Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και κατι τελευταιο, αν ξερετε

ο γιος μου γεννηθηκε 31-3-2011.

Σε ποια κατηγορία τον δηλώνω - εχω καταμπερδευτει

Η μεγάλη μου είναι γεννημένη 31-3-2010 και πέρυσι έβαλα κατηγορία Α2 αλλά μου την έβαλαν αυτοί στην μικρή κατηγορία. Θα ήταν 2 χρονών και 6 μηνών στις 31-9 αν ο Σεπτέμβρης είχε 31 ημέρες...δυστυχώς για μία μέρα θα μπει στην μικρή κατηγορία. Το ότι εγώ έγραψα λάθος δεν μου ακύρωσαν την αίτηση, και μάλιστα είμουν στις ωφελούμενες!;)

Καλή επιτυχία!

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Διαφημίσεις

η STEPHI ΣΤΗΝ ΣΕΛ 195 ΕΡΓΑΨΕ ΑΥΤΟ

"Εμένα πέρυσι ήταν 2ετών και 5μηνών και 29 ημερών τον Σεπτ. αλλά επειδή είναι γεννημένη 31 Μαρτίου, και ο Σεπτέμβρης είναι μέχρι 30 μέρες και όχι 31, εγώ έγραψα 2,5ετών για να μπει στην μεγάλη κατηγορία, αλλά αυτοί μου το πέρασαν για μία ημέρα στην μικρή κατηγορία...ευτυχώς μπήκαμε! Αλλά δεν ακυρώθηκε...:grin:"

ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ

Καλέ εγώ το έγραψα....:P

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Καλημερα.Θα ηθελα να σας κανω την εξης ερωτηση τελικα στο εισοδημα τι βαζουμε γιατι εχω μπερδευτει στις οδηγιες γραφει:

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Για τον υπολογισμό του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ θα υπολογίζονται

α) το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ του υπόχρεου και της συζύγου και

β) από το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων (υπόχρεου και συζύγου) θα υπολογίζονται οι ΚΩΔΙΚΟΙ:

-

431 & 432 (καθαρά κέρδη συμμετοχής σε ημεδαπές Ο.Ε. και Ε.Ε. ή κοινωνίες αστικού δικαίου ή αστικές κερδοσκοπικές ή μη εταιρίες ή συμμετοχικές ή αφανείς εταιρίες ή κοινοπραξίες) και οι

-

659 & 660 (αμοιβές και μισθοί μελών Δ.Σ. ανώνυμης εταιρίας που έγινε παρακράτηση φόρου 35%, αποζημίωση ν.2112/1920, ωφέλεια από πώληση εταιρικού μεριδίου, μερίσματα ημεδαπών Α.Ε., κέρδη που διανέμουν ημεδαπές ΕΠΕ και συνεταιρισμοί, μερίσματα από αλλοδαπές ανώνυμες εταιρίες, αλλοδαπές ΕΠΕ, εισόδημα από REPOS, συντάξεις αλλοδαπής προέλευσης, κέρδη από πώληση μετοχών, μερίσματα ημεδαπών και αλλοδαπών ναυτιλιακών εταιριών, τόκοι καταθέσεων τραπεζών-έντοκων γραμματίων & ομολόγων του Δημοσίου-τόκοι από ομολογίες& ομολογιακών δανείων

Στην αιτηση που πηρα ομως γραφει : Φορολογητεο εισοδημα του υποχρεου κ της συζυγου

εγω για παραδειγμα το δηλωθεν εισοδημα μου ειναι μηδενικο το φορολογητεο ομως δεν ειναι λογω σπιτιων κ αυτ/του τι θα συμπληρωσω?

Εντιτ Δεν προλαβα να σας κανω την ερωτηση κ για καλη μου τυχη απαντησαν απο ΕΕΤΑΑ τελικα το δηλωθεν εισοδημα συμπληρωνουμε κ οχι το φορολοφητεο που γραφει η αιτηση

καλημέρα.

ερωτησούλα προς όποιον γνωρίζει:

πήρα βεβαίωση από τον εργοδότη η οποία είναι μόλις δυο γραμμές & γραφει το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ μου, την ημερομηνία που ξεκίνησα να δουλεύω και τέλος αναφέρει το είδος της σύμβασής μου. Η ημερομηνία της βεβαίωσης είναι μεταγενέστερη της πρόσκλησης.

Σύμφωνα με την πρόσκληση είμαι οκ, σωστά? Εσάς οι δικές σας βεβαιώσεις γράφουν κάτι επιπλέον?

Sorry για την πλατινέ ερώτηση αλλά 1η φορά υποβάλλω χαρτιά ως εργαζόμενη.:oops:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιον/οποια μπει στον κόπο και μου απαντήσει.:)

επειδη εχω ζαλιστεί ξαναρωτάω....:oops::oops::oops::oops::confused::confused::confused: 1.θελει γνησιο υπογραφης επανω στην αίτηση???? απο τα κεπ ειπαν οτι δεν ειναι απαραίτητο . εκανε καποια την ερωτηση στα εεταα???

2. την υπευθυνη δηλωση του παραρτηματος Νο 2 την βαζουμε για όλα τα δικαιολογητικα οπως και να έχει ή μονο εαν έχουμε καποιο απο αυτα απλη φωτοτυπία?????

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

επειδη εχω ζαλιστεί ξαναρωτάω....:oops::oops::oops::oops::confused::confused::confused: 1.θελει γνησιο υπογραφης επανω στην αίτηση???? απο τα κεπ ειπαν οτι δεν ειναι απαραίτητο . εκανε καποια την ερωτηση στα εεταα???

2. την υπευθυνη δηλωση του παραρτηματος Νο 2 την βαζουμε για όλα τα δικαιολογητικα οπως και να έχει ή μονο εαν έχουμε καποιο απο αυτα απλη φωτοτυπία?????

ναι θέλει γνήσιο της υπογραφής πάνω στην αίτηση και υποβάλλετε μονο στην περίπτωση που κάποιο αντίγραφο δεν είναι ακριβές αντίγραφο, είναι δηλαδη απλή φωτοτυπια.

Δυστυχώς στην χώρα που ζω πρέπει να επιβεβαιώσω τα αυτονόητα. Μοριοδοτείτε η σειρά επιλογής των σταθμών?Δηλαδή αν κάποια έχει 80 μόρια με πρώτο τον σταθμό "Ηρώδης" και κάποια άλλη 90 μόρια με δεύτερο τον σταθμό "Ηρώδης" και πρέπει να επελεχθεί μόνο μια από τις δύο,ποια θα επιλεχθεί.Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσες γνωρίζουν έχοντας στοιχεία -περιπτώσεις και όχι όσες πιστεύουν-νομιζουν ότι κάτι είναι αυτονόητο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στους κωδικούς 659-660 κανονικά γράφεται και το επίδομα τριτέκνων, το οποίο το έχω δηλώσει για το 2011. Στην αίτησή μητέρων όμως στις διευκρινίσεις δεν αναφέρεται το επίδομα τριτέκνων στους κωδικούς αυτούς. Τελικά ξέρει κάποιος τρίτελνος ή πολύτεκνος αν προσμετράται στην αίτησή μας;

ναι θέλει γνήσιο της υπογραφής πάνω στην αίτηση και υποβάλλετε μονο στην περίπτωση που κάποιο αντίγραφο δεν είναι ακριβές αντίγραφο, είναι δηλαδη απλή φωτοτυπια.

καλημερα

στην αιτηση δεν θελει γνησιο της υπογραφης. θελει στην υπευθυνη δηλωση μονο και εχει και αντιστοιχο πεδιο διπλα στο σημειο που θα βαλεις την υπογραφη σου για να γινει εκει. μην υπερβαλετε και κανετε σε ολα γνησιο της υπογραφης. δεν σε απορριπτουν για κατι τετοιο το μονο σιγουρο αλλα επικεντωθειται σε αλλα σημεια που μπορει να σας εχουν ξεφυγει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...