Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

1ον δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνίες.

2ον φέτος έχουν κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες προβλέψεις μπορούν ώστε να αποφευχθούν τα περυσινά προβλήματα.

3ον με λίγα κονδύλια ήταν αναμενόμενο να είναι εκτός η μετακίνηση και το μεσημεριανό.

4ον Επιμένω πως είναι δίκαιο το πλαφον στο εισόδημα και αυτή είναι η δική μου άποψη.

Μπράβο που προσθέσαν τους μπαμπάδες που έχουν την επιμέλεια.

Εν αναμονή της οριστικής πρόσκλησης και καλή επιτυχία σε όλες μας.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα

και φετος εδω....

ειναι προσχεδιο το συγκεκριμενο αλλα με βαση αυτο απο οτι καταλαβα θα κινηθουν.

εχει αρκετες αλλαγες.... περα απο το πιο χαμηλο εισοδημα θελουν και φετινο εκκαθαριστικο. να προλαβουμε να κανουμε δηλωση για να αρχισουμε ναπληρωνουμε εφορια.... πονηρος ο βλαχος....

επισης και οι πατεραδες με επιμελεια των τεκνων θα παρουν μερος. σωστο για εμενα....

και κατι που αφορα την τσεπη μας.... λεωφορειο παλι οι γονεις.....γευμα παλι οι γονεις.... και αλλες παρεχομενες υπηρεσιες παλι οι γονεις....

καταληγω οτι το προγραμμα γινεται για να δουλεψουν οι παιδικοι και οχι να βοηθησουν τους γονεις.....

Καλημέρα και από μένα,

έχει στείλει καμποια μανούλα με courier τα χαρτιά της πέρισυ? γιατί εγώ τα είχα πάει η ίδια, αλλά φέτος θέλει μόνο ταχυδρομείο ή courier όπως λές και εσύ EVDO1979.

πώς θα πάρουμε τον αριθμό πωτοκόλλου? ξερει κάποια να μας πεί?

ευχαριστώ.

και πάλι μέσα στο άγχος αν θα μας πάρουν ξανά φέτος.

Και πάλι φέτος εδώ :)

Από μια πρώτη ανάγνωση βλέπω να έχει αλλάξει το εισόδημα και το εκκαθαριστικό ( όπως είπαν και παραπάνω ) .

Ελπίζω τουλάχιστον φέτος να επιμείνουν σε αυτά που θα ζητάνε , και δεν θα τα αλλάζουν κάθε εβδομάδα ανάλογα με της πιέσεις .......

Πάμε πάλι από την αρχή λοιπόν . :)

Καλό θα είναι μητέρες που θα κάνουν για πρώτη φορά τα χαρτιά τους , να διαβάσουν την πρόωρη αυτή προκύρυξη , και να αρχίσουν να μαζεύουν από τώρα τα χαρτιά τους , για να μην ''πελαγώσουν '' μετά . :)

Όσο για το courrier , χρέωση περίπου 9 με 10 ευρώ .

Φιλικά Λευτέρης

Εγώ τα έστειλα με κούριερ.

Ζητάς από την κούριερ "επιστροφή πρωτοκόλλου" και σου φέρνει φάκελο η κούριερ με ένα χαρτάκι μέσα που έχει τον αριθμό.

Απλά εννοείται ότι πληρώνεις διπλή κούριερ, μία για να πάει τον φάκελο και μία για να σου φέρει το πρωτόκολλο...

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Καλημέρα και από μένα,

έχει στείλει καμποια μανούλα με courier τα χαρτιά της πέρισυ? γιατί εγώ τα είχα πάει η ίδια, αλλά φέτος θέλει μόνο ταχυδρομείο ή courier όπως λές και εσύ EVDO1979.

ευχαριστώ.

Στις κουριερ με μια χρεωση παραπανω απο οσο γνωριζω μπορει να παρει τον αριθμο ο υπαλληλος

Διαφημίσεις

Εγώ τα έστειλα με κούριερ.

Ζητάς από την κούριερ "επιστροφή πρωτοκόλλου" και σου φέρνει φάκελο η κούριερ με ένα χαρτάκι μέσα που έχει τον αριθμό.

Απλά εννοείται ότι πληρώνεις διπλή κούριερ, μία για να πάει τον φάκελο και μία για να σου φέρει το πρωτόκολλο...

Καλημερα και απο εμενα!

ετσι ειναι οντως πληρωνεις την κουριερ διπλά,για να πανε τα χαρτια και για επιστρεψει πισω ο αριθμος πρωτοκολλου που εχεις ζητησει απο την κουριερ..

καλη επιτυχια! :P

Απλώς να πώ για αυτό που λέτε για τον courier . Όντως την πρώτη χρονιά που είχαμε καταθέσει τα χαρτιά , είχα ζητήσει να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου και το κόστος ήταν γύρω στα 18-20 Ευρώ .

Πέρισυ απλώς έστειλα τον φάκελο , χωρίς να ζητήσω να πάρει αριθμό ο courier , και τα χαρτιά έφτασαν μια χαρά .

Σαν να έχω όμως και την εντύπωση ότι από κάποια στιγμή και μετά πέρισυ , σταμάτησαν να δίνουν αριθμό πρωτοκόλλου στους courier , μιας και γινόταν τόσο πανικός στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ , που οι υπάλληλοι έτρεχαν και δεν έφταναν . Για αυτό μάλλον τον λόγο και φέτος δεν δέχονται αιτήσεις που θα τις προσκομίζει ο κόσμος . Χώρια τα κουλά που γινόντουσαν με μητέρες που προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη με την αίτηση στα σκαλιά των γραφείων και ένα σωρό άλλα τραγελαφικά ....

Φιλικά Λευτέρης

Εγώ πρόπερσι πήρα αριθμό και ήρθε πίσω σε 2 μέρες!

Πέρυσι που ξαναπήρα αριθμό έκανε 2 εβδομάδες να μου τον στείλουν, προφανώς γιατί γινόταν χαμός όπως λες....

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα,

ευχαριστώ.

Περυσι τα εστειλα με ταχυδρομειο, δεν ειχα στα χερια μου αριθμο πρωτοκολλου και δεν υπηρξε κανενα προβλημα με τα χαρτια μου.

r1OMp3.png KcCbp3.png

πάντως είναι εμφανές ότι οι πιο αδύναμοι οικομομικά θα αποκλειστούν από ένα πρόγραμμα που στην πραγματικότητα προοριζόταν για αυτούς αφού δεν θα μπορούν να καταβάλουν το επιπλέον κόστος μεταφοράς και σίτισης....εμείς δώσαμε 900 ευρώ φέτος σίτιση, χορό, κλπ κλπ..... χωρίς μεταφορά. :(

πάντως είναι εμφανές ότι οι πιο αδύναμοι οικομομικά θα αποκλειστούν από ένα πρόγραμμα που στην πραγματικότητα προοριζόταν για αυτούς αφού δεν θα μπορούν να καταβάλουν το επιπλέον κόστος μεταφοράς και σίτισης....εμείς δώσαμε 900 ευρώ φέτος σίτιση, χορό, κλπ κλπ..... χωρίς μεταφορά. :(

χορό????

επειδη δεν μπορω να το κατεβασω οποια κοπελα το καταφερε ας το βαλει να το δουμε.

οταν ενας παιδικος γραφει οτι μεσω προγραμματος ειναι δωρεαν δεν εννοει κ το φαγητο μεσα??μηπως παει με εισοδηματικα κριτηρια οπως στους δημοσιους??

Η σίτιση είναι δωρεάν συνήθως στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Οχι στους Βρεφονηπιακούς δημοτικούς σταθμούς εκεί στέλνεις ταπεράκι.

Έχει παράρτημα βρεφονηπιακού σταθμού το αμερικάνικο ΜΙΤ στην Ελλάδα ;;; Σε ιδιωτικό σταθμό μέσω ΕΣΠΑ πήγατε ;;;

Αν θυμάμαι καλά πάντως οι εξωσχολικές δραστηριότητες ( χοροί τραγούδια πισίνες γυμναστήρια ) , δεν είναι απαραίτητες και δεν μπορεί να απαιτήσει ο σταθμός με το ζόρι λεφτά από τους γονείς αν δεν θέλουν να συμμετέχουν .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...