Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

του Ηρακλείου με ελλειπή

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2013/2013-08-20_prosorina-gynaikwn/mi_epil_%CE%9D%CE%9108.pdf

Ενώ είπαν πως δε θα μετρήσει το ταμείο ανεργίας το μετρήσαν, και με βγάλαν εκτός. Τώρα πρέπει να κάνω ένσταση, φαντάζομαι σε πολλές θα γίνει, οπότε κορίτσια πολλά θα αλλάξουν

ειχες βαλει το ταμειο και στο εβγαλαν ή το αντιθετο?εισαι στους ελλειπης?θα κανεις ενσταση??

ειχες βαλει το ταμειο και στο εβγαλαν ή το αντιθετο?εισαι στους ελλειπης?θα κανεις ενσταση??

Δεν είχα βάλει στο σύνολο εισόδημα το ταμείο ανεργίας, αφού στο εκκαθαριστικό το είχαν στους κωδικούς 661 662, οπότε δεν μετρούσαν στα αυτοτελή. Ναι εννοείται πως θα κάνω ένσταση. Έιχαν βγάλει ανακοίνωση, πως το ταμείο δε θα μετρηθεί, οπότε θα κάνω

Διαφημίσεις

Δεν είχα βάλει στο σύνολο εισόδημα το ταμείο ανεργίας, αφού στο εκκαθαριστικό το είχαν στους κωδικούς 661 662, οπότε δεν μετρούσαν στα αυτοτελή. Ναι εννοείται πως θα κάνω ένσταση. Έιχαν βγάλει ανακοίνωση, πως το ταμείο δε θα μετρηθεί, οπότε θα κάνω

εννοεις δεν το ειχες βαλει στα αυτοτελη στο κουτακι??και πηγαν και στο υπολογισαν μονοι τους και εισαι στους ελλειπης??συγνωμη αλλα ειμαι ζαλισμενη λιγακι..

εννοεις δεν το ειχες βαλει στα αυτοτελη στο κουτακι??και πηγαν και στο υπολογισαν μονοι τους και εισαι στους ελλειπης??συγνωμη αλλα ειμαι ζαλισμενη λιγακι..

Ναι, είναι ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ για τον οποίον μου λένε δεν πληρώ τις προυποθέσεις!

Ναι, είναι ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ για τον οποίον μου λένε δεν πληρώ τις προυποθέσεις!

μονο αυτο σου γραφει στον πινακα?δεν πληρης τις προυποθεσεις?μηπως να περιμενες λιγακι μεχρι τις 12 μηπως εχουν κανει λαθος?ευχομαι να εχουν κανει λαθος..παντως εγω γιατι δεν βλεπω κανενα πινακα στο εεταα???

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...