Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ολο ερωτησεις ειμαι λοιπον αφου τελικα με παρουν πως θα ξερω ποσο ποσο πληρωνω το μηνα; θα ρωτησω καπου;εαν ναι που;

συγνωμη αλλα δεν ξερω τιποτα απο ολα αυτα:D

Όταν θα πάς να επισκεφτείς τους παιδικούς σταθμούς που θα επιλέξεις στην αίτηση , τότε κάνε τους και την ερώτηση τι έξτρα ζητάνε . Τα έξτρα της μετακίνησης , τι γίνεται με το φαγητό , και αν θέλουν κάτι παραπάνω . Εδώ στο Ηράκλειο , τον Οκτώβριο ή τον Νοέβριο , μας έδωσαν μια απόφαση του συλλόγου των παιδικών σταθμών στο Ηράκλειο , ότι θα πρέπει να δίνουμε ένα έξτρα 35 Ευρώ το μήνα για να καλύψουμε τις μειώσεις του ΕΣΠΑ .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη κοριτσια δεν μπορω να ανοιξω απο τον υπολογιστη κανενα αρχειο ενημερωνομαι απο σας.τους παιδικους σταθμους που παιρνουν μερος που μπορω να τους δω??τους περσινους φανταζομαι.τα μορια απο τη δηλωση πως τα υπολογιζεις??αν ξερετε οσες εχουν κανει σε δημοσιο σταθμο εκτος εσπα κ μπηκαν,μπορουν να κανουν κ μεσω εσπα μηπως μπουν σε αλλο που θελουν??(αυτο δεν αφορα εμενα.απορια φιλης ειναι)συγγνωμη για τις ερωτησεις αλλα με αχρηστο υπολογιστη δεν μπορω να ψαξω πολλα.

Οι πίνακες με τους παιδικούς που θα συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα δεν έχουν βγεί ακόμα . Για να τους δείς πρέπει να μπείς στον site της ΕΕΤΑΑ . Εκεί βρίσκονται και οι παιδικοί που ήταν τα παλαιότερα χρόνια , αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι οι ίδιοι .

Στο Ηράκλειο , τα αποτελέσματα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών τα βγάζουν μετά τα αποτέλεσματα του ΕΣΠΑ . Το να κάνεις αίτηση μέσω ΕΣΠΑ δεν στο απαγορεύει κανείς . Απλώς αν περάσει η φίλη σου μέσω ΕΣΠΑ , καλό θα ήταν να πάει μετά στον Δημοτικό σταθμό , και να τους πει ότι δεν πρόκειται να πάει , προκειμένου να πάρει την θέση της κάποια επιλαχούσα .

Επίσης και τη δικαιοσύνη να μην την πολυ-ψάχνουμε στην Ελλάδα αλλά για να είμαστε σίγουροι έστειλα email στην ΕΕΤΑΑ.

Μόλις έχω απάντηση θα το κοινοποιήσω και εδώ.

Τουλάχιστον να έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για να ξέρουμε πως να πορευτούμε..

καλημερα! εδωσαν καμια απαντηση πανω σε αυτο;

Έτυχε σήμερα το πρωί να ακούσω στην εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 , σχετικά με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ . Εκτός από το ότι έβγαιναν κάρτες άσχετες , που έγραφαν για πρόγραμμα για ''Δημοτικούς'' παιδικούς σταθμούς , αμφιβάλλω αν κάποιος που το παρακολουθούσε κατάφερε να βγάλει νόημα .....

Ασχετοσύνη και παραπληροφόρηση που πήγαιναν σύννεφο .

Για αυτό προσοχή σε αυτά που ακούτε και διαβάζετε . Μην στηρίζεστε σε αυτά και μόνο σε αυτά . Ψάχτε και μόνοι σας , και κυρίως διαβάστε την προκύρηξη αρκετά καλά .

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

Να ρωτησω κατι?αν αλλαξει κατι στην προκυρηξη το βαζουν στο εεταα με αλλο τιτλο η πρεπει να κοιταω τη προκυρηξη της 20/06/13 κ απλα κατι θα εχει αλλαξει???

Τουλάχιστον πέρισυ είχαν βγάλει άλλο κείμενο , που ανέφερε για τροποποιήσεις στην προκύρυξη .

Λοιπόν...........

τελειώσα με τον οαέδ μου κ με τις εργασίες μου προς δημόσιους φορείς...έχω φρι κοντά ένα 15μερο

Κατέβασα την προκύρηξη, θα την μελετήσω αύριο καλά.... αν κ δεν ενδιαφέρομαι φέτος δόξα το 12θεο θα πάει νήπια, είμαι στη διάθεση όποιας/ου θέλει να τον βοηθήσω

Αλλα.....να έχει διαβάσει κ λίγο την προκύρηξη εεε??χε χε

Κατέβασα την προκύρηξη, θα την μελετήσω αύριο καλά.... αν κ δεν ενδιαφέρομαι φέτος δόξα το 12θεο θα πάει νήπια, είμαι στη διάθεση όποιας/ου θέλει να τον βοηθήσω

Αλλα.....να έχει διαβάσει κ λίγο την προκύρηξη εεε??χε χε

έτσι ..... έτσι ..... ;):) :) :) :)

Διαφημίσεις

έτσι ..... έτσι ..... ;):) :) :) :)

ναι καλά, εδω γελάμε.

περυσι μου ειχαν βγει τα μάτια να σας διαβαζω απο το Μαη, μου λυθηκαν όλες οι απορίες, αν ειχα, αφου ειχα διαβάσει την προσκληση εντωμεταξύ.

ενα θα πω. ειστε ήρωες και τερατα ψυχραιμίας και υπομονής.

φιλιά σε όλους

zi9Np3.png

Καλημερα,

Εχω αλλη μια ερωτηση ,ισως χαζη:oops:.

Εγω ειμαι ανεργη και παιρνω κ επιδομα ανεργειας,αρα εχω εππλεον και 10 μορια(για δελτιο ανεργειας) και 20 μορια(για επιδομα ανεργειας) δηλαδη 30 μορια επιπλεον 'η μονο τα 20(για το επιδομα ανεργειας)?????

Καλημερα,

Εχω αλλη μια ερωτηση ,ισως χαζη:oops:.

Εγω ειμαι ανεργη και παιρνω κ επιδομα ανεργειας,αρα εχω εππλεον και 10 μορια(για δελτιο ανεργειας) και 20 μορια(για επιδομα ανεργειας) δηλαδη 30 μορια επιπλεον 'η μονο τα 20(για το επιδομα ανεργειας)?????

Τα 20 θα πάρεις , ενώ μόνο 10 θα έπαιρνες αν δεν έπαιρνες ταμείο.

Kαλησπέρα...παλιοί περσινοί καλοκαιρινοί γνώριμοι...

Θυμάμαι πέρισυ το άγχος μας με τις αρχικές λίστες αποτελεσμάτων και θυμάμαι ότι ήμουν διακοπές και ξενυχτούσα για να δω τα αρχεία της ΕΕΤΑΑ.

Καλή επιτυχία σε όλους και ελπίζω να μην ξαναπεράσουμε τα περσινά!!!

zMS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...