Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν από λίγο πήγα να πάρω το μικρό από το σταθμό και η διευθύντρια μου έδειξε κάτι ανάλογο , έπαθα σοκ !

Μου είπε ότι την ενημερώσει ο σύλλογος και τότε θα δούμε τι θα κάνουμε

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Πάντως στο site της ΕΕΤΑΑ έχει αναρτηθεί εδώ και ένα περίπου μήνα ανακοίνωση ότι η καθυστέρηση στην υπογραφή των συμβάσεων οφείλεται στην αναμονή της απόφασης του Ελεγκτικού συνεδρίου...

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας με την οποία επιβεβαιώνει αλλά σημειώνει πως θα κάνουν προσφυγή κατά της απόφασης

http://www.ypakp.gr/uploads/docs/6256.pdf

Εμ βέβαια, οι αυθαιρεσίες για τις οποίες όλοι μιλούσαμε, αυτά κάνουν. Εγκλήματα. Συγχαρητήρια και στο υπουργείο και στην ΕΕΤΑΑ και στους λοιπούς μαγείρους...

YqE6p2.png

IqItp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Μακάρι beba αλλά αμφιβάλλω γι αυτά τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω θα δεις ότι φέτος έμειναν πολλές οικογένειες απ έξω λόγω έλλειψης κονδυλίων...

YqE6p2.png

IqItp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Προσπαθώ και εγώ, με μεγάλη αγονία να μάθω τι θα γίνει για του χρόνου αλλά κανείς δεν γνωρίζει. Το χειρότερο δε είναι πως αν δεν υπάρξει αντίστοιχο πρόγραμμα είναι πολύ πιθανό να κλείσουν και οι περισσότεροι δημοτικοί σταθμοί, οι οποίοι μέσω του προγράμματος κατόρθωναν μέχρι στιγμής να λειτουργούν. Σκεφτείτε πως οι δημοτικοί σταθμοί της περιοχής μου παρότι είναι στο πρόγραμμα, έχουν τους υπαλλήλους τους απλήρωτους, δεν έχουν θέρμανση και πολλές φορές δεν έχουν χρήματα ούτε για μεσημεριανό φαγητό.

Πραγματικά εύχομαι να βγει κάποιο κονδύλι γιατί δεν μας βλέπω καθόλου καλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπαθώ και εγώ, με μεγάλη αγονία να μάθω τι θα γίνει για του χρόνου αλλά κανείς δεν γνωρίζει. Το χειρότερο δε είναι πως αν δεν υπάρξει αντίστοιχο πρόγραμμα είναι πολύ πιθανό να κλείσουν και οι περισσότεροι δημοτικοί σταθμοί, οι οποίοι μέσω του προγράμματος κατόρθωναν μέχρι στιγμής να λειτουργούν. Σκεφτείτε πως οι δημοτικοί σταθμοί της περιοχής μου παρότι είναι στο πρόγραμμα, έχουν τους υπαλλήλους τους απλήρωτους, δεν έχουν θέρμανση και πολλές φορές δεν έχουν χρήματα ούτε για μεσημεριανό φαγητό.

Πραγματικά εύχομαι να βγει κάποιο κονδύλι γιατί δεν μας βλέπω καθόλου καλά.

δυστυχώς τα χρήματα του προγράμματος δίνονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και μέχρι να τα πάρουν.....άστα βράστα.

Λυπάμαι ειλικρινα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...