Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τα φώτα σας..

Δυστυχως προλαβα και εστειλα τον φάκελο με την αίτηση την Παρασκευή σαν ανεργη αλλα απο αυριο θα ειμαι και παλι εργαζόμενη. Μπορω να κανω ενσταση στελνοντας τα απαραιτητα δικαιολογητικα και να συμπεριληφθω σαν εργαζομενη και οχι σαν ανεργη στα μόρια? Εχει τυχει σε καμια. Πηρα τηλεφωνο στο εεταα και η υπάλληλος μου ειπε πως γίνεται αλλα δεν την ακουσα και πολυ σιγουρη.

στο facebook ανεβηκε ενα link για να παρακολουθουμε το φακελο μας ταχυδρομικως τα συστημενα. Βαζουμε το barcode συναλλαγης που γραφει κατω κατω στην αποδειξη

http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Μανούλες,πόσα μόρια έχετε φέτος? Εγω πέρσι είχα 30κάτι και δεν μπήκα. Φέτος συμπληρώνω 60κάτι και έχω ελπίδες...Έχω τόση αγωνία..μέχρι τις 24 θα σκάσω! Πάτρα είμαστε

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια αύριο 20/8/2013 έχουμε τα προσωρινά αποτελέσματα, καλή μας επιτυχιά. Να υπενθυμίσω εάν για κάποιο λόγο χρειαστείτε να κάνετε ένσταση γίνετε μόνο με φαξ ή email.

ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ....

ΒΛΕΠΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ :roll::roll::roll:

ΑΧ!!! ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑ :confused::confused::confused:

ΕΕΕΕΕΕ ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕΤΑΑΑΑΑΑΑ :?::?::?:

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...