Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Στεθι σου απαντησα και στο παρεντς,,,δε το εχεις ψαξει καλα σου ξαναλεω ,,,σουε χω βαλει εκει λινκ να δεις ολες τις ωφελουμενες της αττικης που ειναι και με δεκα μορια,,,,,,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στεθι σου απαντησα και στο παρεντς,,,δε το εχεις ψαξει καλα σου ξαναλεω ,,,σουε χω βαλει εκει λινκ να δεις ολες τις ωφελουμενες της αττικης που ειναι και με δεκα μορια,,,,,,

το ειδα κ σου απαντησα εκει;)

Μην απογοητεύεστε. Εγώ έχω ελάχιστες πιθανότητες να επιδοτηθώ αλλά την αίτησή μου θα τη στείλω. Κάντε τα χαρτιά σας, διαβάστε τα sos που λέμε εδώ τουλάχιστον 2 χρόνια τώρα, ΔΙΑΒΑΣΤΕ την προκήρυξη οπωσδήποτε και καλά αποτελέσματα.

Γιασεμάκι, αν πήγαινε σε εμένα που έγραψα ότι βγαίνουν 25/7 οι δομές, με δεδομένο ότι μέχρι το μεσημέρι στις 24/7 θα δέχονται ενστάσεις, και δεδομένων των ξενυχτιών που χουμε κάνει με την ΕΕΤΑΑ, να δεις που τις πρώτες ώρες της 25ης Ιουλίου θα ανακοινωθούν :-P

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μην απογοητεύεστε. Εγώ έχω ελάχιστες πιθανότητες να επιδοτηθώ αλλά την αίτησή μου θα τη στείλω. Κάντε τα χαρτιά σας, διαβάστε τα sos που λέμε εδώ τουλάχιστον 2 χρόνια τώρα, ΔΙΑΒΑΣΤΕ την προκήρυξη οπωσδήποτε και καλά αποτελέσματα.

Γιασεμάκι, αν πήγαινε σε εμένα που έγραψα ότι βγαίνουν 25/7 οι δομές, με δεδομένο ότι μέχρι το μεσημέρι στις 24/7 θα δέχονται ενστάσεις, και δεδομένων των ξενυχτιών που χουμε κάνει με την ΕΕΤΑΑ, να δεις που τις πρώτες ώρες της 25ης Ιουλίου θα ανακοινωθούν :-P

Αχ ποια ειναι τα sos??

τι πρεπει να προσεξω μιας κ ειναι η πρωτη φορα που κανω αιτηση?:oops:

Αχ ποια ειναι τα sos??

τι πρεπει να προσεξω μιας κ ειναι η πρωτη φορα που κανω αιτηση?:oops:

Το σημαντικότερο είναι να διαβάσεις πολύ καλά τις απαιτήσεις, τι χρειάζεται σαν δικαιολογητικά, να συμπληρώσεις σωστά τις ηλικίες και να επιλέξεις τους σταθμούς που αντιστοιχούν στις ηλικίες.

Επίσης, να δεις αποτελέσματα παλαιότερων χρόνων για τους σταθμους της περιοχής που σε ενδιαφέρει ώστε να επιλέξεις κάποιους για να τους επισκεφτείς από κοντά και να έχεις κατασταλάξει στο ποιους θα δηλώσεις έγκαιρα.

Τέλος, η σειρά που θα δηλώσεις τους σταθμους έχει σημασία. Καλό είναι ο τέταρτος να είναι ένας σταθμός που δίνει πολλές θέσεις και βάσει των προηγούμενων αποτελεσμάτων είσαι "μέσα" βάσει των μορίων που υπολογίζεις για φέτος. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να πληρεί τις προδιαγραφές που εσύ έχεις θέσει για το παιδί σου.

Διαφημίσεις

Το σημαντικότερο είναι να διαβάσεις πολύ καλά τις απαιτήσεις, τι χρειάζεται σαν δικαιολογητικά, να συμπληρώσεις σωστά τις ηλικίες και να επιλέξεις τους σταθμούς που αντιστοιχούν στις ηλικίες.

Επίσης, να δεις αποτελέσματα παλαιότερων χρόνων για τους σταθμους της περιοχής που σε ενδιαφέρει ώστε να επιλέξεις κάποιους για να τους επισκεφτείς από κοντά και να έχεις κατασταλάξει στο ποιους θα δηλώσεις έγκαιρα.

Τέλος, η σειρά που θα δηλώσεις τους σταθμους έχει σημασία. Καλό είναι ο τέταρτος να είναι ένας σταθμός που δίνει πολλές θέσεις και βάσει των προηγούμενων αποτελεσμάτων είσαι "μέσα" βάσει των μορίων που υπολογίζεις για φέτος. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να πληρεί τις προδιαγραφές που εσύ έχεις θέσει για το παιδί σου.

καλησπερα,

Εγω θελω να δηλωσω ενα μονο σταθμο που οντωσ δινει πολλες θεσεις!

Ειναι λαθος σκεψη?

Δηλαδη η σκεψη μου, πως αν δεν ζητησουν πολλοι αυτο τον σταθμο μεσω ΕΣΠΑ και εχει κενες θεσεις ΕΣΠΑθα με παρουν κ ας εχω λιγα μορια κ ας ειναι η πρωτη κ μοναδικη μου επιλογη.

Σωστα??:oops:

καλησπερα,

Εγω θελω να δηλωσω ενα μονο σταθμο που οντωσ δινει πολλες θεσεις!

Ειναι λαθος σκεψη?

Το να δηλώσεις κάποιο σταθμό που δίνει πολλές θέσεις είναι πολύ σωστή σκέψη.

Το να δηλώσεις όμως μόνο ένα σταθμό δεν είναι σωστό στρατηγικά. Εφόσον σου δίνεται η δυνατότητα να δηλώσεις 4 σταθμούς για να αυξήσεις τις πιθανότητες να σε πάρουν σε κάποιον από αυτούς, γιατί να μην την εκμεταλλευτείς;

Στη θέση σου θα δήλωνα (εφ' όσον υπάρχουν) 4 σταθμούς, με πρώτη επιλογή αυτόν που σκέφτεσαι.

Δηλαδη η σκεψη μου, πως αν δεν ζητησουν πολλοι αυτο τον σταθμο μεσω ΕΣΠΑ και εχει κενες θεσεις ΕΣΠΑθα με παρουν κ ας εχω λιγα μορια κ ας ειναι η πρωτη κ μοναδικη μου επιλογη.

Ξεκίνα σιγά σιγά να διαβάζεις όλες τις σελίδες εδώ που έχουμε αναλύσει το θέμα διεξοδικά όσον αφορά ποια είναι καλή στρατηγική και ποια όχι.

Έχεις πάνω από ένα μήνα για να γίνεις ξεφτέρι!

Τον συγκεκριμένο σταθμό τον γνωρίζεις ; Έχεις περάσει μια βόλτα να τον δείς ; Έχεις μπεί να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη ; Έχεις δεί τους χώρους που έχει ; Έχεις ρωτήσει το πρόγραμμα που έχουν ;

Σκέψου ότι το παιδί σου , αν περάσει , θα βρίσκεται 11 μήνες εκεί μέσα . Θα είναι εντελώς χαζό να καταφέρεις να περάσεις εκεί , και μετά να ανακαλύψεις ότι ο σταθμός δεν σε καλύπτει , ότι δεν έχει ωραίους χώρους , ότι έχει πολλά παιδάκια και λίγο προσωπικό , ότι χρεώνει για τα πάντα , ότι δεν σε βολεύουν οι ώρες που δουλεύει και άλλα πολλά πολλά πολλά .

Και τα λέω αυτά γιατί υπήρχαν περιπτώσεις τα προηγούμενα χρόνια , που μητέρες έκαναν επιλογές για παιδικούς στην αίτησή τους , και μετά ανακάλυπταν ότι οι παιδικοί δεν τις κάλυπταν και έψαχναν και ρώταγαν τρόπους πως μπορούν να αλλάξουν τις επιλογές τους .....

Διαφημίσεις

καλημερα να κανω μια ακομα ερωτηση εαν και εχω διαβασει τα περισσοτερα εδω μεσα πως μπορω να παρω μια γευση απο τους σταθμους που υπηρχαν περσι ωστε να παω να τους δω πριν αποφασισω για αθηνα μιλαω περιοχη σεπολια κολωνο η ταυρος υπαρχει καποιος τροπος η λεω βλακειες

Τον συγκεκριμένο σταθμό τον γνωρίζεις ; Έχεις περάσει μια βόλτα να τον δείς ; Έχεις μπεί να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη ; Έχεις δεί τους χώρους που έχει ; Έχεις ρωτήσει το πρόγραμμα που έχουν ;

Σκέψου ότι το παιδί σου , αν περάσει , θα βρίσκεται 11 μήνες εκεί μέσα . Θα είναι εντελώς χαζό να καταφέρεις να περάσεις εκεί , και μετά να ανακαλύψεις ότι ο σταθμός δεν σε καλύπτει , ότι δεν έχει ωραίους χώρους , ότι έχει πολλά παιδάκια και λίγο προσωπικό , ότι χρεώνει για τα πάντα , ότι δεν σε βολεύουν οι ώρες που δουλεύει και άλλα πολλά πολλά πολλά .

Και τα λέω αυτά γιατί υπήρχαν περιπτώσεις τα προηγούμενα χρόνια , που μητέρες έκαναν επιλογές για παιδικούς στην αίτησή τους , και μετά ανακάλυπταν ότι οι παιδικοί δεν τις κάλυπταν και έψαχναν και ρώταγαν τρόπους πως μπορούν να αλλάξουν τις επιλογές τους .....

Ναι αμε τα εχω τσεκαρει ολα!!!😉

Εκει θελω να παει μονο!!!

Ειμαι σιγουρη για την επιλογη γι αυτο θελω

να το κανω στρατηγικα για με παρουν!

δηλαδη να βαλω 3 που δεν θελω κ τεταρτο

αυτον που θελω γιατι με 28 μορια ...δυσκολη η

πρωτη επιλογη

ή να βαλω μονο αυτον???

επειδη κοριτσια δεν μπορω να ανοιξω απο τον υπολογιστη κανενα αρχειο ενημερωνομαι απο σας.τους παιδικους σταθμους που παιρνουν μερος που μπορω να τους δω??τους περσινους φανταζομαι.τα μορια απο τη δηλωση πως τα υπολογιζεις??αν ξερετε οσες εχουν κανει σε δημοσιο σταθμο εκτος εσπα κ μπηκαν,μπορουν να κανουν κ μεσω εσπα μηπως μπουν σε αλλο που θελουν??(αυτο δεν αφορα εμενα.απορια φιλης ειναι)συγγνωμη για τις ερωτησεις αλλα με αχρηστο υπολογιστη δεν μπορω να ψαξω πολλα.

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...