Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Όσοι φύγουν για διακοπές , ας φροντίσουν εκεί που θα πάνε να έχει καλό σήμα το κινητό ή να βρούν κάπου ελεύθερο wi-fi , γιατί δεν νομίζω τα πράγματα να πάνε διαφορετικά από πέρισυ :) :) :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν...........

τελειώσα με τον οαέδ μου κ με τις εργασίες μου προς δημόσιους φορείς...έχω φρι κοντά ένα 15μερο

Κατέβασα την προκύρηξη, θα την μελετήσω αύριο καλά.... αν κ δεν ενδιαφέρομαι φέτος δόξα το 12θεο θα πάει νήπια, είμαι στη διάθεση όποιας/ου θέλει να τον βοηθήσω

Αλλα.....να έχει διαβάσει κ λίγο την προκύρηξη εεε??χε χε

καλαμαρακι,μπορεις να την βαλεις εδω να τη διαβασω κ γω??δεν ανοιγει αρχεια ο υπολογιστης κ σας πρηζω με ερωτησεις!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Καλησπερα κ παλι,διαβασα στη προκυρηξη αυτο:

''Εάν η ενδιαφερόμενη λαμβάνει ή έχει λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ κατά

τους τελευταίους 24 μήνες και παραμένει άνεργη, απαιτείται αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης

επιδότησης του Ο.Α.Ε.Δ. ''

και ρωτησα στον ΟΑΕΔ κ μου ειπαν πως αυτο ειναι το πρωτο χαρτι που μου εδωσαν που λεει πανω τις ημερομηνιες που πρεπει να παρουσιαζομαι για να συνεχιζει η επιδοτηση.

Ξερει κανεις σας αν οντως ειναι αυτο το χαρτι γιατι εκει η κοπελα δε μου φανηκε να ξερει κ πολλα κ φοβαμαι μη κανω κανενα λαθος κ δε το δεχτει το εεταα....

Διαφημίσεις

καλημέρα,

σωστά, η εγκριτική αποφαση απο οαεδ, ειναι το πρωτο χαρτι που δίνουν, και εχει πανω τις ημερομηνίες πληρωμής του επιδοματος και παρουσιες που πρεπει να γίνουν.

γραφει πάνω:

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

zi9Np3.png

Καλησπερα κ παλι,διαβασα στη προκυρηξη αυτο:

''Εάν η ενδιαφερόμενη λαμβάνει ή έχει λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ κατά

τους τελευταίους 24 μήνες και παραμένει άνεργη, απαιτείται αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης

επιδότησης του Ο.Α.Ε.Δ. ''

και ρωτησα στον ΟΑΕΔ κ μου ειπαν πως αυτο ειναι το πρωτο χαρτι που μου εδωσαν που λεει πανω τις ημερομηνιες που πρεπει να παρουσιαζομαι για να συνεχιζει η επιδοτηση.

Ξερει κανεις σας αν οντως ειναι αυτο το χαρτι γιατι εκει η κοπελα δε μου φανηκε να ξερει κ πολλα κ φοβαμαι μη κανω κανενα λαθος κ δε το δεχτει το εεταα....

Το χαρτί που χρειάζεσαι είναι αυτό που γράφει ότι λαμβάνεις επίδομα ανεργίας και έχει και τις ημερομηνίες καταβολής των επιδομάτων, είναι η απόφαση του ΟΑΕΔ , σίγουρα στην πρώτη σελίδα γράφει είτε "απόφαση" είτε ότι ο διοικητής του ΟΑΕΔ "αποφάσισε" ή κάπως έτσι , σίγουρα το έχεις...

Απλώς κάποιοι σταθμοί έχουν και ωράριο προσέλευσης των παιδιών . Το πρωί μπορείς να το αφήσεις μέχρι κάποια προκαθορισμένη ώρα , δεν μπορεί να πας στις 10 πχ και να το αφήσεις . Ρώτα το και αυτό , όταν θα πας να δείς τον σταθμό που σε ενδιαφέρει !

Όσοι φύγουν για διακοπές , ας φροντίσουν εκεί που θα πάνε να έχει καλό σήμα το κινητό ή να βρούν κάπου ελεύθερο wi-fi , γιατί δεν νομίζω τα πράγματα να πάνε διαφορετικά από πέρισυ :) :) :)

Nαι ναι...είναι βασική προϋπόθεση για την επιλογή ξενοδοχείου το free wi-fi!!!!

zMS8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα

έχω ένα σοβαρο θέμα και θα ηθελα την γνωμη σας για το τι θα κανατε στην θεση μου. Ο αντρας εχει χαρτι μονιμης αναπηριας 67%. Δυστυχως το πρωτοτυπο εχει χαθει γιατι περασε απο επιτροπη το '95. Απο τοτε αν χρειαζομασταν θεωρηση πηγαιναμε στο Ικα με φωτοτυπια και μας το θεωρουσαν. Η αληθεια ειναι οτι παντα πηγαιναμε σε καποιον γνωστο μην τυχον και ζητησει το πρωτοτυπο αλλα φανταζομαι τον εχουν τον αντρα μου καταχωρημενο σε καποια λιστα προς επιβεβαιωση.

Το θεμα ειναι οτι ταπραγματα εχουν αλλαξει και εχει δημιουργηθει το ΚΕΠΑ μια υπηρεσια ξεχωριστη απο το ικα πλεον. Στο νομο μας υπαρχει μονο ενας υπαλληλος που εξυπηρετει και ειναι αδυνατον να κανουμε εστω ερωτηση για να θεωρησουμε το χαρτι της επιτροπης. Μιλαμε απεξω απο το γραφειο περιμενει λαος......

Διαβαζα οτι μπορω να στειλω και φωτοτυπια και απλα με υπευθυνη δηλωση υπογραφω την εγκυροτητα της. Να τονισω ακομη πως τις δυο προηγουμενες χρονιες τους εστελνα κανονικα το χαρτι με σφραγιδες και ολα επειδη μου τα εφτιαχνε το ικα. Ειναι 15 μορια, δεν ειναι ψιχουλα....

Να στειλω φωτοτυπια;;; Τραβιεται εκεινος ο αντρας μου τις μερες που δεν δουλευει και απλα χανει τον χρονο του. Οποιον γνωστο και να ρωτησε του ειπαν ΚΕΠΑ....

ευχαριστω!

καλημερα

έχω ένα σοβαρο θέμα και θα ηθελα την γνωμη σας για το τι θα κανατε στην θεση μου. Ο αντρας εχει χαρτι μονιμης αναπηριας 67%. Δυστυχως το πρωτοτυπο εχει χαθει γιατι περασε απο επιτροπη το '95. Απο τοτε αν χρειαζομασταν θεωρηση πηγαιναμε στο Ικα με φωτοτυπια και μας το θεωρουσαν. Η αληθεια ειναι οτι παντα πηγαιναμε σε καποιον γνωστο μην τυχον και ζητησει το πρωτοτυπο αλλα φανταζομαι τον εχουν τον αντρα μου καταχωρημενο σε καποια λιστα προς επιβεβαιωση.

Το θεμα ειναι οτι ταπραγματα εχουν αλλαξει και εχει δημιουργηθει το ΚΕΠΑ μια υπηρεσια ξεχωριστη απο το ικα πλεον. Στο νομο μας υπαρχει μονο ενας υπαλληλος που εξυπηρετει και ειναι αδυνατον να κανουμε εστω ερωτηση για να θεωρησουμε το χαρτι της επιτροπης. Μιλαμε απεξω απο το γραφειο περιμενει λαος......

Διαβαζα οτι μπορω να στειλω και φωτοτυπια και απλα με υπευθυνη δηλωση υπογραφω την εγκυροτητα της. Να τονισω ακομη πως τις δυο προηγουμενες χρονιες τους εστελνα κανονικα το χαρτι με σφραγιδες και ολα επειδη μου τα εφτιαχνε το ικα. Ειναι 15 μορια, δεν ειναι ψιχουλα....

Να στειλω φωτοτυπια;;; Τραβιεται εκεινος ο αντρας μου τις μερες που δεν δουλευει και απλα χανει τον χρονο του. Οποιον γνωστο και να ρωτησε του ειπαν ΚΕΠΑ....

ευχαριστω!

Έχω την εντύπωση ότι αν πας σε κάποιο ΚΕΠ με θεωρημένη φωτοτυπία , μπορεί να θεωρήσουν μια καινούργια , χωρίς να έχεις το πρωτότυπο . Μου φαίνεται ότι το έχω κάνει . Αλλά δεν ξέρω αν απλώς επαφύεται στον εκάστοτε υπάλληλο να το κάνει . :)

καλησπερα,,,μια ερωτηση που ξερω οτι αν θυμαμαι το καλαμαρι πρεπει να το εκανε περσυ η οποιος αλλο θυμαται γιατι δε ξερωπως να το αναζητησω,,,,''

Καλησπέρα σε όλους, η απορία μου- ερώτηση, αφορά μαμάδες που παίρνουν επίδομα ανεργίας το καλοκαίρι και δουλεύουν από Σεπτ. και μετά (δηλ. όταν ανοίγουν οι παιδικοί σταθμοί) Θα στείλετε εσείς και τα δικαιολογητικά τις ανεργίας και κάποια βεβαίωση ότι η εργασίας σας διακόπηκε και ότι θα συνεχιστεί από Σεπτ και μετά; Αν κάποια έχει κάποια συμβουλή ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

δε θυμαμαι τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση θυμαμαι οτι πρεπει να ητανε το καλαμαρι,,,,,,,εισαι δω????

Έχω την εντύπωση ότι αν πας σε κάποιο ΚΕΠ με θεωρημένη φωτοτυπία , μπορεί να θεωρήσουν μια καινούργια , χωρίς να έχεις το πρωτότυπο . Μου φαίνεται ότι το έχω κάνει . Αλλά δεν ξέρω αν απλώς επαφύεται στον εκάστοτε υπάλληλο να το κάνει . :)

Λευτέρη δυστυχώς δεν εχω καθόλου θεωρημένο το συγκεκριμένο χαρτί.για αυτό λέω μήπως να στείλω φωτοτυπία με υπεύθυνη δήλωση για την εγκυρότητα της

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...