Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλησπέρα και απο εμένα,

τα παιδάκια που είναι γεννημένα 2008 δεν μπαίνουν έτσι δεν είναι? είχα μια ελπίδα για τη μεγάλη μου κόρη αλλά ξέρω ότι καμία χρονιά δεν μπήκαν.οπότε θα προσπαθήσουμε για τη μικρή μας που έιναι προνήπιο.Ελπίζω φέτος χωρίς προβλήματα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα και απο εμένα,

τα παιδάκια που είναι γεννημένα 2008 δεν μπαίνουν έτσι δεν είναι? είχα μια ελπίδα για τη μεγάλη μου κόρη αλλά ξέρω ότι καμία χρονιά δεν μπήκαν.οπότε θα προσπαθήσουμε για τη μικρή μας που έιναι προνήπιο.Ελπίζω φέτος χωρίς προβλήματα!!!

λεει μεσα για προνηπια απο 2,5 ετων μεχρι την ηλικια εγγραφης στην υποχρεωτικη εκπαιδευση.

δημοτικο παει το παιδακι σου?

GLAEp3.png

Διαφημίσεις

Πείτε όσες το κατεβάσετε,τι λέει;

Δεν το ανοίγει με τίποτα εμένα εδώ και δυο ώρες.

Τελικά το φετινό εκκαθαριστικό θέλουν;

25/7 ξεκινάνε οι αιτήσεις;

θέλει το εκκαθαριστικό οικονομικου ετους 2012, θα αναρτηθουν στις 24/7 στο site ο πίνακας με τις δομές που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα και από 25/7θα μπορούμε να προμηθεύτουμε τις αιτήσεις από το site. όλα τα δικαιολογητικά αποστέλλονται από 25/7-2/8 ή με κούριερ ή με ελτά και μόνο με αυτούς τους δύο τρόπους.Ενστάσεις θα μπορούν να γίνουν μέχρι τις 23/8

εχω βγαλει καρτα ανεργιας εδω και ενα μηνα,σημερα που εψαχνα τα χαρτια μου ,να δω τί εχω,ειδα οτι εχουν γραψει λαθος το επωνυμο μου! εχουν προσθεσει καποιο γραμμα.θα παω ΟΑΕΔ αυριο να δω τι μπορει να γινει,αλλα εχω πολυ αγωνια!.Υπαρχει περιπτωση να πρεπει να μου ξαναβγαλουν καρτα απο την αρχη;γιατι στην προκυρηξη λεει οτι απαιτειται καρτα ανεργιας σε ισχυ,πριν την ημερομηνια εκδοσης της προκυρηξης,δηλαδη να εχει εκδοθει πριν τις 20 του μηνα.που σημαινει οτι αν μου βγαλουν καινουρια,θα εχει ημερομηνια 21 Ιουνιου..

εχω βγαλει καρτα ανεργιας εδω και ενα μηνα,σημερα που εψαχνα τα χαρτια μου ,να δω τί εχω,ειδα οτι εχουν γραψει λαθος το επωνυμο μου! εχουν προσθεσει καποιο γραμμα.θα παω ΟΑΕΔ αυριο να δω τι μπορει να γινει,αλλα εχω πολυ αγωνια!.Υπαρχει περιπτωση να πρεπει να μου ξαναβγαλουν καρτα απο την αρχη;γιατι στην προκυρηξη λεει οτι απαιτειται καρτα ανεργιας σε ισχυ,πριν την ημερομηνια εκδοσης της προκυρηξης,δηλαδη να εχει εκδοθει πριν τις 20 του μηνα.που σημαινει οτι αν μου βγαλουν καινουρια,θα εχει ημερομηνια 21 Ιουνιου..

Να κάνεις φασαρία στον ΟΑΕΔ , δεν είναι δίκαιο να χάσεις το δικαίωμα υποβολής αίτησης επειδή μια μέρα ένας υπάλληλος πληκτρολόγησε λάθος το όνομα σου!

Θα ζητήσεις να διορθωσουν το όνομα και να ξανατυπώσουν την κάρτα με την ημερομηνία που την έβγαλες! Και να σου ζητήσουν και συγνώμη!

Να κάνεις φασαρία στον ΟΑΕΔ , δεν είναι δίκαιο να χάσεις το δικαίωμα υποβολής αίτησης επειδή μια μέρα ένας υπάλληλος πληκτρολόγησε λάθος το όνομα σου!

Θα ζητήσεις να διορθωσουν το όνομα και να ξανατυπώσουν την κάρτα με την ημερομηνία που την έβγαλες! Και να σου ζητήσουν και συγνώμη!

κανονικα ετσι πρεπει να γινει..

Θα παω αυριο ,κι ο θεος βοηθος!!

Διαφημίσεις

να ρωτησω και εγω κατι τους παλιους γιατι δεν τα θυμαμαι ακριβως..... περυσι δεν καναν μια διορθωση για το εκκαθαριστικο και μπορουσες αν ηθελες να στειλεις μετα του 2012 αν ηταν χαμηλοτερο? φετος δεν θα γινει το ιδιο? γιατι απο περυσι εχω καμια 3 χιλιαρικα κατω στη φορολογικη και τα χρειαζομαι τα εξτρα μοριακια!!:(:(:(:(:(:(:(

να ρωτησω και εγω κατι τους παλιους γιατι δεν τα θυμαμαι ακριβως..... περυσι δεν καναν μια διορθωση για το εκκαθαριστικο και μπορουσες αν ηθελες να στειλεις μετα του 2012 αν ηταν χαμηλοτερο? φετος δεν θα γινει το ιδιο? γιατι απο περυσι εχω καμια 3 χιλιαρικα κατω στη φορολογικη και τα χρειαζομαι τα εξτρα μοριακια!!:(:(:(:(:(:(:(

Δε νομίζω να γινεται,το τονίζει στην πρόσκληση οτι θα δεχτούν εκκαθαριστικό του 2012.προφανως το κάνανε γιατι θα λάβει παράταση η φετινή υποβολή και επίσης ως γνωστών φέτος η πλειοψηφεια θα δηλώσει χαμηλότερα εισοδήματα.και εγω ειμαι τρία χιλιαρικα πάνω στου 2012.ακομα λιγότερα μόρια.:cry::cry:

40N6p3.png

Vvc2p2.png

εμεις όντας και οι 2 ανεργοι το 2012 ειμαστε στα 10000 κατω απο την περσιμη δηλωση

mOlSp3.png

R9wLp3.png

επειδη δεν το μπορω να το ανοιξω κ εβαλα τον αντρα μου στη δουλεια ο οποιος φυσικα δεν καταλαβε τιποτα:shock:,για βοηθηστε λιγο.αν καταλαβα καλα απο οσα λετε οι αιτησεις θα αναρτηθουν 25-7.μεχρι τωρα ζητουσαν το εκαθαριστικο του 2013.αυτο αλλαξε κ ζητανε του 2012 κ μονο αυτο η αν δεν εχεις κανει του 13 πας του 12??:oops:κ ποτε θα ξερουμε τι τελικα ζητανε??

αν καποια κοπελα μπορει ας βαλει τη προσκληση να τη διαβασουμε κ μεις που δεν το ανοιγει με τιποτα.περισυ καποια το ειχε κανει κ βοηθησε πολυ!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

επειδη δεν το μπορω να το ανοιξω κ εβαλα τον αντρα μου στη δουλεια ο οποιος φυσικα δεν καταλαβε τιποτα:shock:,για βοηθηστε λιγο.αν καταλαβα καλα απο οσα λετε οι αιτησεις θα αναρτηθουν 25-7.μεχρι τωρα ζητουσαν το εκαθαριστικο του 2013.αυτο αλλαξε κ ζητανε του 2012 κ μονο αυτο η αν δεν εχεις κανει του 13 πας του 12??:oops:κ ποτε θα ξερουμε τι τελικα ζητανε??

αν καποια κοπελα μπορει ας βαλει τη προσκληση να τη διαβασουμε κ μεις που δεν το ανοιγει με τιποτα.περισυ καποια το ειχε κανει κ βοηθησε πολυ!!

καλημέρα

θελουν εκκαθαριστικο του 2012(για οικονομικο ετος 2011). δεν θελουν άλλο. αν βάλεις άλλο απορριπτεσαι αμεσως.

νομιζω ολους μας βολευει το εκκαθαριστικο που ειναι να κανουμε τωρα γιατι επεσαν οι μισθοι περσι και με το νομο αλλά ....

εγω παντως δεν θα απογοητευομουν. μεχρι τις 25/7 μπορουν να πουν οτι δεχονται και του 2013 οπως εγινε και περσι μετα απο εντονες πιεσεις. κανεις δεν ξερει σε αυτη την χωρα. για την ωρα παμε με οσα μας εχουν ζητησει πλεον επισημα με την προσκληση της 20/6/13.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: διαβαστε την προκυρηξη και μην ακουτε τον εναν και τον αλλον που θα σας τα πουνε οπως τους βολευει. ολα ειναι ξεκαθαρα στην προσκληση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...