Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

KΑλημερα!!!

Τι κανουμε βρε παιδια για να καταλαβω?Υπογραφουμε την νεα τοποθετηση κ το ριχνουμε στο μουρλο?Εμας μας ζητησε κ για γραφικη υλη.Τι πρεπει να κανω για να ειμαι νομιμη?

Διαφημίσεις

KΑλημερα!!!

Τι κανουμε βρε παιδια για να καταλαβω?Υπογραφουμε την νεα τοποθετηση κ το ριχνουμε στο μουρλο?Εμας μας ζητησε κ για γραφικη υλη.Τι πρεπει να κανω για να ειμαι νομιμη?

αυτο ακριβως.υπεγραψε την τοποθετηση να μην σε κουναει κανεις και μετα κανε την τρελη......

αλλα να εχεις υπογραψει.... γραφικη υλη? χα χα πεστους. να πας την προσκληση για αυτο και να πεις οτι μιλησες και με δικηγορο εκτος απο εεταα

καλημερα

αυτο ακριβως.υπεγραψε την τοποθετηση να μην σε κουναει κανεις και μετα κανε την τρελη......

αλλα να εχεις υπογραψει.... γραφικη υλη? χα χα πεστους. να πας την προσκληση για αυτο και να πεις οτι μιλησες και με δικηγορο εκτος απο εεταα

καλημερα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΧΘΕΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΧΘΕΣ

πραγματικα δεν το καταλαβαινω αυτο. ειναι παρανομοι....

τοποθετηθηκες εκει θελουν δεν θελουν. να κανεις καταγγελια οτι δεν σας δινουν να υπογραψετε.... μην τους φοβαστε. κανενας δικηγορος δεν ειναι εκει μαζι σας να τους κοπει ο βηχας?

ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΗΛ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΗΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΥΣΙΚΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΥΓΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!!!!!

Πες της πως η ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ δεν είναι νόμος, δεν είναι καν απόφαση. Επίσης λέει πως είναι υποχρεωτικό το πρόγευμα, όχι μόνο το πρόγευμα. Στην ΣΥΜΒΑΣΗ που υπέγραψε με την ΕΕΤΑΑ και έδωσε και κανα 10χίλιαρο εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης (5%) λέει πως θα παρέχει πλήρη σίτιση. Αυτό δεν αναιρείται, εκτός αν έχουν υπογράψει καμιά τροποποίηση στη σύμβαση (αμφιβάλλω).

Έμαθε ο κάθε χωριάτης επιχειρηματίας και από νόμους.. Πείτε της πως θα την καταγγείλετε, και δεν θα την πληρώσετε κιόλας. Καλόμαθαν στα ζεστά χρήματα και φέτος δεν τους βγαίνει κι έχουν αφηνιάσει τα ζώα!!

1.ας ειμαστε ηπιοτεροι!!!

2.προς ενημερωση σας συνεβαει και αυτο , οσοι παρακολουθειτε το σαιτ με το ΕΕΤΑΑ ισως το ειδατε

μαμα κατηγγειλε σταθμο και ....εδιωξε το παιδακι τελικα

δε ξερω που σταματανε τα δικαιωματα τους

οκ λεμε καταγγελια

ποσο σιγουροι ειμαστε μετα να αφησουμε το παιδι μας εκει μετα?

Διαφημίσεις

1.ας ειμαστε ηπιοτεροι!!!

2.προς ενημερωση σας συνεβαει και αυτο , οσοι παρακολουθειτε το σαιτ με το ΕΕΤΑΑ ισως το ειδατε

οκ λεμε καταγγελια

ποσο σιγουροι ειμαστε μετα να αφησουμε το παιδι μας εκει μετα?

ρε συ γατουλα δεν τους δινουν να υπογραψουν τις εντολες τοποθετησης αν δεν πληρωσουν. τι εκβιασμος ειναι αυτος? το αντικειμενο τους εχουν καταλαβει πιο ειναι ή περνανε τα παιδια μας για αρνια?

αν δεν πληρωσουν δεν υπογραφουν και μενουν εκτος ετσι κι αλλιως.....

εμάς δε μας έχουνε δώσει ακόμα ΚΑΜΙΑ εντολή τοποθέτησης να υπογράψουμε. Δηλαδή ούτε μέχρι τις 13 Σεπτέμβρη. Όσες φορές έχω ρωτήσει, μου λένε: δε μας τις έχουνε στείλει ακόμα, δεν έχει αποφασιστεί να σας τις δώσουμε κλπ.

Σήμερα μας ζήτησε ο παιδικός 50 για κάθε παιδί για το φαγητό. τα έξοδα για τα υλικά θα τα αναλάβουν λέει αυτοί. Ξαναζήτησα εντολή τοποθέτησης και μου είπαν Παρασκευή ή Δευτέρα. Αλλά αυτό είναι κάτι που το έχουν ξαναπεί.

Αλλά ποιά υλικα; τα παιδιά δε ζωγραφίζουν ούτε έχουν κάνει ακόμα κάποια χειροτεχνία. Και είναι 3 χρονών. Μου κάνει εντύπωση, αλλά δε ξέρω κιόλας γιατί είναι η πρώτη χρονιά που πάνε σε παιδικό. Εσάς τα παιδιά σε αυτή την ηλικία τι κάνουνε;

ποιο site ειναι αυτο γατουλα? μπορεις να το αναφερεις? αν οχι στειλε μου μνμ σε παρακαλω

ΣΕ ΕΜΑΣ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...