Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Τελειααααααααα ολαααααα συγχαρητήρια και πάλι κορίτσι μου 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω,

Η κόρη μου μπήκε στον παιδικό σταθμό της επιλογής μας (έναν είχαμε επιλέξει) μέσω των συμπληρωματικών πινακων του ΕΣΠΑ. Σήμερα το πρωί επικοινώνησαν από τον Δήμο και με ενημέρωσαν ότι στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό δεν υπάρχουν θέσεις και ότι δεν μπορούν να πάρουν το παιδί και ότι υπάρχει διαθεσιμότητα σε κάποιον άλλο παιδικο σταθμό της περιοχής μας. Επειδή η κατάσταση πλέον είναι τραγική με όλα αυτά που έχουν γίνει, δέχτηκα. Η ερώτηση μου είναι κατά πόσο είναι εφικτό μέσω του προγράμματος να μεταφερθεί το παιδί σε άλλο παιδικό σταθμό ή μήπως εννοούσανε να μην αποδεχτώ την θέση του ΕΣΠΑ και να πάει η μικρή στον αλλο παιδικό σταθμό πληρωνοντας κανονικά.

ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αν ο σταθμος που περασατε αρχικα σας ικανοποιει περισσοτερο μπορειτε να αρνηθείτε, ομως θα πρεπει να κανετε την εγγραφη μεχρι αυριο! Δεν μπορουν να σας υποχρεωσουν να πατε αλλου. Εκει περασατε, εκει δηλωσατε εκει θα πατε. Δεν ειναι θεμα Δημου.

Αν παλι δεν εχετε προβλημα με τη μετακινηση, δεν θα πληρωσετε βεβαιως τροφεία αφου η δικη σας θεση επιδοτειται απο το εσπα.... ο σταθμος που θα πατε ηταν στις επιλεγμενες δομες του προγραμματος?(κι ας μην το ειχατε επιλεξει στην αιτηση σαν δομη εννοω)

Επισης θα ελεγ ανα υπογραψετε εως αυριο οπωσδηποτε την εντολη τοποθετησης, αν μπορειτε πηγαινεται πρωι πρωι να δειτε....ισως υπογραψετ τοποθετηση στον αλλο σταθμο.....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ναι η αλήθεια είναι ότι η πρώτη μας επιλογή μας εξυπηρετούσε από άποψη απόστασης... γι αυτό το λόγο είχαμε τον είχαμε δηλώσει και ως μοναδική μας επιλογή.

Το θέμα είναι ότι έτσι όπως μου τα παρουσιάσανε στο τηλέφωνο η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη δεν έχουν προσωπικό κλπ.. Η αλήθεια είναι ότι δεν με πείσανε αλλά δεν ήθελα να πιέσω την κατάσταση μην μου βγει αρνητικα

Θα πάω αύριο το πρωί σε αυτόν που μου προτείνανε και θα ζητήσω να υπογράψω την εντολή τοποθέτησης.

Σ' ευχαριστώ πολύ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Διαφημίσεις

Επικοινώνησα με ΕΕΤΑΑ (Γούπος ) απαντήσεις δεν πήρα, άτυπα δόθηκε η εντολή ζητήστε χρήματα από τους γονείς , δεν βγάζουν ανακοίνωση διευκρίνησης γιατί απλά είναι παράνομη . Μην πληρώνετε η εντολή τοποθέτησης αναφέρει ότι οι μητέρες δεν πληρώνουν τίποτα για την φιλοξενία , πατάμε πάνω σε αυτό και δεν πληρώνουμε εάν τολμήσουν και βγάλουν ανακοίνωση τότε θα πάμε δικαστικός, εάν θέλετε μπορούμε να ξεκινήσουμε κάποια οργανωμένη κίνηση.

λοιπον παιδια στην ομαδα στο φατσοβιβλιο η κατερινα η δικηγορος εγραψε ''

Καλημέρα μολις πήρα το έγγραφο στα χέρια μου. Θα το ανεβάσω το απόγευμα γιατί δεν έχω τώρα μαζί μου σκάνερ. ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΑΤΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ. Το έγγραφο αναφέρει ότι η μείωση είναι 12,5% και ότι πλέον η σίτιση θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά τη παροχή προγεύματος ή απογευματινού. Δεν λέει τίποτα για 50-70 ευρώ. Τώρα θα δείτε. Λοιπόν θα στείλω έγγραφο στην πανελλήνια ομοσποδία. όποια μαμά θέλει το όνομα της να είναι στο έγγραφο (όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο) ας μου στείλει μαιλ στο [email protected] με τα στοιχεία της όνομα πατρός, όνομα μητρός, διεύθυνση και παιδικός (όνομα και περιοχή) όνομα ωφελούμενου παιδιού.

Αυτό που έκανε η ομοσπονδία είναι απάτη γιατί με ψέματα προσπαθούν να μας κάνουν να πληρώσουμε από 50-70 ευρώ, λέγοντας ότι το με αριθμό 2.20458/οικ.6.4824 έγγραφο τους δίνει το δικαίωμα να ζητήσουν αυτό το ποσό.''

οποτε οσες πιστες προσελθετε,,,εγω δε μπορω να το κανω γιατι ειμαι σε δημοσιο και δεν εχουν ζητησει τιποτα

λοιπον παιδια στην ομαδα στο φατσοβιβλιο η κατερινα η δικηγορος εγραψε ''

Καλημέρα μολις πήρα το έγγραφο στα χέρια μου. Θα το ανεβάσω το απόγευμα γιατί δεν έχω τώρα μαζί μου σκάνερ. ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΑΤΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ. Το έγγραφο αναφέρει ότι η μείωση είναι 12,5% και ότι πλέον η σίτιση θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά τη παροχή προγεύματος ή απογευματινού. Δεν λέει τίποτα για 50-70 ευρώ. Τώρα θα δείτε. Λοιπόν θα στείλω έγγραφο στην πανελλήνια ομοσποδία. όποια μαμά θέλει το όνομα της να είναι στο έγγραφο (όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο) ας μου στείλει μαιλ στο [email protected] με τα στοιχεία της όνομα πατρός, όνομα μητρός, διεύθυνση και παιδικός (όνομα και περιοχή) όνομα ωφελούμενου παιδιού.

Αυτό που έκανε η ομοσπονδία είναι απάτη γιατί με ψέματα προσπαθούν να μας κάνουν να πληρώσουμε από 50-70 ευρώ, λέγοντας ότι το με αριθμό 2.20458/οικ.6.4824 έγγραφο τους δίνει το δικαίωμα να ζητήσουν αυτό το ποσό.''

οποτε οσες πιστες προσελθετε,,,εγω δε μπορω να το κανω γιατι ειμαι σε δημοσιο και δεν εχουν ζητησει τιποτα

θα σου στειλω κι εγω τα στοιχεια μου σε λιγο. δεν τους εχω πληρωσει ακομη και θα παω την Δευτερα να συζητησω μαζι τους. εκτυπωσω και το χαρτι που ανεβασες. απλα πλεον δεν ξερω αν πρεπει γενικοτερα να πληρωσω κατι. αλλο να ξερεις οτι θα δινεις μεταφορικα και αλλο να σου ζητουν και αλλα 50 ευρω. αν το ηξερα θα εστελνα το παιδι μου σε παιδικο κοντα στην δουλεια μου για να γλυτωσω τα μεταφορικα και οχι στην αλλη ακρη της πολης. και τα μορια που ειχα μπορουσα να το στειλω οπου θελω το παιδι.... αλλαξαν τα δεδομενα μας και κανεις δεν μας ρωτησε αν εχουμε να δωσουμε παραπανω.....

δεν θελω να τσακωθω με τους υπευθυνους του σταθμου ειλικρινα αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχουν καταλαβει και αυτοι σε τι κατασταση βρισκονται οι περισσοτερες ελληνικες οικογενειες...

Μόλις μίλησα με την ομοσπονδία παιδικών σταθμών.

Τους ρώτησα τι λέει το έγγραφο και λέει ορίζεται σίτιση 50-70.

τους ρώτησα από που το βρήκατε αυτό. λέει ότι είναι απόφαση της ΕΕΤΑΑ και ότι υπάρχει στο ιντερνετ.

Τις λέω δεν υπάρχει και ότι εγώ έχω δυο χαρτιά το ένα δελτίο τύπου το δικό σας και ένα του παγκρήτιου συλλόγου. ο παγκρήτιος σύλλογος λέει ότι τα 50-70 τα λέει το έγγραφο του υπουργείου, ότι έχω το έγγραφο και δεν λέει τίποτα τέτοιο.

την ξαναρώτησα εσείς που το βρήκατε; Είναι προϊόν διαβούλευσης με την ΕΕΤΑΑ.

Την ρώτησα υπάρχει έγγραφο του ΕΕΤΑΑ. Μου λέει δεν ξέρω εγώ δεν έχω στα χέρια μου ρωτήστε στην ΕΕΤΑΑ τον κ. Γούπιο ή τον κ. Ντίκο στο υπουργείο.

Με λίγα λόγια το συμφώνησαν προφορικά.

Διαφημίσεις

Aaaaa καλα!!!! Τι αλλο θα ακουσουμε φετος???

Οσες εχουν δωσει χρηματα για τη σιτιση σας εχουν κοψει αποδειξη η κατι αλλο τελοςπαντων που να το αποδυκνιει οτι εχετε πληρωσει??

πλήρωσα για ενα μηνα μεταφορα κ σίτιση 140 ευρω (80 μεταφορα + 60 σίτιση), απόδειξη δεν πηρα (εχω ομως μαρτυρα), οταν ρωτησα για αποδειξη μου ειπε στο τελος θα παρετε ολο το ποσο.... υποτίθεται οτι περιμενουν ακομα να ξεκαθαρίσει το θέμα με τη σίτιση.. κ της ειπα οτι αν τελικα χρεωθουμε την σίτιση θα κόψω την μεταφορα... ρε παιδια τους συμφέρει όλο αυτό απορώ?? το λεωφορείο είναι σχεδον αδειο καθημερινα αν χρεωναν λιγότερο ποσο κ ηταν γεματο δεν θα τους συμφερε καλυτερα???

καλησπερα

μολις γυρισα απο τον παιδικο του γιου μου.μιλησα με την ιδιοκτητρια για το ποσο που ζηταει για την σιτιση δηλ τα 50 ευρω. μου ειπε οτι αυτα ειναι και δεν μπορει να κανει κατι αλλο. την ρωτησα αν δεν εκαναν μειωση απο τα 2900 θα μου ζηταγε επιπλεον? και μου λεει οχι βεβαια. και τωρα της λεω γιατι μου ζητας παραπανω. και αρχισε το παραμυθι της ποιοτητας του φαγητου, της διετης συμβασης που ειχε υπογραψει με αλλα ποσα.οτι κανονικα αυτη ζηταει 4500 το χρονο και εχει εχειπεσει στα 2500 κι αλλα τετοια χαριτωμενα.

τελος παντων ενω ειχαμε την αντιπαραθεση μας μου ειπε οτι στην τελικη δεν μπορει να κανει κατι αλλο ουτε ξαφνικα αυτη να ζηταει λιγοτερα λεφτα γιατι ετσι συζητησει με τους υπολοιπους σταθμους.

της ειπα οτι υπαρχουν παιδικοι που ζητανε μονο την διαφαρα ή ακομη και τιποτα και με ρωτησε τι ταιζουν τα παιδακια του σχολειου? εγω δινω φρεσκο ψαρι, βιολογικο λαδι, επωνυμη φετα, ζυμωτο ψωμι κ.α.

της ειπα οτι καθε 25 που θελει μπροστα τα λεφτα εγω δεν εχω γιατι ειναι τελος του μηνα. αν θελει να την πληρωμω καθε 1η και δεχτηκε. με εμπιστευεται μου λεει.... μηπως γινει και κατι μεχρι τοτε.

της ειπα οτι θελω να της πληρωσω την διαφορα και οχι να μην δωσω τιποτα, καταλαβαινω και την δικη τους κατασταση αλλα δεν το δεχτηκε.

απορια μεγαλη..... με 4500 το χρονο θελω να δω ποσα παιδακια θα εχει του χρονου....

Σήμερα με ενημέρωσαν και εμένα ότι στα 50 της μετακίνησης προστίθενται και 20 για σίτιση... Δεν τα έχω. Πιθανολογώ πως θα κόψω τη μετακίνηση και μαζί και τον λαιμό μου για να βρω τρόπο να την πηγαινοφέρνω εγώ...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εμενα μου συνεβη σημερα αυτο το εβαλα και στο παρεντς

Μολις γυρισα απο τον παιδικο μας ο οποιος ειναι δυτικα.Ακουγα και διαβαζα διαφορα για την τεραστια εκμεταλευση μας απο τους παιδικους απο τα ΕΣΠΑ απο οποιονδηποτε αρμοδιο τελος παντων

Ο δικος μας παιδικος σταθμος λοιπον σημερα μας ειπε οτι επειδη το ωραριο ειναι 7-3μμ κι εγω μπορω να το παιρνω 3.20 τις 3 απο τις 5 ημερες θα πρεπει να τους δωσω 30 ευρω επιπλεον ασυζητητη. Και μαλιστα ουτε ευρω παρακατω λογω των λιγοτερων ημερων αν θελετε να τα παιρνετε καθε μερα στις 4μμ ή αλλιως 2,45-3,00μμ

Πραγματικα ειμαι εξοργισμενη γιατι μου βαλαν το μαχαιρι στο λαιμο απο την αρχη υποχρεωθηκα στην δουλεια μου να φευγω 15΄πιο μπροστα για να προλαβαινω και τωρα μου εσκασαν αυτο

Νοιωθω την εκμεταλευση στο πετσι μου βρε παιδια. Θα προτιμουσα να μου πει οτι τους εκοψαν λεφτα και να συμβαλουμε παρα αυτο

Οσο για την γραφικη υλη μας ζητησαν τελικα τα 50 ευρω που δεν θα μας ζητουσαν. Αλλα κι αυτο το καταλαβαινω αφου τους εκοψαν τοσα χρηματα εμας γιατι δεν μας καταλαβαινει ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΑ ΕΕταα θα γινει λετε κατι

Ποια ειναι η αποψη σας?

Φοβαμαι κιολας παιδια αφηνουμε δεν αφηνουμε παλτα

Ειχε καμια αναλογη εμπειρια στον ευοσμο?

Δεν εχω υπογραψει τιποτα ακομη γιατι λεει δεν τα εχουν και ειμαι απο τους πρωτους πινακες. Λετε αν δεν δωσω τα χρηματα να μου πουν bye-bye

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...