Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρχικό μήνυμα απο ser@finoς

Απλά τα πράγματα ,αλλά εργασία δε γλιτώνεις (εκτός αν έχεις υπομονή )

Όταν θα βγουν τα των δυνητικά ωφελουμένων , θα πας στο νομό σου και θα κλικάρεις τα αποτελέσματα βάσει μορίων(όχι αλφαβητικά).

Βρίσκεις τη θέση σου και ασχολείσαι πλέον με αυτές που είναι πάνω από εσένα.

Την υπόλοιπη λίστα,την κάτω από εσένα ,την αγνοείς.

Μετά μετράς όλες(από τις απο πάνω σου) όσες έχουν την πρώτη σου επιλογή ανεξάρτητα αν αυτές την έχουν δεύτερη,τρίτη ή τέταρτη.

Από την καταμέτρηση αυτή θα δείς πόσες είναι αυτές που έχουν την πρώτη σου επιλογή.

Αν ο αριθμός αυτός είναι μικρότερος από των αριθμό των θέσεων που δίνει ο συγκεκριμένος σταθμός για την ηλικιακή κατηγορία σου* τότε είσαι ok.

Αν ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος,τότε μετράς αυτές που έχουν την πρώτη σου επιλογή και αυτές ως πρώτη.

Αν ο νέος αυτός αριθμός είναι μικρότερος από τις θέσεις,τότε ευελπιστείς να πάρουν τις υπόλοιπες που σε περνάνε και την έχουν ως δευτεροτριτοτέταρτη επιλογή να τις πάρουν στην πρώτη τους επιλογή.

*πάντα κοιτάμε αυτές που είναι στην ίδια ηλικιακή κατηγορία με εμάς.

ΓΝΩΜΗ μου ειναι οτι εαν σε εχουν σε λαθος δημο+νομο ή μονο δημο πρεπει να κανεις ενσταση..αυτο θα κανω παντως εγω αυριο..γιατι δε τους κανω βαση μεχρι τις 25 του μηνα να δουν ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ και να με βαλουν στο σωστο πινακα..

εννοειται οτι μαλλον ετσι θα κινηθουμε.Απλα ρωταω αμα ειναι σιγουρο οτι γιναμε δεκτοι στον παιδικο(επειδη βρηκαμε το ονομα μας-δεν εχει σχεση που το βρηκαμε:cool:) η πρεπει να περιμενουμε τα αποτελεσματα της Κυριακης?

εννοειται οτι μαλλον ετσι θα κινηθουμε.Απλα ρωταω αμα ειναι σιγουρο οτι γιναμε δεκτοι στον παιδικο(επειδη βρηκαμε το ονομα μας-δεν εχει σχεση που το βρηκαμε:cool:) η πρεπει να περιμενουμε τα αποτελεσματα της Κυριακης?

επειδη τιποτα δεν ειναι σιγουρο στην κοινωνια που ζουμε :P αυριο ενσταση για να ειμαι σιγουρη ΕΓΩ! ;)

εντιτ...απλα με νευριαζει το ολο σκηνικο αφανταστα...γιατι ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ λαθος και πρεπει να τρεχω αυριο σαν την τρελη να κανω ενσταση..ουτε εκτυπωτη εχω..ουτε φαξ εχω...και ΟΛΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!!αχχχχχχχχχχ!!!!!!!

Εμάς τα δικαιολογητικά μας είναι ΟΚ,αλλά δεν πριμένω και πολλά πράγματα...

Το είχα ξαναγράψει και πέρυσι ότι άτομα με ελλιπή δικαιολογητικά ή που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις,μετά την υποβολή ένστασης,κατάφεραν και μπήκαν τελικά στις δομες επιλογής τους.Είναι μικρό το μέρος και ο ένας γνωρίζει τον άλλο...Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται αυτό ειδικά για άτομα που εχουν απορριφθεί με την παρατήρηση ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις...

Θα το ξανατσεκάρω και φέτος και αν διαπιστώσω ξανά το ίδιο θα δω τι θα κάνω...

Διαφημίσεις

επειδη τιποτα δεν ειναι σιγουρο στην κοινωνια που ζουμε :P αυριο ενσταση για να ειμαι σιγουρη ΕΓΩ! ;)

εντιτ...απλα με νευριαζει το ολο σκηνικο αφανταστα...γιατι ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ λαθος και πρεπει να τρεχω αυριο σαν την τρελη να κανω ενσταση..ουτε εκτυπωτη εχω..ουτε φαξ εχω...και ΟΛΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!!αχχχχχχχχχχ!!!!!!!

Δεσούλα, πάρε τους αύριο τηλ. πρωί πρωί να σου πουν πώς θα κινηθείς. 'Εχω την εντύπωση ότι μπορείς να τους στείλεις και e-mail... πάντως φοβερό αυτό που έκαναν...μην ανησυχεις, είναι κάτι που διορθώνεται...και ειδικά αν ισχύι αυτό για το e-mail, θα το κάνεις την ίδια στιγμή και δεν θα τρεχεις απο δω και απο κει.

να ρωτησω κι εγω κατι; στον πινακα με τα ελλειπη δικαιολογητικα,αν γραφει "βεβαιωση εργοδοτη απο την οποια να προκυπτει οτι συνεχιζεται η απασχοληση(μερικου ή αοριστου χρονου):δεν ισχυει"

τί κανουμε;εχει νοημα η ενσταση;τί στελνουμε τοτε;

να ρωτησω κι εγω κατι; στον πινακα με τα ελλειπη δικαιολογητικα,αν γραφει "βεβαιωση εργοδοτη απο την οποια να προκυπτει οτι συνεχιζεται η απασχοληση(μερικου ή αοριστου χρονου):δεν ισχυει"

τί κανουμε;εχει νοημα η ενσταση;τί στελνουμε τοτε;

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να αναγράφει "Η ταδε εργάζεται/απασχολείται στην επιχείρηση μου από .... τότε, συνεχίζει θα συνεχίσει να εργάζεται με πλήρη απασχόληση αορίστου χρόνου" Τουλάχιστο η δική μου αυτό έγραφε. Ελπίζω να βοήθησα!!!

πατα 3-4 φορες το κουμπι refresh(επαναφορτωση σελιδας)..

Μου τη φόρτωσε τελικά, ευτυχώς είμαι στις δυνητικά ωφελούμενες, σε ευχαριστώ πολύ! Ήταν η πρώτη φορά που τα έκανα και φοβόμουν μην έκανα κανένα λάθος...μακάρι να με πάρουν στην 1η ή 2η επιλογή, γιατί τις άλλες τις έβαλα με μισή καρδιά και δεν ξέρω αν θα τον στείλω εκεί...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Δεσούλα, πάρε τους αύριο τηλ. πρωί πρωί να σου πουν πώς θα κινηθείς. 'Εχω την εντύπωση ότι μπορείς να τους στείλεις και e-mail... πάντως φοβερό αυτό που έκαναν...μην ανησυχεις, είναι κάτι που διορθώνεται...και ειδικά αν ισχύι αυτό για το e-mail, θα το κάνεις την ίδια στιγμή και δεν θα τρεχεις απο δω και απο κει.

Αχ Ολγα μου εχω μια δυσκολη μερα αυριο..σε ευχαριστω για το μηνυμα σου!!!ετοιμαζω μετακομιση και καταλαβαινεις πως ειμαι..εστειλα μαιλ μολις ενημερωτικο..αυριο πρωι πρωι τηλεφωνο *αν το σηκωσουν το τηλεφωνο,μαιλ ενστασης και φαξ ενστασης και βλεπουμε...μα καλα ειναι τοσοοοο χαζοι????ολα τα στοιχεια Ρεθυμνο και αυτοι τι εκαναν?????να σου πω εγω τι εκαναν....εβαλαν ονομα στον υπολογιστη..ειδαν περσι που εκανε αυτη αιτηση???πετα την εκει...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ!!!!ειμαι σιγουρη γιαυτο!!!! :(:(:(

Διαφημίσεις

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να αναγράφει "Η ταδε εργάζεται/απασχολείται στην επιχείρηση μου από .... τότε, συνεχίζει θα συνεχίσει να εργάζεται με πλήρη απασχόληση αορίστου χρόνου" Τουλάχιστο η δική μου αυτό έγραφε. Ελπίζω να βοήθησα!!!

για μια φιλη ρωταω,δεν ξερω ακριβως τί εγραφε στην βεβαιωση της.ξερω ομως πως εγραφε για 4ωρη (κι οχι πλήρης)απασχοληση,καθως και εποχιακη..μηπως εκει ηταν τον κολλημα;αν ειναι ομως αυτο που λες ,θα την ρωτησω αυριο,μπορει να στειλει το σωστο χαρτι;

Μου τη φόρτωσε τελικά, ευτυχώς είμαι στις δυνητικά ωφελούμενες, σε ευχαριστώ πολύ! Ήταν η πρώτη φορά που τα έκανα και φοβόμουν μην έκανα κανένα λάθος...μακάρι να με πάρουν στην 1η ή 2η επιλογή, γιατί τις άλλες τις έβαλα με μισή καρδιά και δεν ξέρω αν θα τον στείλω εκεί...

ωραια χαιρομαι!μακαρι να σας παρουν εκει που θελεις!

για μια φιλη ρωταω,δεν ξερω ακριβως τί εγραφε στην βεβαιωση της.ξερω ομως πως εγραφε για 4ωρη (κι οχι πλήρης)απασχοληση,καθως και εποχιακη..μηπως εκει ηταν τον κολλημα;αν ειναι ομως αυτο που λες ,θα την ρωτησω αυριο,μπορει να στειλει το σωστο χαρτι;

Μη σου πω κάτι λάθος, δεν ξέρω τί γίνεται με τις εποχιακές. Πες της να πάρει τηλ. αύριο να ρωτήσει. Πρωί πρωί, όμως, να προλάβει τον χαμό. Και να ρωτήσει αν μπορεί να το σκανάρει και να το στείλει me e-mail. Για να μην χάνει χρόνο.

Αχ Ολγα μου εχω μια δυσκολη μερα αυριο..σε ευχαριστω για το μηνυμα σου!!!ετοιμαζω μετακομιση και καταλαβαινεις πως ειμαι..εστειλα μαιλ μολις ενημερωτικο..αυριο πρωι πρωι τηλεφωνο *αν το σηκωσουν το τηλεφωνο,μαιλ ενστασης και φαξ ενστασης και βλεπουμε...μα καλα ειναι τοσοοοο χαζοι????ολα τα στοιχεια Ρεθυμνο και αυτοι τι εκαναν?????να σου πω εγω τι εκαναν....εβαλαν ονομα στον υπολογιστη..ειδαν περσι που εκανε αυτη αιτηση???πετα την εκει...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ!!!!ειμαι σιγουρη γιαυτο!!!! :(:(:(

Δηλαδή σε έβαλαν εκεί που είχες δηλώσει πέρσι? Καλά, πες ότι αρχικα κάνουν λάθος, μετά ήθελα να' ξερα δεν τα τσεκάρουν? Πάρε τους πρωί πρωί αύριο, μην αγχώνεσαι, είναι δικό τους λάθος, θα το διορθώσουν, θα δουν τον φάκελό σου. Α!!! Μην ξεχάσες για δική σου διευκόλυνση να τους πεις αριθμό πρωτοκόλλου!!

Δηλαδή σε έβαλαν εκεί που είχες δηλώσει πέρσι? Καλά, πες ότι αρχικα κάνουν λάθος, μετά ήθελα να' ξερα δεν τα τσεκάρουν? Πάρε τους πρωί πρωί αύριο, μην αγχώνεσαι, είναι δικό τους λάθος, θα το διορθώσουν, θα δουν τον φάκελό σου. Α!!! Μην ξεχάσες για δική σου διευκόλυνση να τους πεις αριθμό πρωτοκόλλου!!

νασαι καλα ευχαριστω πολυ!!!θα τα κανω ολα..και ευχομαι να το διορθωσουν,καλο βραδυ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...