Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Και τις 2 προηγούμενες χρονιές, έστειλα τα χαρτιά μου με κούριερ γιατί δεν υπάρχουν γραφεία στην πόλη μου και γιατί είναι λίγο πιο ασφαλές απ το ταχυδρομείο. Επιπροσθέτως, παίρνεις αριθμό αποστολής τον οποίο βάζεις στο ίντερνετ και βλέπεις αν παραδόθηκε και ποιος παρέλαβε. Μου αρκεί λοιπόν αυτό. Δεν μπαίνω στη διαδικασία πρωτοκόλλου.

Λευτέρη μη το γελας. Μέσω ΕΣΠΑ, δίνω 70,00 τον μήνα για μεταφορά και σίτιση και θεωρείται και νορμαλ επιβάρυνση σύμφωνα με ότι διαβάζω ή μαθαίνω κατά καιρούς. Επομένως να τα 770,00 τον χρόνο.

Καλά φέτος δεν έχω πολλές ελπίδες ως άνεργη και πάλι, αλλά δεν μας έχει μείνει κάτι άλλο εκτός απ΄το να παλεύουμε...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς φέτος σκάσαμε ( και σκάμε ακόμα δηλαδή ) 35 Ευρώ το μήνα χωρίς μεταφορά ( που ούτος ή άλλως δεν έχει ο σταθμός ) .

Όσο για τον αριθμό πρωτοκόλλου , πεταμένα λεφτά το κόβω . Εκτός και αν η ΕΕΤΑΑ κάνει σύμβαση με καμία εταιρία courier , και σε υποχρεώνουν με το ζόρι να πληρώσεις για αριθμό ( μιας και δεν θα μπορείς να πάς τα χαρτιά αυτοπροσώπος , χα χα χα ) :)

Εμείς φέτος σκάσαμε ( και σκάμε ακόμα δηλαδή ) 35 Ευρώ το μήνα χωρίς μεταφορά ( που ούτος ή άλλως δεν έχει ο σταθμός ) .

Όσο για τον αριθμό πρωτοκόλλου , πεταμένα λεφτά το κόβω . Εκτός και αν η ΕΕΤΑΑ κάνει σύμβαση με καμία εταιρία courier , και σε υποχρεώνουν με το ζόρι να πληρώσεις για αριθμό ( μιας και δεν θα μπορείς να πάς τα χαρτιά αυτοπροσώπος , χα χα χα ) :)

καλησπερα στους παλιους γνωριμους!!!

εγω τα εστελνα με courier μεσω της δουλειας με 3? χωρις να ζητησω αριθμο πρωτοκολλου και ολα οκ. μπορεις να δεις μεχρι και ποιος το παρελαβε. αυτο ειναι το λιγοτερο....

και μεχρι να μπουμε για τα καλα στα βασικα θεματα να πω κι εγω τα δικα μου.... 80 ? λεωφορειο για 12 χλμ (πηγαινε - ελα) και 50 ? φαγητο το μηνα.... χλιδα ε;;;; και εκεινος ο γιος μου δεν τρωει τιποτα.....

αυτα τα ωραια μας!!!

καλη συνεχεια να εχουμε και ματια ανοιχτα για να τα διαβαζουμε ολα!

Η σίτιση είναι δωρεάν συνήθως στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Οχι στους Βρεφονηπιακούς δημοτικούς σταθμούς εκεί στέλνεις ταπεράκι.

αργησες να εμφανιστεις kalamaraki κ ανησυχησα!!:):)!στην αθηνα παντως δεν ισχυει αυτο.κ στους παιδικους κ στους βρεφονηπιακους εχουν φαγητο μεσα.!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

αργησες να εμφανιστεις kalamaraki κ ανησυχησα!!:):)!στην αθηνα παντως δεν ισχυει αυτο.κ στους παιδικους κ στους βρεφονηπιακους εχουν φαγητο μεσα.!!

χε χε χε α όλα κ όλα φέτος θα παρακολουθώ μόνο {δόξα τους δώδεκα θεούς πάμε νήπια τον σεπτέμβρη}

Διαφημίσεις

χε χε χε α όλα κ όλα φέτος θα παρακολουθώ μόνο {δόξα τους δώδεκα θεούς πάμε νήπια τον σεπτέμβρη}

μεγαλωσε το ζουζουνιι ε??με το καλο κ στο δημοτικο να δω ποτε θα σου μενει χρονος για τα φανταστικα μαγειρεματα σου!!(σορυ για το οφ-τοπικ:))

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

αντε καλη μας αρχη και φετος!!!!! για μενα θα ειναι η τριτη χρονια που θα κανω τα χαρτια(αν θα τρεξει το προγραμμα:() και εχω διλλημα.... μπορω να στειλω ολοημερο προνηπιο την μικρη φετος υπαρχει θεση μου ειπαν....τι κανω? ολοημερο η παιδικο? φυσικα παιδικο το διναμε και το δινουμε καθε μηνα το 50κακι:confused:. ενα αυτο..... μετα εχω και τον μικρο που θελω να στειλω φετος γιατι τα παιξαν οι γιαγιαδες αλλα δυστυχως στην κατηγορια του δηλαδη" βρεφη" ειμαστε δυσκολα.....πολλα τα μωρα λιγες οι θεσεις και πρεπει τα μορια σου να φτανουν στο θεο!!!!! ααααχχχχ!!!! να δουμε τι θα γινει φετος.:(:(:(:(:(

3η χρονιά και για εμάς φέτος! Σκεφτόμουν πολύ και το προνήπιο αλλά η απάντηση από την υπεύθυνη του νηπιαγωγείου αναφορικά με τις θέσεις που θα δωθούν σε προνήπια ήταν εντελώς αποθαρρυντική... Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε όλους και όλες!

1211540.png

καλημερα κοριτσια και αγορια!!!

διαβασα σημερα σχεδον και τις 190 σελιδες, κατεβασα και την προσκληση τη διαβασα και αυτη και θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι πρωτη φορα κανω τα χαρτια.

οι αιτησεις που γινονται τωρα σε παιδικους εχουν καμια σχεση με την προκυρηξη εεταα?

γραφω πρωτα το παιδι μου στον βρεφονηπιακο?μετα κανω τα χαρτια στην ετταα και της πρωτης επιλογης αν τυχει την παιρνουν?

αυτο ειναι το περιβοητο προγραμμα εσπα που μου λενε?

για ξεμπερδεψτε με αν θελετε

GLAEp3.png

το ένα με το άλλο δεν εχει σχέση,κάνεις τωρα τα χαρτιά σου για τους δημοτικούς παιδικούς της περιοχής σου. Από κει και πέρα ακομη η προκήρυξη του έσπα δεν εχει βγει ακόμη, ειμαστε εν αναμονή, απλά μην μπερδευτείς με την περσινή μιας και διάβασες όλες τις σελίδες. Αυτό που ποστάραμε πριν κανα 2μερες είναι σαν προσχέδιο της προκήρυξης. Όταν βγει το έσπα θα εχεις 4δυνατότητες επιλογής, αν μεσα είναι και ο δημοτικός παιδικός σταθμός της περιοχής σου και σε πάρουν εκεί δεν θα πληρώνεις,ενω αν σε πάρουν χωρις έσπα πληρώνεις με βαση το εισόδημά σου. Επίσης θα εχεις την δυνατότητα μεσω έσπα να δηλώσεις και ιδιωτικούς σταθμους που ίσως θα σε ενδιέφεραν να πας αλλά εκεί ακόμα δεν ειναι ξεκάθαρα τα πόσα πληρωμής. Πάντως για να σε ξεμπερδεψω καλα εκανες και εκανες τωρα τα χαρτιά σου και εννοείται να κάνεις και μέσω έσπα.

Διαφημίσεις

Η σίτιση είναι δωρεάν συνήθως στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Οχι στους Βρεφονηπιακούς δημοτικούς σταθμούς εκεί στέλνεις ταπεράκι.

γεια σας και απο εμενα! γιατι καλε οχι στους βρεφονηπιακους? εμας βρεφονηπιακος δημοτικος ειναι και μια χαρα εχουν φαγητο.

παντως αν αρχισουν οι δημοτικοι σταθμοι να ζητανε ταπερακι για τα παιδια του εσπα καηκαμε...

καλημερα κοριτσια και αγορια!!!

διαβασα σημερα σχεδον και τις 190 σελιδες, κατεβασα και την προσκληση τη διαβασα και αυτη και θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι πρωτη φορα κανω τα χαρτια.

οι αιτησεις που γινονται τωρα σε παιδικους εχουν καμια σχεση με την προκυρηξη εεταα? ΟΧΙ!

γραφω πρωτα το παιδι μου στον βρεφονηπιακο? ΝΑΙ!

μετα κανω τα χαρτια στην ετταα και της πρωτης επιλογης αν τυχει την παιρνουν? ΝΑΙ! ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΕΤΑΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ (ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ). ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΣΠΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 1η,2η,3η Ή 4η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ.

αυτο ειναι το περιβοητο προγραμμα εσπα που μου λενε? ΝΑΙ!

για ξεμπερδεψτε με αν θελετε

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ.

ηθελα να κανω τα χαρτια σε εναν ιδιωτικο διοτι με βολευει απο αποψη οτι ειναι κοντα στον χωρο εργασιας μου ενω ο δημοτικος που μιας πιανει βαση διευθυνσης ειναι στην αλλη ακρη.

απο τον ιδιωτικο μου ειπαν οτι μπορω να μπω και μεσω εσπα αρα περιμενω να βγει το προγραμμα και μετα πραττω αναλογως?

ή την γραφω απο τωρα και περιμενω?αυτο δεν ξερω

συγνωμη αν γινομαι κουραστικη :oops::oops::oops::oops::oops:

GLAEp3.png

kalamari εδω τα ταιζουμε ειπαμεεεεε

πανω θελουν το μαμαδιστικο φαγακι!!!

μαριανα εισαι καλη μαθητρια και περνας τις εξετασεις! (ολα ναι στις ερωτησεις σου!!!!)

πηγαινε και δηλωσε τη στον ιδιωτικο και περιμενεις

αλλα δε πληρωνεις ακομα.......γιατι δε ξερουμε αν θα γινει φετος ο περσινος αχταρμας!

ηθελα να κανω τα χαρτια σε εναν ιδιωτικο διοτι με βολευει απο αποψη οτι ειναι κοντα στον χωρο εργασιας μου ενω ο δημοτικος που μιας πιανει βαση διευθυνσης ειναι στην αλλη ακρη.

απο τον ιδιωτικο μου ειπαν οτι μπορω να μπω και μεσω εσπα αρα περιμενω να βγει το προγραμμα και μετα πραττω αναλογως?

ή την γραφω απο τωρα και περιμενω?αυτο δεν ξερω

συγνωμη αν γινομαι κουραστικη :oops::oops::oops::oops::oops:

αν εχεις αποφασισει να τη στειλεις στο συγκεκριμενο σταθμο ετσι και αλλιως, τοτε την γραφεις απο τωρα. εκτος και αν σου ζητανε λεφτα εγγραφης και προκαταβολη και τετοια. και κανεις και χαρτια με το εσπα σιγουρα μετα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...