Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως εγω νομιζω τα εβγαλα τα δικα μου αποτελεσματα (για να λεμε και κατι) στο δημο μας μονο 33 ατομα δηλωσαν στο προγραμμα και ηταν ευκολο να το βγαλω συμφωνα με μορια και επιλογη της καθεμιας....και απο τις ενστασεις (αν τυχον γινουν....) συμφωνα με τις επιλογες τους......εστω και με 36 και κατι μορια περναω στην πρωτη μου επιλογη που εχει μονο 8 θεσεις διαθεσιμες, θα εκπλαγω πολυ αν παω αλλου αλλα και στην δευτερη μου να με στειλουν παλι ευχαριστημενη θα ειμαι.....

ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ `ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ... ΣΩΣΤΑ? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΡΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ????

ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ `ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ... ΣΩΣΤΑ? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΡΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ????

Άσε τί θα'πρεπε να δίνει.

Προτεραιότητα ,μερικώς,δίδεται σε ευπαθείς ομάδες(ΑΜΕΑ,μονογονεϊκές,χηρεία-διάζευξη ,μακροχρόνια ανεργία,πολυτεκνεία).

Από την άλλη,όπως το θέτεις,η άνεργη πώς θα βοηθηθεί να βρει εργασία;

Όσο για τα μόρια,επειδή αυτά δε βγαίνουν μόνο από την εργασιακή κατάσταση , η εργαζόμενη παίρνει από 35 μέχρι 45 μόρια και η άνεργη από 10 μέχρι 20 , άρα ούτε αυτό ισχύει ,περί περισσοτέρων μορίων, που γράφεις.

Διαφημίσεις

Γεια σας γεια σας

Εξαιτίας του ότι αυτές τις μέρες έχω βάφτιση, μετακόμιση και τη μαμά μου στο νοσοκομείο, και με την αλλαγή του θέματος στο καφέ, δεν έχω παρακολουθήσει εκτενώς τις εξελίξεις.

Θα σας αναφέρω το δικό μου συμβάν, και θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη. Αν κάποια έχει παρόμοιο περιστατικό, ας μου πει πλιζ

Ο γιος μου, ανήκει στην Α.2 για ιδιωτικούς, και στην Α.1 για δημοτικούς, καθώς θα κλείσει τα 2.5 25/12. Έβαλα λοιπόν στις επιλογές μου 3 ιδιωτικούς, και 1 δημοτικό. Όταν παρέδωσα την αίτηση, ρώτησα τι να γράψω, και μου είπαν Α.2, κι ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα.

Είμαι κανονικά στις ωφελούμενες, αλλά στο γιο μου, την τελευταία μου επιλογή, δεν τη συμπεριλαμβάνουν λόγω του παραπάνω, γιατί λένε έτσι είναι το σύστημά τους. Σήμερα πήρα τηλέφωνο.

Ευγενικότατη η κοπέλα, ομολογώ. Μου λέει να χουκ μουκ τουκ, της λέω δώσε μου κάποιον ανώτερο. Μου δίνει τον προϊστάμενό της, του οποίου το όνομα εννοείται έχω, ο οποίος μου λέει τα ίδια. Του εξηγώ ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα του συστήματος που θα πρέπει να λυθεί καθώς δε διευκρινίζεται σωστά.

Κι αν εκείνος δε μπορεί, ας μου δώσει τον ανώτερό του. Να μου λέει, δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο κτλ. Και του λέω ότι όπως και να έχει κάποιος έκανε αυτό το λάθος και οφείλει να το διορθώσει, κι αν εκείνος δε μπορεί θα πρέπει να μου δώσει κάποιον άλλο. Δε θα βρείτε άκρη κυρία μου, μου λέει. Θα βρω του είπα. Το έχω ξανακάνει και έχω βρει σε άλλες καταστάσεις.

Για άλλη μια φορά θέλω να φωνάξω σε όλους να μη μασάτε και να διεκδικείτε τα αυτονόητα.

Κι αν έχει τύχει σε κάποια, ας μου πει τι και αν έβγαλε άκρη για να ξέρω.

Ευχαριστώ.

Κι εμείς το ίδιο πρόβλημα είχαμε. Από τις 4 επιλογές χωρις λόγο και λογική μου άφησαν τις 2 τελευταίες. Τα παιδια μου 13/8 θα κλείσουν τα 2.5 έτσι κι εγώ εβαλα την κατηγορια Α2. Εστειλα ενστασεις και αυριο ελπιζω να περασουμε σε καποια απο τις επιλογες μας.

l9Iop2.png

τελικα οι περιπτωσεις σας ειναι και οι μονες που δε μπορουμε να τις υπολογισουμε εεεε?

γιατι δε φαινονται πουθενα οι αφαιρεθησες προτιμησεις!

αντε να βγουν να δουμε, αντε!

Αυτό που λες γίνεται στους δημόσιος παιδικούς σταθμούς …

Αυτοί είναι η τρίτη μου φορα που μπαίνω στο πρόγραμμα… την πρώτη χρόνια μπέικα ως μακροχρόνια άνεργη( 86μορια) …μετα ως εργαζομαινη(100και μορια)..

Ευνοεί τους εργαζομένους αλλα δεν αφήνει και απέξω άνεργες …

Αυτό που λες γίνεται στους δημόσιος παιδικούς σταθμούς …

Αυτοί είναι η τρίτη μου φορα που μπαίνω στο πρόγραμμα… την πρώτη χρόνια μπέικα ως μακροχρόνια άνεργη( 86μορια) …μετα ως εργαζομαινη(100και μορια)..

Ευνοεί τους εργαζομένους αλλα δεν αφήνει και απέξω άνεργες …

Ούτε στους δημόσιους γίνεται.

Εκεί για να μπεις ή είσαι εργαζόμενη ή έχεις εργαζόμενο ...δόντι

Διαφημίσεις

Πες τα βρε Σεραφίνος...

Καταρχην το πρόγραμμα λέγεται ENAΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ και αυτό δε σημαίνει πως είναι για τις εργαζόμενες αλλά και για αυτές που θέλουν να εργαστούν και δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους.

Επίσης, εγώ ως άνεργη θα πάρω 10 μόρια και εσύ ως εργαζόμενη 35 ή και 45 αν είσαι part time. Άρα ποια ευνοείται και πάλι?

Και επίσης εγώ ως άνεργη δεν έχω ΚΑΝ το δικαίωμα να κάνω αίτηση στους παιδικούς του δήμου μου.

Συγνώμη αλλά και εγώ κάπως πρέπει να εργαστώ...

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλησπέρα

σας βρήκα επειδή με ενδιαφέρει το θέμα...

είναι πολύ κοντά πια τα αποτελέσματα αλλά το άγχος υπάρχει

στην πρώτη μου επιλογή,που θα πάρει 16 άτομα,έχουν 14 άτομα περισσότερα μόρια απο εμένα (και δεν το έχουν όλες πρωτη επιλογη,που σημαινει οτι πιθανοτητα καποιες απορροφηθουν αλλου)

στις κοπέλες που πρέπει να κάνουν ένσταση,το δήλωσαν 2,η μια εχει θέμα με το εκκαθαριστικό και η άλλη γράφει δ/υ

αρα-

λογικά μπαινω σίγουρα,εκτός κι αν δικαιωθουν με κάποιον τρόπο και οι δύο κοπελιές απο τις ενστάσεις και εχουν και περισσότερα μόρια απο εμένα και ταυτοχρονα καμια αλλη απο τις 14 πανω απο εμενα δεν πάει αλλου.

κάνω κάποιο λάθος? φοβάμαι μη χαρώ πρόωρα

ευχαριστω :D

καλησπέρα

σας βρήκα επειδή με ενδιαφέρει το θέμα...

είναι πολύ κοντά πια τα αποτελέσματα αλλά το άγχος υπάρχει

στην πρώτη μου επιλογή,που θα πάρει 16 άτομα,έχουν 14 άτομα περισσότερα μόρια απο εμένα (και δεν το έχουν όλες πρωτη επιλογη,που σημαινει οτι πιθανοτητα καποιες απορροφηθουν αλλου)

στις κοπέλες που πρέπει να κάνουν ένσταση,το δήλωσαν 2,η μια εχει θέμα με το εκκαθαριστικό και η άλλη γράφει δ/υ

αρα-

λογικά μπαινω σίγουρα,εκτός κι αν δικαιωθουν με κάποιον τρόπο και οι δύο κοπελιές απο τις ενστάσεις και εχουν και περισσότερα μόρια απο εμένα και ταυτοχρονα καμια αλλη απο τις 14 πανω απο εμενα δεν πάει αλλου.

κάνω κάποιο λάθος? φοβάμαι μη χαρώ πρόωρα

ευχαριστω :D

Αν είσαι καλή στο μέτρημα...τράβα γράψτο από τώρα.

κι εγω τοσες φορες που τα χω μετρησει καθε φορα αλλο βγαζω...πως τα καταφερνω ε???χαχα οτι ειναι να γινει θα γινει ( αλλα να σας πω την αληθεια μαλλον με μουτρα με βλεπω θα εμφανιστω αυριο το βραδυ)...Καλα νά μαστε μωρεεεε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...