Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Το ξέρω! Μου είπε ότι συναντηθήκατε!

Όσο για τη φιλική συμμετοχή , δε βαριέσαι , καλύτερα έτσι, αλλά πάω στοίχημα ότι η μπουμπού που περιμένεις θα έχει τα μαγουλάκια σου! ;)

Τουλάχιστον να σπάει λίγο η ξανθύλα ρε συ! Να λέω ότι είναι δικό μου παιδί!!! :tongue:

Κι εμείς στο χωριό θα πάμε το ΣΚ (εννοείται με το λαπτοπ παραμάσχαλα) και θα παρκάρω και τη μαμά μου εκεί με το μικρό για 1 εβδομάδα, χε-χε!

Να φέρω και τον Τζόνυ;! :tongue:

Εγώ παιδιά εδώ θα 'μαι, αν θέτε, πάρτε τελ να σας πω. Σάββατο θα φύγω, χαρούμενη ή στενοχωρημένη, θα δείξει. Αν και ίσως έχω κι άλλη επιλογή, αλλά για λίγες ώρες, έστω να ξεσκάει λίγο ο μικρός όμως, γιατί με το μωρό θα κλειστούμε μέσα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμείς στο χωριό θα πάμε το ΣΚ (εννοείται με το λαπτοπ παραμάσχαλα) και θα παρκάρω και τη μαμά μου εκεί με το μικρό για 1 εβδομάδα, χε-χε!

Φτου φτου τυχερή!

Εγώ σημερα πάω να παραλάβω το τέκνο μου που το εχω παρκαρισμένο εχμ...δυομιση εβδομάδες στη μαμα μου χε χε :rolleyes:;)

Κ να συνεχίσω με την κουνιάδα μου διακοπες και τα παιδιά μας....:rolleyes::tongue:

ουφφφ τι μου τα θυμισατε τωρα. εγω αργω να φυγω ακομα. στις 12-8.... θα χω παρει τη χαρα η τη πικρα των αποτελεσματων και μη σας πω θα την εχω ηδη χωνεψει! φευγουμε και θα χω και τα 2 τερατακια μαζι μου.( ευτυχως γιαγια παππους θα ναι μαζι για να εκμεταλλευτουμε το "βραδυνο παρκινγκ")

Τουλάχιστον να σπάει λίγο η ξανθύλα ρε συ! Να λέω ότι είναι δικό μου παιδί!!! :tongue:

Μαρή σε σένα θα μοιάζει! Γι αυτό σου κάνει τσαλίμια από τώρα και σου κρύβεται!:tongue::tongue:

Να φέρω και τον Τζόνυ;! :tongue:

Εγώ παιδιά εδώ θα 'μαι, αν θέτε, πάρτε τελ να σας πω. Σάββατο θα φύγω, χαρούμενη ή στενοχωρημένη, θα δείξει. Αν και ίσως έχω κι άλλη επιλογή, αλλά για λίγες ώρες, έστω να ξεσκάει λίγο ο μικρός όμως, γιατί με το μωρό θα κλειστούμε μέσα.

Εγώ πάντως αν δεν καβατζάρω το λαπτοπ των διπλανων θα σε πάρω σίγουρα!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως αν δεν καβατζάρω το λαπτοπ των διπλανων θα σε πάρω σίγουρα!!!

Ναι ρε, ούτως ή άλλως εγώ βραδινός τύπος είμαι, δε κοιμάμαι νωρίς. Βέβαια αν τα βγάλουν Σάββατο ξημερώματα, ε, πάρε με το Σάββατο. :tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι ρε, ούτως ή άλλως εγώ βραδινός τύπος είμαι, δε κοιμάμαι νωρίς. Βέβαια αν τα βγάλουν Σάββατο ξημερώματα, ε, πάρε με το Σάββατο. :tongue::tongue:

Καλά μιλάμε θα πάρουν φωτιά τα τηλέφωνα και οι υπολογιστές Παρασκευή βράδυ!!!!

4Suap3.png

Γεια σας γεια σας

Εξαιτίας του ότι αυτές τις μέρες έχω βάφτιση, μετακόμιση και τη μαμά μου στο νοσοκομείο, και με την αλλαγή του θέματος στο καφέ, δεν έχω παρακολουθήσει εκτενώς τις εξελίξεις.

Θα σας αναφέρω το δικό μου συμβάν, και θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη. Αν κάποια έχει παρόμοιο περιστατικό, ας μου πει πλιζ

Ο γιος μου, ανήκει στην Α.2 για ιδιωτικούς, και στην Α.1 για δημοτικούς, καθώς θα κλείσει τα 2.5 25/12. Έβαλα λοιπόν στις επιλογές μου 3 ιδιωτικούς, και 1 δημοτικό. Όταν παρέδωσα την αίτηση, ρώτησα τι να γράψω, και μου είπαν Α.2, κι ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα.

Είμαι κανονικά στις ωφελούμενες, αλλά στο γιο μου, την τελευταία μου επιλογή, δεν τη συμπεριλαμβάνουν λόγω του παραπάνω, γιατί λένε έτσι είναι το σύστημά τους. Σήμερα πήρα τηλέφωνο.

Ευγενικότατη η κοπέλα, ομολογώ. Μου λέει να χουκ μουκ τουκ, της λέω δώσε μου κάποιον ανώτερο. Μου δίνει τον προϊστάμενό της, του οποίου το όνομα εννοείται έχω, ο οποίος μου λέει τα ίδια. Του εξηγώ ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα του συστήματος που θα πρέπει να λυθεί καθώς δε διευκρινίζεται σωστά.

Κι αν εκείνος δε μπορεί, ας μου δώσει τον ανώτερό του. Να μου λέει, δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο κτλ. Και του λέω ότι όπως και να έχει κάποιος έκανε αυτό το λάθος και οφείλει να το διορθώσει, κι αν εκείνος δε μπορεί θα πρέπει να μου δώσει κάποιον άλλο. Δε θα βρείτε άκρη κυρία μου, μου λέει. Θα βρω του είπα. Το έχω ξανακάνει και έχω βρει σε άλλες καταστάσεις.

Για άλλη μια φορά θέλω να φωνάξω σε όλους να μη μασάτε και να διεκδικείτε τα αυτονόητα.

Κι αν έχει τύχει σε κάποια, ας μου πει τι και αν έβγαλε άκρη για να ξέρω.

Ευχαριστώ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

ειμαστε τελικη ευθεια....τα ψεμματα ( και οι ενστασεις) τελειωσαν...ω γέγοναι γέγοναι....

Σε 3 νυχτεσ απο τωρα θα μαθουμε αν το υπολοιπο καλοκαιρι μας θα εχει μια νοτα αισιοδοξιας! ;)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...