Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ επισης φετος δεν θα δινουν αριθμο προτωκολλου στους κουριερ.θα κανουμε αναζητηση με το αφμ κ θα βγαινει ο αριθμος προτωκολλου

Αυτό ποιός σου το είπε?

Που θα κάνουμε αναζήτηση με το ΑΦΜ?

πηγα προ ημερων στον δημο μου και μου θεωρησαν τα παντα ( ταυτοτητα-καρτα ανεργιας-εκκαθαριστικο)

παιρνω σημερα στα κεπ και μου λενε οτι ο νομος αλλαξε απο 5/6 και την καρτα ανεργιας και το εκκαθαριστικο τα βαζουμε φωτοτυπιες( ή το εκκαθαριστικο εκτυπωμενο απο το taxis) και τα γραφουμε σε υπευθυνη δηλωση και μετα στο κεπ για γνησιο της υπογραφης!!!ο δημος λεει αργει να του κοινοποιηθουν τετοιες αποφασεις! και στα εεταα τα ιδια μου ειπανε

δεν καταλαβα ρε παιδια:confused::confused::confused::confused: τι θα γραφω στην υπευθυνη δηλωση δλδ? οτι ειναι γνησια αντιγραφα?? να παω στα κεπ να ξαναθεωρησω την ταυτοτητα? το εχω δει να κοβουν πολυ κοσμο απο τυπικοτητες και φοβαμαι μην την πατησω...παλι:( λιγο τα φωτα της καμια?

Διαφημίσεις

H αίτηση ξαναανέβηκε!

Προσοχή κατεβάστε το νέο zip και προσέξτε στο αρχέιο με τις οδηγίες, έχουν προσθέσει την παρακάτω παράγραφο:

"ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Για τον υπολογισμό του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ θα υπολογίζονται

α) το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ του υπόχρεου και της συζύγου και

β) από το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων (υπόχρεου και συζύγου) θα

υπολογίζονται οι ΚΩΔΙΚΟΙ:

- 431 & 432 (καθαρά κέρδη συμμετοχής σε ημεδαπές Ο.Ε. και Ε.Ε. ή κοινωνίες αστικού δικαίου ή αστικές

κερδοσκοπικές ή μη εταιρίες ή συμμετοχικές ή αφανείς εταιρίες ή κοινοπραξίες) και οι

- 659 & 660 (αμοιβές και μισθοί μελών Δ.Σ. ανώνυμης εταιρίας που έγινε παρακράτηση φόρου 35%,

αποζημίωση ν.2112/1920, ωφέλεια από πώληση εταιρικού μεριδίου, μερίσματα ημεδαπών Α.Ε., κέρδη που

διανέμουν ημεδαπές ΕΠΕ και συνεταιρισμοί, μερίσματα από αλλοδαπές ανώνυμες εταιρίες, αλλοδαπές

ΕΠΕ, εισόδημα από REPOS, συντάξεις αλλοδαπής προέλευσης, κέρδη από πώληση μετοχών, μερίσματα

ημεδαπών και αλλοδαπών ναυτιλιακών εταιριών, τόκοι καταθέσεων τραπεζών-έντοκων γραμματίων &

ομολόγων του Δημοσίου-τόκοι από ομολογίες& ομολογιακών δανείων)"

Ευτυχώς τους έκοψε και άφησαν εκτός τα επιδόματα ανεργίας!

H αίτηση ξαναανέβηκε!

Προσοχή κατεβάστε το νέο zip και προσέξτε στο αρχέιο με τις οδηγίες, έχουν προσθέσει την παρακάτω παράγραφο:

"ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Για τον υπολογισμό του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ θα υπολογίζονται

α) το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ του υπόχρεου και της συζύγου και

β) από το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων (υπόχρεου και συζύγου) θα

υπολογίζονται οι ΚΩΔΙΚΟΙ:

- 431 & 432 (καθαρά κέρδη συμμετοχής σε ημεδαπές Ο.Ε. και Ε.Ε. ή κοινωνίες αστικού δικαίου ή αστικές

κερδοσκοπικές ή μη εταιρίες ή συμμετοχικές ή αφανείς εταιρίες ή κοινοπραξίες) και οι

- 659 & 660 (αμοιβές και μισθοί μελών Δ.Σ. ανώνυμης εταιρίας που έγινε παρακράτηση φόρου 35%,

αποζημίωση ν.2112/1920, ωφέλεια από πώληση εταιρικού μεριδίου, μερίσματα ημεδαπών Α.Ε., κέρδη που

διανέμουν ημεδαπές ΕΠΕ και συνεταιρισμοί, μερίσματα από αλλοδαπές ανώνυμες εταιρίες, αλλοδαπές

ΕΠΕ, εισόδημα από REPOS, συντάξεις αλλοδαπής προέλευσης, κέρδη από πώληση μετοχών, μερίσματα

ημεδαπών και αλλοδαπών ναυτιλιακών εταιριών, τόκοι καταθέσεων τραπεζών-έντοκων γραμματίων &

ομολόγων του Δημοσίου-τόκοι από ομολογίες& ομολογιακών δανείων)"

Ευτυχώς τους έκοψε και άφησαν εκτός τα επιδόματα ανεργίας!

ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!

Καλησπερα,

συγνωμη εαν ειμαι εκτος θεματος,

αλλα θα ηθελα την βοηθεια και τη γνωμη

μαμαδων που ζουν στο Ρεθυμνο για τους

παιδικους..εαν θελει καποια μαμα που ζει

στο Ρεθυμνο ας μου γραψει δυο λογια..

ευχαριστω πολυ και παλι συγνωμη.. :P

Παιδια λιγη βοηθεια ακομη (ειναι η πρωτη φορα που υποβαλλω χαρτια) :oops:

Στην αιτηση εκει που λεει ηλικια παιδιου πρεπει να βαλω τη σημερινη?? (γιατι απο κατω λεει για την κατηγορια Α2 υπολογιζεται με βαση ποσο θα ειναι το Σεπτεμβρη).. Εγω ενδιαφερομαι για τις κατηγοριες Α1,1, Α1.2 & Α1.3 (τα βρεφικα)..

Ευχαριστω :P

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

Η υπεύθυνη δήλωσε που έβαλε τι είναι;

Εγώ ήδη θεώρησα στα ΚΕΠ υπεύθυνη δήλωση ότι ασκώ κανονικά το επάγγελμά μου μιας και το ζητούσε γιατί είμαι αυτοαπασχολούμενη.

Θέλει να στείλω και αυτή την υπεύθυνη δήλωση; Και να τικάρω όλα τα δικαιολογητικά ή μόνο για το επάγγελμα; Μπερδεύτηκα τώρα....:(

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Εγώ ήδη θεώρησα στα ΚΕΠ υπεύθυνη δήλωση ότι ασκώ κανονικά το επάγγελμά μου μιας και το ζητούσε γιατί είμαι αυτοαπασχολούμενη.

Θέλει να στείλω και αυτή την υπεύθυνη δήλωση; Και να τικάρω όλα τα δικαιολογητικά ή μόνο για το επάγγελμα; Μπερδεύτηκα τώρα....:(

Νομιζω οτι η υπευθυνη δηλωση ειναι για οσους δεν βαλουν πρωτοτυπα η επικυρωμενα αντιγραφα, (εξαλλου νομιζω το αναφερει αν δεν κανω λαθος)... Αν τα αντιγραφα ειναι επικυρωμενα δεν χρειαζεται και η υπευθυνη δηλωση, ετσι??

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Νομιζω οτι η υπευθυνη δηλωση ειναι για οσους δεν βαλουν πρωτοτυπα η επικυρωμενα αντιγραφα, (εξαλλου νομιζω το αναφερει αν δεν κανω λαθος)... Αν τα αντιγραφα ειναι επικυρωμενα δεν χρειαζεται και η υπευθυνη δηλωση, ετσι??

Nαι έτσι ακριβώς είναι!!!

zMS8p3.png

Καλησπερα,εισαι καλα?

Να σε ρωτησω μιας και το αναφερεις,τι ακριβως εγραψες στην υπευθυνη δηλωση για την αυτοαπασχοληση?Σε ευχαριστω! :P

πηγα προ ημερων στον δημο μου και μου θεωρησαν τα παντα ( ταυτοτητα-καρτα ανεργιας-εκκαθαριστικο)

παιρνω σημερα στα κεπ και μου λενε οτι ο νομος αλλαξε απο 5/6 και την καρτα ανεργιας και το εκκαθαριστικο τα βαζουμε φωτοτυπιες( ή το εκκαθαριστικο εκτυπωμενο απο το taxis) και τα γραφουμε σε υπευθυνη δηλωση και μετα στο κεπ για γνησιο της υπογραφης!!!ο δημος λεει αργει να του κοινοποιηθουν τετοιες αποφασεις! και στα εεταα τα ιδια μου ειπανε

δεν καταλαβα ρε παιδια:confused::confused::confused::confused: τι θα γραφω στην υπευθυνη δηλωση δλδ? οτι ειναι γνησια αντιγραφα?? να παω στα κεπ να ξαναθεωρησω την ταυτοτητα? το εχω δει να κοβουν πολυ κοσμο απο τυπικοτητες και φοβαμαι μην την πατησω...παλι:( λιγο τα φωτα της καμια?

την καρτα ανεργιας την θεωρησα κανονικα χθες στα κεπ

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...