Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα,,,μια ερωτηση που ξερω οτι αν θυμαμαι το καλαμαρι πρεπει να το εκανε περσυ η οποιος αλλο θυμαται γιατι δε ξερωπως να το αναζητησω,,,,''

Καλησπέρα σε όλους, η απορία μου- ερώτηση, αφορά μαμάδες που παίρνουν επίδομα ανεργίας το καλοκαίρι και δουλεύουν από Σεπτ. και μετά (δηλ. όταν ανοίγουν οι παιδικοί σταθμοί) Θα στείλετε εσείς και τα δικαιολογητικά τις ανεργίας και κάποια βεβαίωση ότι η εργασίας σας διακόπηκε και ότι θα συνεχιστεί από Σεπτ και μετά; Αν κάποια έχει κάποια συμβουλή ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

δε θυμαμαι τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση θυμαμαι οτι πρεπει να ητανε το καλαμαρι,,,,,,,εισαι δω????

Καλησπέρα,και γω ιδια περιπτωση ειμαι και περσυ πηρα στην εεταα τηλ, και το έλυσα!!!Θα ζητήσεις μια βεβαίωση από την δουλειά σου η οποία θα λέει οτι η ..... εργάζεται στην επιχείρηση μας απο.... με σύμβαση πλήρης/μερικής απασχόλησης και θα εργαστεί και την επομενη περίοδο σεπτέμβριος 2013-Μαιος 2014. Μου την δέχτηκαν κανονικά και ήμουν μέσα στις ωφελούμενες.

καλησπερα κια παλι μπορω να δηλωσω και σταθμο που δεν ειναι στην περιοχη μου πχ εγω μενω σεπολια αλλα η μητερα μου μενει ταυρο μπορω να δηλωσω και εκει;

μπορεις να δηλωσεις σε οποια περιοχη θελεις αρκει να ειναι στον ιδιο νομο ;)

Εχω ενα θεματακι κ δεν ξερω τι θα ισχυει.Εγω δουλευω 3 μερες την εβδομαδα κ το χαρτι που μου εδωσε ο εργοδοτης λεει "συμβαση αοριστου χρονου,διαλειπουσας απασχολοσης." Τα μορια μου θα ειναι σαν πληρη απασχοληση ή σαν ημιαπασχοληση? Βεβαια θα παρω τηλ στην ΕΕΤΑΑ να ρωτησω αλλα λεω μηπως εχει κ καποιος αλλος το ιδιο πρβλημα κ εχει ηδη μιλησει με ΕΕΤΑΑ.

Ο γιος μου :20/03/2008 H κορη μου:19/12/2009

Μωρακι μου σε περιμενουμε...25/09/2012

καλησπερα,,,μια ερωτηση που ξερω οτι αν θυμαμαι το καλαμαρι πρεπει να το εκανε περσυ η οποιος αλλο θυμαται γιατι δε ξερωπως να το αναζητησω,,,,''

Καλησπέρα σε όλους, η απορία μου- ερώτηση, αφορά μαμάδες που παίρνουν επίδομα ανεργίας το καλοκαίρι και δουλεύουν από Σεπτ. και μετά (δηλ. όταν ανοίγουν οι παιδικοί σταθμοί) Θα στείλετε εσείς και τα δικαιολογητικά τις ανεργίας και κάποια βεβαίωση ότι η εργασίας σας διακόπηκε και ότι θα συνεχιστεί από Σεπτ και μετά; Αν κάποια έχει κάποια συμβουλή ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

δε θυμαμαι τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση θυμαμαι οτι πρεπει να ητανε το καλαμαρι,,,,,,,εισαι δω????

Καλησπέρα,και γω ιδια περιπτωση ειμαι και περσυ πηρα στην εεταα τηλ, και το έλυσα!!!Θα ζητήσεις μια βεβαίωση από την δουλειά σου η οποία θα λέει οτι η ..... εργάζεται στην επιχείρηση μας απο.... με σύμβαση πλήρης/μερικής απασχόλησης και θα εργαστεί και την επομενη περίοδο σεπτέμβριος 2013-Μαιος 2014. Μου την δέχτηκαν κανονικά και ήμουν μέσα στις ωφελούμενες.
Εχω ενα θεματακι κ δεν ξερω τι θα ισχυει.Εγω δουλευω 3 μερες την εβδομαδα κ το χαρτι που μου εδωσε ο εργοδοτης λεει "συμβαση αοριστου χρονου,διαλειπουσας απασχολοσης." Τα μορια μου θα ειναι σαν πληρη απασχοληση ή σαν ημιαπασχοληση? Βεβαια θα παρω τηλ στην ΕΕΤΑΑ να ρωτησω αλλα λεω μηπως εχει κ καποιος αλλος το ιδιο πρβλημα κ εχει ηδη μιλησει με ΕΕΤΑΑ.

Εγώ από τα τρια χρόνια που έκανα αίτηση{κ ήμουν μέσα στις ωφελούμενες} τα τελευταία δυο έκανα ως μισθωτή ορισμένου χρόνου.

Εάν η ενδιαφερόμενη είναι μισθωτή, απαιτείται:

Βεβαίωση εργοδότη, η οποία θα έχει ημερομηνία μεταγενέστερη της δημοσίευσης της παρούσας

πρόσκλησης και από την οποία θα προκύπτει ότι συνεχίζεται η απασχόληση έως και σήμερα (δηλ.

ημερομηνία υπογραφής της βεβαίωσης), καθώς και το είδος απασχόλησης (πλήρης ή μερική

απασχόληση, αορίστου ή ορισμένου χρόνου) στη θέση εξαρτημένης εργασίας που η ενδιαφερόμενη

κατέχει, ΚΑΙ

 αντίγραφο μηχανογραφημένων ενσήμων του δευτέρου ή τουλάχιστον του πρώτου τριμήνου του

2012 ή σχετική βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή αντίγραφο της αναγγελίας πρόσληψής της ή αντίγραφο σύμβασης με τον εργοδότη ή εργόσημο (αντίγραφο εργόσημου και απόδειξη κατάθεσης

σε τράπεζα)

Και μάζευα αυτά που έχω σε μπόλντ ;) κ έπαιρνα τα εξής μόρια από την εργασιακή μου σχέση

για σύμβαση εργασίας μερικής

απασχόλησης: +45 μόρια,

Poykis λίγο που το έψαξα το διαλειπούσα εργασία....νομίζω πως θα υπολογιστεί ως αορίστου με 35 μόρια...αλλά δεν βάζω κ το χέρι στη φωτιά.

Διαφημίσεις

Poykis λίγο που το έψαξα το διαλειπούσα εργασία....νομίζω πως θα υπολογιστεί ως αορίστου με 35 μόρια...αλλά δεν βάζω κ το χέρι στη φωτιά.

Κ γω αυτο φοβομουν....

Κ γω αυτο φοβομουν....

EDIT: Πηρα τηλ εεταα κ μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν τι γινετε σ αυτη την περιπτωση.Θα καταθεσω κανονικα τα χαρτια κ θα το ψαξουν μετα..... Τρεχα γυρευε δηλαδη......

Προς όλα τα μέλη:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί Ράδιο-Αρβύλα ότι άλλαξε στα δικαιολογητικά το εκκαθαριστικό και πλέον ζητάνε να υποβάλουμε υποχρεωτικά του οικονομικού έτους 2013!!!

Σας παρακαλώ μην ακούτε τι σας λένε δεξιά-αριστερά και μην παραπληροφορείστε από γνωστούς και φίλους , ακόμα και από παιδικούς σταθμούς...αν αλλάξει κάτι θα ανακοινωθεί στο site της ΕΕΤΑΑ επίσημα.

Τα παιδιά στην ομάδα του facebook έχουν στείλει επιστολή που ζητάνε ανάμεσα σε άλλα , να γίνεται δεκτό και το εκκαθαριστικό του οικονομικού 2013 αλλά επίσημη απάντηση δεν έχουμε ακόμη.

Μην εμπιστεύεστε κανένα , μόνο ότι ανακοινώσει η ΕΕΤΑΑ θα ισχύσει!!!

Προς όλα τα μέλη:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί Ράδιο-Αρβύλα ότι άλλαξε στα δικαιολογητικά το εκκαθαριστικό και πλέον ζητάνε να υποβάλουμε υποχρεωτικά του οικονομικού έτους 2013!!!

Σας παρακαλώ μην ακούτε τι σας λένε δεξιά-αριστερά και μην παραπληροφορείστε από γνωστούς και φίλους , ακόμα και από παιδικούς σταθμούς...αν αλλάξει κάτι θα ανακοινωθεί στο site της ΕΕΤΑΑ επίσημα.

Τα παιδιά στην ομάδα του facebook έχουν στείλει επιστολή που ζητάνε ανάμεσα σε άλλα , να γίνεται δεκτό και το εκκαθαριστικό του οικονομικού 2013 αλλά επίσημη απάντηση δεν έχουμε ακόμη.

Μην εμπιστεύεστε κανένα , μόνο ότι ανακοινώσει η ΕΕΤΑΑ θα ισχύσει!!!

Aπό ΕΕΤΑΑ μου είπαν πάντως πως επειδή η περίοδος υποβολής δηλώσεων δεν έχει τελειώσει, δε θα δεχθούν το 2013 απλά εξετάζεται το γεγονός να αυξηθεί το όριο.

zMS8p3.png

Ακόμη δεν ξεκινήσαμε άρχισε το Ράδιο αρβύλα!!

Λοιπόν θα παρακαλέσω άλλη μία φορά αν δεν είμαστε σίγουροι για κάποια πληροφορία να την κρατάμε για τον ευατό μας , ώστε να μην παίρνουμε στο λαιμό μας κι άλλους ανθρώπους!

Διάβασα στην πρόσκληση και εντόπισα τα εξής:

1.Για το δικαίωμα υποβολής αίτησης:

Σημειώνεται ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι ενδιαφερόμενες που έχουν οικογενειακό εισόδημα, το οποίο δεν υπερβαίνει τις 30.000 ? για μητέρες που έχουν έως 2 παιδιά, 35.000? για μητέρες που έχουν 3 ή τέσσερα παιδιά και 40.000 για μητέρες που έχουν από 5 παιδιά και άνω.

Στο εισόδημα περιλαμβάνεται το φορολογητέο εισόδημα καθώς και το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων.

Διαβάζοντας το παραπάνω εγώ καταλαβαίνω ότι για να κάνεις αίτηση πρέπει

το φορολογητέο εισόδημα συν τα αυτοτελή φορολογηθέντα ποσά να τα προσθέσουμε .

2.Για τη μοριοδότηση :

Τα μόρια που θα δοθούν θα υπολογίζονται βάσει του τύπου: [(Α/Ε)Χ100] / 12, όπου Α= 24.000?,

προσαυξανόμενο κατά 1.000? εάν η μητέρα έχει ένα τέκνο, 2.000? εάν έχει δύο τέκνα και 10.000?

εάν έχει τρία τέκνα (το ποσό των 10.000? θα προσαυξάνεται κατά 1.000? για κάθε τέκνο πέραν του

τρίτου) και Ε= το ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα.

Στις περιπτώσεις που το ποσό της φορολογικής δήλωσης είναι μικρότερο από 6.000 ? τότε

λαμβάνεται υπόψη για τον υπολογισμό των μορίων το ποσό των 6.000 ?.

Ε= το ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα

Εδώ δεν λέει τίποτα για πρόσθεση του δηλωθέντος με τα αυτοτελή φορολογηθέντα ποσά , άρα γράφεις το ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα.

Έτσι το καταλαβαίνω εγώ.

σχετικα με αυτο,πηρα τηλεφωνο σε δυο διαφορετικα γραφεια της ΕΕΤΑΑ και στο ενα μου ειπαν πως ισχυει το ετησιο δηλωθεν οικογενειακο εισοδημα,και στο αλλο,το φορολογητεο εισοδημα!!!:confused:

επισης σε κανενα απο τα δυο γραφεια δεν ηξεραν αν μεσα στα αυτοτελη φορολογηθεντα ποσα περιλαμβανεται το ταμειο ανεργιας ή οχι!!

μου ειπαν να απευθυνθω στην ΔΟΥ για διευκρυνησεις σχετικα με αυτο το θεμα.

Το οποιο θεωρω εντελως ατοπο.Ειναι δυνατον στην ΔΟΥ να με ενημερωσουν για το τί ισχυει στην προσκληση του εεττα;

Μου ειπαν επισης οτι φετος δεν θα χρειαζεται στην αιτηση που θα κανουμε να γραψουμε το συνολικο εισοδημα οπως περυσι,θα το υπολογισουν αυτοι λεει,βαση εκκαθαριστικου που θα στειλουμε.

Οποτε οποιο συνολο και να ειναι το σωστο,θα το βρουν αυτοι,εμεις πανω κατω κοιταζοντας την δηλωση ξερουμε αν ειμαστε μεσα στο οριο ή οχι.

Εμενα που μενω επαρχια και δεν υπαρχει πολυ ζητηση με καλυπτει αυτο,οι κοπελες ομως που μενουν σε μεγαλες πολεις,και θελουν να ξερουν ακριβως πως να υπολογισουν τα μορια τους,γιατι και ενα μοριο κανει την διαφορα,δεν νομιζω πως τις καλυπτει.πιστευω θα επρεπε να διευκρυνιστει πως ακριβως υπολογιζεται το εισοδημα..

Διαφημίσεις

σχετικα με αυτο,πηρα τηλεφωνο σε δυο διαφορετικα γραφεια της ΕΕΤΑΑ και στο ενα μου ειπαν πως ισχυει το ετησιο δηλωθεν οικογενειακο εισοδημα,και στο αλλο,το φορολογητεο εισοδημα!!!:confused:

επισης σε κανενα απο τα δυο γραφεια δεν ηξεραν αν μεσα στα αυτοτελη φορολογηθεντα ποσα περιλαμβανεται το ταμειο ανεργιας ή οχι!!

μου ειπαν να απευθυνθω στην ΔΟΥ για διευκρυνησεις σχετικα με αυτο το θεμα.

Το οποιο θεωρω εντελως ατοπο.Ειναι δυνατον στην ΔΟΥ να με ενημερωσουν για το τί ισχυει στην προσκληση του εεττα;

Μου ειπαν επισης οτι φετος δεν θα χρειαζεται στην αιτηση που θα κανουμε να γραψουμε το συνολικο εισοδημα οπως περυσι,θα το υπολογισουν αυτοι λεει,βαση εκκαθαριστικου που θα στειλουμε.

Οποτε οποιο συνολο και να ειναι το σωστο,θα το βρουν αυτοι,εμεις πανω κατω κοιταζοντας την δηλωση ξερουμε αν ειμαστε μεσα στο οριο ή οχι.

Εμενα που μενω επαρχια και δεν υπαρχει πολυ ζητηση με καλυπτει αυτο,οι κοπελες ομως που μενουν σε μεγαλες πολεις,και θελουν να ξερουν ακριβως πως να υπολογισουν τα μορια τους,γιατι και ενα μοριο κανει την διαφορα,δεν νομιζω πως τις καλυπτει.πιστευω θα επρεπε να διευκρυνιστει πως ακριβως υπολογιζεται το εισοδημα..

το ταμείο ανεργίας , είναι στανταρ στα αυτοτελή , στη δική μας δήλωση πέρισυ που το δηλώσαμε το περάσανε στα αυτοτελή.

Αν αποφασίσουν μόνοι τους όπως σου έιπαν ποιό ποσό θα θεωρηθεί εισόδημα για να υπολογιστούν τα μόρια , προβλέπω να γίνεται πολύ ένσταση!!!

Καλημερα σε ολους και ολες... Ειναι η πρωτη φορα φετος που θα υποβαλλω τα δικαιολογητικα στην ΕΕΤΑΑ και συγχωρεστε με αν εχει ξαναερωτηθει: ποτε ανακοινωνονται περιπου οι λιστες των σταθμων που συμμετεχουν απο την παλιοτερη σας εμπειρια?? Τουλαχιστον μενει καθολου χρονος να προλαβουμε να τους τσεκαρουμε πριν κανουμε την αιτηση??

Ευχαριστω εκ των προτερων :D

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

το ταμείο ανεργίας , είναι στανταρ στα αυτοτελή , στη δική μας δήλωση πέρισυ που το δηλώσαμε το περάσανε στα αυτοτελή.

Αν αποφασίσουν μόνοι τους όπως σου έιπαν ποιό ποσό θα θεωρηθεί εισόδημα για να υπολογιστούν τα μόρια , προβλέπω να γίνεται πολύ ένσταση!!!

οντως ,χαμος θα γινει,αν το καθε γραφειο κανει και με τον δικο του τροπο τον υπολογισμο! παντως και στα δυο γραφεια που πηρα εξαχναν να βρουν αυτο που τους ελεγα,με ρωτουσαν σε ποια σελιδα το ειδα,δεν φαινεται να το ειχαν προσεξει,γι αυτο και οι διαφορετικες απαντησεις,στην τυχη εγω φανταζομαι οτι απαντησαν:evil:

Καλημερα σε ολους και ολες... Ειναι η πρωτη φορα φετος που θα υποβαλλω τα δικαιολογητικα στην ΕΕΤΑΑ και συγχωρεστε με αν εχει ξαναερωτηθει: ποτε ανακοινωνονται περιπου οι λιστες των σταθμων που συμμετεχουν απο την παλιοτερη σας εμπειρια?? Τουλαχιστον μενει καθολου χρονος να προλαβουμε να τους τσεκαρουμε πριν κανουμε την αιτηση??

δωσε μια ματια εδω ειναι οι περυσινοι παιδικοι που ηταν στο εσπα.

μπορεις να παρεις τηλεφωνο σε αυτους που θα δεις να σε ενδιαφερουν,για να μαθεις αν εχουν δηλωσει να ειναι και φετος.

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-07-12_oristika-domon/index_no_template.html

Διάβασε την πρόσκληση για να δεις τις ημερομηνίες.

Επίσης δες στις περσινές λίστες ποιοί σταθμοί συμμετείχαν στην περιοχή σου και πάρε τηλέφωνο να τους ρωτήσεις αν θα είναι και φέτος , για να επιλέξεις ποιους θα πας να δεις για να δηλώσεις.

www.eetaa.gr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...