Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

και εμεις που περασαμε στην παιδικη ακαδημια στην παλατιανη...οταν

πηγε ο συζυγος και ρωτησε του ειπαν οτι δεν εχει ερθει ο πινακας και καλυπτονται τα παντα εκτος της μεταφορας και καποιο ποσο για το φαγητο...το οποιο δεν ξερουν ακομα....φιλη αλλη περασε σε δημοσιο και εκει δεν ξερουν τιποτα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kappaduo βρηκα και αυτα μεσα στη προσκληση

2.8 Διακοπή παρεχόμενης υπηρεσίας

Τόσο ο Ανάδοχος, όσο και οι ωφελούμενες, υποχρεούνται να ενημερώνουν εντός 10 ημερών (από την ημερομηνία διακοπής) και εγγράφως την Ε.Ε.Τ.Α.Α. για τις περιπτώσεις διακοπής φύλαξης του τέκνου κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, είτε κατόπιν δηλώσεως της ωφελούμενης, είτε εφόσον συντρέχουν λόγοι διακοπής, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία και τον Κανονισμό λειτουργίας του Αναδόχου, καθώς και για την αιτία που προκαλεί τη διακοπή.

Στις περιπτώσεις αυτές, θα καταβάλλεται στον Ανάδοχο το αντίτιμο του τρέχοντος μηνός που αντιστοιχεί στη θέση που διακόπηκε και θα λαμβάνεται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. κάθε δυνατή μέριμνα για την πλήρωση της κενής θέσης από επιλαχούσα ενδιαφερόμενη μητέρα.

Εάν η θέση καλυφθεί από νέα ωφελούμενη κατά τη διάρκεια του ίδιου μήνα αποχώρησης του τέκνου της προηγούμενης, η νέα ωφελούμενη θα υπογράφει στο «Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών τοποθέτησης» τον επόμενο μήνα από την εγγραφή του τέκνου της στη Δομή.

Η εντολή τοποθέτησης ακυρώνεται αυτοδικαίως με ευθύνη του αναδόχου, στις περιπτώσεις αυτές που δεν γίνεται χρήση των παρεχομένων υπηρεσιών φύλαξης συνεχώς και αδιαλείπτως κατά το τρίμηνο που προηγείται της ακύρωσης, παρά την υπογραφή του αντίστοιχου πεδίο του «Συνοδευτικού Εντύπου Εντολών Τοποθέτησης» για τη συμμετοχή της ωφελούμενης στο πρόγραμμα τους αντίστοιχους μήνες.

ΚΑΙ

Το φυσικό αντικείμενο θα εκφράζεται σε ανθρωπομήνες φύλαξης τέκνων. Η πιστοποίηση του φυσικού αντικειμένου μπορεί να γίνει με επιτόπιο έλεγχο ή από τον έλεγχο των «Συνοδευτικών Εντύπων Εντολών Τοποθέτησης» ή /και από συμπληρωματικά στοιχεία τα οποία μπορεί να ζητήσει η Ε.Ε.Τ.Α.Α. και τα οποία θα περιγράφονται στη Σύμβαση.

Σε περίπτωση διακοπής της παρεχόμενης υπηρεσίας για λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του Αναδόχου και της Δομής, αποδίδεται σε αυτόν το αντίτιμο του τρέχοντος μηνός που αντιστοιχεί στη θέση που διακόπηκε.

Η πληρωμή κάθε δόσης συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων, θα γίνεται βάσει αντίστοιχου παραστατικού, που θα εκδίδει για τη συγκεκριμένη δόση ο ανάδοχος.

ΚΑΙ

Σε περίπτωση, που μία μητέρα εγγράψει το παιδί της στη Δομή αλλά δεν δύναται να παρακολουθήσει τον πρώτο μήνα ή κάποιο μήνα του σχολικού έτους, η θέση δεν αναπληρώνεται εφόσον η ωφελούμενη μητέρα καταθέσει στη Δομή υπεύθυνη δήλωση αναφερόμενη στους λόγους απουσίας του τέκνου της και ότι επιθυμεί να ωφεληθεί των υπηρεσιών της δομής στη συνέχεια. Ο Φορέας οφείλει άμεσα να ενημερώσει εγγράφως την Ε.Ε.Τ.Α.Α και να επισυνάψει την υπεύθυνη δήλωση της μητέρας. Στην περίπτωση αυτή, η μητέρα δεν υπογράφει το Συνοδευτικό έντυπο Εντολών Τοποθέτησης κατά το μήνα ή τους μήνες απουσίας του τέκνου της και θα υπάρχει μείωση των προβλεπόμενων ανθρωπομηνών φύλαξης.

se eyxαριστω πολυ

εχω ενα προβλημα με τον ΗΥ μου και δεν μπορω να μπαινω

ειναι πολυ χρησιμες παντως ολες αυτεςοιπληροφοριες

Κάτι πρέπει να γίνει... Το εντελώς επιδοτούμενο έγινε άνευ μετακίνησης. Και απ τη μετακίνηση πήγαμε ΚΑΙ στη σίτιση... Ε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ! Δηλαδή που θα βρούμε 80 ευρώ τον μήνα? Και μάλιστα για κάτι που θα έπρεπε να είναι δωρεάν...

Από τον δικό μας σταθμό δεν έχει αναφερθεί τίποτα για επιπλέον χρήματα. Βέβαια η δική μας περιφέρεια δεν πήρε επιπλέον παιδιά τώρα στη 2η επιλογή. Δεν ξέρω αν η μείωση είναι για τις περιφέρειες που δόθηκαν επιπλέον θέσεις...

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα

ραβ η μειωση αφορα ολες τις ωφελουμενες περιοχες,,,,αποτι εχουμε καταλαβει γιατι απ την συνολικη μειωση βγηκαν τα εξτρα χρηματα για να παρουνε αλλες θεσεις,,,,συμφωνα και με αυτο ''

Σας ενημερώνουμε ότι εντός της εβδομάδας θα σας αποσταλούν στην έδρα του Φορέα σας οι Εντολές Τοποθέτησης όλων των Ωφελούμενων Μητέρων που έχουν τοποθετηθεί στις Δομές του Φορέα σας.

Οι Εντολές Τοποθετήσεις αφορούν όλες τις Ωφελούμενες που έχουν προκύψει τόσο από τα αποτελέσματα της 4ης Αυγούστου 2012 όσο και από τα συμπληρωματικά αποτελέσματα της 10ης/9/2012.

Εφόσον έχετε ήδη δώσει στις Ωφελούμενες Μητέρες που προέκυψαν από τα αποτελέσματα της 4ης/8/2012 την Εντολή Τοποθέτηση, να την ανακαλέσετε και να την αντικαταστήσετε από αυτή που θα λάβετε εντός της εβδομάδας.

Οι ωφελούμενες μητέρες θα πρέπει να αναζητήσουν, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 21/9/2012''

τωρα για το αλλο,,,,,,,,

σου παραθετω τι εγραψε μανα που πηγε παλι σημερα στην εεταα

Λοιπόν πήγα εεταα μίλησα με τον κύριο Καρβελά κ μου είπε τα εξής: για τα τροφεία υπάρχει κενό νομού δεν μπορούν ούτε να αποτρέψουν το σταθμό να ζητήσει τροφεία σύμφωνα με αυτα που τους λέει ο σύλλογος αλλα ούτε έχουν εντολή να βγάλουν ανακοίνωση για να εισπράττουν μόνο το 12,5% θα περιμένουν το υπουργείο! Για τη γραφική ύλη αν μας ζητάνε κάποια λίστα σε λογικα πλαίσια τα πληρώνουμε αλλιώς κάνουμε καταγγελία για να γίνει σύσταση στο σταθμό! Για τα έξτρα που ζητάνε το ίδιο οτι κ για τη γραφικη ύλη ! Οι εντολές τοποθετήσης έχουν φύγει κ ειναι στο δρόμο για τους σταθμούς! Πήγα κ απο το σταθμό μας κ είδα με τα ματια μου την ανακοίνωση που έχει βγάλει ο σύλλογος...μιλάει για τροφεία 50-70 ευρώ, απαγορεύει το ταπεράκι,κ για γραφικη ύλη επειδη δεν θυμάμαι καλα νομιζω ήταν μέχρι 87 ευρω κάτω απο 100 πάντως!!!επίσης αν κάποιο παιδι δεν θέλουν να πληρώσουν οι γονείσ φαγητο ειναι υποχρεωμένοι να το πάρουν πριν το φαγητό! Αυτα αν θυμηθώ κ τίποτα άλλο γιατι βούλωσα θα επανέλθω !

Ενημερωτικά σας γράφω για ιδ. σταθμό, Ν. Αττικής

Σχολικό 50 ευρώ (το ξέραμε) - σίτιση 70 ευρώ (αυτό προέκυψε).

Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια κράταγε και το χαρτί του Συλλόγου στα χέρια της. Μου το έδειξε. Συνολάκι 120ευρώ έκαστος (έχω 2)... για γραφική, ύλη, εγγραφή κλπ δεν χρεώνουν κάτι.

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα.

Ιδιωτικός παιδικός σταθμός, αφού υπέγραψαμε την εντολή τοποθέτησης και όλα οκ,

μας κάλεσαν εχθές για να μας πουν ότι δε βγαινουν με τη νεα μείωση και θελουν 30 ευρώ το κεφάλι για κάθε μήνα.

Σίτιση δεν παρέχει σε κανένα από τα 3 γεύματα.

Επί λέξη μας είπαν: "Τί θέλετε; να σας λέμε να ντύνετε τα παιδιά πιο χοντρά για να μη κρυώνουν ή να μη καθαρίζεται καλά ο σταθμός;"

Και έμμεσος εκβιασμός λοιπόν.

Πήρα στην ΕΕΤΑΑ πρωί πρωί και μου είπαν να μη δώσω ούτε ένα ευρώ.

Δεν επιτρέπεται και αν θελω να κανω καταγγελία για να παρουν το παιδι στο δημόσιο

και ο ιδιωτικός που θα χάσει τη θεση, δεν θα του αντικατασταθεί...

Φυσικά δεν έχω καμία τέτοια διάθεση γιατί δε θελω το παιδί να φύγει από εκεί.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον συγκεκριμένο παιδικό, αλλά γιατί να γίνονται τέτοια;;;;;

ουφφφφφφφφφφφφφφ

Να έτρωγε εκεί να τα έδινα... αλλά έτσι; για ποιο λόγο;

Ειναι μια κόπια μιας ενημερωσης της εετα τους τους παιδικους σταθμους, κλασιφάιντ? θα σε γελάσω χαχχαχαχα εγω αν δεν δημοσιευτει επισημα καπου δεν βασιζομαι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Πήγα και εγώ σήμερα το παιδί πρώτη μέρα σταθμό, δημοτικό, είδαμε του χώρους κτλ. και στο τέλος μου λέει, "εσείς"(εμείς του εσπα εννοούσε) μάλλον θα πληρώσετε κάτι,αλλά ακόμα δεν μας έχουν ενημερώσει επίσημα για το ποσό, και γενικότερα κάθε τόσο αλλάζουν τα δεδομένα μου λέει.

Καλησπερα

Κατερινα εχουμε μια ερωτηση εκει στην ομαδα διαμαρτυριας γιατι εχει γινει τεραστιο το ζητημα με το τι ζηταει ο καθε ιδιωιτκος σταθμος για τα ''εξτρα'' της σιτισης,,,,,,,και βασικα νομιζω ολους μας ενδιαφερει απλα απο εκει το παρακολουθουμε πιο πολλοι το θεμα,,,,

Αυτο που εχουμε σαν επιχειρημα εινια οτι,,,,στη προσκληση προς τις δομες γραφει οτι η εεταα εχει δικαιωμα να κανει οριζοντια μειωση της επιδοτησης πραγμα που εγινε ,,,,,οι ιδιωτικοι σταθμοι με μια ανακοινωση του πανελληνιου συλλογου τους τους δινει το δικαιωμα και καλα προφασιζομενοι οτι εχουν το οκ απο την υποργικη αποφαση τοτε που εγινε η συζητηση για να εξικονομηθουν τα λεφτα να ζητησουν ποσα για σιτιση που ειναι παραπανω απο τη διαφορα βεβαιως βεβαιως το ξερεις και εσυ ,,,,,η εεταα ανακοινωη δε βγαζει επισημη αλλα μας λεει τηλεφωνικα οτι μπορουν να ζητησουν μαξιμουμ το ποσο της διαφορας απο τη μειωση,,,,,εμεις τωρα τι κανουμε???απο την αλλη οι δημοσιοι σταθμοι δε μπορουν να ζητησουν λεφτα παραπανω γιατι ηδη ειναι περισσοτερα αυτα που παιρνουν μεσω εσπα παρα εκτος εσπα και συμφωνα και με τη προσκληση μεσα γραφει οτι γενικα δε πρεπει να υπερβαινουνε τον ισολογισμο τους κατι τετοιο αμα θελετε αναρτω το κομματι που το λεει,,και γινομαστε δυο ομαδες ταχυτητων οποτε χανεται η ισονομια ,μπορουμε λοιπον εμεις επειδη αποφασισθηκε κατι χωρις να ερωτηθουμε ποτε αν συμφωνουμε κατοπιν εορτης να κανουμε κατι σε στυλ εξωδικο δε ξερω ,,,να καλυφθουμε να μη μας ζητανε τον ουρανο σφοντηλι???ειδικα καποιοι σταθμοι εχουν ξεφυγει τελειως ,,,,,,,μεσα στην δυετερη ανακοινωση στις 05/09 λεει κατι που μπορει να ερμηνευτει διπλα,,,λεει οτι η σιτιση περιλαμβανει υποχρεωτικα η το πρωινο ή το απογευματινο,,,,,δεν αναφερει τιποτα για μεσημεριανο και εκει πατανε οι σταθμοι και ζητανε λεφτα,,,αλλος μπορει να το ερμηνευεσιε οτι εκτος του μεσημεριανου που ειναι υποχρεωτικο οσταθμος αν και εχει υποστει μειωση πρεπει ΚΑΙ να δωσει πρωινο ή απογευματινο,,,,,πολλες εχουν αρχισει και δηλωνουν αποποιηση της θεσης τους γιατι δε μπορουν να βγουν,,,,,τι μπορουμε να κανουμε???πωςθα μπορουσαμε να κινηθουμε νομικα ισως???δ εξερω,,,

Καλησπέρα,

αρχικά να ξεκαθαρίσω κάτι. Αυτό που λένε υπουργική απόφαση δεν είναι υπουργική απόφαση. Η υπουργική απόφαση είναι κάτι σα νόμος και δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβέρνησης. Το έγγραφο αυτό είναι απλά ένα έγγραφο του υπουργείου.

Έχω βάλει κάποιος που κάνει θελήματα στην Αθήνα να πάει στο υπουργείο να μου βρει το έγγραφο αυτό να δούμε τι γράφει. Αναμένατε στο ακουστικό σας.

Πάντως αν πράγματι υπάρχει κενό νόμου, όπως έγγραψε το γιασεμάκι θα πρέπει να κάνουμε ερώτημα στο υπουργείο, όπου σε αυτή τη περίπτωση όσο περισσότερες είμαστε τόσο το καλύτερο (για να μην απορήσετε δεν χρειάζεται να το υπογράψετε όλες αλλά μόνο να αναφέρουμε το όνομα σας και το υπογράφω εγώ ως πληρεξουσία δικηγόρος ή όποιος άλλος δικηγόρος θέλετε). Αυτά όμως στην ώρα τους. Θα δω αύριο ή τη Δευτέρα το έγγραφο και θα σας ενημερώσω.

Πάντως εμένα μου ζήτησαν 770 ευρώ στο κάθε παιδί, ήτοι σύνολο 2310 για τα τρία. Και στον ένα παιδικό μου είπαν να μου δώσουν λίστα για τη γραφική ύλη. Εγώ τους είπα για να μην τρέχω να τους δώσω το ποσό. Είπαν 200 ευρώ το παιδί αλλά επειδή έχω δυο παιδιά μειώνετε στα 100 έκαστο (το ένα είναι 20 μηνών.).

Κατερίνα όταν έχεις το έγγραφο στα χέρια σου μπες και στην ομάδα του fb να γράψεις σχετικά ;) Εκεί είναι ακόμα περισσότερος κόσμος που χρειάζεται κάτι τέτοιο

λοιπον...να μαι και εγω....

εμενα μου ζητησαν (ιδ.σταθμος,ενας και μοναδικος στον δημο μας) 83 σχολικο(900 το 11μηνο)το οποιο και γνωριζα εξ αρχης,και 550 σιτιση(50 το μηνα)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που πηγε το δωρεαν οεο??????????????οχι παιδια λυπαμαι αλλα δεν τα εχω,αλλα μπορω να τα βρω ομως με εχει τσαντισει πλεον το διδακτορικο υφος των ιδ.σταθμων!!!!σημερα θα παω να κανω αρνηση θεσης......και ενω της ειπα οτι δεν μπορεις να ζητας πανω απο 362 ευρω σιτιση μου λεει ειναι αποφαση συλλογου....και εγω εχω συλλογο λεσβιων θα κανω ο,τι γουσταρω????και οταν ειπα για τα υλικα γραφικης υλης λεει ναι δενμπορω να σου ζητησω λεφτα αλλα μπορω να σου δωσω λιστα!!!!!καλα λεω με δουλευετε????παιζετε με τις λεξεις???δεν θα παρετε 100 ευρω απο το χερι μου αλλά θα τα δωσω εγω...απο την τσεπη μου θα βγουν ετσι και αλλιως......λυπαμαι γιατι οι ιδ.στ. ειναι επιχηρησεις και οχι σχολεια και το παιδι μου ειναι προϊον.....οχι καλοι μου φιλοι δεν το ανεχομαι....θα βαλω το παιδι μου στο σβερκο μου ενα χειμωνα αλλά σε αυτους δεν θα το στειλω....3 χρονων παιδι....λυπαμαι γιατι ειμαι βρεφονηπιαγωγος και ειμαι 10 χρονια σε σχολεια και εχουν δει τα ματια μου πολλα....με εκαναν να σιχαθω αυτη την δουλεια.....και σημειωστε οτι στον σταθμο αυτο δουλευα 2,5 χρονια!!!!!ντροπη τους χασανε το νοημα των σπουδων τους.....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...