Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλησπερα,εισαι καλα?

Να σε ρωτησω μιας και το αναφερεις,τι ακριβως εγραψες στην υπευθυνη δηλωση για την αυτοαπασχοληση?Σε ευχαριστω! :P

Καλά είμαι κορίτσι μου!:D

Έγραψα:

"δηλώνω ότι δεν έχω κάνει διακοπή των εργασιών και ασκώ το επάγγελμά μου κανονικά μέχρι και σήμερα."

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ εντάξει κορίτσια ευχαριστώ για την απάντηση! Λογικό μου ακούγεται τώρα! Να μην ξανατρέχω στα ΚΕΠ μιας και τα έχω όλα έτοιμα...:P

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Παιδια λιγη βοηθεια ακομη (ειναι η πρωτη φορα που υποβαλλω χαρτια) :oops:

Στην αιτηση εκει που λεει ηλικια παιδιου πρεπει να βαλω τη σημερινη?? (γιατι απο κατω λεει για την κατηγορια Α2 υπολογιζεται με βαση ποσο θα ειναι το Σεπτεμβρη).. Εγω ενδιαφερομαι για τις κατηγοριες Α1,1, Α1.2 & Α1.3 (τα βρεφικα)..

Ευχαριστω :P

Γραφεις την ηλικια που θα ειναι το Σεπτεμβριο.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Καλά είμαι κορίτσι μου!:D

Έγραψα:

"δηλώνω ότι δεν έχω κάνει διακοπή των εργασιών και ασκώ το επάγγελμά μου κανονικά μέχρι και σήμερα."

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!! :P

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

Ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα διαβαζοντας την αιτηση κ την υπευθηνη δηλωση:

1)στην υπευθυνη δηλωση ζηταει αν βαλαμε πιστοποιητικο γεννησης παιδιου ενω στα χαρτια της προκυρηξης δεν υπαρχει

τι ισχυει??

2)πως υπολογιζεται η ηλικια του παιδιου??δεν καταλαβαινω?:oops:

εμενα γεννηθηκε φλεβαρη του 2010,τι βαζω??:oops:

Αχ καποιος βοηθεια??

Ευχαριστω για την απαντηση.. Φανταζομαι οτι στο ΚΕΠ επικυρωνεται κανονικα οπως και το αντιγραφο ταυτοτητας, ετσι??

Ναι στο κεπ επικυρώνεις τα πάντα αρκεί να δείξεις το πρωτότυπο

ο γίο σου θα είναι 3 ετών και 8 μηνών το Σεπτέμβριο, άρα λογικά είναι στην κατηγορία Α2 και Β2 που είναι για άνω των 2,5 ετών.

ετσι θα γραψω??3 ετων και 8 μηνων?

γιατι κανονικα ειναι 3 ετων κ 5 μηνων τωρα κ 3 ετων κ 7 μηνων το Σεπτ.

ποιο απο τα δυο γραφω?

απλα φοβαμαι μη γραψω λαθος κ το ακυρωσουν

Διαφημίσεις

Γράφεις 3ετων και 7μηνών,όσο δηλ. θα είναι τον Σεπτ. δεν ακυρώνουν για τόσο μικρά λαθάκια, μην αγχώνεσαι...έτσι και αλλιώς είστε άνω των 2,5ετών.

Εμένα πέρυσι ήταν 2ετών και 5μηνών και 29 ημερών τον Σεπτ. αλλά επειδή είναι γεννημένη 31 Μαρτίου, και ο Σεπτέμβρης είναι μέχρι 30 μέρες και όχι 31, εγώ έγραψα 2,5ετών για να μπει στην μεγάλη κατηγορία, αλλά αυτοί μου το πέρασαν για μία ημέρα στην μικρή κατηγορία...ευτυχώς μπήκαμε! Αλλά δεν ακυρώθηκε...:D

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Γράφεις 3ετων και 7μηνών,όσο δηλ. θα είναι τον Σεπτ. δεν ακυρώνουν για τόσο μικρά λαθάκια, μην αγχώνεσαι...έτσι και αλλιώς είστε άνω των 2,5ετών.

Εμένα πέρυσι ήταν 2ετών και 5μηνών και 29 ημερών τον Σεπτ. αλλά επειδή είναι γεννημένη 31 Μαρτίου, και ο Σεπτέμβρης είναι μέχρι 30 μέρες και όχι 31, εγώ έγραψα 2,5ετών για να μπει στην μεγάλη κατηγορία, αλλά αυτοί μου το πέρασαν για μία ημέρα στην μικρή κατηγορία...ευτυχώς μπήκαμε! Αλλά δεν ακυρώθηκε...:D

Να σαι καλα!!!! :P

κοριτσια δεν ξερω αν πρεπει να στειλω καποια χαρτια.φοβαμαι μη τους μπερδεψω.ειμαι τριτεκνη.ο μεγαλος μου γιος ειναι απο τον πρωτο μου γαμο.στο εκαθαριστικο γραφει κ τα 3 παιδια.οποτε,να στειλω το ιδιωτικο συμφωνητικο,την αποφαση του δικαστηριου κ το πιστοποιητικο οικ.καταστασης του πρωτου μου γιου για να τους αποδειξω οτι ειμαι τριτεκνη η απλα το γραφω κ ετσι κ αλλιως φαινεται στο εκαθαριστικο??αιτηση θα κανω μονο για τον μικροτερο

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Εμενα στη φορ.δηλωση εχει μονο στο οικογενειακο δηλωθεν εισοδημα του συζυγου μονο. Στα αλλα που ζητανε δεν εχουμε κατι. Φαναταζομαι σημειωνω μονο αυτο στην αιτηση, ετσι???

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...