Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Το ποιό νούμερο γράφουμε δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά , στην προηγούμενη σελίδα αν διαβάσεις τι έχω ποστάρει θα δεις οτι άλλο ζητάει η προκύρηξη , άλλο οι οδηγίες και άλλο η αίτηση.

Και ούτε έγραψα ότι ο λογιστής σου είναι άσχετος , απλά διευκρίνισα τι σημαίνει Φορολογητέο εισόδημα.

Εσύ αν θέλεις να τον ακούσεις είναι δικαίωμα σου,απλά επειδή εδώ διαβάζει πολύς κόσμος είναι άδικο να γράφουμε ανακριβείς πληροφορίες...

Διαβαζω πολυ καλα ολες τις σελιδες κ οσα πιο πολλα posts μπορω!

Δεν ειπα πως αυτο που λεω ειναι το σωστο,ουτε πως καποιος πρεπει να το το γραψει,ειπα μια αποψη που μου ειπαν κ τονισα πως δεν ειμαι σιγουρη,ασχετο αν ετσι οπως ειναι οι οδηγιες και ετσι οπως ειναι η αιτηση αυτο που εγραψα μου φαινεται ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, (γιατι το forum για ανταλλαγη αποψεων υπαρχει),σωστο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να πω και κάτι ακόμα , επειδή είδα στο facebook κάποια σχόλια από μητέρες .

Τα δικαιολογητικά και οι αιτήσεις στέλνονται ΜΟΝΟ μέσω ταχυδρομείου ή κουριερ . Δεν υποβάλονται αυτοπροσώπος στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ . Απλώς το λέω , μην τυχόν καμιά μητέρα πάρει τα χαρτιά παραμάσχαλα και τρέχει στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ στην Αθήνα - Λάρισα- Θεσσαλονίκη !!! :)

Λοιπον μολις μιλησα με το εεταα και μου ειπαν πως αυτο που πρεπει να γραψουμε απο το εκκαθαριστικο (του ιντερνετ)για το οικογενειακο εισοδημα ειναι στο κουτακι Γ1,αρα το δηλωθεν.

Λοιπον μολις μιλησα με το εεταα και μου ειπαν πως αυτο που πρεπει να γραψουμε απο το εκκαθαριστικο (του ιντερνετ)για το οικογενειακο εισοδημα ειναι στο κουτακι Γ1,αρα το δηλωθεν.

Στο κουτάκι Γ1 όμως , 3 κουτάκια παρακάτω από εκεί που λέει '' Δηλωθέν'' , γράφει και το '' Φορολογητέο'' .

Οπότε πιο από τα 2 ; χα χα χα χα ( με χιουμοριστική διάθεση ) !!!!! :) :) :)

Στο κουτάκι Γ1 όμως , 3 κουτάκια παρακάτω από εκεί που λέει '' Δηλωθέν'' , γράφει και το '' Φορολογητέο'' .

Οπότε πιο από τα 2 ; χα χα χα χα ( με χιουμοριστική διάθεση ) !!!!! :) :) :)

Αχ δεν το εχω μπροστα μου,τη πρωτη σειρα μου ειπε κ επισης ειπε κ λαθος να γραψουμε δεν πειραζει θα το φτιαξουν αυτοι.

Βεβαια η κοπελα ξεχναει πως ισως καποιοι με το φορολογητεο ειναι μεσα στα ορια αλλα τι να πω,αυτα μου ειπε....:-P

Διαφημίσεις

Αχ δεν το εχω μπροστα μου,τη πρωτη σειρα μου ειπε κ επισης ειπε κ λαθος να γραψουμε δεν πειραζει θα το φτιαξουν αυτοι.

Βεβαια η κοπελα ξεχναει πως ισως καποιοι με το φορολογητεο ειναι μεσα στα ορια αλλα τι να πω,αυτα μου ειπε....:-P

Η πρώτη σείρα πάντως είναι το Δηλωθέν .

λοιπόν ας μιλησουμε με κωδικους....Γ1 (συνολικο δηλωθεν εισοδημα) + 431 + 432 + 659 + 660. Το ποσο που βγαινει αν ειναι πανω απο 30000 με 2 παιδια δεν κανεις καν αιτηση και το ιδιο ποσο υπολογιζεται κ για τη μοριοδοτηση.Ετσι ειναι ή κανω λαθος?

λοιπόν ας μιλησουμε με κωδικους....Γ1 (συνολικο δηλωθεν εισοδημα) + 431 + 432 + 659 + 660. Το ποσο που βγαινει αν ειναι πανω απο 30000 με 2 παιδια δεν κανεις καν αιτηση και το ιδιο ποσο υπολογιζεται κ για τη μοριοδοτηση.Ετσι ειναι ή κανω λαθος?

Απ'ότι έγραψαν τα παιδιά παραπάνω θα βάλουμε το δηλωθέν+431+432+659+660 αν υπάρχουν.

Αυτά για να κάνεις την αίτηση.

Για τη μοριοδότηση σου παραθέτω το κείμενο της προκύρηξης:

"Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις συμμετοχής, θα ισχύσουν κριτήρια μοριοδότησης για την επιλογή

των ωφελουμένων, τα οποία θα είναι τα εξής:

α) Το χαμηλό ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα.

Τα μόρια που θα δοθούν θα υπολογίζονται βάσει του τύπου: [(Α/Ε)Χ100] / 12, όπου Α= 24.000?,

προσαυξανόμενο κατά 1.000? εάν η μητέρα έχει ένα τέκνο, 2.000? εάν έχει δύο τέκνα και 10.000?

εάν έχει τρία τέκνα (το ποσό των 10.000? θα προσαυξάνεται κατά 1.000? για κάθε τέκνο πέραν του

τρίτου) και Ε= το ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα."

Δηλαδή εδώ δεν γίνεται αναφορά καθόλου στα αυτοτελή...

Διαφημίσεις

Σε σχέση με το απλό ταχυδρομείο , μάλλον είναι πιο σίγουρο ότι θα φτάσει με το κουριερ στην ώρα του . Πέρισυ με speedex αν θυμάμαι καλά , μου είχαν χρεώσει 9 Ευρώ ( χωρίς να ζητήσω αριθμό πρωτοκόλλου πίσω ) . Ίσως και με το πόρτα-πόρτα τον ΕΛΤΑ που είναι και αυτό κουριερ , να χρεώνουν λιγότερο .

ευχαριστω για την απαντηση!!

αχ τι μου κανετε τωρα.....τεσπα....

Sorry , αλλά ο λογιστής σου όχι δεν ξέρει από ΕΣΠΑ αλλά ούτε και από ΒΕΣΠΑ και απορώ πως είναι λογιστής!

ΕΤΗΣΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ=ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ+(ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΚΜΑΡΤΟΥ-ΔΗΛΩΘΕΝΤΟΣ)+ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΑ (ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ)

οπως τα λες ακριβως ειναι....

οκ ισως να ειναι ασχετος,αρα εσυ που δεν εισαι ,ποιο νουμερο γραφουμε?

για να μην αγχωνεστε....πηρα τηλ και μου ειπαν οτι θα βαλουμε το δηλωθεν...αλλα μην πολυσκοτιζοσαστε.... ετσι κι αλλιως δε το κοιταζουν καθολου αυτο που θα γραψουμε, ουτε αποτελει λογο αποκλεισμου (το διευκρινησα 2-3 φορες.....μη σας παρω στο λαιμο μου βεβαια....). απο μονοι τους θα παρουν το ποσο απο το εκκαθαριστικο ..... δε μπα να γραψει κανεις οτι θε....

αντε....καλη νυχτα και καλη τυχη (γενικα μιλωντας...;))

του χρονου παλι.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...