βλέπω ότι το 2011 είχανε βρει οι κοπέλες μια πατέντα για ψάξιμο χωρίς ξεστράβωμα...αλλά προσπαθώ να το κάνω και δεν καταφέρνω τπτ. Αν θέλετε, σας βάζω το ποστ

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1119703&postcount=170

Εγώ δε βγάζω άκρη, πάντως.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια σας παρακολουθώ πολύ καιρό με την καλή έννοια και με βοηθήσατε πολύ και πέρυσι αλλά φέτος έχει γίνει κάτι κουλό με 'εβγαλαν στις ελλιπής και καλά "• (Δικαιολογητικό 13) Αντίγραφο της Δήλωσης

Έναρξης Επιτηδεύματος στη ΔΟΥ ή Βεβαίωση

ασφαλιστικού φορέα ότι έχουν καταβληθεί οι

εισφορές: Δεν ισχύει" αλλά και πέρυσι είχα βάλει την βεβαίωση που μου είχαν στείλει για φορολογική χρήση φέτος έκανα το ίδιο και με έκοψαν ...τι να τους στείλω δεν καταλαβαίνω ξέρει καμία γιατί παίρνω τηλ και δεν το σηκώνουν...

HXSnp2.png

κορίτσια σας παρακολουθώ πολύ καιρό με την καλή έννοια και με βοηθήσατε πολύ και πέρυσι αλλά φέτος έχει γίνει κάτι κουλό με 'εβγαλαν στις ελλιπής και καλά "• (Δικαιολογητικό 13) Αντίγραφο της Δήλωσης

Έναρξης Επιτηδεύματος στη ΔΟΥ ή Βεβαίωση

ασφαλιστικού φορέα ότι έχουν καταβληθεί οι

εισφορές: Δεν ισχύει" αλλά και πέρυσι είχα βάλει την βεβαίωση που μου είχαν στείλει για φορολογική χρήση φέτος έκανα το ίδιο και με έκοψαν ...τι να τους στείλω δεν καταλαβαίνω ξέρει καμία γιατί παίρνω τηλ και δεν το σηκώνουν...

Δεν θέλουν ασφαλιστική ενημερότητα,αν εννοείς αυτη,ουτε την βεβαίωση που λέει τι εισφορές πληρώσαμε στο ταμείο.κανε ένα αντίγραφο την έναρξη επαγγέλματος να ξεμπερδευεις και στειλτην.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Δεν θέλουν ασφαλιστική ενημερότητα,αν εννοείς αυτη,ουτε την βεβαίωση που λέει τι εισφορές πληρώσαμε στο ταμείο.κανε ένα αντίγραφο την έναρξη επαγγέλματος να ξεμπερδευεις και στειλτην.

αυτό θα κάνω αλλά εντελώς κουλό πέρυσι το δέχτηκαν ...τα στέλνω ταχυδρομικά ή όχι?

HXSnp2.png

καλησπερα..

μου βγαλανε ελλειπη των φακελο λογο μηχανογραφημένων ενσήμων του β' ή τουλάχιστον

του α' τριμήνου του 2012

ηταν απο το ικα εκτυπωμενα το β τριμηνο

εκανα κατι λαθος?

Διαφημίσεις

καλησπερα..

μου βγαλανε ελλειπη των φακελο λογο μηχανογραφημένων ενσήμων του β' ή τουλάχιστον

του α' τριμήνου του 2012

ηταν απο το ικα εκτυπωμενα το β τριμηνο

εκανα κατι λαθος?

οταν λες εκτυπωμενο από το Ικα τι εννοείς?

πηγες στο ΙΚΑ σου τα τυπωσανε και βαλανε και σφγραγίδα ή μπήκες στο λογαριασμό σου στο ika.gr και τα τυπωσες μόνη σου?

Άντε, μπράβο βρε κορίτσι!!! Τουλάχιστο έβγαλες άκρη από νωρίς!! ξεαγχώσου τώρα και άρχισε να πακετάρεις!!!:-D

Eστειλα ενσταση με μαιλ και αντε να δουμε..σε ευχαριστω πολυ Ολγακι για το ενδιαφερον σου!!Ετοιμαζομαστε...

καλη επιτυχια σε σενα και στα υπολοιπα κοριτσια!!!!

πηγα στο ικα και μου το τυπωσανε

τι να πω βρε κοπελα μου , πηγαινε στο ΙΚΑ και ξαναπαρτο (ζητα καλυτερα να σου τυπωσουν ολο το 2012) , και κανε ενσταση , κριμα ειναι να μην μπεις...

απο αυτα που διαβαζω και στο group στο facebook , φετος εχει γινει χαμος απο λαθη της ΕΕΤΑΑ, λαθος καταχωρησεις σε ονοματα , λενε οτι λειπουν χαρτια ενω οι μαμαδες ειναι σιγουρες οτι τα εστειλαν και πολλα αλλα...

Υπάρχουν σίγουρα πολλά λάθη στις καταχωρήσεις, στους δικούς μας πίνακες είδα μια μαμά από Θεσσαλονίκη και δύο από Μυτιλήνη!

@dini αν στείλεις την έναρξη επαγγέλματος, μην ξεχάσεις πως θα πρέπει να είναι επικυρωμένο αντίγραφο και να συνοδεύεται από δική σου υπεύθυνη δήλωση πως συνεχίζεις να εργάζεσαι μέχρι και σήμερα (αυτά είχα στείλει κι εγώ).

Τελικά μου φαίνεται, εγώ τσάμπα χάρηκα. Από αυτά που είδα, δεν περνάω ούτε στην 1η ούτε στη 2η επιλογή. Ας είναι, εμένα είναι η πρώτη και τελευταία χρονιά που θα πάει παιδικό ούτως ή άλλως, μικρότερα παιδιά δεν έχω, οπότε...μακάρι να μπούνε οι μανούλες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από μένα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

cntr+f ανοίγεις ψαχτήρι

cntr+c πιάνεις τον κωδικό και

cntr+v τον αντιγράφει στο κουτάκι βγαίνουν κάτι ακαταλαβίστικα αλλά πατώντας το enter βλέπεις αυτό που θες

Περυσι στην αναζητηση με ειχε βοηθησει το ψαχτηρι!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

σιγουρα θα κανω ενσταση..αλλα να τους στειλω το β τριμηνο η ολο τον χρονο?

εσεις τι στειλατε?

Στείλε καλύτερα όλο το χρόνο να είσαι σίγουρη. Κι εγώ αυτό έκανα.;)

Eστειλα ενσταση με μαιλ και αντε να δουμε..σε ευχαριστω πολυ Ολγακι για το ενδιαφερον σου!!Ετοιμαζομαστε...

καλη επιτυχια σε σενα και στα υπολοιπα κοριτσια!!!!

Σ΄ευχαριστώ πολύ!!!! Άντε, να πάρετε κι εσείς μια ανάσα... θα τα πούμε εμείς!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...