Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Εάν η ενδιαφερόμενη λαμβάνει ή έχει λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ, και

παραμένει άνεργη, απαιτείται αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης επιδότησης του Ο.Α.Ε.Δ.

δεν λέει για 24, περυσι έλεγε. εντωμεταξύ και εγώ σε αυτή τη κατηγορία ειμαι.

αν σταματησε 12ο του '11 είσαι μεσα. και γιατι να μην μπορείς να κάνεις αίτηση ακόμη και σαν απλη άνεργη

καπου το διαβασα.δεν ξερω αν ειναι το περσυνο αλλα μου φανηκε περιεργο.οπως μια μητερα που δουλευει εχει αναγκη την επιδοτηση,ετσι εχει κ μια μητερα που ψαχνει για δουλεια.δεν ελπιζω βεβαια σε πολλα αλλα θα κανω μπας και...

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απ τη στιγμή που έχεις ενεργή κάρτα ανεργίας matilnta, κάνεις κανονικά αίτηση. Καμία σχέση στην υποβολή αίτησης το αν παίρνεις ταμείο ή όχι. Μόνο στα μόρια έχει διαφορά αν θυμάμαι καλά.

Love αυτό που σου λέει η καλαμαρού ισχύει. Πάντα στις προκηρύξεις αναφέρεται η φράση"μεχρι τη λήξη της παρούσης..." η οποία λήξη συνήθως είναι μέχρι το τέλος της υποβολής αιτήσεων. Θεωρώ πως θα είσαι ακόμα εργαζόμενη. Στη βεβαίωση εργοδότη, αναφέρεται το πότε ξεκίνησες να εργάζεσαι γι αυτόν και η φράση "έως και σήμερα". Επομένως δεν έχεις θέμα θεωρώ. Δεν χρειάζεται να γράψουν για την προειδοποίηση απόλυσης. Η εργασιακή κατάσταση μετράει κατά τον χρόνο των αιτήσεων.

EDIT: Εδώ το σχετικό σημείο από προηγούμενες προκηρύξεις

Βεβαίωση εργοδότη, από την οποία να προκύπτει η συνέχιση της απασχόλησης, καθώς και το είδος απασχόλησης (πλήρης ή μερική απασχόληση, αορίστου ή ορισμένου χρόνου) στη θέση εξαρτημένης εργασίας που η ενδιαφερόμενη κατέχει, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής Αιτήσεων συμμετοχής της παρούσας Πρόσκλησης

Επίσης καλά θυμάμαι σχετικά με το επίδομα. Η διαφορά είναι στα μόρια

3. Ανεργία από ΟΑΕΔ

Άνεργες με δελτίο ανεργίας

10

Άνεργες που λαμβάνουν τακτικό επίδομα από ΟΑΕΔ

20

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα παιδια! σημερα το πρωι που μπηκα στο www.eetaa1.gr η προσκληση ειχε κατεβει!!!:confused:

την κατεβασαν να την διορθωσουν τωρα? ή θα πάθουμε κανενα πατατρακ και τζαμπα ονειρα κάνουμε?

ευχαριστω!! πηγε η καρδια μου παλι στη θεση της:-):P

να τονισω κατι που το ειδα περισυ να γινετε? οταν παιρνετε ενα χαρτι ειδικα απο τον ΟΑΕΔ ζητηστε να μπει σφραγιδα!! περυσι που εκανα τα χαρτια μου (δεν την πηραν την κορη μου) η υπαλληλος του ΟΑΕΔ που εβγαζε βεβαιωσεις στην Καλαμαρια τις εδινε και τις εδιωχνε ολες(Δε λεω οτι το εκανε επιτηδες!Ανθρωποι ειμαστε!Μπορει να μην το ηξερε ή απλα να το ξεχασε) Τωρα οι μανουλες ή ξαναπηγανε για μια σφραγιδα ή κοπηκανε!! Γι αυτο μην ξεχνατε να ελεγχετε τα χαρτια σας!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια. να ρωτησω εσας τις ενημερωμενες:D γιατι δεν το βρισκω καπου....

με ποσα μορια περιπου μπηκαν περσυ και με ποσα εμειναν "αναπληρωματικα" τα πιτσιρικια? αμα ξερετε, ετσι για να μη χαιρομαστε!;)

καλημερα κοριτσια. να ρωτησω εσας τις ενημερωμενες:D γιατι δεν το βρισκω καπου....

με ποσα μορια περιπου μπηκαν περσυ και με ποσα εμειναν "αναπληρωματικα" τα πιτσιρικια? αμα ξερετε, ετσι για να μη χαιρομαστε!;)

Ψάξε στα περσινά αποτελέσματα να δεις για τους σταθμούς που σε ενδιαφέρουν με πόσα μόρια μπήκαν στις θέσεις.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός μορίων που μπαίνεις ή δεν μπαίνεις , εξαρτάται από το πόσα μόρια είχαν οι μαμάδες που δήλωσαν το σταθμό και φυσικά από τις θέσεις που διέθεσε ο σταθμός.

Ψάξε στα περσινά αποτελέσματα να δεις για τους σταθμούς που σε ενδιαφέρουν με πόσα μόρια μπήκαν στις θέσεις.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός μορίων που μπαίνεις ή δεν μπαίνεις , εξαρτάται από το πόσα μόρια είχαν οι μαμάδες που δήλωσαν το σταθμό και φυσικά από τις θέσεις που διέθεσε ο σταθμός.

Παντως κοιτώντας τους πέρσινους πίνακες,στον νομό Αττικής δεν υπήρχε επιτυχουσα μαμα με κάτω απο 62 μόρια.οποτε πολυ δύσκολο γενικά.εγω υπολόγιζω 45 μόρια.με εξαίρεση τις περιπτώσεις που λόγω οικογενειακών καταστάσεων μαζεύουν μόρια,το εισόδημα ειναι το βασικότερο.και 30000? που κάνανε το όριο πάλι κάτω απο 15000? πρέπει ναχεις για να ελπιζεις.

Ειναι η πρώτη φορά που θα κάνω,θα δείξει........

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα μόρια.

Για παράδειγμα.

Αν έχω π.χ. 70 μόρια και επιλογές

1η Β σταθμό

2η Α σταθμό

και μία άλλη μητέρα έχει 80 μόρια και επιλογές

1η Α σταθμό

2η Β σταθμό

και δεν περάσει στην 1η επιλογή της αλλά στην 2η, ποιά παίρνει τη θέση...

εγώ που έβαλα ως 1η επιλογή την Β επιλογή ή αυτή παρόλου που την έχει ως 2η επιλογή επειδή έχει περισσότερα μόρια από εμένα;

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα μόρια.

Για παράδειγμα.

Αν έχω π.χ. 70 μόρια και επιλογές

1η Β σταθμό

2η Α σταθμό

και μία άλλη μητέρα έχει 80 μόρια και επιλογές

1η Α σταθμό

2η Β σταθμό

και δεν περάσει στην 1η επιλογή της αλλά στην 2η, ποιά παίρνει τη θέση...

εγώ που έβαλα ως 1η επιλογή την Β επιλογή ή αυτή παρόλου που την έχει ως 2η επιλογή επειδή έχει περισσότερα μόρια από εμένα;

Καλημερα, τη θεση την παιρνει η μαμα με τα περισσοτερα μορια.

Ο γιος μου :20/03/2008 H κορη μου:19/12/2009

Μωρακι μου σε περιμενουμε...25/09/2012

Άρα στην ουσία δεν παίζει και τόσο ρόλο με ποια σειρά θα βάλουμε τους παιδικούς...τα μόρια μετράνε περισσότερο...

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

" να είναι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ"

αυτο το τελευταιο τί ακριβως ειναι;το δινουν στον οαεδ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...