Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Ευχαριστώ καλαμαρίδιο!

Άκου τι παίζει:

Σε 1 άνεργη μαμά γράφει :"δεν ισχύει: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ ως τη ημ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης"

Σε 2 άνεργες μαμάδες γράφει : δεν ισχύει: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ ως την ημ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης" ΚΑΙ "η ημ/νία της κάρτας ανεργίας είναι μετά τις 19/6"

Σε 1 άνεργη μαμά γράφει : "δεν υποβλήθηκε κάρτα ανεργίας σε ισχύ ως την ημ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης" ΚΑΙ "η ημ/νία της κάρτας ανεργίας είναι μετά τις 19/6" (δηλαδή αν ΔΕΝ υποβλήθηκε ΠΩΣ ξέρουν ότι είναι μετά τις 19/6 οεο???)

Σε 1 άνεργη μαμά γράφει: δεν ισχύει: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ ως την ημ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης" ΚΑΙ "η ημ/νία της κάρτας ανεργίας είναι μετά τις 19/6" ΚΑΙ "δεν ισχύει: αντίγραφο εξατομικευμένης προσέγγισης"

Βγάλε άκρη τώρα! Μάλλον οι δικαιολογίες απόρριψης συμπληρώνονται εντελώς διαφορετικά , ανάλογα με τον χρήστη που αξιολογεί την κάθε αίτηση...

Πω πω μπέρδεμα.....ναι μαλλον οπως λες θα ειναι αναλογα τον καταχωρητη!

Εγω στις δικές μου απορριφθείσες συνάντησα μονο αυτό το κειμενο

""η ημ/νία της κάρτας ανεργίας είναι μετά τις 19/6" και για αυτο δεν τις μέτρησα καν....

Παντως μεταξύ μας....πανω κατω ολες αυτες που γράφεις κοπηκαν λογω μη ενεργής κάρτας ανεργιας....αρα νομιζω με επιφυλαξη παντα οτι μπορεις να μην τις μετρήσεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι οντως τις απορριφθεισες πρεπει να μετρησεις. αλλα δε σε νοιαζει ποιες σε περνανε και εχουνε βαλει το σταθμο απο δευτερο εως τεταρτο. σε νοιαζει μονο οσες σε περνανε κι εχουν 1η επιλογη αυτο το σταθμο.

οποτε μου φαινεται πως ετσι οπως τα λες περνας κι ας υπαρχουν απορριφθεισες που θα γινουν ωφελουμενες.

Κι εσύ τέκνον v&a ;

Τα μόρια μετράνε , όχι η σειρά προτίμησης

Ευχαριστώ καλαμαρίδιο!

Άκου τι παίζει:

Σε 1 άνεργη μαμά γράφει :"δεν ισχύει: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ ως τη ημ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης"

Σε 2 άνεργες μαμάδες γράφει : δεν ισχύει: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ ως την ημ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης" ΚΑΙ "η ημ/νία της κάρτας ανεργίας είναι μετά τις 19/6"

Σε 1 άνεργη μαμά γράφει : "δεν υποβλήθηκε κάρτα ανεργίας σε ισχύ ως την ημ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης" ΚΑΙ "η ημ/νία της κάρτας ανεργίας είναι μετά τις 19/6" (δηλαδή αν ΔΕΝ υποβλήθηκε ΠΩΣ ξέρουν ότι είναι μετά τις 19/6 οεο???)

Σε 1 άνεργη μαμά γράφει: δεν ισχύει: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ ως την ημ/νία δημοσίευσης της πρόσκλησης" ΚΑΙ "η ημ/νία της κάρτας ανεργίας είναι μετά τις 19/6" ΚΑΙ "δεν ισχύει: αντίγραφο εξατομικευμένης προσέγγισης"

Βγάλε άκρη τώρα! Μάλλον οι δικαιολογίες απόρριψης συμπληρώνονται εντελώς διαφορετικά , ανάλογα με τον χρήστη που αξιολογεί την κάθε αίτηση...

Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ!

Αλλά δεν μας ρωτάει κανείς αν δεν είμαστε μέσα σε κάποια απο τις επιλογές μας, τι θα τα κάνουμε τα παιδιά μας?

Αν δεν υπάρχει κάποιος να τα κοιτάξει?

Θα πρέπει να σταματήσουμε απο την δουλειά?

και το λέω αυτό γιατί ο δικός μας δήμος έβαλε ολους τους παιδικους στο πρόγραμμα και έτσι περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα της Παρασκευής παρακαλώντας να είμαστε μέσα, γιατί για ιδιωτικό "NO MONEY NO HONEY".

Καλή επιτυχία σε όλούς μας.

Διαφημίσεις

Άρα δεν παίζει ρόλο η 1η-2η-3η-4η επιλογή?

παίζει , αλλά μόνο για το πού θα σε πάρουν , αν αρκούν τα μόριά σου για όλους.

Δηλαδή σου δίνουν τέσσερις ευκαιρίες , αλλά όχι και να φας τη θέση από κάποια που σε περνάει.

εγω παντως το σκεφτομαι ως εξης θεωρητικα καποια με περισσοτερα μορια απο σενα ( η απο καποιο μεσο ορο υψηλο πχ πανω απο 80) που εχει αλλους σταθμους 1η δευτερη επιλογη "βολευεται" αλλου, στη 1η η 2η επιλογη...

H καποιος με 100 μορια και 3η επιλογη το σταθμο σου, μαλλον θα βολευτει στη πρωτη αντε στη 2η επιλογη του.Γιαυτο δε μπορουμε με τιποτα να μαστε σιγορες ως τη παρασκευη κ γιαυτο παρατησα το μετρημα!

Καλημέρα κι από μένα!!! Από το Σάββατο προσπαθώ να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου και σήμερα τα κατάφερα!!! Τόσες μέρες διαβάζω (από τη στιγμή που κλειδώθηκε το άλλο) και δεν μπορώ να πω κουβέντα!!!

Λοιπόν την προηγούμενη Παρασκευή στο χωριό με το λάπτοπ αγκαλιά και το στικάκι , η πεθερά μου κάνει τη "θυσία" να κρατήσει το παιδί κι εγώ με τον άντρα μου έξω για ποτάκι.Λίγο πριν βγούμε με βλέπει να μπαίνω στη σελίδα της εεταα και μου λέει "πας καλά? τέτοια ώρα (11 παρά 10') θα βγάλουν τα αποτελέσματα?"

Τελικά όταν γυρίσαμε γύρω στις 2 και ξαναμπήκα τα είδα. Ευτυχώς , αν δεν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα μπαίνουμε στην πρώτη μας επιλογή! Μέτρησα όλες τις μανούλες που με περνάνε στα μόρια και έχουν δηλώσει τον πρώτο σταθμό μου , σε οποιαδήποτε επιλογή τους 1η έως 4η και υπολόγισα ότι ακόμη κι αν όλες μπουν στο δικό μας , περνάω από τις τελευταίες , άρα μάλλον είμαι μέσα.

Μου ξεφεύγει τίποτα?

Μια χαρά είσαι.

Οι περισσότερες από αυτές που σε περνάνε και έχουν δευτεροτριτοτέταρτη επιλογή την 1η σου , θα μπουν στους παιδικούς προτίμησής τους,

εγω παντως το σκεφτομαι ως εξης θεωρητικα καποια με περισσοτερα μορια απο σενα ( η απο καποιο μεσο ορο υψηλο πχ πανω απο 80) που εχει αλλους σταθμους 1η δευτερη επιλογη "βολευεται" αλλου, στη 1η η 2η επιλογη...

H καποιος με 100 μορια και 3η επιλογη το σταθμο σου, μαλλον θα βολευτει στη πρωτη αντε στη 2η επιλογη του.Γιαυτο δε μπορουμε με τιποτα να μαστε σιγορες ως τη παρασκευη κ γιαυτο παρατησα το μετρημα!

Τα ίδια γράψαμε.

Είπαμε,ένδειξη έχουμε,όχι σιγουριά.

Άρα καλά τα βλέπω τα πράγματα :D

Μια χαρά είσαι!

Α, δεν ξέρω αν σου είπε, είδα τον χάζμπαντ σου ένα πρωί να πηγαίνει τον μικρό ... το παίρνω πίσω αυτό που σου 'χα πει (ότι σου μοιάζει), είναι ΦΤΥΣΤΟΣ ο μπαμπάς του!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Φιλική συμμετοχή όλες μας. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πολύ απλά το παν για να μην είμαστε καρφωμένες την Παρασκευή και τους ρίξουμε το site πάλι... Δηλαδή πιστεύει καμία πως εργάζονται Σάββατο και μάλιστα βράδυ???

Μάλλον κάποιος/α βαριεστημένος/η υπάλληλος θα απάντησε "αργά το βράδυ,θα πιάσει Σάββατο"

Θ α το γράφαν ,αν είχε παρθεί απόφαση.

Μια χαρά είσαι!

Α, δεν ξέρω αν σου είπε, είδα τον χάζμπαντ σου ένα πρωί να πηγαίνει τον μικρό ... το παίρνω πίσω αυτό που σου 'χα πει (ότι σου μοιάζει), είναι ΦΤΥΣΤΟΣ ο μπαμπάς του!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Φιλική συμμετοχή όλες μας. :rolleyes:

Το ξέρω! Μου είπε ότι συναντηθήκατε!

Όσο για τη φιλική συμμετοχή , δε βαριέσαι , καλύτερα έτσι, αλλά πάω στοίχημα ότι η μπουμπού που περιμένεις θα έχει τα μαγουλάκια σου! ;)

αντε για να ειμαστε παρεα...ΣΚ παμε εξοχικο

Κι εμείς στο χωριό θα πάμε το ΣΚ (εννοείται με το λαπτοπ παραμάσχαλα) και θα παρκάρω και τη μαμά μου εκεί με το μικρό για 1 εβδομάδα, χε-χε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...