Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ.

αν μπει μεσω εσπα κερναω σοκολατοπιτα με βανιλια παγωτο:wink:;);)

βουρ για χαρτια λοιπον

στο ευχομαι!!! (για να φαμε και το γλυκο!!! χιχι!!!)

Ρε παιδιά τι της λέτε της κοπέλας;

Κορίτσι, είναι απλό. ΤΩΡΑ πας και κάνεις αίτηση στον δημοτικό παιδικό που σε ενδιαφέρει. Οταν βγει το επιδοτούμενο μέσω ΕΣΠΑ πρόγραμμα, κάνεις την αίτησή σου, στην οποία μπορείς να δηλώσεις και τον δημοτικό και τον ιδιωτικό παιδικό, εφόσον βέβαια συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Οταν βγουν τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ, αν περνάς σε μια απ τις 4 συνολικά επιλογές σου (τόσες μπορείς να δηλώσεις)ολα οκ. Αν δεν περνάς, ίσως περνας μέσω του Δήμου. Σε αυτή την περίπτωση το παιδί πάει σε Δημοτικό παιδικό κι εσύ πληρώνεις τροφεία ανάλογα το εισόδημά σου. Αν δεν περνάει ούτε εκεί και είσαι αναγκασμένη να το στείλεις (και αντέχεις οικονομικά βέβαια) τότε το γράφεις σε ιδιωτικό.

Υ.Γ. Καλαμαράκι και λοιπές Θεσσαλονικιότικες δυνάμεις, στην υπόλοιπη Ελλάδα τα παιδιά μας σιτίζονται κανονικά. Εσείς μόνο στέλνετε ταπεράκι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλε μπερδεψα τα μπούτια μου τα τροφαντα χα χα χα χα

Εννοω οτι ΔΕΝ έστελνα ταπερακι ποτέ στα δυο χρόνια της μικρης σε δημοτικό παιδικό σταθμό.

Ξερω όμως πως στον βρεφονηπιακό μας που ειναι δημοτική επιχείρηση στέλνεις ταπερακι.

ΕΛπιζω να σας ξεμπερδεψα

κοριτσουμπες μου ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!!!

θα κανω τις αιτησουλες μου στους παιδικους, μολις βγει το εσπα κανω κι εκει και ο θεος βοηθος.

με ξεμπερδεψατε!!!!

GLAEp3.png

κοριτσουμπες μου ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!!!

θα κανω τις αιτησουλες μου στους παιδικους, μολις βγει το εσπα κανω κι εκει και ο θεος βοηθος.

με ξεμπερδεψατε!!!!

Καλού κακού τα χαρτιά που θα βγάλεις για την αίτηση στον δημοτικό παιδικό σταθμό , τα βγάζεις εις διπλούν , για να τα έχεις ήδη έτοιμα για όταν θα βγεί η τελική προκύρηξη της ΕΕΤΑΑ

Καλού κακού τα χαρτιά που θα βγάλεις για την αίτηση στον δημοτικό παιδικό σταθμό , τα βγάζεις εις διπλούν , για να τα έχεις ήδη έτοιμα για όταν θα βγεί η τελική προκύρηξη της ΕΕΤΑΑ

σε ευχαριστω πολυ!!!

εννοειται εις διπλουν μη σου πω και 4πλουν να ειμαστε κομπλε.

καλη αναμονη

GLAEp3.png

Διαφημίσεις

Βρε βρε βρε... σαν τα χιόοοονιαααα !

Διάβασα το προκείμενο ας πούμε της Προκήρυξης/Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος -όπως θέλετε πέιτε το- και έχω να πω το εξής : βρήκα (πάλι) "λάκκο"... και εξηγώ

-Εγώ προσωπικά, ενδιαφέρομαι εφέτος να υποβάλλω αίτηση μέσω ΕΕΤΑΑ για την μικρή μας, καθώς ο μεγάλος με το καλό πηγαίνει νήπιο από Σπτέμβριο, γιατί για προνήπιο χλωμό το κόβω να υπάρξουν θέσεις -για την μικρή πάντα-... ΚΑΛΑ μέχρι εδώ ??? ΝΑΙ

-Στα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ που συνήθως ζητάνε δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη για την περίπτωση που η μητέρα ναι μεν εργάζεται ΤΩΡΑ (που μιλάμε) αλλά έχοντας λάβει ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ (εν προκειμένω 4μηνη) η οποία λήγει τον 07/2013....

-Άρα ΕΓΩ τί χαρτί να τους προσκομίσω ? Δεν θα είμαι την περίοδο των αιτήσεων ούτε στον ΟΑΕΔ.... ούτε όμως το έγγραφο που θα πάρω από την δουλειά θα γράφει εκείνο το περιβόητο "... εργάζεται μέχρι σήμερα τάδε του μηνός 2013 και συνεχίζει"...

-Καλά, για τα μόρια πώς θα το προσμετρήσουν... δεν το συζητώ !

Βρε βρε βρε... σαν τα χιόοοονιαααα !

Διάβασα το προκείμενο ας πούμε της Προκήρυξης/Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος -όπως θέλετε πέιτε το- και έχω να πω το εξής : βρήκα (πάλι) "λάκκο"... και εξηγώ

-Εγώ προσωπικά, ενδιαφέρομαι εφέτος να υποβάλλω αίτηση μέσω ΕΕΤΑΑ για την μικρή μας, καθώς ο μεγάλος με το καλό πηγαίνει νήπιο από Σπτέμβριο, γιατί για προνήπιο χλωμό το κόβω να υπάρξουν θέσεις -για την μικρή πάντα-... ΚΑΛΑ μέχρι εδώ ??? ΝΑΙ

-Στα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ που συνήθως ζητάνε δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη για την περίπτωση που η μητέρα ναι μεν εργάζεται ΤΩΡΑ (που μιλάμε) αλλά έχοντας λάβει ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ (εν προκειμένω 4μηνη) η οποία λήγει τον 07/2013....

-Άρα ΕΓΩ τί χαρτί να τους προσκομίσω ? Δεν θα είμαι την περίοδο των αιτήσεων ούτε στον ΟΑΕΔ.... ούτε όμως το έγγραφο που θα πάρω από την δουλειά θα γράφει εκείνο το περιβόητο "... εργάζεται μέχρι σήμερα τάδε του μηνός 2013 και συνεχίζει"...

-Καλά, για τα μόρια πώς θα το προσμετρήσουν... δεν το συζητώ !

Δεν έχω διαβάσει την φετινή αλλά αν εργάζεσαι εως κ τις 31/6 κ οι αιτήσεις ξεκινήσουν πριν τις 31/6 τότε μπορείς να κάνεις αίτηση ως εργαζόμενη κ θα ζητήσεις βεβαίωση εργοδότη κατά το ταπεινό μου μυαλο, γιατί κ εγώ εχω περιορισμένου χρόνου κ πήγαινα βεβαίωση εργοδότη άσχετα αν απολυόμουν Ιούνιο. Την ώρα των αιτήσεων όμως ήμουν πάντα εν ενεργεία

Δεν έχω διαβάσει την φετινή αλλά αν εργάζεσαι εως κ τις 31/6 κ οι αιτήσεις ξεκινήσουν πριν τις 31/6 τότε μπορείς να κάνεις αίτηση ως εργαζόμενη κ θα ζητήσεις βεβαίωση εργοδότη κατά το ταπεινό μου μυαλο, γιατί κ εγώ εχω περιορισμένου χρόνου κ πήγαινα βεβαίωση εργοδότη άσχετα αν απολυόμουν Ιούνιο. Την ώρα των αιτήσεων όμως ήμουν πάντα εν ενεργεία

Ευχαριστώ για την απάντηση... το έγγραφο που μου χορηγούν από την εργασία μου αναφέρει την θέση, είδος απασχόλησης, από πότε και... καταλήγει ότι θα σταματήσω να παρέχω τις υπηρεσίες μου στην εταιρεία στις 26/07/2013 κατόπιν προειδοποίησης απόλυσης από ... μπλα μπλα μπλα... θα δείξει .... πώς θα το εκλαβουν εννοώ... :? είμαι περίεργη :cool: {και ένσημα μπορώ να προσκομίσω κανονικά, εννοείται}

προσεξατε αν λεει ανεργες οι οποιες εχουν λαβει επιδομα τους τελευταιους 24 μηνες??το δικο μου σταματησε δεκεμβρη του 11.αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να κανω αιτηση??

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

προσεξατε αν λεει ανεργες οι οποιες εχουν λαβει επιδομα τους τελευταιους 24 μηνες??το δικο μου σταματησε δεκεμβρη του 11.αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να κανω αιτηση??

Εάν η ενδιαφερόμενη λαμβάνει ή έχει λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ, και

παραμένει άνεργη, απαιτείται αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης επιδότησης του Ο.Α.Ε.Δ.

δεν λέει για 24, περυσι έλεγε. εντωμεταξύ και εγώ σε αυτή τη κατηγορία ειμαι.

αν σταματησε 12ο του '11 είσαι μεσα. και γιατι να μην μπορείς να κάνεις αίτηση ακόμη και σαν απλη άνεργη

zi9Np3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...