Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Πηρα σήμερα τηλέφωνο, και δεν εχουν ερθει ακόμα οι εντολές τοποθέτησης, αλλα μου είπε ότι ανεξαρτητα του πότε θα έρθουν, ξεκινάμε απο Δευτερα κανονικά!

ΧριστιΝΑ θα ελεγα να μην κανεις αρνηση θεσης....να δωσει σαν προκαταβολη τα 360 ευρω για τη σιτιση και τα υπολοιπα αν και όποτε ξεκαθαριστεί επισημα.

Θα ελεγα να της κανεις το εξης "παζαρι"

Να της πεις, οτι αν κανω αρνηση θεσης ΜΕ καταγγελία Η ΘΕΣΗ ατο σταθμο μενει κενη. Οποτε πες της τι προτιμάτατε... να χάσετε 200 ευρω (τη διαφορα 350-550) ή να χασετε 2.500 χιλιάρικα

Αυτο δεν μπορω να το καταλάβω ειναι οπως τα ξενοδοχεια, που πας και ειναι αδειο, και σου λενε πω 100 ευρω, τους λες 8Ο και λενε οοοχι δεν γινεται....δηλ προτιμουν να χασουν 80 ευρω τη βραδια παρα να το δωσουν 20 ευρω φθηνοτερα....και να βαρανε μυγες

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σας,

Εμεις περασαμε σε δημοσιο παιδικο που πηγαιναμε και περυσι, με τις νεες λιστες

Μιλησα με τον παιδικο και μου ειπε οτι περιμενουμε τις εντολες τοποθετησεις ΑΛΛΑ δεν εχουμε προσωπικο.

Με την εεταα που μιλησα οι εντολες εχουν φυγει ταχυδρομικα απο αθηνα εχθες οποτε το ατγοτερο δευτερα-τριτη θα ειναι στους παιδικους.

Στον παιδικο μου ειπαν οτι αν δεν ερθει προσωπικο δεν προκειται να παρουν τα παιδακια.

Σημερα ο δημος μαε εβγαλε προκυρηξη για προσληψη προσωπικου στους παιδικους ο οποιος βεβαια θα διαρκεσει μονο 5 μερες.

Το θεμα μου ειναι οτι διαβασα οτι οι νεες εντολες πρεπει να υπογραφουν μεχρι 21/9.

Γινεται να υπογραψουμε την εντολη και να παρουν τα παιδακια μετα απο 2-3 εβδομαδες???

Γιατι μεχρι να τελειωσει η προκυρηξη , να γινει η διαλογη και να βγουν τα αποτελεσματα βλεπω να τους περνει 1 μηνα και αυτο το συντομοτερο, γιατι μπορει να παρει και παραπανω.

ειμαι κι εγω ακριβως στην ιδια περιπτωση με τις νεες λιστες μας πηραν στον παλιο παιδικο... δεν εχω δει καινουργιο προσωπικο, και ειναι πολυυυυυ περισσοτερα παιδια απο περυσι, ομως δνε μου ειπαν τιποτα...

Λογικά δεν εχουν δικαιωμα να ανρηθουν το παιδι να αρχισει.... κανενα δικαιωμα, τι θα κανει δηλ μια μαμα ενα μηνα το παιδι της...

Ας ειναι πιο στριμωγμενα στην αρχη τι να πω, ας βρουν τροπο μεταξυ τους, ας αναλαβει χρεη δασκαλας η διευθυντρια μεχρι να ερθει η δασκαλα....επικονωνησε με εεταα παντως και πες τους το προβλημα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ο παιδικος μου ειπε οτι ηδη εχουμε υπεραριθμα παιδακια σε σχεση με το προσωπικο.

Στο εντωμεταξυ ο παιδικος μας πηρε επιπλεον 28 παιδακια, οποτε ειναι λιγο δυσκολο να στριμωχτουν τοσα παιδακια στις 2 ταξεις που υπαρχουν τωρα , γιατι περυσι ηταν 3 ταξεις.

Σκεφτομαι να παω στον παιδικο και να τους πω οτι λογω εργασιας μου επειγει να την παρουν στο παιδικο.

Βεβαια ειμαι σιγουρη οτι η απαντηση που θα εισπραξω ειναι οτι ολλες οι μαμαδες δουλευουν, αλλα και εγω θα της απαντησω οτι περυσι που πραν 60 παιδακια με το προγραμμα μονο εγω και αλλη μια μαμα ειμασταν εργαζομενες.

Ολες οι υπολοιπες καμια δεν δουλευε και αυτο 100% σιγουρο που λεω.

Οι μισες ηταν ανεργες και οι αλλες μισες εμφανιζαν οτι δουλευαν καθως ειχαν συγγενεις με επιχειρησεις!!!

Διαφημίσεις

πως μπορω να κανω καταγγελια στον παιδικο οτι ζηταει 550 αντι 362.5 που θα επρεπε???

Βρε παιδιά γιατί το έχουμε δέσει κόμπο ότι θα έπρεπε να πληρώσουμε ???

Επίσημη ανακοίνωση έχει βγεί?

Εμένα μου είπαν από τον ιδ. παιδικό σταθμό πως αν δε τα δώσουμε θα αναγκαστούν να διώξουν τα παιδάκια αυτά.. Ξέρουμε και οι δύο πως δε γίνεται αυτό αλλά να χαμε να λέγαμε...

Και ξαναλέω.. είναι παράνομος και το ξέρει πως είναι γιατί δεν παρέχει σίτιση και παρ' όλα αυτά ζητάει 30? / μήνα................. Θα μας τρελλάνουν!!!!!!

Βρε παιδιά γιατί το έχουμε δέσει κόμπο ότι θα έπρεπε να πληρώσουμε ???

Επίσημη ανακοίνωση έχει βγεί?

Το ότι θα πρέπει να δώσουμε είναι δεδομένο γιατί η ανακοίνωση του ΕΕΤΑΑ για την μείωση λέει ότι η σίτιση περιλαμβάνει πλέον μόνο το πρωινό ή το απογευματινό. οπότε αν στους παιδικούς τρώνε μεσημεριανό πρέπει να το πληρώσουμε.

Το ότι θα πρέπει να δώσουμε είναι δεδομένο γιατί η ανακοίνωση του ΕΕΤΑΑ για την μείωση λέει ότι η σίτιση περιλαμβάνει πλέον μόνο το πρωινό ή το απογευματινό. οπότε αν στους παιδικούς τρώνε μεσημεριανό πρέπει να το πληρώσουμε.

Οκ , αλλά το ανακοίνωσε ποτέ η ΕΕΤΑΑ στις ωφελούμενες μητέρες?

Η ανακοίνωση που έβγαλαν λέει ότι μειώνονται τα χρήματα και ότι η σίτιση

είναι πρωϊνό ή απογευματινό.

Δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύονται τα τάπερ , δεν λέει ότι τη διαφορά την πληρώνουν οι γονείς και γενικά δεν λέει και πολλά...

Έτσι ο κάθε σταθμός βγάζει ότι κουστουμάκι θέλει!!!

Και να σας το πάω και μακρύτερα:

Εγώ πέρασα στην Α2 σε σταθμό που δεν είχε σίτιση.

Και εκεί έγινε όμως μείωση 12,5%.

Δηλαδή από αρχικό ποσό 2.600 ? θα πάρουν τελικά 2.275 ? (-325?)

Θα μου ζητήσουν λεφτά????

Η φίλη μου πέρασε στην Α2 σε σταθμό με σίτιση

Δηλαδή από αρχικό ποσό 2.900 ? θα πάρουν τελικά 2.537,50 ? (-362,50?)

Εκείνη θα πληρώσει??? Πόσα????

Που τα λέει αυτά η ΕΕΤΑΑ προς τις μητέρες?

Διαφημίσεις

πως μπορω να κανω καταγγελια στον παιδικο οτι ζηταει 550 αντι 362.5 που θα επρεπε???

Αν κανεις καταγγελιά θα κάνεις στην εεταα...θα καταγγειλεις τον συγκεκριμενο σταθμο, αλλα από οτι φαίνεται εχουν μπλεξει τα μπουτια τους κι αυτοι...

Ας βγαλουν επιτελους μια επισημη ανακοινωση, ΠΡΕΠΕΙ να πληρωσεις? Αν ναι μεχρι πόσα? Τι κενά νόμου και βλακείες, απλοί συμφωνηθέντες όροι ειναι του προγράμματος.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Οκ , αλλά το ανακοίνωσε ποτέ η ΕΕΤΑΑ στις ωφελούμενες μητέρες?

Η ανακοίνωση που έβγαλαν λέει ότι μειώνονται τα χρήματα και ότι η σίτιση

είναι πρωϊνό ή απογευματινό.

Δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύονται τα τάπερ , δεν λέει ότι τη διαφορά την πληρώνουν οι γονείς και γενικά δεν λέει και πολλά...

Έτσι ο κάθε σταθμός βγάζει ότι κουστουμάκι θέλει!!!

Και να σας το πάω και μακρύτερα:

Εγώ πέρασα στην Α2 σε σταθμό που δεν είχε σίτιση.

Και εκεί έγινε όμως μείωση 12,5%.

Δηλαδή από αρχικό ποσό 2.600 ? θα πάρουν τελικά 2.275 ? (-325?)

Θα μου ζητήσουν λεφτά????

Η φίλη μου πέρασε στην Α2 σε σταθμό με σίτιση

Δηλαδή από αρχικό ποσό 2.900 ? θα πάρουν τελικά 2.537,50 ? (-362,50?)

Εκείνη θα πληρώσει??? Πόσα????

Που τα λέει αυτά η ΕΕΤΑΑ προς τις μητέρες?

Περιμένετε στο ακουστικό σας. Έχω βάλει κάποιον να μου βρει το έγγραφο με βάσει το οποίο δήθεν τους έχει επιτραπεί να ζητήσουν από 50 έως 70 ευρώ το άτομο. Μάλλον τη Δευτέρα θα το έχω. Πάντως προτείνω σε όλες να λένε στους σταθμούς θα τους πληρώνετε με το μήνα μέχρι να ξεκαθαριστεί το ζήτημα.

ναι αλλα πως???με φαξ???ειμαι επαρχιαααααααα!!!!ουιτ?!!

το ουιτ τι ειναι? :P

Με email τοτε ή με φαξ, αλλα καλυτερα προσπαθησε να πιασεις γραμμη τηλεφωνικα.... να σε κατυεθυνουν καλυτερα να τους πεις το θεμα κλπ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αντί να καθόμαστε και να το "κουβεντιάζουμε" μεταξύ μας βγάζοντας , ίσως, λάθος συμπεράσματα, μήπως θα ήταν πιο σωστό όποιος έχει αμφιβολίες για το αν και τι πρέπει να πληρώσει να κάνει μια έγγραφη ερώτηση στην ΕΕΤΑΑ (παίρνοντας αριθμό πρωτοκόλλου) και να περιμένει τη γραπτή απάντηση της;

Καθόμαστε και ερμηνεύουμε ανακοινώσεις της ΕΕΤΑΑ, αναπαράγουμε φήμες, προσθέτουμε άγχος στο ήδη υπάρχον, δημιουργούμε εντυπώσεις χωρίς να έχουμε μια επίσημη γραπτή θέση/ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ που "τρέχει" το πρόγραμμα.

Έβγαλε ο σύλλογος των παιδικών σταθμών μια ανακοίνωση προς τους σταθμούς για να απαιτήσουν τροφεία. Συγγνώμη κιόλας, αλλά ποσώς με απασχολεί τι αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου τους!!!

Αν δημιουργηθεί ένας σύλλογος γονέων και ανακοινώσει προς τα μέλη του ότι θα πρέπει οι παιδικοί σταθμοί να κάνουν και μασάζ στα παιδιά, τους γονείς και τους συγγενείς τους (όχι όλους, μέχρι τρίτου βαθμού) θα πρέπει οι παιδικοί σταθμοί να το κάνουν;

Για ποιό λόγο λοιπόν να συμμορφωθώ εγώ με την ανακοίνωση του συλλόγου τους;

Και στο κάτω κάτω, ο κάθε παιδικός σταθμός έχει υπογράψει μια σύμβαση με την ΕΕΤΑΑ και όχι ο σύλλογος.

Και αν ο σταθμός αθετήσει τη συμφωνία και παραβεί τους όρους, θα έχει ο ίδιος ο σταθμός κάποιες κυρώσεις που προβλέπονται από τη σύμβαση.

Απλά τα πράγματα:

α) έχω απορία; β) ρωτάω γραπτώς, γ) παίρνω γραπτή απάντηση από την ΕΕΤΑΑ, δ) με αυτή την απάντηση λειτουργώ ως προς το τι πρέπει να πληρώσω και τι όχι.

Όσο για τις οφελούμενες από την επαρχία, αυτές καλό θα είναι να υποβάλλουν την ερώτησή τους με συστημένη επιστολή.

Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...