Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

να ρωτησω κατι ασχετο?

γνωριζετε εαν -λογω μειωσης του ποσου επιδοτησης απο το εσπα- καλουνται οι γονεις να πληρωσουν καποια διαφορα απαξ? μου ειπαν οτι για καθε παιδι αυτο το ποσο ανερχεται στα 365 ευρω

ναι αυτη η διαφορα συμψηφιζεται με το μεσημεριανο....τωρα καλυπτεται

το προγευμα ή το απογευματινο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αυτη η διαφορα συμψηφιζεται με το μεσημεριανο....τωρα καλυπτεται

το προγευμα ή το απογευματινο...

δεν σε καταλαβα

εννοεις οτι αν δεν πληρωθει αυτο το ποσο δεν τα ταιζουν μεσημερι?

μας ειπε οτι σημερα το εμαθε απο την εεταα αλλα δεν ειδα τπτ στην ιστοσελιδα τους...

η απαντηση το πως γινεται η επιλογη των ωφελουμενων δε θα τη βρεις στη προσκληση αλλα στο λινκ που λεει συχνες ερωησεις,,,εκει λεει πως γινεται,,,οσο για του σαββατου τους πινακες που σε ειδες μεσα στη πρωτη σου επιλογη μη τους υπολογιζεις,,,ητανε λαθος για αυτο και τους κατεβασανε και βγαλανε και ανακοινωση οτι ανακαλουνται,,,,,

καλησπερα. παντως και σε μας εγινε κακος χαμος....η πρωτη λιστα οοοολη λαθος και η δευτερη που και "καλα" διορθωθηκε παλι λαθος...μιλαω με μια φιλη μου εχθες και μου λεει οτι την ειχαν κοψει για την καρτα ανεργιας και ενω ηταν στις "κομενες" ξαφνικα με τη νεα λιστα ειναι μεσα και τα 2 παιδακια της!!!!

εγινε κατι αλλο και το εχασα? πως αυτες που ηταν "κομενες"ειναι τωρα οκ?:?

καλησπερα. παντως και σε μας εγινε κακος χαμος....η πρωτη λιστα οοοολη λαθος και η δευτερη που και "καλα" διορθωθηκε παλι λαθος...μιλαω με μια φιλη μου εχθες και μου λεει οτι την ειχαν κοψει για την καρτα ανεργιας και ενω ηταν στις "κομενες" ξαφνικα με τη νεα λιστα ειναι μεσα και τα 2 παιδακια της!!!!

εγινε κατι αλλο και το εχασα? πως αυτες που ηταν "κομενες"ειναι τωρα οκ?:?

για ξανακοιταχτε βρε χελωνιτσα γιατι χτες η λιστα η διορθωμενη αλλαζε μεχρι το απογευμα,,,,,συνεχεια,,,ητανε μια κοπελα στο φβ στην ομαδα που ελεγε,,τωρα ειμαιμεσα,,,τωρα απεξω,,τωρα παλι μεσα,,τωρα παλι εξω,,τωρα ειναι το ενα παιδι μου μονο μεσα,,,,επι κανα τριωρο ομως,,γινοτανε αυτο,,,για κοιταχτε καλα ξανα

Διαφημίσεις

δεν σε καταλαβα

εννοεις οτι αν δεν πληρωθει αυτο το ποσο δεν τα ταιζουν μεσημερι?

μας ειπε οτι σημερα το εμαθε απο την εεταα αλλα δεν ειδα τπτ στην ιστοσελιδα τους...

ναι το λεει στο σαιτ......θα πληρωνουμε καποιο ποσο για το μεσημεριανο...δλδ αυτη την διαφορα...

§ Σημειώνεται ότι, σύμφωνα και με το ανωτέρω έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, και κατόπιν της προκύπτουσας μείωσης των ετήσιων ανώτατων ορίων δαπάνης, η σίτιση θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά τη παροχή προγεύματος ή απογευματινού.

θωμαι μη το λες γιατι αυτο ερμηνευεται και αλλιως οτι ξερετε μπορει να καναμε μειωσεις ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ του μεσημεριανο πρεπει υποχρεωτικα να δωστε στα παιδια ΚΑΙ πρωινο ή μεσημεριανο,,,,,αλλα οι ιδιωτικο βρηκανε παραθυρακι και χρεωνουν απο τη πισω πορτα,,,απο τη στιγμη που δε ξεκαθαριζετε ακομη απο την εεταα,,,να δω ποτε θα το κανουνε :rolleyes:

για ξανακοιταχτε βρε χελωνιτσα γιατι χτες η λιστα η διορθωμενη αλλαζε μεχρι το απογευμα,,,,,συνεχεια,,,ητανε μια κοπελα στο φβ στην ομαδα που ελεγε,,τωρα ειμαιμεσα,,,τωρα απεξω,,τωρα παλι μεσα,,τωρα παλι εξω,,τωρα ειναι το ενα παιδι μου μονο μεσα,,,,επι κανα τριωρο ομως,,γινοτανε αυτο,,,για κοιταχτε καλα ξανα

Γιασεμεκι μου μολις το ξανατσεκαρα! ειναι μεσα κανονικα αν και ειχε κοπει για την καρτα ανεργιας που ειχε εκδοθει μετα την προκυρηξη

φαντασου ποσα ακομα λαθη εγιναν!! απλα αυτο ετυχε να το μαθω απο την ιδια την μαμα που απορουσε και η ιδια!

και τωρα κοιταζω ενω ηταν στις απορριπτεες με ελιπη φακελο ξαφνικα βρισκετε στις στις επιλαχουσες και τωρα στις οφελουμενες!!!!!

αβυσσος το μηχανογραφικο της εεταα!!!:P:p:p:p:p

Σε εμάς , στην εντολή τοποθέτησης , που υπεγραψε και πήρε η σύζηγος την προηγούμενη Παρασκευή , αναφέρει ημερομηνία 06-08-2012 και ετήσια τιμή προσφοράς 2900 ? .

Διαφημίσεις

και τωρα κοιταζω ενω ηταν στις απορριπτεες με ελιπη φακελο ξαφνικα βρισκετε στις στις επιλαχουσες και τωρα στις οφελουμενες!!!!!

αβυσσος το μηχανογραφικο της εεταα!!!:P:p:p:p:p

ο χριστος και αποστολος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα

Παρακολουθώ το site που είναι πολύ κατατοπιστικό, με τη βοήθεια όλων σας, και τώρα αποφάσισα να γράψω. Είμαι επιλαχούσα , αν και στη λίστα 07/09/2012 ήμουν ωφελούμενη. Η πρώτη επιλαχούσα στη Θεσσαλονίκη με 100,35 σε δομή Α1, στα αποτελέσματα 04/08/2012 είναι στις ωφελούμενες σε δομή Α2 στον ίδιο σταθμό.Οι δομές πρέπει να είναι σύμφωνα με τις ηλικίες γιατί σου ακυρώνουν την επιλογή. Ζήτω αδιάβλητη εεταα

ναι το λεει στο σαιτ......θα πληρωνουμε καποιο ποσο για το μεσημεριανο...δλδ αυτη την διαφορα...

§ Σημειώνεται ότι, σύμφωνα και με το ανωτέρω έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, και κατόπιν της προκύπτουσας μείωσης των ετήσιων ανώτατων ορίων δαπάνης, η σίτιση θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά τη παροχή προγεύματος ή απογευματινού.

σε ευχαριστω για τη διευκρινιση

αν θες μου στελνεις το λινκ?

προκυπτει μια αλλη ερωτηση- οι δομες εισπραττουν το πληρες ποσο ανα ετος ή υπαρχει ποσοστωση αναλογα με το χρονο 'παραμονης' του παιδιου

πχ αν εμενα ξεκινησει οκτωβρη και σταματησει ιουνιο, ενω η περιοδος ειναι 10/9 εως 31/7, η δομη ΄κερδιζει΄το ισοδυναμο των διδακτρων για σκαρτους 2 μηνες..οποτε αν το εισπραττουν, κερδιζουν (απο μενα τουλαχιστον) τα διδακτρα για αυτο το διαστημα, σωστα?

σε ευχαριστω για τη διευκρινιση

αν θες μου στελνεις το λινκ?

προκυπτει μια αλλη ερωτηση- οι δομες εισπραττουν το πληρες ποσο ανα ετος ή υπαρχει ποσοστωση αναλογα με το χρονο 'παραμονης' του παιδιου

πχ αν εμενα ξεκινησει οκτωβρη και σταματησει ιουνιο, ενω η περιοδος ειναι 10/9 εως 31/7, η δομη ΄κερδιζει΄το ισοδυναμο των διδακτρων για σκαρτους 2 μηνες..οποτε αν το εισπραττουν, κερδιζουν (απο μενα τουλαχιστον) τα διδακτρα για αυτο το διαστημα, σωστα?

κοιτα κανονικα καθε μηνα υπογραφεις οτι συνεχιζεις και πληρωνονται οι στθαμοι και για αυτο το μηνα,,αν δεν υπογραψεις γα δυο μηνες και κανεις σαν αποχωρηση τελος παντων δε νομιζω να παρουν τιποτα αφου δε θα εχεις υπογραψει,,,,,αλλα αυτο σε δευτερο χρονο ρωτα την εεταα γιατι ειναι μια ειδικη περιπτωση που δεν αναγραφεται ειδικα στησυμβαση,,,

κοιτα κανονικα καθε μηνα υπογραφεις οτι συνεχιζεις και πληρωνονται οι στθαμοι και για αυτο το μηνα,,αν δεν υπογραψεις γα δυο μηνες και κανεις σαν αποχωρηση τελος παντων δε νομιζω να παρουν τιποτα αφου δε θα εχεις υπογραψει,,,,,αλλα αυτο σε δευτερο χρονο ρωτα την εεταα γιατι ειναι μια ειδικη περιπτωση που δεν αναγραφεται ειδικα στησυμβαση,,,

ευχαριστω

κατανοητο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...