Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ 770?, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ 2105201200

τοτε πως μειωσαν το ποσο στα 2500ε οποτε 360ε μηνιαιως ενω εβαλαν ανωτατο οριο 770ε??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα

μου ηρθε και εμενα ραβασακι σημερα να δωσω 50 ? για το μεσημεριανο. εγω ανηκω στην περιφερεια πελοποννησου και δεν δοθηκαν επιπλεον θεσεις την δευετρη φορα. δεν εχω καταλαβει κατι. εχουν κοψει και απο την δικη μας περιφερεια???

επίσης κατι που διαβασα πολλες φορες.... πως γινεται ενω εγινε μειωση 362 ? να καλουμαστε να δωσουμε 50-70 ? το μηνα. πως προεκυψε αυτο το νουμερο???δηλαδη αν δεν γινοταν μειωση παλι θα μας ζητουσαν χρηματα? αυτο να καταλαβω? και αυτο που διαβασα θα το χρησιμοποιησω. συμβαση με την εεταα δεν εχει κανει κανενας συλλογος αλλα ο καθε παιδικος μονος του.

εγω εχω εντολη τοποθετησης που λεει 2900. δεν με εχει ειδοποιησει κανεις οτι πρεπει να υπογραψω νεα τοποθετηση.

για να κλεισω ηδη δινω 80 ? μεταφορα για 6 χιλιομετρα πηγαινε και 6χλμ να γυρισει το παιδι. τα βρισκω πολλα αλλα δεν βολευιμαι αλλιως να πηγαινω εγω τον μικρο. τωρα ζητανε αλλα 50 ?. ΔΕΝ ΕΧΩ.

τι κανουμε????

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΜΑΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ 50

ΕΥΡΩ + 70 Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Καλησπέρα,

Λοιπόν τώρα μπόρεσα να κοιτάξω λίγο τη νομοθεσία. Λοιπόν η με αριθμό 46855/1622 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1186/2008 τεύχος Β αναφέρει ρητά ότι απαγορεύεται η είσπραξη τροφείων από τις δομές και ότι η πρόσκληση πρέπει να το αναφέρει. Η πρόσκληση το αναφέρει. Θα περιμένω να δω το με αριθμό 2.20458/οικ.6.4824/04.09.2012 έγγραφο που υπουργείου αλλά σε κάθε περίπτωση ακόμα και να λέει ότι έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν τροφεία αυτό είναι παράνομο, διότι η 46855/1622 υπουργική απόφαση είναι νόμος του κράτους και δεν μπορεί με ένα έγγραφο να την ανακαλέσει. Για να μπορέσουν να εισπράξουν τροφεία θα πρέπει να κάνουν τροποποίηση της 46855/1622 υπουργικής απόφασης, το οποίο πρέπει να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Καλό βράδυ.

Καλησπέρα,

Για να μπορέσουν να εισπράξουν τροφεία θα πρέπει να κάνουν τροποποίηση της 46855/1622 υπουργικής απόφασης, το οποίο πρέπει να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ.

Συμφωνώ απόλυτα πως αν δεν αλλάξει κάτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσουμε τίποτα. Όποιος πληρώνει τώρα μόνο κακό μπορεί να μας κάνει..

Ήρθαν οι νέες εντολές τοποθέτησης, την υπογράψαμε χθες. Το μόνο που άλλαξε από τις παλιές είναι το ποσό, μειώθηκε κατά 362,00 ευρώ. Από κάτω γράφει χαρακτηριστικά πως "με την παρούσα η μητέρα απαλάσσεται από κάθε δαπάνη σχετική με την φιλοξενία του τέκνου της στη δομή" δηλαδή δεν άλλαξε ο κανονισμός που λέει να μην μας ζητάνε χρήματα για τίποτα. Δεν θα καλύψουμε εμείς την περικοπή, και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μας αναγκάσουν.

ειναι σιγουρο αυτο? και δεν μπορει να παρεμβει η εεταα?κατι δεν μου αρεσει!!!

ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΕΕΤΑΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΕΛΕΟΣ!ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΔΩ?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Λοιπόν τώρα μπόρεσα να κοιτάξω λίγο τη νομοθεσία. Λοιπόν η με αριθμό 46855/1622 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1186/2008 τεύχος Β αναφέρει ρητά ότι απαγορεύεται η είσπραξη τροφείων από τις δομές και ότι η πρόσκληση πρέπει να το αναφέρει. Η πρόσκληση το αναφέρει. Θα περιμένω να δω το με αριθμό 2.20458/οικ.6.4824/04.09.2012 έγγραφο που υπουργείου αλλά σε κάθε περίπτωση ακόμα και να λέει ότι έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν τροφεία αυτό είναι παράνομο, διότι η 46855/1622 υπουργική απόφαση είναι νόμος του κράτους και δεν μπορεί με ένα έγγραφο να την ανακαλέσει. Για να μπορέσουν να εισπράξουν τροφεία θα πρέπει να κάνουν τροποποίηση της 46855/1622 υπουργικής απόφασης, το οποίο πρέπει να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Καλό βράδυ.

Κατερίνα καλημέρα

ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση που μας κάνεις και που δεν μας τα λες στα κινεζικα. ετσι θα ξερουμε και εμεις να μιλησουμε. ήδη ανεφερα στον παιδικο σταθμό του γιου μου οτι δεν ειναι σωστο να ζητανε παραπανω λεφτα από την μειωση. δεν ειπα για καθολου χρηματα γιατι δεν ηξερα αυτα που γραφεις επανω.

εμενα προσωπικα αν και δεν μου περισσευουν καθολου θα ηθελα να δωσω την διαφορα γιατι ετσι καταφεραν να μπουν κι αλλα παιδακια. αλλα οχι να δωσω 200 ευρω παραπανω. δεν τους τα χρωσταω. και δυστυχως δε εχω χρονο να μαζεψω και καμια μαμα απο το σχολειο να παμε οργανωμενες. σε 4 που το ειπα οι δυο το σταματησαν το παιδι τος και οι αλλες δυο δεν ειχαν προβλημα να το πληρωσουν το ποσο.

κρατα μας ενημερους γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα για ολους. δεν ειναι οτι δεν θελουμε. δεν εχουμε ..... ολοι κατι ζητανε...

Σημερα υπεγραψα και γω την εντολη επιτελουυυυςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειχα αρχισει να φοβαμαι οτι στο τελος θα βγαιναμε εκτος με αυτα που ειχα ακουσει.. Και τελικα αποφασισε η υπευθυνη του παιδικους μας οτι θα δινουμε 50 ευρω το μηνα το οποιο δεν την ενδιαφερει αν ειναι με δοσεις η καθε μηνα το ποσο (μας κανει και χαρη δηλαδη) αρκει μεχρι και τελος της χρονιας να τα χει παρει... Εχω παρει ατελειωτες φορες την εεταα τηλεφωνο για το θεμα αυτο των τροφειων αλλα ποτε απο ολες αυτες τις φορες δεν εχω παρει μια σαφης και τελικη απαντηση, επισης δεν εχω καταφερει να μιλησω με καποια μαμα του παιδικου μας που ειναι στο προγραμμα για να παρθει και μια αποφαση δηλαδη στο να αρνηθουμε ολες μαζι για να δουμε τι θα γινει... ετσι βρισκομαι σε διλημα τι να κανω να τα δωσω τα πρωτα 50 ευρο για το μηνα αυτο η να περιμενω μηπως και αλλαξει κατι? Φετος το προγραμμα ειναι πολυ γιουχου και οπως προαναφερθηκε παραπανω θελω να δω του χρονου τι θα κανουνε που δεν θα υπαρχουν σχεδον καθολου παιδια στους ιδιωτικους αφου δεν θα υπαρχει εσπα...

Πάντως αν δεν υπάρχει επιδοτούμενο πρόγραμμα του χρόνου προβλέπω να αρχίσουν οι προσφορές και τα παζάρια στους παιδικούς από το καλοκαίρι!!!

Κανένα site με καλά κουπόνια για παιδικούς σταθμούς ξέρετε??? ;)

Μπραβο κοριτσια που το ψαχνετε κ βοηθιομαστε κ μεις

τωρα μου ζητανε 40 ευρω, δηλ. 80 κ για τα δυο παιδια

που δυσκευομαι να τα δωσω. Εντωμεταξυ δουλευω κ δεν

εχω τι να τα κανω αλλιως θα τα επαιρνα. Με ενοχλησε που

ζητησα καλυτερη τιμη ως πολυτεκνη κ πηρε υφος στριγγλας

οτι ολοι θελουν καλυτερη τιμη. Στην εετααΛαρξσας που πηρα

τηλ. μου ειπαν οσα λετε για υπουργειο εργασιας αλλα δε με

καλυψαν ειπαν οτι μπορω να φυγω με υπευθυνη δηλωση κ οτι

λογικα θα κΑλεσουν αλλο παιδακι. Τωρα τι της λεω αυριο; πληρωνω;

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα πως αν δεν αλλάξει κάτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσουμε τίποτα. Όποιος πληρώνει τώρα μόνο κακό μπορεί να μας κάνει..

Ήρθαν οι νέες εντολές τοποθέτησης, την υπογράψαμε χθες. Το μόνο που άλλαξε από τις παλιές είναι το ποσό, μειώθηκε κατά 362,00 ευρώ. Από κάτω γράφει χαρακτηριστικά πως "με την παρούσα η μητέρα απαλάσσεται από κάθε δαπάνη σχετική με την φιλοξενία του τέκνου της στη δομή" δηλαδή δεν άλλαξε ο κανονισμός που λέει να μην μας ζητάνε χρήματα για τίποτα. Δεν θα καλύψουμε εμείς την περικοπή, και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μας αναγκάσουν.

και τι κανατε? δεν σας ζητησαν καθολου χρηματα για την σιτιση??:shock:

Μπραβο κοριτσια που το ψαχνετε κ βοηθιομαστε κ μεις

τωρα μου ζητανε 40 ευρω, δηλ. 80 κ για τα δυο παιδια

που δυσκευομαι να τα δωσω. Εντωμεταξυ δουλευω κ δεν

εχω τι να τα κανω αλλιως θα τα επαιρνα. Με ενοχλησε που

ζητησα καλυτερη τιμη ως πολυτεκνη κ πηρε υφος στριγγλας

οτι ολοι θελουν καλυτερη τιμη. Στην εετααΛαρξσας που πηρα

τηλ. μου ειπαν οσα λετε για υπουργειο εργασιας αλλα δε με

καλυψαν ειπαν οτι μπορω να φυγω με υπευθυνη δηλωση κ οτι

λογικα θα κΑλεσουν αλλο παιδακι. Τωρα τι της λεω αυριο; πληρωνω;

εμεις υπογραψαμε για να μην διαγραφουμε....και της ειπα οτι θα πληρωνω τα 60 ε που ζητησε για το φαγητο μεχρι να μπορω....και μου ειπε οτι γινετε..

και οταν της ειπα οτι λεει ξεκαθαρα μεσα στο σαιτ για την υποχρεωτικη παροχη προγευματος ή απογευματινου απο το εσπα και τα 60 ε ειναι πολλα για το μεσημεριανο χαβιαρι θα τρωει? μου λεει δεν το ξερει θα ρωτησει και αν γινετε να στελνω ταπερ...αλλα απο το υπουργειο τους ειπαν οτι μπορουν να ζητησουν απο 60-70ε μηνιαιως το ανωτερο...και αυριο θα μου δωσει το εγγραφο...μαλλον κατι παιζετε με υπουργειο και δομες...δεν μπορει η εεταα να λεει ετσι και το υπουργειο γιουβετσι...!!!!τι αποφασισαν εντελει?:evil:

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΗΔΗ 2 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΕΤΑΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΗΛ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΗΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΥΣΙΚΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΥΓΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΗΔΗ 2 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΕΤΑΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΗΛ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΗΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΥΣΙΚΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΥΓΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!!!!!

Aaaaa καλα!!!! Τι αλλο θα ακουσουμε φετος???

Οσες εχουν δωσει χρηματα για τη σιτιση σας εχουν κοψει αποδειξη η κατι αλλο τελοςπαντων που να το αποδυκνιει οτι εχετε πληρωσει??

To οτι λεει η εεταα θα παρεχεται προγευμα και απογευματινο το ερμηνευει κανεις όπως θέλει.... Αλλοι λενε ΜΟΝΟ προγευμα , αλλοι ότι ειναι υποχρεωτικο το προγευμα, εκτός του κυριου γευματος....

Δεν μπορω να το καταλαβω παντως το να μην δεχτουν ουτε την λυση του ταπερ στην τελική.... υπαρχει το θεμα της ζηλιας, αλλα και στα προνηπια στο ολοημερο το καθενα το δικο του φαγητο δεν φερνει? Ας το αντιμετωπισουν!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...