Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Αύριο το πρωί , πας μια βόλτα από το δημοτολόγιο του δήμου σου , και βγάζεις ένα καινούργιο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης , και είσαι οκ :)

σε εχω κουρασει με τις ερωτησεις μου ευαχριστω παντως τα ειχα ολα μπερδεμενα στο κεφαλι μου παντως με κατατοπισες θα παω δευτερα πρωι νσ το παρω:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να πώ και ένα θετικό που βλέπω από την σύγκριση των προκυρύξεων ;

Τα χρήματα βλέπω να είναι πολύ περισσότερα , ακόμα και από το 2011 . Επειδή έχω και την προκύρυξη του 2011 , τότε ήταν 100.000.000 Ευρώ .

Προσθέτωντας τα ποσά που αναφέρει η φετινή προσκληση , φτάνουν σχεδόν τα 150.000.000 Ευρώ . Με την Αττική να φτάνει τα 39.000.000 ενώ το 2011 είχε 8.000.00 και το 2012 ( πρό ιδρύματος Νιάρχου ) μόνο 2.000.000 .

Οπότε ίσως φέτος να καταφέρουν να μπούν πολύ περισσότερα παιδιά από τις προηγούμενες χρονιές , και πιθανόν και με πολύ χαμηλότερα μόρια ....

Για ρίξτε και εσείς μια ματιά , και πείτε :)

Καλησπερα,

πρωτη φορα θα κανω αιτηση στο εεταα και εχω μπερδευτει

Απ οτι μετραω εχω μονο 28 μορια!

υπαρχει περιπτωση να παρω θεση η ειμαι πολυ μακρια??

ο σταθμος που θελω θα βαλει πολλες θεσεις ΕΣΠΑ και δεν νομιζω α τον ζητησουν πολυ μεσω ΕΣΠΑ.

Θελω να πω παιζει ρολο αυτο η αν εχω τοσο λιγα μορια ειμαι μακρια ετσι κι αλλιως?

Απλώς να πώ , σε αυτούς που πρώτη φορά θα κάνουν τα χαρτιά μέσω ΕΕΤΑΑ , και μπαίνουν πρώτη φορά και διαβάζουν το συγκεκριμένο θέμα εδώ . Διαβάστε προσεκτικά την πρόσκληση . Και 1 και 2 και 32 φορές . Και ότι δεν βγάζετε άκρη , εδώ είναι ο κόσμος να βοηθήσει , που τα έχουμε φάει στην μάπα και έχουμε βγάλει τα μάτια μας , τα τελευταία 2 τουλάχιστον χρόνια :)

Επίσης μην απελπίζεστε αν θεωρείτε ότι βγάζετε λίγα μόρια . Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται . Με μια σωστή επιλογή τον σταθμών , μπορεί να βρεθείτε ''μέσα'' , και άλλοι που συγκεντρώνουν πολλά μόρια να ''μείνουν'' στην απέξω ......

Τέλος μην μένετε μόνο στο ΕΣΠΑ . Κάντε χαρτιά και για Δημοτικούς σταθμούς της πόλης σας , όπως και αιτήσεις για προνήπιο ( όσοι είναι σε κατάλληλη ηλικία , του 2009 δηλαδή ) . Μια μαμά που ενώ έχει περάσει μέσω ΕΣΠΑ , μπορεί να προτιμήσει να πάει το παιδί προνήπιο παρά σε παιδικό , και να ανοίξει η θέση στον παιδικό που θα σας βάλει ''μέσα'' . Όπως είπα και πρίν , ποτέ δεν ξέρεις .....

Εμείς φέτος κάναμε τα χαρτιά και σε Δημοτικό σταθμό , και στο προνήπιο της περιοχής , και θα κάνουμε και μέσω ΕΕΤΑΑ . Όσο περισσότερες επιλογές , τόσο καλύτερα !!!!

συμφωνω!!!! και εμεις για 3 φορα φετος κανουμε χαρτια για εσπα και παροτι μπηκαμε και τις 2 φορες εκανα χαρτια και για προνηπιο. και ο λευτερης εχει δικιο.... εμενα αν δεν περασει ο μικρος που θελει αρκετα μορια γιατι ειναι στη κατηγορια Α1 κ Α1.2 στον παιδικο μαζι με την μεγαλη μου πραγματικα το σκεφτομαι σοβαρα να την στειλω προνηπιο ολοημερο στη γειτονια μας που εχει και εξαιρετικες δασκαλες!!!

βλεπω οτι τα λεφτα με σιτιση ειναι 100 λιγοτερα απο περυσι οποτε απο τα 50 ευρω θα παμε στα 70 τον μηνα:(

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

πρωτη φορα θα κανω αιτηση στο εεταα και εχω μπερδευτει

Απ οτι μετραω εχω μονο 28 μορια!

υπαρχει περιπτωση να παρω θεση η ειμαι πολυ μακρια??

ο σταθμος που θελω θα βαλει πολλες θεσεις ΕΣΠΑ και δεν νομιζω α τον ζητησουν πολυ μεσω ΕΣΠΑ.

Θελω να πω παιζει ρολο αυτο η αν εχω τοσο λιγα μορια ειμαι μακρια ετσι κι αλλιως?

το πόσο κοντά ή μακρυά είσαι δεν μπορείς να το ξέρεις ακόμα. Μπορεί τον συγκεκριμένο παιδικό να μην τον δηλώσουν πολλοί, και έτσι να μπουν άτομα με λιγότερα μόρια ακόμα και από εσένα... Για αυτό είναι σημαντικό, εκτός από την σωστή επιλογή των σταθμών, και η σωστή κατάταξη τους στην αίτηση.

Επίσης και τη δικαιοσύνη να μην την πολυ-ψάχνουμε στην Ελλάδα αλλά για να είμαστε σίγουροι έστειλα email στην ΕΕΤΑΑ.

Μόλις έχω απάντηση θα το κοινοποιήσω και εδώ.

Τουλάχιστον να έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για να ξέρουμε πως να πορευτούμε..

Ευχαριστώ, και εγώ θα προσπαθήσω την Τρίτη να επικοινωνήσω με το ΕΕΤΑΑ. Αν κάποιος πάρει επίσημη απάντηση, ας την ανάρτηση.

Στο καλό για μας τουλάχιστον αν δεν βάλουν και το εκκαθαριστικό ή αντίγραφο της φετινής δήλωσης τότε υπερβαίνω μαζί με ταμείο ανεργίας στο τσακ τα 30.000 Ευρώ και δε θα μπορέσω να κάνω αίτηση.

Και αυτό μόνο και μόνο, επειδή το 2011 σταθήκαμε τυχεροί και δούλεψε ο άντρας μου σε μια δουλεία "κάλο"πληρωμένη για κάποιους μήνες, και βάλαμε στη δήλωση και το ταμείο ανεργίας. Πέρσι τα πράγματα ήταν χάλια και δεν πιάνουμε με τίποτα τα 30.000 Ευρώ. Φαντάζομαι πως πολλοί σαν εμάς θα έχετε το ίδιο πρόβλημα. Αλλιώς τα εισοδήματα πριν 2 χρόνια και αλλιώς τα περσινά.

Μακάρι να τα καταφέρουμε και να δεχτούν και τα εισοδήματα του 2012 και του 2011.

όπως και να έχει κανόνες είναι θα τους σεβαστώ. Καλή επιτυχία σε όλους.

Ναι, στις 25/7 θα ανακοινωθούν οι δομές.

Για τα εισοδήματα, ΕΕΤΑΑ δεν είμαι αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ με το φτωχό μου μυαλό είναι απ τη στιγμή που ζητείται το ΣΥΝΟΛΙΚΟ οικογενειακό εισόδημα, αναφέρονται στο συνολικό δηλωθέν εισόδημα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

το πόσο κοντά ή μακρυά είσαι δεν μπορείς να το ξέρεις ακόμα. Μπορεί τον συγκεκριμένο παιδικό να μην τον δηλώσουν πολλοί, και έτσι να μπουν άτομα με λιγότερα μόρια ακόμα και από εσένα... Για αυτό είναι σημαντικό, εκτός από την σωστή επιλογή των σταθμών, και η σωστή κατάταξη τους στην αίτηση.

Αν παιζει ρολο και η ζητηση του σταθμου εχεις δικιο,γιατι διαφορετικα περυσι στο νομο Αττικης οπου ειμαστε η τελευταια οφειλουμενη μητερα ειχε 63 μορια!

Αρα δυστυχως δεν εχω καμμια ελπιδα:(

Διαφημίσεις

τωρα θελετε και τα λετε μου φαινεται αντι να κανετε τον κοπο να διαβασετε την προκυρηξη,,,,δε ξερω τι εχετε παθει ολοι φετος το βλεπω και στο φβ,,,,24/07 ανακοινωνονται οι δομες 25/07 ξεκινανε οι αιτησεις,,,,,:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν παιζει ρολο και η ζητηση του σταθμου εχεις δικιο,γιατι διαφορετικα περυσι στο νομο Αττικης οπου ειμαστε η τελευταια οφειλουμενη μητερα ειχε 63 μορια!

Αρα δυστυχως δεν εχω καμμια ελπιδα:(

Η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα των προηγούμενων ετών σου δίνουν μία εικόνα του ύψους των μονάδων που χρειάζονται για να "περάσεις". Από την άλλη, κάποιος παραπάνω είπε ότι τα χρήματα που θα διαθέσουν φέτος είναι περισσότερα (άρα και οι θέσεις). Οπότε, εφ' όσον πληρείς τις προϋποθέσεις γιατί να μην κάνεις την αίτηση σου;

Αν βλέπεις ότι είσαι πολύ χαμηλά στα μόρια σκέψου όμως και εναλλακτικές εκτός ΕΣΠΑ.

Η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα των προηγούμενων ετών σου δίνουν μία εικόνα του ύψους των μονάδων που χρειάζονται για να "περάσεις". Από την άλλη, κάποιος παραπάνω είπε ότι τα χρήματα που θα διαθέσουν φέτος είναι περισσότερα (άρα και οι θέσεις). Οπότε, εφ' όσον πληρείς τις προϋποθέσεις γιατί να μην κάνεις την αίτηση σου;

Αν βλέπεις ότι είσαι πολύ χαμηλά στα μόρια σκέψου όμως και εναλλακτικές εκτός ΕΣΠΑ.

Θα την κανω την αιτηση,αλλα οπως ειμαι ανεργη δεν νομιζω πως υπαρχουν ενναλαχτικες! υπαρχουν??

εκτος βεβαια αν το ΕΣΠΑ δεκτουν το εκκαθαριστικο του 2013,αλλα κ παλι τα 63 μορια δεν τα φτανω:(

Θα την κανω την αιτηση,αλλα οπως ειμαι ανεργη δεν νομιζω πως υπαρχουν ενναλαχτικες! υπαρχουν??

εκτος βεβαια αν το ΕΣΠΑ δεκτουν το εκκαθαριστικο του 2013,αλλα κ παλι τα 63 μορια δεν τα φτανω:(

Τους σταθμούς στην Αθήνα δεν τους ξέρω . Εδώ πάντως στο Ηράκλειο που ξέρω , την πρώτη χρονιά που κάναμε τα χαρτιά μας ( το 2011 ) , στον ιδιωτικό παιδικό που τελικά περάσαμε , υπήρχε και μητέρα με πολύ χαμηλά μόρια ( σχεδόν 20 αν θυμάμαι καλά ) που μπήκε . Και αυτό γιατί ο παιδικός δεν ήταν από τους γνωστότερους στην πόλη . Για να φανταστείς ο παιδικός έδινε 15 θέσεις , και πήρε μόνο 10-11 παιδάκια , γιατί δεν υπήρχαν άλλες μητέρες να τον δηλώσουν . Αν δηλαδή είχαν έστω και 10 μόρια , αλλά τον είχαν δηλώσει , θα έμπαιναν σίγουρα .

Για αυτό λέω ότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται . Και γιατί είναι σημαντικό και ποιοι σταθμοί θα δηλωθούν στην αίτηση . Θέλει σκέψη και στρατηγική το πράγμα . Δεν κοτσάρουμε 4 σταθμούς στην τύχη και ότι κάτσει .

Πέρισυ όσοι είχαμε φάει τα μούτρα μας να διαβάζουμε την αίτηση και τα αποτελέσματα από προηγούμενες χρονιές , και κάτσαμε να ασχοληθούμε με το θέμα , όλων τα παιδιά μας πρέπει να πέρασαν κάπου .

:)

Τους σταθμούς στην Αθήνα δεν τους ξέρω . Εδώ πάντως στο Ηράκλειο που ξέρω , την πρώτη χρονιά που κάναμε τα χαρτιά μας ( το 2011 ) , στον ιδιωτικό παιδικό που τελικά περάσαμε , υπήρχε και μητέρα με πολύ χαμηλά μόρια ( σχεδόν 20 αν θυμάμαι καλά ) που μπήκε . Και αυτό γιατί ο παιδικός δεν ήταν από τους γνωστότερους στην πόλη . Για να φανταστείς ο παιδικός έδινε 15 θέσεις , και πήρε μόνο 10-11 παιδάκια , γιατί δεν υπήρχαν άλλες μητέρες να τον δηλώσουν . Αν δηλαδή είχαν έστω και 10 μόρια , αλλά τον είχαν δηλώσει , θα έμπαιναν σίγουρα .

Για αυτό λέω ότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται . Και γιατί είναι σημαντικό και ποιοι σταθμοί θα δηλωθούν στην αίτηση . Θέλει σκέψη και στρατηγική το πράγμα . Δεν κοτσάρουμε 4 σταθμούς στην τύχη και ότι κάτσει .

Πέρισυ όσοι είχαμε φάει τα μούτρα μας να διαβάζουμε την αίτηση και τα αποτελέσματα από προηγούμενες χρονιές , και κάτσαμε να ασχοληθούμε με το θέμα , όλων τα παιδιά μας πρέπει να πέρασαν κάπου .

:)

Αχ ελπιζω!!

Εγω θελω μονο ενα σταθμο ο οποιος ειναι καινουργιος (ανοιξε περυσι τον Ιουνιο)κ μου ειπε η κοπελα που τον εχει πως θα ζητησει ακομα κ ολες της τις θεσεις ΕΣΠΑ.

Περυσι ειχε 10 θεσεις ΕΣΠΑ κ καλυψε τις 6 κ ολα ολα τα παιδακια ηταν 9.

Αρα δεν τον ξερουν πολλοι μεχρι τωρα.Και γενικα σ εκεινη τη περιοχη εχουν σιγουρα μεγαλυτερο εισοδημα απο 300000Ε(λεω εγω τωρα,χωρις να ξερω τι δηλωνουν:?)

Βεβαια φετος δεν ξερω τι θα γινει:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...