Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Επειδή είμαι και εγώ νεοδιοριζομενη δημόσια υπάλληλος μήπως ξέρεις την διαδικασία για να πάρω την άδεια επαπειλούμενης;

Πολύ όμορφο που πάνε καλά τα μωράκια σου! Να είναι όλα καλά και στην αυχενική εύχομαι 🥰🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Απλώς να θυμίσω ότι για εισοδήματα κάτω από 6.000 Ευρώ , για τον υπολογισμό των μορίων , θα λαμβάνετε το ποσό των 6.000 Ευρώ .

α) Το χαμηλό ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα.

Τα μόρια που θα δοθούν θα υπολογίζονται βάσει του τύπου: [(Α/Ε)Χ100] / 12, όπου Α= 24.000?,

προσαυξανόμενο κατά 1.000? εάν η μητέρα έχει ένα τέκνο, 2.000? εάν έχει δύο τέκνα και 10.000?

εάν έχει τρία τέκνα (το ποσό των 10.000? θα προσαυξάνεται κατά 1.000? για κάθε τέκνο πέραν του

τρίτου) και Ε= το ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα.

Στις περιπτώσεις που το ποσό της φορολογικής δήλωσης είναι μικρότερο από 6.000 ? τότε

λαμβάνεται υπόψη για τον υπολογισμό των μορίων το ποσό των 6.000 ?.

Μιλάμε για τον ένα σύζυγο, και πάλι σαν παράδειγμα το αναφέρω. Ο άλλος σύζυγος μπορεί να έχει εισόδημα 27.000.

27000+2000 =29000

27000+4000=31000 απορρίπτεται

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να τις χαίρεσαι τις ελιές σου κι ελπίζω να βγάζετε το λαδάκι της χρονιάς!!!

Σε σένα τυχαίνει και συμπίπτουν τα ποσά.

Σε μένα πχ το 2011 ο άντρας μου άνεργος , δηλώσαμε το επίδομα ανεργίας αλλά η εφορία έκρινε και μας φορολόγησε για περισσότερο εισόδημα ( ο άντρας μου έχει ποσοστό από σπίτι στο χωριό και ένα αυτοκίνητο)

Φέτος 2013, εγώ τετράωρη στη δουλειά , το ποσό που δηλώνω είναι άλλο και θα φορολογηθώ με άλλο διότι έχω το σπίτι στο όνομα μου κι εχω κι ένα αυτοκίνητο...και θεωρεί η εφορία ότι αυτά που έχω μου δίνουν τεκμαρτό εισόδημα μεγαλύτερο του δηλωθέντος πραγματικού...

Και για την ιστορία δεν είμαι μεγαλογιατρός που δηλώνει πχ 10.000 ? κι έχει σπίτι 200τμ και αυτοκίνητο 3000cc , ένα νορμάλ σπίτι έχω και ένα citroen 1400...

Για την ιστορία , ίσα ίσα το λάδι για να τρώμε έχουμε , τίποτε παραπάνω :)

Θεωρητικά πάντως μιλώντας και φιλικά , το σωστότερο και ίσως ( ίσως λέω ) δικαιότερο δεν θα ήταν να έπρεπε να μπαίνει το φορολογητέο εισόδημα ;( αν βέβαια τα τεκμήρια της εφορίας ήταν νορμάλ και όχι ''αλλού για αλλού '' ;;;; )

Γιατί μπορεί να δηλώνει κάποιος 5-10.000 Ευρώ εισόδημα , αλλά από πίσω να έχει μια μεζονέτα , ένα εξοχικό με πισίνα , μια mercedes ML , ένα σκαφάκι , και ποιος ξέρει τι άλλο ; Αυτός εχει ανάγκη από την επιδότηση του ΕΣΠΑ ;;;;

( Άσχετο βέβαια με αυτό που συζητάμε τώρα , απλώς μου ήρθε και ήθελα να το πώ ) :)

Κορίτσια να ενημερώσω αν ενδιαφέρει κάποια.Όποια ειναι κάτοικος θεσ/νικης του δήμου νεάπολης.συκεών-ανω πόλης-πέυκων στον συμβουλευτικο σταθμο του δημου συκεων αλλα και σε αλλα μερη στις παραπανω περιοχες πατε με τα δικαιολογητικα σας σας βοηθούν με την αιτηση και τα ελεγχουν κιολας μηπως κατι δεν ειναι σωστο, και τα αφήνετε και τα στέλνουν. Πιο πολύ για τα κορίτσια που κάνουν πρώτη φορά που ισως δεν το ξέρουν το λέω.

Έφυγε η αίτηση, με ACS 6,70.

6,70 ? για να πάει από που μέχρι που?

Θα σου φέρουν και αριθό πρωτοκόλλου?

Μια κοπέλα στο facebook έγραψε ότι η Γενική Ταχυδρομική της πήρε 12 ? για Θεσσαλονίκη-Θεσσαλονίκη...

Διαφημίσεις

Λοιπον ρωτησα λογιστη (που ξερει απο ΕΣΠΑ)κ μου ειπε πως

ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ειναι το οικογενειακο ΔΗΛΩΘΕΝ + το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων

δηλαδη οι μισθωτοι βαζουν το οικογενειακο Δηλωθεν,το ιδιο κ οι ανεργοι,

ενω καποιοι αλλοι προσθετουν οποιους αλλους κωδικους εχουν (431,432,659,660)

δηλαδη αυτο που λενε στις οδηγιες

Ετσι μου τονισε.Τωρα δεν ξερω,λογικο το ακουω οχι??:oops:

ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ειναι το οικογενειακο ΔΗΛΩΘΕΝ + το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων

δηλαδη αυτο που λενε στις οδηγιες

Ετσι μου τονισε.Τωρα δεν ξερω,λογικο το ακουω οχι??:oops:

Sorry , αλλά ο λογιστής σου όχι δεν ξέρει από ΕΣΠΑ αλλά ούτε και από ΒΕΣΠΑ και απορώ πως είναι λογιστής!

ΕΤΗΣΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ=ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ+(ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΚΜΑΡΤΟΥ-ΔΗΛΩΘΕΝΤΟΣ)+ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΑ (ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ)

Sorry , αλλά ο λογιστής σου όχι δεν ξέρει από ΕΣΠΑ αλλά ούτε και από ΒΕΣΠΑ και απορώ πως είναι λογιστής!

ΕΤΗΣΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ=ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ+(ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΚΜΑΡΤΟΥ-ΔΗΛΩΘΕΝΤΟΣ)+ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΑ (ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ)

οκ ισως να ειναι ασχετος,αρα εσυ που δεν εισαι ,ποιο νουμερο γραφουμε?

Βρε κορίτσια ..... μια ερώτηση .... αριθμό πρωτοκόλλου ζητάμε ή όχι. Στην πρόσκληση αναφέρει ότι ως αποδεικτικό κρατάμε το voucher του courier. Του λέω να ζητήσει και αρ. Πρωτ. ???? ή θα τον πληρώσω να γυρίσει με άδεια χέρια?

ΑΡΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΥΤΟΤΕΛΗ. ΛΟΓΙΚΟ!!!

ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ:tongue::tongue::tongue:!!!ΧΙ! ΧΙ! ΧΙ!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

μάλλον σου απάντησε σύμφωνα με αυτό που γράφουν οι οδηγίες συμπληρωσης ο λογιστής δηλαδη αυτο που αναφερθηκε και παραπάνω

"ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Για τον υπολογισμό του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ θα υπολογίζονται

α) το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ του υπόχρεου και της συζύγου και

β) από το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων (υπόχρεου και συζύγου) θα

υπολογίζονται οι ΚΩΔΙΚΟΙ:

- 431 & 432 (καθαρά κέρδη συμμετοχής σε ημεδαπές Ο.Ε. και Ε.Ε. ή κοινωνίες αστικού δικαίου ή αστικές

κερδοσκοπικές ή μη εταιρίες ή συμμετοχικές ή αφανείς εταιρίες ή κοινοπραξίες) και οι

- 659 & 660 (αμοιβές και μισθοί μελών Δ.Σ. ανώνυμης εταιρίας που έγινε παρακράτηση φόρου 35%,

αποζημίωση ν.2112/1920, ωφέλεια από πώληση εταιρικού μεριδίου, μερίσματα ημεδαπών Α.Ε., κέρδη που

διανέμουν ημεδαπές ΕΠΕ και συνεταιρισμοί, μερίσματα από αλλοδαπές ανώνυμες εταιρίες, αλλοδαπές

ΕΠΕ, εισόδημα από REPOS, συντάξεις αλλοδαπής προέλευσης, κέρδη από πώληση μετοχών, μερίσματα

ημεδαπών και αλλοδαπών ναυτιλιακών εταιριών, τόκοι καταθέσεων τραπεζών-έντοκων γραμματίων &

ομολόγων του Δημοσίου-τόκοι από ομολογίες& ομολογιακών δανείων)"

Βρε κορίτσια ..... μια ερώτηση .... αριθμό πρωτοκόλλου ζητάμε ή όχι. Στην πρόσκληση αναφέρει ότι ως αποδεικτικό κρατάμε το voucher του courier. Του λέω να ζητήσει και αρ. Πρωτ. ???? ή θα τον πληρώσω να γυρίσει με άδεια χέρια?

εγω που μίλησα στο τηλέφωνο μαζί τους, μου ειπαν ότι δεν παίρνουμε αριθμο πρωτοκόλλου, μόνο το αποδεικτικό του κουριερ.

ρωτησα τηλεφωνικα κ μου ειπαν οτι δεν δινουν φετος αριθμο.θα κανουμε αναζητηση με το αφμ μας κ εκει θα φαινεται η αιτηση μας κ ο αριθμος πρωτοκολλου

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Το αναφέρει και μέσα στην προκύρυξη , αν δεν κάνω λάθος ( δεν θυμάμαι σελίδα ) , ότι φέτος δεν θα δίνουν αριθμό πρωτοκόλλου σε κουριερ .

Το ποιό νούμερο γράφουμε δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά , στην προηγούμενη σελίδα αν διαβάσεις τι έχω ποστάρει θα δεις οτι άλλο ζητάει η προκύρηξη , άλλο οι οδηγίες και άλλο η αίτηση.

Και ούτε έγραψα ότι ο λογιστής σου είναι άσχετος , απλά διευκρίνισα τι σημαίνει Φορολογητέο εισόδημα.

Εσύ αν θέλεις να τον ακούσεις είναι δικαίωμα σου,απλά επειδή εδώ διαβάζει πολύς κόσμος είναι άδικο να γράφουμε ανακριβείς πληροφορίες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...