Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kι εγώ την είδα τώρα και την συμπλήρωσα κιόλας. Αλλά μήπως βγει κάτι διαφορετικό στις 25/07???

Όλα να τα περιμένουμε...

Σχετικά με τη φορολογική δήλωση να αλλάζανε κάτι, όπως πέρσι 2 επιλογές, αλλά που τέτοια τύχη..

Στο facebook διαβάζω, πως η Αθήνα δε θα δίνει αριθμό πρωτ. σε κούριερ φέτος, οπότε ή θα το στείλουμε με συστημένο ή απλά με κούριερ και γλιτώνουμε τα λεφτά για τον αριθμό; έχετε ακούσει κάτι διαφορετικό;

Απλώς μια παρατήρηση να κάνω . Στο site της ΕΕΤΑΑ υπάρχουν ακόμα οι προσωρινοί πίνακες με τις επίλεξιμες δομές . Οι τελικοί πίνακες σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ , θα βγούν αύριο 24-07-2013 .

Οπότε καλό είναι να μην ετοιμάσετε αίτηση με τις Δομές μέσα , μήπως τυχόν και σε κάποια Δομή έχει πχ αλλάξει ο κωδικός αριθμός της . Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο τα προηγούμενα χρόνια , αλλά ποτέ δεν ξέρεις :)

Καλησπερα,

Ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα διαβαζοντας την αιτηση κ την υπευθηνη δηλωση:

1)στην υπευθυνη δηλωση ζηταει αν βαλαμε πιστοποιητικο γεννησης παιδιου ενω στα χαρτια της προκυρηξης δεν υπαρχει

τι ισχυει??

2)πως υπολογιζεται η ηλικια του παιδιου??δεν καταλαβαινω?:oops:

εμενα γεννηθηκε φλεβαρη του 2010,τι βαζω??:oops:

Το αντιγραφο του εκκαθαριστικου πρεπει να ειναι και αυτο επικυρωμενο??

εάν είναι από το internet δεν χρειάζεται εάν όχι τότε λογικά δεν θα πρέπει αφού τα θέλει όλα επικυρωμένα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια θέλω να δηλώσω το πρώτο βήμα στο δήμο αθηναίων, μπορεί κάποια μαμά που έστειλε εκεί το παιδάκι της να μου πει εάν έμεινε ευχαριστημένη και εάν είχε επιπλέον χρεώσεις (δεν αναφέρομαι στην μετακίνηση και την σίτιση που προέκυψε). Στο παιδικό που δήλωσα πέρισυ έδωσα 100 γραφική ύλη (ενώ ήταν μέσα), 150 χορό (ενώ ήταν μέσα στο πρόγραμμα), 20 για εορταστική χριστουγεννιατική εορτή σε θέατρο, 10 dvd (το έπαιρνες ήθελες δεν ήθελες) και τέλος 50 ευρω καλοκαιρινή γιορτή. Λυπάμαι αλλά η ιδιοκτήτρια ήταν απίστευτα φορτική και πιεστική με το θέμα το οικονομικό. Αχάριστη δεν είμαι ούτε αγνώμων αλλά φέτος λέω να δοκιμάσω άλλον παιδικό. Τον έχω δει (και μάλιστα χωρίς ραντεβού) και είχα μείνει ευχαριστημένη από την ευγένεια του προσωπικού, την καθαριότητα κλπ. Απλά το θέμα είναι πέρα από το σχολικό τι άλλο ζητάνε;;; μήπως τελικά κορίτσια δεν είναι θέμα του συγκεκριμένου ιδιωτικού σταθμού αλλά όλοι οι ιδιωτικοί είναι ότι αρπάξουμε.... παράπονα έχω ακούσει και από άλλες μαμάδες για άλλους σταθμούς.

Κορίτσια θέλω να δηλώσω το πρώτο βήμα στο δήμο αθηναίων, μπορεί κάποια μαμά που έστειλε εκεί το παιδάκι της να μου πει εάν έμεινε ευχαριστημένη και εάν είχε επιπλέον χρεώσεις (δεν αναφέρομαι στην μετακίνηση και την σίτιση που προέκυψε). Στο παιδικό που δήλωσα πέρισυ έδωσα 100 γραφική ύλη (ενώ ήταν μέσα), 150 χορό (ενώ ήταν μέσα στο πρόγραμμα), 20 για εορταστική χριστουγεννιατική εορτή σε θέατρο, 10 dvd (το έπαιρνες ήθελες δεν ήθελες) και τέλος 50 ευρω καλοκαιρινή γιορτή. Λυπάμαι αλλά η ιδιοκτήτρια ήταν απίστευτα φορτική και πιεστική με το θέμα το οικονομικό. Αχάριστη δεν είμαι ούτε αγνώμων αλλά φέτος λέω να δοκιμάσω άλλον παιδικό. Τον έχω δει (και μάλιστα χωρίς ραντεβού) και είχα μείνει ευχαριστημένη από την ευγένεια του προσωπικού, την καθαριότητα κλπ. Απλά το θέμα είναι πέρα από το σχολικό τι άλλο ζητάνε;;; μήπως τελικά κορίτσια δεν είναι θέμα του συγκεκριμένου ιδιωτικού σταθμού αλλά όλοι οι ιδιωτικοί είναι ότι αρπάξουμε.... παράπονα έχω ακούσει και από άλλες μαμάδες για άλλους σταθμούς.

ειχα παρει την περασμενη εβδομαδα κ μου ειχαν πει 140 ε το μηνα μεσω εσπα.!!σε αλλους που πηρα μου ειπαν οτι η σιτιση ειναι μεσα κ μονο το σχολικο ξεχωριστα.παρε τηλ το σταθμο να ρωτησεις.παντως στην προκυρυξη το λεει καθαρα οτι δεν πληρωνουμε εγγραφη,γραφικη υλη κ εθνικες εορτες

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

ειχα παρει την περασμενη εβδομαδα κ μου ειχαν πει 140 ε το μηνα μεσω εσπα.!!σε αλλους που πηρα μου ειπαν οτι η σιτιση ειναι μεσα κ μονο το σχολικο ξεχωριστα.παρε τηλ το σταθμο να ρωτησεις.παντως στην προκυρυξη το λεει καθαρα οτι δεν πληρωνουμε εγγραφη,γραφικη υλη κ εθνικες εορτες

140 το μήνα με ΕΣΠΑ, μα πως γίνεται αυτό;; αφού τελικά η σίτιση είναι μέσα και μόνο το σχολικό πληρώνει κανείς που είναι 660 το χρόνο (οι έντεκα μήνες). εσένα σου είπαν 140 με ΕΣΠΑ, μα καλά θα τους κάνουν καταγγελία;; εκτός εαν πάλι κοπεί η σίτιση και πρέπει να την καταβάλουν οι γονείς αλλά η σίτιση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 50 ευρώ!!

Καλημέρα! Χθες κατέβασα την αίτηση και σήμερα το πρωί έχει εξαφανιστεί απο το site της EETAA, όσοι την έχετε ήδη συμπληρώσει κάντε ένα τσεκάρισμα όταν θα την ανεβάσουν και πάλι μήπως έχει αλλάξει κάτι...

εάν είναι από το internet δεν χρειάζεται εάν όχι τότε λογικά δεν θα πρέπει αφού τα θέλει όλα επικυρωμένα.

Ευχαριστω για την απαντηση.. Φανταζομαι οτι στο ΚΕΠ επικυρωνεται κανονικα οπως και το αντιγραφο ταυτοτητας, ετσι??

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

140 το μήνα με ΕΣΠΑ, μα πως γίνεται αυτό;; αφού τελικά η σίτιση είναι μέσα και μόνο το σχολικό πληρώνει κανείς που είναι 660 το χρόνο (οι έντεκα μήνες). εσένα σου είπαν 140 με ΕΣΠΑ, μα καλά θα τους κάνουν καταγγελία;; εκτός εαν πάλι κοπεί η σίτιση και πρέπει να την καταβάλουν οι γονείς αλλά η σίτιση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 50 ευρώ!!

κ γω απορησα αλλα επειδη ειναι η πρωτη μου φορα δεν ηξερα κ δεν το σχολιασα.παρε ενα τηλ μηπως αλλαξε κατι η δεν γνωριζε καλα αυτη που απαντησε στο τηλεφωνο.

Καλημέρα! Χθες κατέβασα την αίτηση και σήμερα το πρωί έχει εξαφανιστεί απο το site της EETAA, όσοι την έχετε ήδη συμπληρώσει κάντε ένα τσεκάρισμα όταν θα την ανεβάσουν και πάλι μήπως έχει αλλάξει κάτι...

Καλημερα η αιτηση δεν εχει εξαφανιστει εδω ειναι!Την εβγαλα φωτοτυπια σημερα το πρωι.

http://www.eetaa1.gr/index1.html

l9Iop2.png

μολις μιλησα μαζι τους.δεν εχει κατεβει η αιτηση,απλα εχει μπλοκαρει επειδη εχει μπει πολυς κοσμος.η αιτηση ειναι αυτη,δεν αλλαζει κ επισης φετος δεν θα δινουν αριθμο προτωκολλου στους κουριερ.θα κανουμε αναζητηση με το αφμ κ θα βγαινει ο αριθμος προτωκολλου

Τελικά θέλουν πιστοποιητικό γεννήσεως όπως αναφέρεται στα δικαιολογητικά???

Εντάξει τώρα τους μίλησα και μου είπαν πως είναι για τις άγαμες μητέρες αυτό και πως την υπ.δήλωση την υποβάλουμε μόνο σε περίπτωση που κάποιο από τα δικαιολογητικά μας δεν είναι πρωτότυπο.

zMS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...