Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γ2 εκεί που γράφει συνολικό εισόδημα. εγώ αυτό έβαλα.

Κανονικά είναι το κουτάκι Γ1 '' Συνολικό Δηλωθέν Εισόδημα'' . Στο Γ2 είναι το εισόδημα σύμφωνα με το οποίο σου χρεώνεται η ''Εισφορά Αλληλεγγύης'' .

Στο δικό μας εκκαθαριστικό τα 2 αυτά ποσά είναι τα ίδια . Αλλά δεν ξέρω σε κάποιον άλλο μήπως τυχόν μπορεί να είναι διαφορετικά ( δεν είμαι λογιστής ή φοροτεχνικός :) ) . Οπότε για καλό και για κακό συμπληρώστε τα 2 ποσά που λέει στο Γ1 . :)

Επίσης στο αριστερό κομμάτι του εκκαθαριστικού , έχει ένα κουτάκι που γράφει την ανάλυση των ποσών μαζί με τους κωδικούς που έχουν συμπληρωθεί στο Ε1 . Καλού κακού ας τσεκάρει και ο καθένας , μήπως οι κωδικοί που ζητάει η ΕΕΤΑΑ ( ο 431 - 432 - 659 - 660 ) εμφανίζονται εκεί .

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α2 ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟ 2 ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ Η΄ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΥΠ ΔΗΛΩΣΗ ΤΕΣ ΠΑ.

ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ???? ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ?????

ΥΓ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

το φορολογητεο εισοδημα ζητανε οπως επισης και τα αυτοτελως φορολογουμενα.

εγω ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.η αιτηση η ηλεκτρονικη που ειναι κ δεν τη βλεπω?

α!και μια χαζη ερωτηση το παραρτημα νο.2 που λεει το συμπληρωνουμε και το αποστελουμε και αυτο?γιατι ζηταει και αυτο τα ιδια δικαιολογητικα.τα θελουν εις διπλουν?

GLAEp3.png

Καλημέρα!!κ ευχαριστω για τις απαντησεις!!

Ήθελα να ρωτήσω για ιδιωτικους σταθμούς

παίζει ρόλο ο δήμος;

Δηλαδη μπορώ να κανω αίτηση για ΕΣΠΑ μόνο σε σταθμούς

του δήμου μου;

Καλημέρα!!κ ευχαριστω για τις απαντησεις!!

Ήθελα να ρωτήσω για ιδιωτικους σταθμούς

παίζει ρόλο ο δήμος;

Δηλαδη μπορώ να κανω αίτηση για ΕΣΠΑ μόνο σε σταθμούς

του δήμου μου;

απ'οτι εχω καταλαβει κανεις αιτηση σε δομες της προτιμησης σου.

για ΚΔΑΠ σε επιπεδο του δημου σου.

GLAEp3.png

Διαβάστε και το pdf με τις οδηγίες για την συμπλήρωση της αίτησης .

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Για τον υπολογισμό του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ θα υπολογίζονται

α) το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ του υπόχρεου και της συζύγου και

β) από το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων (υπόχρεου και συζύγου) θα

υπολογίζονται οι ΚΩΔΙΚΟΙ:

- 431 & 432 (καθαρά κέρδη συμμετοχής σε ημεδαπές Ο.Ε. και Ε.Ε. ή κοινωνίες αστικού δικαίου ή αστικές

κερδοσκοπικές ή μη εταιρίες ή συμμετοχικές ή αφανείς εταιρίες ή κοινοπραξίες) και οι

- 659 & 660 (αμοιβές και μισθοί μελών Δ.Σ. ανώνυμης εταιρίας που έγινε παρακράτηση φόρου 35%,

αποζημίωση ν.2112/1920, ωφέλεια από πώληση εταιρικού μεριδίου, μερίσματα ημεδαπών Α.Ε., κέρδη που

διανέμουν ημεδαπές ΕΠΕ και συνεταιρισμοί, μερίσματα από αλλοδαπές ανώνυμες εταιρίες, αλλοδαπές

ΕΠΕ, εισόδημα από REPOS, συντάξεις αλλοδαπής προέλευσης, κέρδη από πώληση μετοχών, μερίσματα

ημεδαπών και αλλοδαπών ναυτιλιακών εταιριών, τόκοι καταθέσεων τραπεζών-έντοκων γραμματίων &

ομολόγων του Δημοσίου-τόκοι από ομολογίες& ομολογιακών δανείων)

Επίσης διαβάστε και λίγο τις προηγούμενες απαντησείς που έχουν δωθεί στο θέμα εδώ . Γυρίστε και καμιά σελίδα προς τα πίσω ;)

Διαφημίσεις

Διαβάστε και το pdf με τις οδηγίες για την συμπλήρωση της αίτησης .

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Για τον υπολογισμό του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ θα υπολογίζονται

α) το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ του υπόχρεου και της συζύγου και

β) από το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων (υπόχρεου και συζύγου) θα

υπολογίζονται οι ΚΩΔΙΚΟΙ:

- 431 & 432 (καθαρά κέρδη συμμετοχής σε ημεδαπές Ο.Ε. και Ε.Ε. ή κοινωνίες αστικού δικαίου ή αστικές

κερδοσκοπικές ή μη εταιρίες ή συμμετοχικές ή αφανείς εταιρίες ή κοινοπραξίες) και οι

- 659 & 660 (αμοιβές και μισθοί μελών Δ.Σ. ανώνυμης εταιρίας που έγινε παρακράτηση φόρου 35%,

αποζημίωση ν.2112/1920, ωφέλεια από πώληση εταιρικού μεριδίου, μερίσματα ημεδαπών Α.Ε., κέρδη που

διανέμουν ημεδαπές ΕΠΕ και συνεταιρισμοί, μερίσματα από αλλοδαπές ανώνυμες εταιρίες, αλλοδαπές

ΕΠΕ, εισόδημα από REPOS, συντάξεις αλλοδαπής προέλευσης, κέρδη από πώληση μετοχών, μερίσματα

ημεδαπών και αλλοδαπών ναυτιλιακών εταιριών, τόκοι καταθέσεων τραπεζών-έντοκων γραμματίων &

ομολόγων του Δημοσίου-τόκοι από ομολογίες& ομολογιακών δανείων)

Επίσης διαβάστε και λίγο τις προηγούμενες απαντησείς που έχουν δωθεί στο θέμα εδώ . Γυρίστε και καμιά σελίδα προς τα πίσω ;)

δεν αντιλεγω σε αυτα που λες αλλα

στην αιτηση-υπευθυνη δηλωση εχει με εντονα υπογραμμισμενα γραμματα ετησιο φορολογητεο οικογενειακο εισοδημα

και οπως σωστα αναφερεις οι οδηγιες λενε για δηλωθεν.

εμενα αυτα τα 2 εισοδηματα ειναι διαφορετικα, ποιο πρεπει να βαλω για να ειμαι εγκυρη?

GLAEp3.png

στην αιτηση-υπευθυνη δηλωση εχει με εντονα υπογραμμισμενα γραμματα ετησιο φορολογητεο οικογενειακο εισοδημα

εμενα αυτα τα 2 εισοδηματα ειναι διαφορετικα, ποιο πρεπει να βαλω για να ειμαι εγκυρη?

ΣΩΣΤΗ !!!!!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Είναι η τρίτη χρονιά που φτιάχνουμε τα χαρτιά , και το είχαμε αναλύσει και πέρισυ αυτό .

Αυτό που μπαίνει στο κουτάκι της αίτησης είναι το ''Συνολικό Δηλωθέν Εισόδημα'' που υπάρχει στο Γ1 του εκκαθαριστικού ( υπόχρεου + συζύγου ) και από κάτω τα ποσά από τους κωδικούς 431-432-659-660 .

Είναι η τρίτη χρονιά που φτιάχνουμε τα χαρτιά , και το είχαμε αναλύσει και πέρισυ αυτό .

Αυτό που μπαίνει στο κουτάκι της αίτησης είναι το ''Συνολικό Δηλωθέν Εισόδημα'' που υπάρχει στο Γ1 του εκκαθαριστικού ( υπόχρεου + συζύγου ) και από κάτω τα ποσά από τους κωδικούς 431-432-659-660 .

σε ευχαριστω παρα πολυ για την διευκρινηση!!!

ειναι η πρωτη φορα που κανω χαρτια και παρολο που διαβασα ολες τις σελιδες αυτη η απορια δεν μου ειχε λυθει.

παρ'ολα αυτα οι υπευθυνοι που βγαζουν ανακοινωσεις θα επρεπε να διευκρινιζουν καλυτερα τι ζητανε γιατι καποιος που δεν ξερει αυτοματως κανει λαθος (οπως εγω καλη ωρα ;))

καλη επιτυχια να εχετε

GLAEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...