Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο 8.01 περνω και ξανα περνω και τιποτα....

Πολύ πρωινή κι εσύ!!! Κι εγώ τους παίρνω τώρα και μιλάνε και οι 2 γραμμές... πρέπει να επιμείνεις κορίτσι...είναι σπαστικό, το ξέρω!! Λες και δεν έχεις άλλες δουλειές να κάνεις!!

Διαφημίσεις

Πολύ πρωινή κι εσύ!!! Κι εγώ τους παίρνω τώρα και μιλάνε και οι 2 γραμμές... πρέπει να επιμείνεις κορίτσι...είναι σπαστικό, το ξέρω!! Λες και δεν έχεις άλλες δουλειές να κάνεις!!

εχω βαρεθει να παω ρινταιλ και περνω ακομη και Θεσ/νικη και τιποτα...

Καλημέρα σας! Μια από τα ίδια κι εγώ... Παίρνω από τις 8 και τώρα είμαι σε αναμονή με ένα μνμ σχετικά με τις ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού τους κέντρου. Αν καταφέρει και μιλήσει κάποια, ας ενημερώσει.

1211540.png

Καλημέρα σας! Μια από τα ίδια κι εγώ... Παίρνω από τις 8 και τώρα είμαι σε αναμονή με ένα μνμ σχετικά με τις ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού τους κέντρου. Αν καταφέρει και μιλήσει κάποια, ας ενημερώσει.

αυτο ακουω και εγω εδω και δεκα λεπτα!!! :twisted:

Διαφημίσεις

λοιπον..ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ 15ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ..

σας γραφω οτι ακριβως μου ειπαν για να βοηθησω και αλλη μανουλα με το ιδιο τυχον λαθος..

εμενα με εχουν σε πινακα ωφελουμενων γυναικων σε αλλο δημο αλλου νομου με τις σωστες δομες που εχω δηλωσει..

τους ρωτησα τι πρεπει να γινει σε αυτη την περιπτωση?αν θα πρεπει να κανω ενσταση..και μου ειπαν δεν ειναι απαραιτητη η ενσταση,οτι απο την στιγμη που ειναι σωστες οι δομες θα παει το παιδι εκει που πρεπει και στα τελικα αποτελεσμα στις 25 θα ειναι διορθωμενο..και ξανα ρωτησα πως εγινε αυτο και μου ειπε ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ειναι εδω οι τεχνικοι μας και κανουν τις διορθωσεις που πρεπει!!ααα και στο τελος ρωτησα να στειλω φαξ και εμαιλ με ενσταση για να μαστε σιγουροι???και μουπαν ειναι πλεονασμος και τα δυο και αδικα βαρενουμε το κεντρο...αυτα..

Ολγα σου εχουν κανει και εσενα λαθος??

Όχι, εμένα είναι σωστά, παίρνω για να δω αν θα απαντήσουν. Πάντως, την τελευταια μέρα για την υποβολή της αίτησης, πήρα τηλ. 3 φορές για διευκρινήσεις και απαντούσαν αμέσως, μάλιστα ήταν πολύ ευγενικοί και κατατοπιστικοί και μου έκανε εντύπωση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...