Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

" να είναι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ"

αυτο το τελευταιο τί ακριβως ειναι;το δινουν στον οαεδ;

ναι επιδεικνύεις την καρτα ανεργίας σου,το ζητάς και στο τυπώνουν αμέσως

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα.Να σας ρωτήσω κι εγω κάτι.

Εκκαθαριστικό σημείωμα ή αντίγραφο αυτού για το οικονομικό έτος 2013 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από1/1/2012 έως 31/12/2012)

Εγω φορολογική δεν έκανα ακόμη.Το εκκαθαριστικό μου θα βγει επιτόπου οταν κάνω τη δήλωση ή πρέπει να το ζητήσω απο την εφορία να μου το τυπώσει?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλησπέρα.Να σας ρωτήσω κι εγω κάτι.

Εκκαθαριστικό σημείωμα ή αντίγραφο αυτού για το οικονομικό έτος 2013 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από1/1/2012 έως 31/12/2012)

Εγω φορολογική δεν έκανα ακόμη.Το εκκαθαριστικό μου θα βγει επιτόπου οταν κάνω τη δήλωση ή πρέπει να το ζητήσω απο την εφορία να μου το τυπώσει?

καλημερα!!!

εφοσον κανεις φορολογικη δηλωση συνηθως εκτυπωνεται εκεινη τη στιγμη.

φετος ομως υπαρχει περιπτωση να ζητησουν για ελεγχο τη δηλωση οποτε μπορει να καθυστερησει το εκκαθαριστικο σου. αν θα παρεις επιστροφη αυτο θα συμβει σιγουρα.

δεν ξερω ομως αν τους κανει αντιγραφο της φορολογικης σου δηλωσης.

GLAEp3.png

Εμείς καταθέσαμε την φορολογική δήλωση , αλλά το εκκαθαριστικό δεν βγήκε απευθείας όπως γινόταν τις άλλες χρονιές . Αυτό που βγάζει το σύστημα και μου τύπωσε η λογίστρια , είναι το Ε1 ( την δήλωση δηλαδή ) .

Επειδή άπο ότι φαίνεται φέτος , οι δηλώσεις θα πάνε μέχρι και τον Αύγουστο , ίσως αντί για το εκκαθαριστικό , η ΕΕΤΑΑ να ζητήσει την δήλωση μόνο .

Διαφημίσεις

πάντως και με άλλους που εχω μιλήσει, τα πιστωτικά εκκαθαριστικά καθυστερούν τα βγουν ,τα χρεωστικά βγαίνουν αμέσως, τουλάχιστον από τους περισσότερους που εχω ρωτήσει....

Εννοείται! Για να πάρουν είναι πρώτοι... Πάντως το είπα και αλλού, το ξαναλέω. Επειδή και πέρυσι είχε δοθεί παράταση στην υποβολή των δηλώσεων, ίσως η ΕΕΤΑΑ ζητήσει το περυσινό ή το φετινό. Ίσως όπως είπε ο Λευτέρης, τη δήλωση. Μέχρι να βγει η προκήρυξη, ότι και να λέμε εικασίες είναι.

Εγώ όπως κάθε χρονιά θα συμβουλεύσω τις μαμάδες που θα υποβάλλουν αίτηση για πρώτη φορά, για δικό τους καλό να αφιερώσουν 1 ώρα και να διαβάσουν το θέμα απ την αρχή ώστε α). να καταλάβουν πως λειτουργεί το πρόγραμμα, β). να εξοικιωθούν με τη διαδικασία, γ). να έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιδοτηθούν.

Καλή επιτυχία σε όλες. Νομίζω η προκήρυξη δεν θα αργήσει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Επειδή τη διάβασα αρκετά προσεκτικά, απλά να σημειώσω πως απ ότι φαίνεται οι της ΕΕΤΑΑ έμαθαν απ τα λάθη τους και φέτος έχουν καλύψει τις περισσότερες απορίες, έχουν προσπαθήσει πολύ για να μην υπάρχουν παρερμηνείες ή κενά που οδηγούν σε τέτοιες. Ελπίζω μόνο να μην με διαψεύσουν με αλλαγές όπως πέρυσι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

αφου το διαβασα μου δημιουργηθηκαν οι εξης αποριες:

λεει οτι δικαιωμα συμμετοχης εχουν οι μητερες με φορολογητεο εισοδημα μεχρι 30.000 ευρω.

για τον υπολογισμο μοριων βαζει το δηλωθεν.

αυτα τα 2 ομως μπορει να ειναι διαφορετικα ποσα.

τα υπολογιζουμε οπως λεει ή θα βρεθουμε προ εκπληξεων?

GLAEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...