Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΕΕΤΑΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ 05/09/12 ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΣΙΤΙΣΗ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ Ή ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.... Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ 70?....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΕΕΤΑΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ 05/09/12 ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΣΙΤΙΣΗ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ Ή ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.... Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ 70?....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

καλημερα

εμενα αλλο με νοιαζει και οποιος ξερει να απαντησει....

πως νομιμοποιειται ο συλλογος σε αυτη του την αποφαση να ζηταει δηλ παραπανω λεφτα απο αυτα που κοπηκαν??? μπορει να το κανει?? και τι ειναι αυτος ο συλλογος δηλαδη? να κανουμε και εμεις συλλογο τοτε και να λεμε θα πληρωσουμε την διαφορα. θα ειμαστε νομιμοι?

καλημερα

εμενα αλλο με νοιαζει και οποιος ξερει να απαντησει....

πως νομιμοποιειται ο συλλογος σε αυτη του την αποφαση να ζηταει δηλ παραπανω λεφτα απο αυτα που κοπηκαν??? μπορει να το κανει?? και τι ειναι αυτος ο συλλογος δηλαδη? να κανουμε και εμεις συλλογο τοτε και να λεμε θα πληρωσουμε την διαφορα. θα ειμαστε νομιμοι?

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ 770?, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ 2105201200

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ 770?, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ 2105201200

οποτε πληρωνουμε κανονικα και λεμε παλι καλα που μας ζητησαν 50 ευρω....

Διαφημίσεις

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΚΕΙ

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΚΕΙ

ο κουνιαδος μου θα την στειλει προνηπιο την δικια του. δεν βγαινει ο ανθρωπος και αφου την ειχαν δεχτει θα την στειλει. του ζητησαν 80 ευρω για μεταφορικα και ειναι 6 χλμ αποσταση.

τους τα εχω μαζεμενα απο χτες παντως στον παιδικο. τους ειχα ζητησει το παιδι να φευγει απο το σπιτι 7μιση με 8 αν υπαρχει λεωφορειο και μας εβαλαν τελικα 7 και τεταρτο το πρωι. και ο αντρας μου βλεπει το σχολικο τους να περνα 8 παρα τεταρτο καθε μερα κατω απο το σπιτι μας!!!! και καθομαι και τον ξυπναω τον καψερο απο τις 6μιση γιατι πρεπει να του δινω και Τ4 και μετα απο μιση να πιει γαλα για να φυγει.....

θελω ομως ν τους δω ολους αυτους του χρονου που δεν θα υπαρχει εσπα.....

ο κουνιαδος μου θα την στειλει προνηπιο την δικια του. δεν βγαινει ο ανθρωπος και αφου την ειχαν δεχτει θα την στειλει. του ζητησαν 80 ευρω για μεταφορικα και ειναι 6 χλμ αποσταση.

τους τα εχω μαζεμενα απο χτες παντως στον παιδικο. τους ειχα ζητησει το παιδι να φευγει απο το σπιτι 7μιση με 8 αν υπαρχει λεωφορειο και μας εβαλαν τελικα 7 και τεταρτο το πρωι. και ο αντρας μου βλεπει το σχολικο τους να περνα 8 παρα τεταρτο καθε μερα κατω απο το σπιτι μας!!!! και καθομαι και τον ξυπναω τον καψερο απο τις 6μιση γιατι πρεπει να του δινω και Τ4 και μετα απο μιση να πιει γαλα για να φυγει.....

θελω ομως ν τους δω ολους αυτους του χρονου που δεν θα υπαρχει εσπα.....

ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ!

Εμάς μας είπε ότι θα βγει τελικά από το πρόγραμμα....

χαχαχαχχαχαχαχ ότι να ναι...

Είναι τραγικό που συμπεριφέρονται λες και τα παιδιά μας είναι προϊόντα.

Όχι τίποτε άλλο, άφησα και τη θέση στο νηπιαγωγείο.

Τί κάνατε τελικά ??? Σας δήλωσε ότι, όντως, δεν θα συμμετέχει στο Πρόγραμμα δλδ ???? Και το παιδί ? Εσύ εργάζεσαι ? ω ρε πού πάμε

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, έχω κάνει αίτηση στο υπουργείο για να μου δώσουν το έγγραφο. θα δει λέει η νομική υπηρεσία αν έχω έννομο συμφέρον να το πάρω και μετά θα μου το δώσουν

τι 50ε λες? εμας μας ζητησαν 60ε μηνιαιως....και οταν της ειπα οτι η διαφορα ειναι λιγοτερη και οτι το εσπα καλυπτει το προγευμα ή το απογευματινο δεν ηξερε και θα ρωταγε την αδερφη της...

αλλα πρεπει να υπογραψω γιατι λεει το παιδι θα διαγραφει...

Καλησπέρα, έχω κάνει αίτηση στο υπουργείο για να μου δώσουν το έγγραφο. θα δει λέει η νομική υπηρεσία αν έχω έννομο συμφέρον να το πάρω και μετά θα μου το δώσουν

ειναι σιγουρο αυτο? και δεν μπορει να παρεμβει η εεταα?κατι δεν μου αρεσει!!!

Άντε να δούμε τι θα γίνει...

στην τοπική τηλεόραση μου είπαν πως βγήκε ένας πρόεδρος και είπε πως πρέπει να πληρώσουμε, αφού είναι απόφαση υπουργείου 50 - 70 Ευρώ.

Στο facebook κάποιος έγραψε

Σχετικά με την Υπ.Απόφαση που αναφέρετε ότι σας έδωσαν από Παιδικό Σταθμό, σας παρακαλώ να ενημερώσετε την ΕΕΤΑΑ (τηλ.210-524646) και να μιλήσετε με την κα Κοφινιώτη ώστε να εξετάσουνε το θέμα. Δεν υπάρχει κάποια σχετική Υπουργική Απόφαση που να ορίζει ποσό σίτισης.

Επίσης έγραψε κάποια αυτό (δεν ξέρω αν βοηθάει)

http://www.esfhellas.gr/greek/userfiles/%CE%A6%CE%95%CE%9A%201186-2008.pdf

http://www.pliroforiodotis.gr/index.php/2010-06-26-22-28-49/25485-2012-09-05-17-23-10

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...