Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

μια ερωτησουλα... μπορω να δηλωσω δημοτικο παιδικο σταθμο απο αλλο δημο εκτος απο τον δικο μου?

Μπορείς να δηλώσεις σταθμούς σε οποιοδήποτε δήμο , αρκεί ο δήμος να είναι στο νομό που κάνεις αίτηση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!

ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΥΣΙ ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΘΕΝ + ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ .ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

καλημέρα.

Μια ερώτηση κι απο εμένα.Η μικρή μου κλείνει τα τρια τέλος Αυγούστου.Στο νηπιαγωγείο εδω της περιοχής που "βοηθούν" με τις αιτήσεις του ΕΣΠΑ μου είπαν οτι γράφω την τωρινή της ηλικία,δηλ 2ετη + 11μήνες.Ειναι ετσι ή πρέπει να γράψω πόσο θα είναι το Σεπτέμβρη,δηλ 3ετη +1μήνα?Μπερδεύτηκα...

Επίσης,παρόλο που εχω γνήσια φωτοντίγραφα όλων των δικαιολογητικών μου,μου είπε να συμπληρώσω και την υπ.δήλωση και να την επικυρώσω.Το εκανα,να τα στείλω ολα αυτα υπερβολικό δεν είναι?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημέρα.

Μια ερώτηση κι απο εμένα.Η μικρή μου κλείνει τα τρια τέλος Αυγούστου.Στο νηπιαγωγείο εδω της περιοχής που "βοηθούν" με τις αιτήσεις του ΕΣΠΑ μου είπαν οτι γράφω την τωρινή της ηλικία,δηλ 2ετη + 11μήνες.Ειναι ετσι ή πρέπει να γράψω πόσο θα είναι το Σεπτέμβρη,δηλ 3ετη +1μήνα?Μπερδεύτηκα...

Επίσης,παρόλο που εχω γνήσια φωτοντίγραφα όλων των δικαιολογητικών μου,μου είπε να συμπληρώσω και την υπ.δήλωση και να την επικυρώσω.Το εκανα,να τα στείλω ολα αυτα υπερβολικό δεν είναι?

Στην αίτηση γράφει :

Ο υπολογισμός της ηλικίας για την κατηγορία Α2 θα γίνεται με βάση το μήνα Σεπτέμβριο, δηλ. πρέπει να συμπληρώνονται τα 2,5 έτη (2 χρόνια & 6 μήνες ή 30 μήνες) μεταξύ 01 - 30/9/2013

Την ηλικία του παιδιού νομίζω ότι πρέπει να τη γράψεις σύμφωνα με το πόσο θα είναι το παιδί το Σεπτέμβριο.

Διαφημίσεις

καλημέρα.

Θα πρέπει να γράψεις πόσο θα είναι η ηλικία του παιδιού στις 30 Σεπτέμβρη . Δηλαδή 3 έτη και 1 μήνας .

Εφόσον τα φωτοαντίγραφα είναι ήδη επικυρωμένα από το ΚΕΠ , δεν χρειάζεται η υπέυθυνη δήλωση . Βέβαια αν δεν είναι κόπος , και το έχεις κάνει ήδη ( την υπεύθυνη δήλωση δηλαδή ) , την βάζεις και αυτή μέσα στον φάκελο , δεν έχεις να χάσεις τίποτε . Δεν είναι απαραίτητη όμως . :)

Βλέπω στο νηπιαγωγείο σας , το κατέχουν το άθλημα , μπράβο τους ( ειρωνικό είναι αυτό ) :)

καλημέρα.

Β. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (σύμφωνα με το υπόδειγμα-παράρτημα Νο 2) ΜΕ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ που θα βεβαιώνει ότι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που, κατά περίπτωση, συνοδεύουν την αίτηση είναι γνήσια αντίγραφα και είναι σε ισχύ κατά την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης.

μονο εαν εχεις κατι απο αυτα φωτοτυπια. λογικο το λέει ... δηλαδη τι θα δηλωσεις οτι τα προτοτυπα σου ειναι γνησια αντιγραφα?????

για την Α2 βαζουμε την ηλικια που θα εχει το Σεπτεμβριο

pm4hp3.pngVPk9p3.png

σ ευχαριστω.εστειλα την αιτηση.καλη επιτυχια σε ολες μας!!!

καλημερα

Στην Αθηνα πιο ειναι το καλυτερο κουριερ σε σχεση τιμησ και σωστης εξυπηρετησης ξερεις κανεις /?:oops:

καλημερα

Στην Αθηνα πιο ειναι το καλυτερο κουριερ σε σχεση τιμησ και σωστης εξυπηρετησης ξερεις κανεις /?:oops:

Αν δεν κάνω λάθος , όλα τα κούριερ πάνω κάτω τις ίδιες τιμές έχουν ( ACS , Speedex , Γενική Ταχυδρομική , Πορτα Πορτα ΕΛΤΑ ) . Δεν νομίζω να διαφοροποιούνται και πολύ οι τιμές τους , οπότε μην το ψάχνεις και ιδαιτερα και σκας :) .

Μην πληρώσεις μόνο έξτρα λεφτά για αριθμό πρωτοκόλλου . Δεν θα δίνει η ΕΕΤΑΑ αριθμό πρωτοκόλλου στους κούριερ . Βλέπω στο facebook , που πολλοί γονείς σκανε έξτρα για έναν αριθμό που δεν θα πάρουν ποτέ , και άντε μετά να βγάλεις άκρη με την κούριερ για να σου επιστρέψει λεφτά :)

Απο την εμπειρία σας οσες εχετε ξανακάνει χαρτια,λετε να ειναι λόγος απόρριψης το οτι έγραψα την τωρινή ηλικία του παιδιού?Η υπάλληλος εκει επέμενε οτι εφόσον συμπληρώνουμε σήμερα την αίτηση,βάζουμε τη σημερινη ημ/νια και οτι για το Σεπτέμβρη γράφουν οσα παιδάκια ειναι οριακά(κλείνουν δηλ τοτε τα 2,5)

Ευχαριστώ παντως για τις απαντήσεις

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Απο την εμπειρία σας οσες εχετε ξανακάνει χαρτια,λετε να ειναι λόγος απόρριψης το οτι έγραψα την τωρινή ηλικία του παιδιού?Η υπάλληλος εκει επέμενε οτι εφόσον συμπληρώνουμε σήμερα την αίτηση,βάζουμε τη σημερινη ημ/νια και οτι για το Σεπτέμβρη γράφουν οσα παιδάκια ειναι οριακά(κλείνουν δηλ τοτε τα 2,5)

Ευχαριστώ παντως για τις απαντήσεις

Κοίτα η ηλικία περισσότερο λόγο παίζει για τα παιδάκια που είναι στο μετέχμιο για το αν θα πάνε στην Α1 κατηγορία ή στην Α2 . Παιδί δηλαδή που το Σεπτέμβριο θα είναι 2 χρονών και 4 μηνών , πηγαίνει στην Α1 , ενώ αν είναι 2 χρονών και 5 μηνών πηγαίνει στην Α2 .

Ο δικός σου έχει περάσει αυτό το όριο και είναι ήδη πάνω από τα 2,5 , οπότε αναγκαστικά είναι στην Α2 .

Οπότε πιστεύω ότι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα . Εφόσον θα δούνε ότι έχεις γράψει ότι είναι 3 χρονών , πιθανόν να μην δουν καθόλου τους μήνες . :) Και αφού θα έχεις δηλώσει παιδικούς μόνο Α2 κατηγορίας , δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα .

Μόλις έγραψαν στην ομάδα του facebook ότι η ΕΕΤΑΑ Θεσσαλονίκης τους απάντησε στο τηλέφωνο ότι θα δίνει αριθμό πρωτοκόλλου σε courier , άρα ίσως είναι διαφορετικά ανά περιοχή...

Μόλις έγραψαν στην ομάδα του facebook ότι η ΕΕΤΑΑ Θεσσαλονίκης τους απάντησε στο τηλέφωνο ότι θα δίνει αριθμό πρωτοκόλλου σε courier , άρα ίσως είναι διαφορετικά ανά περιοχή...

Την πρώτη χρονιά αποστολή με ACS , 9? + 9? ( για τον αριθμό πρωτοκόλλου ) = 18?

Πέρισυ απόστολή με Speedex , 9? , χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου .

Φέτος πάλι με Speedex ,χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου ,τιμή θα δώ το απόγευμα μάλλον που θα τα πάω .

Αποστολές σε όλες τις περιπτώσεις από Ηράκλειο Κρήτης για Αθήνα .

Το θεωρώ λίγο τρελό , να πάει ο κούριερ τον φάκελό σου στην ΕΕΤΑΑ , να τον παραδώσει , και αυτοί εκεί να τον χάσουν . Φαντάζομαι σε ένα γραφείο θα τους συγκεντρώσουν όλους τους φακέλους , και μετά που θα τελειώσει η προθεσμία θα αρχίσουν να τους ανοίγουν .

Αν πάντως κάποιος θέλει να αισθάνεται πιο σίγουρος , και εφόσον έχει τα έξτρα χρήματα , ας ζητήσει αριθμό . Πιθανόν όμως στην Αθήνα , επείδη θα έχει τρομερό φόρτο δουλειάς , ίσως να το ξεκόψουν να δίνουν αριθμό στους κούριερ γιατί δεν θα προλαβαίνουν .

Λοιπόν,τηλεφώνησα στην ΕΕΤΑΑ και μου είπαν ηλικία Σεπτεμβρίου.Ετρεξε ο σύζυγος και τώρα παίρνει πίσω το φάκελο απο τα ΕΛΤΑ....κι ο Θεος βοηθός!

Επειδή την πάτησα,μανούλες Αλεξ/πολης ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ακούτε τι μας λένε στο δημόσιο Ζ'παιδικό.Οσο ήμουν εκει ακουγα να λενε και αλλα που εγω αλλιως τα κατάλαβα στην πρόσκληση...καλύτερα καντε ενα τηλ στα κεντρικά για τις απορίες σας.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλησπέρα. βρε κορίτσια στην αιτηση συμμετοχης, εκει που δηλώνουμε το συνολικο φορολογητεο οικογενιακο εισόδημα αλλά και τα αυτοτελή εχει από 2 κουτακια σε κάθε περιπτωση.

Αφου θα συμπληρωσουμε το συνολικο (συζυγος+υπόχρεος) γιατι δεν έβαλαν μόνο 1 κουτακι ;;;;

πως το γραφουμε;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...