Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

μπορεις να κοιτας το φεης

εκει οτι παιξει θα μαθευτει γιατι ειναι παρα πολλοι γονεις που αναφερουν τι συμβαινει καθε μερα

δεν ειδα να αναφερονται νεες λιστες

και αμα δεν απαντανε μαλλον δεν υπαρχει κατι!

Kαι είχα μία κρυφή ελπίδα ότι κάτι θα γίνει και για εμάς..

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτσια να κανω μια ερωτηση????Ειμαι στις επιλαχουσες με 15,57 μορια και απο πανω μου στις επιλογες μου πανω απο 60 ατομα.Το περιεργο χθες παιρνουν τον συζυγο (?) απο τον εναν σταθμο και του λενε τα κλασσικα γεια σας παιρνω απο τον ταδε σταθμο ειχατε κανει αιτηση μεσω εεταα (εγω τα στοιχεια που ειχα δηλωσει ειναι τα δικα μου) μας ηρ8αν λιστες με τις επιλαχουσες ποσο μηνων ειναι το παιδακι σας (ερωτηση αφου τους πηγαν λιστες δεν ειδαν οτι ειναι 22μηνων) εεε ξερετε εχουμε κενη θεση στα παιδακια απο 2.5ετων και πανω αλλα θα προσπαθησω να μεταφερω ενα παιδακι που ειναι 27μηνων στο πιο πανω τμημα και να παρω το δικο σας στο βρεφικο αν συμφωνειται θα σας απαντησω μεχρι την επομενη εβδομαδα....Ερωτηση τα 60 ατομα που ειχαν παραπανω μορια πως τα ξεπερασα?ποσο φυσιολογικο ειναι ενα παιδακι 27μηνων απο τον βρεφικο να τον παρει στο παιδικο????

Καλημέρα σε όλους. γνωρίζει κάποιος να μου πει με ποιο κριτήριο πήρανε παιδιά στις νέες λίστες; διαβάζω στην ανακοίνωση που λέει ότι είναι από την πίνακα επιλαχουσών αλλά δεν καταλαβαίνω να λέει με ποιο κριτήριο, δηλαδή με κλήρωση ή κάτι άλλο. αυτό που παρατηρώ στο νομό μου είναι ότι όλες στη λίστα έχουν μόρια από 32 και κάτω. εγώ έχω 40,96 αλλά δεν..

Διαφημίσεις

Αν δεν κάνω λάθος , οι καινούργιες λίστες είναι από επιλαχούσες μαμάδες που είχαν δηλώσει δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και όχι ιδιωτικούς . Η διαλογή φαντάζομαι έγινε , όπως έγινε και με τις παλιές λίστες , να έχει δηλαδή μια μαμά μόρια , αλλά αν δεν δήλωσε τον συγκεκριμένο δημοτικό παιδικό ή τον δήλωσε σε χαμηλότερη θέση από μια άλλη μαμά , να μένει εκτός .

Καλημέρα σε όλους. γνωρίζει κάποιος να μου πει με ποιο κριτήριο πήρανε παιδιά στις νέες λίστες; διαβάζω στην ανακοίνωση που λέει ότι είναι από την πίνακα επιλαχουσών αλλά δεν καταλαβαίνω να λέει με ποιο κριτήριο, δηλαδή με κλήρωση ή κάτι άλλο. αυτό που παρατηρώ στο νομό μου είναι ότι όλες στη λίστα έχουν μόρια από 32 και κάτω. εγώ έχω 40,96 αλλά δεν..

καταρχην η επιδοτηση αφορουσε μονο δημοσιους σταθμους,,,,δευτερον εγινε καλεσμα στους σταθμους να δηλωσουν αν εχουν ακομη θεσεις και ποσες...τριτον μετα απο ολα αυτα εγινε η καταταξη βαση του πινακα των επιλαχουσων,,,,οποτε ή εισαι επιλαχουσα σε ιδιωτικο,ή εισαι επιλαχουσα σε σταθμο που δε δηλωσε οτι μπορει να διαθεσει και αλλες θεσεις.....κατι τετοιο λογικα,,,,

καλησπερα σε ολους..εχω καιρο να μπω εδω κι ελπιζω οι περισσοτεροι γονεις να εχετε βολεψει τα παιδακια σας..εμεις μπηκαμε σε παιδικο με του νιαρχου την επιδοτηση..αλλα δυσκολα μας βλεπω για εκει....βαζω λοιπον κι εδω την αγγελια μου...

---ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ---

ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΣΕ ΠΑΙΔ.ΣΤΑΘΜΟΥΣ..---

--υπαρχουν μανουλες που εχουν περασει στο "Β ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ" ΠΟΛΙΧΝΗΣ με κωδικο 21488 και θα ηθελαν να αλλαξουν??

--τα διδυμακια μου περασαν στον παιδικο σταθμο "ΑΚΡΟΠΟΛ" με κωδικο 21710 των ΣΥΚΕΩΝ και αυτην την στιγμη ειναι αδυνατον να τα στειλω εκει..αν και θα τοθελα γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα..

--Επιθυμω λοιπον αμοιβαια ανταλλαγη 2 θεσεων και μιλαμε για κατηγορια Α2..οποια μαμα θα ηθελε ας επικοινωνησει μαζι μου εδω η στο [email protected]

ευχαριστω!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

NEA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

που αφορά τα ΚΔΑΠ - ΜΕΑ που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα "εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" για το σχολικό έτος 2012-2013 σύμφωνα με τις προσκλήσεις με αριθμ. πρωτ. 757/24.5.2011 και 1035/19.06.2012

Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στο πλαίσιο της κοινωφελούς δράσης του, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, θα χρηματοδοτήσει τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την εξυπηρέτηση παιδιών για το σχολικό έτος 2012-2013.

Η χρηματοδότηση θα αφορά περίπου 185 παιδιά με ποσό 2.000 ? ανά παιδί, ποσό το οποίο θα καλύπτει όλες τις δαπάνες φοίτησης κάθε παιδιού. Οι πληρωμές θα διενεργούνται όπως και στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.

Για τη χρηματοδότηση θα αξιοποιηθεί ο κατάλογος επιλαχουσών του προγράμματος "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" για το σχολικό έτος 2012-2013 με δικαιούχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α. και θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες παρακολούθησης που προβλέπονται στο ως άνω πρόγραμμα . Όλες οι πληρωμές θα γίνονται απευθείας στους φορείς από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», μετά από σχετική εισήγηση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες του ως άνω προγράμματος.

Η τελική επιλογή των δομών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα γίνει από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Για το σκοπό αυτό η Ε.Ε.Τ.Α.Α.

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Τις δομές των ΚΔΑΠ ΜΕΑ, εφόσον ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο σκέλος του προγράμματος που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», να δηλώσουν τις υπολειπόμενες προσφερόμενες θέσεις, τους συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο έντυπο και να το αποστείλουν στην ΕΕΤΑΑ (e-mail: [email protected] ή φαξ: 2105214733) έως και την 16/10/2012 και ώρα 14.30

• 2 εβδομάδες μετά...

Αυτό το είδατε???

http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/23102012_anakoinosi_gia_sitisi.pdf

ΘΕΜΑ : Καταγγελίες ωφελούμενων γυναικών αναφορικά με το έργο

«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» 2012-2013

Σας πληροφορούμε ότι έχουν περιέλθει στην Υπηρεσία μας, καθώς και στην

ΕΕΤΑΑ, πλήθος καταγγελιών ωφελούμενων μητέρων, σχετικά με την απαίτηση ιδιωτικών

παιδικών σταθμών για καταβολή, από τις μητέρες, επιπλέον ποσών– πέραν της

επιχορήγησης του προγράμματος- για τη σίτιση.

Η Γενική Γραμματεία ∆ιαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων μετά από

διαβουλεύσεις τόσο με την ΚΕ∆Ε όσο και με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Παιδικών

Σταθμών και τον Νέο Σύλλογο Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων Ελλάδος

κατέβαλε κάθε προσπάθεια, μέσα από τη μείωση της επιχορήγησης και με επιπλέον

χρηματοδότηση, να χρηματοδοτηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις, ώστε να

εξυπηρετηθεί μεγαλύτερος αριθμός γυναικών. Παράλληλα διευκρίνισε, με το υπʼ αριθ.

2.20458/οικ.6.4824/04-09-2012 έγγραφό της, ότι ύστερα από τη προκύπτουσα μείωση

του ποσού της σίτισης, η σίτιση θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά τη παροχή προγεύματος ή

απογευματινού.

∆υστυχώς η προκύπτουσα μείωση του ποσού της επιχορήγησης, αλλά και της

διευκρίνισης αναφορικά με τη σίτιση, λειτουργεί ως μοχλός, ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί να

ζητούν από τις μητέρες επιπλέον ποσά που αθροιζόμενα –τις περισσότερες φορές- όχι

μόνο καλύπτουν τις μειώσεις της επιχορήγησης, αλλά και τις υπερβαίνουν σημαντικά. Η

απαίτηση δε τίθεται εντελώς εκβιαστικά δηλ. η μη καταβολή σημαίνει άρνηση αποδοχής

του παιδιού στη δομή.

Σημειώνεται ότι ανάλογες απαιτήσεις δεν έχουν τεθεί από τους ∆ημοτικούς

Παιδικούς Σταθμούς, με συνέπεια γυναίκες, οι οποίες επέλεξαν ιδιωτικούς παιδικούς

σταθμούς, να βρίσκονται σε δυσχερέστερη θέση.

Επειδή το ανωτέρω φαινόμενο υπερβαίνει τους κανόνες της καλής πρακτικής και

παραβιάζει την αρχή της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών, παρακαλούμε όπως

επιληφθείτε άμεσα, καλώντας τα μέλη σας να αντιληφθούν ότι σκοπός του

συγχρηματοδοτούμενου έργου είναι η ωφέλεια προς τις μητέρες και ότι το Υπουργείο θα

επαναπροσδιορίσει τη στάση του σε μελλοντικές προσκλήσεις παρόμοιων έργων.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Για δειτε κι αυτο....

http://www.thestival.gr/self-government/item/68198-apofasi-kolafos3a-22ston-aera22-to-programma-dorean-filoksenias-paidizrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwcebfzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwn-se-paidikoys-stathmoys

Αν ακυρωθει το προγραμμα θα ειμαστε για τα κλαμματα......Ολα γινονται στην Ελλαδαρα μας....Δυστηχως...

Καλημερα!Δε συνιθιζω να γραφω στο καφε αλλα μολις μπηκα κι εγω να το αναρτησω...Θελω να πιστευω οτι δε θα ισχυσει ρε κοριτσια στη μεση της χρονιας τι θα κανουν τοσες μαμαδες?

7QYNp3.png

q3pIp3.png

Και ποιος σου είπε ότι τους νοιάζει τι θα κάνουμε; Σάμπως τους ένοιαξε όταν μας ανάγκασαν να πληρώσουμε; Ή μήπως τους ένοιαξε όταν μας ανάγκασαν να πληρώσουμε το χαράτσι κ.ο.κ.; Δυστυχώς ζούμε μια τραγωδία που καθημερινά χειροτερεύει...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...