Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Αυτό που έχω μάθει εγώ, μιλόντας με εκπρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής μου, είναι ότι το συγκεκριμένο ΕΣΠΑ έχει τελειώσει. Θα ξεκινήσει καινούριο 2014-2020 με αποτέλεσμα να υπάρχει μία σχολική χρονιά κενή επιδότησης. Αυτό που προσπαθούν να κανούν (σε πανελλαδικό επίπεδο νομίζω) είναι να πείσουν τους αρμόδιους να μεταφέρουν αδιάθετα κονδύλια του ΕΣΠΑ από άλλες δραστηριότητες (π.χ. αγροτική οικονομία κτλ) στην κάλυψη κοινωνικής πολιτικής (παιδικοί σταθμοί) για τη σχολική χρονιά 2013-2014. Ακόμη δεν ξέρουν τίποτα

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να ρωτήσω μέχρι ποιο ποσό στο εκκαθαριστικό μπορούσες να συμμετέχεις στο ΕΣΠΑ για το 2012-2013. Είναι η πρώτη φορά που ψάχνομαι με τέτοια πράγματα κι έχω ψιλοπελαγώσει. Τον μεγάλο τον είχα στείλει ιδιωτικό, όμως, δυστυχώς, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ...

Μέχρι 40000? εκκαθαριστικό μπορούσες να κάνεις αίτηση. Από εκεί και πάνω όχι. Αφορούσε τα εισοδήματα που είχες το 2010 (οικ. έτος 2011) ή το 2011 (οικ. έτος 2012) ότι σε βόλευε.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

καλησπερα αυτο που εμαθα εγω ειναι οτι θα; υπαρξει νεο εσπα ειναι ηδη σε διαβουλευση αλλα σιγουρα δεν θα εχει καμια σχεση με το προηγουμενο..απο οτι μου ειπε ο υπευθυνος του παιδικου ειναι θα καλυπτει το 50% των διδακτρων κατι τετοιο ακουγεται για την ωρα δηλαδη εμεις θα πληρωνουμε αντι για 350 η οσο εχει το μηνα ο σταθμος ακριβως τα μισα παντα για 12 μηνες

Διαφημίσεις

• 1 month later...
μεσω εσπα εχεις κ οικονομικη συμετοχη παρολο που το εισοδημα σου ειναι κατω απο 30.000 ε κ τριτεκνη?γνωριζει καμια σας?

για την χρονιά που πέρασε και μήδεν εισόδημα να είχες και 100 παιδιά.....πλήρωνες σχολικό (αυτό ήταν γνωστό εξαρχής) και σίτιση....ανάλογα με τον παιδικο γύρω στα 50 ευρώ (υπήρχαν βέβαια και παιδικοί που ζήτησαν πολύ παραπάνω). Για το πρόγραμμα που ακούγεται ότι θα γίνει ή δεν θα γίνει 2013 - 2014 δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιες θα είναι οι προυποθέσεις εάν θα είνα όλα τελείως δωρεάν όπως την πρώτη χρονιά, εάν θα υπάρχει μόνο το έξοδο του σχολικού ή και αυτό της σίτισης, ή και ακόμα χειρότερα η μισή συμμετοχή όπως έχει ακουστεί. Όπως καταλαβαίνεις το πρόγραμμα πλέον έχει γίνει λιγάκι ελιτ γιατί εάν είσαι με μηδέν εισόδημα (και ανήκεις στην κατηγορία άνεργης μητέρας) ή έστω έχεις ένα πολύ μικρό, εάν σου ζητήσουν 150 ή 200 ευρώ το μήνα το πιθανότερο είναι να μην το στείλεις το παιδί ή εάν τελικά επιλεγείς και δεις πως δεν βγαίνεις θα χρειαστεί να φύγεις από το πρόγραμμα και να πάρει την θέση σου μια μητέρα με περισσότερα μόρια και βέβαια μεγαλύτερο διαθέσιμο εισόδημα.

Τα κριτήρια γενικότερα δεν είναι σωστά γιατί όπως είπες είσαι τρίτεκνη, άλλο 30000 ευρώ το χρόνο με ένα παιδί και άλλο με τρία. Βέβαια και με ένα παιδί, εάν ο άλλος έχει πχ. δάνειο πάλι πρόβλημα έχει και αυτός οπότε όπως καταλαβαίνεις.....δεν μπορεί να υπάρχει τόσο μεγάλη προσαρμογή στα κριτήρια, δεν νομίζω ότι θα ασχοληθούν τόσο πολύ δηλαδή (διαφορετικά όλα γίνονται).

Διαφημίσεις

ευχαριστω.η αληθεια ειναι οτι θελω να το στειλω κ το μικρο μηπως (λεω μηπως)δουλεψω εστω 4ωρο.αν ειναι ομως να τα δινω στον παιδικο καθομαι σπιτι αλλη μια χρονια.οντως ειμαι με καρτα ανεργιας(ετσι πηραν τον μικρο στο δημοσιο παιδικο φετος)κ με πολυ χαμηλο εισοδημα.στον παιδικο δεν πληρωνω σιτιση αλλα ο τριτος δεν θα εχει κλεισει καν τα 2 το σεπτεμβρη κ δεν εχει κοντα μου βρεφικο.γι αυτο σκεφτηκα το εσπα.να δουμε κ φετος πως θα τα κανουν.

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Καλημέρα, κοριτσια να ρωτήσω γινεται και η επιδοτηση για νηπιαγωγειο?

Τσουκου

Η επιδοτηση αφορα εως την ηλικία της υποχρεωτικής εκπαιδευσης που ειναι τα νηπια κ οχι τα προνηπια.

Υπάρχουν τα ολοημερα νηπιαγωγεία οπου σχολανε νομιζω ή 3:45 ή 4:15. Αλλιως για ποιο αργα ιδιωτικό νηπιαγωγείο χωρίς επιδοτηση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...